Lauryte80... stipriai apkabinu... labai gaila... kad jungies cia... prie musu... bet cia bus lengviau pakelti...
Kada palengves... oi dar negreit mergyt... dar Tau kiekviena diena pilna skausmo.. beprotisko skausmo... nes ateina beprotiskas ilgesys... kuris perauga i skausma... ateina labai labai mazais zingsneliais suvokimas.... dar daug tures laiko praeit... kol suvoksi... o tada pradesi ismokti... gyventi... be Jos.... tik su tuo skausmu... kuris kaip niekselis... vis islindines... ir primins.... ateis laikas... kai prisiminsi ja su liudna sypsena veide... kaip Vaivos juosta rase... matysi ja visur... as savo Augusta matau drugeliuose... kazkodel man jie ikunija Jį...
Laikykis... rasyk cia... ka jauti... matai... galvoji... liek mintis.... tik tai gydo... nelaikyk savy... cia visos supranta...
Mane palaike tik cia esancios mamos... jos suprato... pati issiskrapsciau... ir dar ex vyra iskrapsciau.... dar nenusakomas vaistas yra leliukas...
Kad jau uzsukau... tai pasakysiu kad laikomes su vaikais po truputi... labai bijau ziemos... darbo niekaip nepavyksta rasti.... bet kaip suaugo mano sunus... gaila ziurint i vaika... kitokia jo vaikyste... jauciasi vyru... namie... ana diena perdege lempute... prase nelipti ir nesukti man... sake jis vyras - jis turi sukti... vakare ta proga asara nubraukiau... kartais pasijauciu bloga mama... gal reikejo gyvent del vaiku.... ???? o gal butu buve tik blogiau???
QUOTE(kumpiene @ 2013 11 16, 18:50)
gal reikejo gyvent del vaiku.... ???? o gal butu buve tik blogiau???
kartais pagalvoju, kad jūsų keliai dar susieis, nežinau kodėl taip atrodo, bet kartais šmėsteli mintis, kad galbūt kažkada kai įveiksit savo ambicijas ir nesikiš aplinkiniai
QUOTE(rugsėjė @ 2013 11 16, 20:39)
kartais pagalvoju, kad jūsų keliai dar susieis, nežinau kodėl taip atrodo, bet kartais šmėsteli mintis, kad galbūt kažkada kai įveiksit savo ambicijas ir nesikiš aplinkiniai
nera Rugseje cia ambiciju... tiesiog vienas zmogus isimylejo... o as - pasitraukiau... visa kita tu puikiai zinai... gal net kai ka geriau ir uz mane
QUOTE(kumpiene @ 2013 11 17, 00:51)
nera Rugseje cia ambiciju...
gal ne ambicijos, gal nuoskaudos
nu žinok nežinau, bet kažkaip man atrodo, kad kažkada būsit kartu, tik turi laiko praeit, juk turit daug bendro - vaikus. O ta meilė praeina, lieka kiti jausmai. O žinant kitą moteriškę su ja sunku bus kai meilė atauš
Žinok dėl vaikų jam sunku, nežinau kaip tas bendravimas, bet teko iš šono matyt kaip atrodo po pokalbio su vaikais telefonu .
Ai žodžiu yra kaip yra, reikia žiūrėti vaikų ir saves, o laikas parodys kas yra kas ir kaip.
Ne į temą, dėl kalėdinio pyrago - maksimoj didelės nuolaidos džiovintiems vaisiams ir riešutams. Tik aš galvoju kaip tiek laiko pyragą išlaikyt ... dievaž nuo vyro lupt gausiu, kad jį erzinu ir neduodu Jeigu tortas nuo ryto iki vakaro stovi šaldytuve jis zyzia, kad pjaunam, o svečiams vienodai, kad tik pusė torto ant stalo
Kumpiene, manau del vaiku tikrai nereikia. Tikrai ne vienus pazistu, kuriu tevai gyveno kartu del ju, ir ka jie sako, NEREIKEJO. Reikejo kurti savo gyvenima. Tik mate barnius, pykcius, ir kaip tevams buvo sunku gyventi kartu, kad blogai dare ne tik sau bet ir jiems, vat paskui ir suprask, as irgi anksciau sakiau, kad reikia gyventi kartu del vaiku, bet po tokiu pasisakymu........ gal tikrai geriau issiskirti. O kad likimas vel suves, visko gali buti
QUOTE(rugsėjė @ 2013 11 17, 11:03)
Ai žodžiu yra kaip yra, reikia žiūrėti vaikų ir saves, o laikas parodys kas yra kas ir kaip.
teisingai
bet dėl vyro grįžimo nežinau, per daug nuoskaudų , vis tiek jau nebebus kaip buvę...pykčio minutę sunku būtų nepriminti senos meilės...bet...laikas parodys...
