Įkraunama...
Įkraunama...

Angelų mamos

QUOTE(Carmenere @ 2013 11 15, 00:44)
sau vis dar keliu tą patį klausimą "ar kada nors dar mokėsiu džiaugtis kaip iki tol?" Viską darau vedina žodžio "reikia", o ne "noriu".. Dažnai susigriebiu supratusi, kad tarsi esu, bet ne čia... kažkur... nepaaiškinamas jausmas... verysad.gif
Sako, kad liūdnas balsas... Klausimas KODĖL erzina... Taip pat sakau, kad viskas gerai, o iš tiesų...

Identiska situacija tarsi esu , bet ne cia........O dziaugtis taip kaip iki tol, manau ne, tas dziaugsmas bus kitoks, taip kaip buvo niekada nebus, bet tikrai bus kazkaip kitaip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Anggell @ 2013 11 15, 15:08)
Identiska situacija tarsi esu , bet ne cia........O dziaugtis taip kaip iki tol, manau ne, tas dziaugsmas bus kitoks, taip kaip buvo niekada nebus, bet tikrai bus kazkaip kitaip smile.gif

Tikrai viskas kazkaip ki taip , nea taip kaip anksciau ...
Atsakyti
QUOTE(Vaivos juosta @ 2013 11 15, 13:49)
angelai neverkia.

Mano dažnai vartojama frazė: Angelai neverkia, tik jų mamos... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2013 11 15, 17:43)
Mano dažnai vartojama frazė: Angelai neverkia, tik jų mamos... verysad.gif

verysad.gif istikruju taip ir yra tik Angelu mamos verkia verysad.gif
Atsakyti
Labas rytukas 4u.gif Niu ka su pirmu sniegu. Paziurejusi i langa nesupratau ar tikrai sniegas ar man vaidenasi , bet pasitrynusi akys dar karteli ziurau tikrai sniegas 4u.gif

LU kaip tavo sunelis auga ?
Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2013 11 16, 10:23)
Labas rytukas  4u.gif  Niu ka su pirmu sniegu.

Labas rytas. su sniegu.. Pirmas siemet sniegas.. o as verkiu.. dukryte vis lauke sniego.. nesulauke.. vis laukiu kad bus lengviau.. bet kazkodel atrodo, kad su kiekviena diena vis subkiau... pasiilgstu be proto savo angeliukes..
Atsakyti
QUOTE(Lauryte80 @ 2013 11 16, 13:33)
Labas rytas. su sniegu.. Pirmas siemet sniegas.. o as verkiu.. dukryte vis lauke sniego..  nesulauke.. vis laukiu kad bus lengviau.. bet kazkodel atrodo, kad su kiekviena diena vis subkiau... pasiilgstu be proto savo angeliukes..

console.gif Laikykis mergyt .
Man sniegas primena JA ...
Atsakyti
Laba ryta merginos 4u.gif
pas jus jau uzsnigo? pas mus dar nesimato, lyg ir silta visai, bet jei bus tokia ziema kokia pranasauja, tai nezinau susals cia visi anglai doh.gif

Lauryte80 - tikrai nepalengves dar nei biskuti, dar viskas taip sviezia ir astru.. ir aplamai pamenu, kazkurios mamytes zodzius 'tas skausmas niekada niekur nedings, tik tu ismoksi su juo gyvent'..
mes visos labai tave apkabinam, stiprybes Tau dideliausios
Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2013 11 16, 12:23)
Labas rytukas  4u.gif  Niu ka su pirmu sniegu. Paziurejusi i langa nesupratau ar tikrai sniegas ar man vaidenasi , bet pasitrynusi akys dar karteli ziurau tikrai sniegas  4u.gif 
LU kaip tavo sunelis auga ?

QUOTE(Tauskute_ @ 2013 11 16, 13:07)
Man sniegas primena JA ...

