Įkraunama...
Įkraunama...

Angelų mamos

QUOTE(Lauryte80 @ 2013 11 14, 18:38)
As  nesuprantu ka reiškia paleisti? negalvoti apie ją? kaip taip galima būtų, neisivaizduoju.. Galvosiu apie ją visada..Mylėsiu visada, tik kitaip, be apkabinimų, be bučinukų.. Man irgi taip sako- paleik.. Tik nesuprantu kas tai yra? paaiškinkit man..

Suprasi mergyt po kurio laiko ka reiskia paleisti... Tai nereiskia kad paleidau ja ir apie ja negalvoju, kad jos mintyse nera, sirdyje... nea nea nea ... ji visada mano mintyse ,visada sirdyje... saziningai galiu pasakyt apie ja prisimenu kiekviena miela diena, visada pries miegant ja mintyse apkabinu , pabuciuoju ir saldziu sapnu palinkiu, paprasau kad globutu mus is virsaus kad neapleistu kad aplankytu sapnuose... Bet tik karta aplanke ji mane ir daugiau nebe verysad.gif
Tas paleidimas toks kad susigyveni su skausmu, kad supranti kad nieko nebe pakeisi ... turi priimti i sirdy , i smegenis tikrove,, realybe...( cia man)
As visada vaziuoju aplankau , nuotraukos ja primena mane , jos varda isgirdusi (kita asmeni) tada net nezinau kaip pasakyt koks jausmas , sirdys plakt pradeda greiciau , nezinau kaip zodziais apsakyti tai ka nujauciu isgirdusi jos varda.

Nezinau ar suprasi dabar , bet zinau kad suprasi kai praeis daugiau laiko , ne savaite, ne menuo , o metai vieni , kiti...tada suprasi ka reiskia zodis paleisti...

Man pradzioj ir buvo nesuprantama kai kitos Angelu mamos tai man sakydavo , jos daug ka man sake ... Aciu joms kad jus esat. Tik cia radau paguoda, ir supratima apie ka kalbu apie ka...
Juk aplinkiniai tik ta akimirka prisimine kai nutiko po savaites kitos jie viska pamirso , o as nea nepamirsau jos ir po tiek metu...
Atsakyti
Man dabar toks motiniskas rupestis- jei yra pomirtinis gyvenimas, tai ar ja pasirupina? ar jai nesalta? ar su ja pazaidzia? Ar jai neliudna be musu.. Visa diena sukasi klausimai galvoje.. verysad.gif Rupinuosi toliau savo mazuliuke.. tik dabar jau mintyse.. taip sunku nematyti, neapkabinti, neisgirsti jos balso.. cry.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauryte80 @ 2013 11 14, 19:17)
Man dabar toks motiniskas rupestis- jei yra pomirtinis gyvenimas, tai ar ja pasirupina? ar jai nesalta? ar su ja pazaidzia? Ar jai neliudna be musu.. Visa diena sukasi klausimai galvoje..  verysad.gif Rupinuosi toliau savo mazuliuke.. tik dabar  jau mintyse.. taip sunku nematyti, neapkabinti, neisgirsti jos balso..  cry.gif  cry.gif

console.gif As tikiu kad musu Angelais rupinasi , kiti Angelai . Jie draugauja susidraugauja , globoja vienas kita , zaidzia visi kartu . As tuo tikiu nes noriu tiket kad jai musu Angeliukams ten ...

Kils dar daug klausimu ir rupesteliu. Bet tik reik tuo tiketi ir sirdziai ramiau bus
Atsakyti
Va,va Tauskute gerai sako,kad tas paleidimas yra tai,kai jau supranti,kad Jos tikrai nebebus.Niekada nebebus.......................................................Kada ir protas ir sirdis suvokia,kad nera JOS.bet vistiek labai skauda ir ilgesys begalinis................
Atsakyti
Ilgesys tikrai begalinis, ilgiesi visada kazko ilgiesi bet tu zinai ko sirdys ilgysi o gy savo Angelo
Eidama ziuriu i dangu koks jis bebutu niurus, grazus , giedras ... vis jos ieskau, jos ieskau atvaizdo ar panasaus i kazka ...
Ir manau taip bus visados kad kazkur ten danguje tarp zvaigzdziu ir giedro dangaus ieskosim savo Angelu , sirdys ilgesys ir truks tos daleles , tos daleles taves ...
Atsakyti
QUOTE(Lauryte80 @ 2013 11 13, 16:05)
As taip noriu išgirst, kad praeina skausmas.. o gyvenimo džiaugsmas grįžta? nes šiai dienai, atrodo, kad net gyvent nesinori..

sau vis dar keliu tą patį klausimą "ar kada nors dar mokėsiu džiaugtis kaip iki tol?" Viską darau vedina žodžio "reikia", o ne "noriu".. Dažnai susigriebiu supratusi, kad tarsi esu, bet ne čia... kažkur... nepaaiškinamas jausmas... verysad.gif

QUOTE(Anggell @ 2013 11 14, 17:33)
Ir is pazystamu daug kas sake kad akis nespindi, kad kazkokios pilkos blankios..... netokios.... ir klausia KODEL? Kas atsitiko? Po simta kartu nepasakosi, nesakysi, tai atsakau kad viskas gerai, gal pavargusi....