Neįsivaizduoju, kaip Kumpiene Jūs dabar gyvenat verčiatės, gerai jei kas padeda...mes gyvenam iš vyro algos, sunku, o Tu likai viena, tai net neįsivaizduoju kaip turi suktis...
QUOTE(kumpiene @ 2013 11 16, 17:50)
... ateina labai labai mazais zingsneliais suvokimas....
Mažais žingsneliais ir kapanojamės. Vieną dieną žingsnis pirmyn, kitą - du atgal. Visko bus, Lauryt.
Kumpiene, bandau įsivaizduot, kaip sunku.
O dėl svarstymo - kas geriau... nepabandęs, nežinosi.
QUOTE(xiuke @ 2013 11 17, 18:17)
Neįsivaizduoju, kaip Kumpiene Jūs dabar gyvenat verčiatės, gerai jei kas padeda...mes gyvenam iš vyro algos, sunku, o Tu likai viena, tai net neįsivaizduoju kaip turi suktis...
Kazkaip... diena, menesi prastumei ir gerai... vaikai jau ismoko... kad ne viska galime pirkti... retsykiais palepinu jogurtu ar sureliu... sokolada kartais is darbo parnesu kai gaunu... ar drauge kokia duoda... tiek kad sventes ateina... o ju visai visai nenoriu.... labai man reik kito darbo.... bet nieko padoraus neatsiranda... o jei atsiranda, tai buna nesuderinama su vaikais... jauciu kad kazkaip reik prakentet... paaugs mazoji bus lengviau... ir dickis bus didesnis... gales abu pabut kazkiek abu...
QUOTE(Vaivos juosta @ 2013 11 17, 18:57)
Kumpiene, bandau įsivaizduot, kaip sunku.
VJ... bandyt nera ka.... cia mane kartais dvejones uzpuola ar teisingai pasielgiau.... bet kiek paklausai jau suaugusiu zmoniu... kad tikrai tevam nereik gyvent del vaiku...
oi mamytes...ateinu, daznai...velai nakti...paskaitau ir tada...verkiu verkiu...kaip ir dabar, asaros rieda skruostais ir neina susitvardyt... begalines stiprybes visoms naujoms angelu mamytems ir kaip gera matyti naujas
QUOTE(kumpiene @ 2013 11 17, 21:34)
Kazkaip... diena, menesi prastumei ir gerai... vaikai jau ismoko... ir dickis bus didesnis... gales abu pabut kazkiek abu...
kad tikrai tevam nereik gyvent del vaiku...
kad tikrai tevam nereik gyvent del vaiku...
Aš ir laukiu, kada mažikė išeis į darželį , eisiu darbo ieškotis, nes tikrai sunku su viena alga...nes dabar neturiu net galimybių auklės samdytis, bet turbūt ir nenoriu dar...
o šventinės kaip sakai artėja, tai nupirkau ko dičkė norėjo, kai buvo akcija žaislui 40pr. ir šiaip ji žino, kad ne viską galime nusipirkti, kad tėtis daug dirba, kad uždirbtų, kažkaip supranta vaikas...mano mama dar gyvena Uk, tai padeda rūbais, žaislais...nors taip...
tikrai nereikia...ateis dar Tavo laimė, o vaikai suaugs ir išeis...o tėtis juk niekur nedingęs, gali vaikus dažniau lankyti, kažkur nusivesti, dažnai šeimoj gyvenant vyrai vaikams tiek dėmesio neskiria, kaip išsituokę, tad manau gera galimybė yra dabar, svarbiausia nenutolti nuo vaikų...
Papildyta:
QUOTE(Vaivos juosta @ 2013 11 17, 22:45)
Mano kaime nieks net nepagalvotų, kad kažkas negerai mano šeimoje.
Na net nepasakytum, kad Tu būtum nelaiminga šeimoj, tikrai, atrodo, viskas gražu , bet čia turbūt dar viens įrodymas, kad: ne viskas auksas, kas auksu žiba, arba: nėra namų be dūmų... , greičiausiai...nes, atrodo, pažiūri į kitas šeimas ir galvoji, kaip jie gražiai sutaria, kaip puikiai leidžia laisvalaikį, nesipyksta...bet turbūt nedaugeliui taip... arba jauna šeima
QUOTE(zoroboba @ 2013 11 19, 15:48)
oi mamytes...ateinu, daznai...velai nakti...paskaitau ir tada...verkiu verkiu...kaip ir dabar, asaros rieda skruostais ir neina susitvardyt... begalines stiprybes visoms naujoms angelu mamytems ir kaip gera matyti naujas
Labas,labas
Kaqip Jus augat?
QUOTE(zoroboba @ 2013 11 19, 15:48)
zoroboba ne viena tokia esi jungiuosi prie posto mano mintis parasiai....