Labas.
As irgi dar siltuose pataluose voliojaus ,kai dukra liepe keltis ir ziuret pro langa,kad sniego yra:)
Kuris jau,beje,ir spejo nutirpti.
Labai laukiu snaigiu,ziemos-patinka man.Tik,kad tos snaiges pries beveik 3 metus mane pasitiko tusciomis rankomis,sudauzyta sirdimi ir begaliniu ilgesiu...........Kai visi ejo krintant snaigems is gimdymo namu su mazais rysuleliais rankose,as neturejau nieko...............Baisu labai,labai baisu buvo tada............

O mūsų stebuklas auga.Gaila,kad laikas taip lekia.kita savaite jau svesime pirmaji jubilieju.Jau vaiskto,bando pats valgyti.Saukia mama,teti.Ir dziugina,dziugina musu sirdis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lu: 16 lapkričio 2013 - 13:27
QUOTE(Lu @ 2013 11 16, 15:26)
Labas.
As irgi dar siltuose pataluose voliojaus ,kai dukra liepe keltis ir ziuret pro langa,kad sniego yra:)
Kuris jau,beje,ir spejo nutirpti.
Labai laukiu snaigiu,ziemos-patinka man.Tik,kad tos snaiges pries beveik 3 metus mane pasitiko tusciomis rankomis,sudauzyta sirdimi ir begaliniu ilgesiu...........Kai visi ejo krintant snaigems is gimdymo namu su mazais rysuleliais rankose,as neturejau nieko...............Baisu labai,labai baisu buvo tada............
O mūsų stebuklas auga.Gaila,kad laikas taip lekia.kita savaite jau svesime pirmaji jubilieju.Jau vaiskto,bando pats valgyti.Saukia mama,teti.Ir dziugina,dziugina musu sirdis.

Ir man tada buvo baisu , baisu buvo vaziuot namo tuo paciu ir norejau namo ir nenorejau... Tada tik verkiau , klykiau is skausmo , vonioje risdavau ant zemes pamaciusi pilva tuscia , plokscia ir linija... rekdavau ir klykdavau ... jetus ir dabar asara jau braukiu cray.gif Tas laikotarpis , tos sunkios pirmos dienos , savaites , menesiai, metai patis skaudziausi ... skaudziausi ir tas skausmas toks pats tik kad jis tavyje gyvena.

Greit laikas eina is tiesu jau toks didelis tavo piplius , jau metukai, o atrodo kad dar nestuke.gif ir ...
Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2013 11 16, 15:33)

Greit laikas eina is tiesu jau toks didelis tavo piplius , jau metukai, o atrodo kad dar  nestuke.gif  ir ...

Man kartais,kur ten kartais gaila begancio laiko.Bet kas vyksta dabar yra nuostabu.Nes turiu sveikus vaikus.
Tavo liniuote wub.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Su pirmu sniegu.
Lauryte80 mes tave stypriai apkabiname verysad.gif As irgi atsimenu kaip su dienom tik sunkiau buvo, nes iskart dar visko nesuvoki, gauni soka, organizmas bando kovoti, su dienom pradedi suprasti kad tai tiesa, tai realybe ir tikrai tai vyksta su tavimi. pirmom savaitem tik gulejau ir verkiau, verkiau ir gulejau, verysad.gif Sunkiausios pirmos savaites, pirmi menesiai, metai, kada vaziuoji aplankyti kapelio ir ne tik ...... veliau irgi skauda, skausmas tikrai nedingo, ir dienu buna ivairiu ir geresniu ir blogesniu, bet iseities kitos nera kaip susidraugauti, prijaukinti ji. Bet tik laikui begant, tikrai dar ne dabar.
Ir dabar bandau per daug negalvoti kad pirmas sniegas, bandau nesureiksminti. Bet kad arteja sventes negalvoti negaliu........nes nenoriu jokiu svenciu.......noreciau dingti ir atsirasti tik sausi....
Neseniai maximoj nupirkau laaabai grazu balta angeliuka ir zvakiu, dabar laukiu kada galesiu nuvezti savo vaikuciams. wub.gif
Atsakyti