Sako, kad liūdnas balsas... Klausimas KODĖL erzina... Taip pat sakau, kad viskas gerai, o iš tiesų...
Atsakyti
Paleidimą aš suprantu, kaip susitaikymą su tuo , kas nutiko sad.gif nežinau tuomet ar Ją paleidau, nes mintyse Ji pastoviai, lyginimuose, galvojime kokia būtų, kaip būtų keitęsis ir mano gyvenimas, kokia ašpati būčiau...nežinau, kas darosi, bet vėl grimzdu į liūdesį, nežinau, gal pavargau kiek, gal pasitikėjimo stoka, bet vėl liūdnos mintys visokios lenda į galvą, matyt neįmanoma išgyti iki galo po vaiko mirties, nežinau... sad.gif palaužė ta nelaimė mane labai, kažkaip kitos greičiau išsikapanoja, gal kiek atsiriboja, ar pamiršta, neįsivaizduoju net...bet man liūdna, o kai liūdna bėl galvvojimas apie Ją. Amžina savigrauža...taip bus ir per šventes, kad galvoje suksis mintys ir apie Ją.
Atsakyti
Labas vakaras,
Lauryte, tyliai apkabinu verysad.gif Manoji zvaigzdute uzgeso taip pat budama 4 metuku... Taip pat miegant sustojo serganti sirdute verysad.gif Jokie paguodos zodziai nenuramins. Pades tik laikas. Truputi...
As savo angeliuka paleidau po jos apsilankymo sapne... Pries tai vis kviesdavau ir prasydavau pasipasakot, kaip jai TEN. Ta nakti ji manes paprase leisti jai ilsetis, miegoti. Negalejau neleisti ir nepaleisti... Siek tiek lengviau dabar buna ziurint I pustrecio menesio suneli wub.gif Gal tik tuo, kad galva uzimta... Tik pries savaite surinkau rubelius kaimynu mergaitei, atidaviau dali zaislu...Iki tol viskas jos kambary gulejo. Zaisliukus vis pajudindavo sveciu vaikai, smagu ir kartu taip liudna ziurint budavo, kad kartu nera mano mergytes verysad.gif
O savo angelu nepamirsim niekados... Mano mociute palaidojo pirma savo vaika,kai jam buvo menuo, ir tik per mano dukriukes laidotuves tetai pasake, kad ji Jo gedi kiekviena gimtadieni, kiekviena mirties metu sukakti... O praejo beveik 60 metu... Visi kiti apie ji pamirso... Taip skaudu pasidare isgirdus cray.gif
Musu angelai visada bus su mumis, mes juos auginsim ir myluosim mintyse wub.gif
Atsakyti
Deja man taip ir neteko Jos susapnuoti sad.gif gal per maža Ji buvo, ar, kad neteko auginti, neįsivaizduoju.
Atsakyti
Man teko tik karta susapnuoti , buvo atejusi sapne aplankyti ir daugiau nebe... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauryte80 @ 2013 11 14, 17:17)
ar ja pasirupina? ar jai nesalta? ar su ja pazaidzia? Ar jai neliudna be musu..

Patikėk - pasirūpina.... Kaip rašė viena Mama - mūsų angelai ten lanko angeliukų darželį.. loveles turi.. angelai neverkia. Dangus ne tam.

...tik aišku - net ir geriausiam danguj nebus taip gerai, kaip pas Mamą..... verysad.gif

Lauryte, tau dar taip viskas šviežia ir aitru. Kiekvienoj dulkelėj, kiekvienam šeįėlyje, kiekvienam girgždesy ieškai Jos. Ir matai. Ir randi. Ir ruduo praeis, ir žiema, netgi ir vasara, kol ateis minti, jog Jos tikrai nėra... Ar nuo tos minties bus lengviau, - nežinau.
Man - kartais lengva. Kartais - vilku staugiu....
Atsakyti
As per pirmuosius metus sapnavau gal pora kartu, bet pastaruoju metu sapnuoju dazniau, tik keistai sapnuoju mazute, kad laikau rankose arba rengiu ir poto iskart uzaugusia.. trumpi tie sapnai labai
Atsakyti