Įkraunama...
Įkraunama...

Angelų mamos

QUOTE(Lauryte80 @ 2013 11 13, 17:05)
As taip noriu išgirst, kad praeina skausmas.. o gyvenimo džiaugsmas grįžta? nes šiai dienai, atrodo, kad net gyvent nesinori..

dar viskas sviezia ir tiek kovota ir... verysad.gif
Atsakyti
Stiprybes visoms taip pat ir sau linkiu..
Siandien einu is proto, viskas mane erzina, neigiamai veikia, visos mintys tik apie dukryte..
arteja Kaledos ir ka?? Ieskau meskucio, pacio graziausio, mieliausio ir svelniausio, kuri galesiu Jai nuvesti, nes daugiau nieko negaliu.. Nieko negaliu savo dukrytei dovanoti, ka galeciau, jei Ji butu salia..
Buna va tokiu dienu, kai begalo sunku verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Tai tiesa kad ka mes galime daugiau savo angelams nupirkt , nuvest... dziaugsma kelia kai sodinam gelytes, juos aplankom, zeme papurenam, zvake uzdegam, geliu pamerkiam , paminkla pastatom...o noretusi daugiau , zymiai daugiau duoti.
Pasiilgstu savo mergytes visada, mintyse ja auginu, apkabinu, pabuciuoju... Pazvelgusi i tokio amziaus kaip ji turejo but vaikus suspaudzia ir sirdy , bet jau moku nebe verkt prie aplinkiniu...Tada galvoju kokia ji butu didele, ka sakytu , kaip lakstytu...
Pirmos dienos sunkiausios, pirmos savaites, pirmas menuo , pirmi metai patis sudetingiausi...
Ir dabar asara nusluostau slapcia nuo visu , jie ar supras ? Nemanau...

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tauskute_: 13 lapkričio 2013 - 21:45
QUOTE(Tauskute_ @ 2013 11 13, 19:41)
Tai tiesa kad ka mes galime daugiau savo angelams nupirkt , nuvest... dziaugsma kelia kai sodinam gelytes, juos aplankom, zeme papurenam, zvake uzdegam, geliu pamerkiam , paminkla pastatom...o noretusi daugiau , zymiai daugiau duoti.
Pasiilgstu savo mergytes visada, mintyse ja auginu, apkabinu, pabuciuoju... Pazvelgusi i tokio amziaus kaip ji turejo but vaikus suspaudzia ir sirdy , bet jau moku nebe verkt prie aplinkiniu...Tada galvoju kokia ji butu didele, ka sakytu , kaip lakstytu...
Pirmos dienos sunkiausios, pirmos savaites, pirmas menuo , pirmi metai patis sudetingiausi...
Ir dabar asara nusluostau slapcia nuo visu , jie ar supras ? Nemanau...
user posted image

Begalo grazu console.gif
ech..
Atsakyti
Tauskute kaip grazu wub.gif verysad.gif
Manau kad nesupras .....
Man gyvenimo dziaugsmas dar negrizo.... nezinau kiek turi laiko praeiti......Kazkiek susigyvenau. Jei anksciau turejau ateities vizijas, planus, dabar to neliko. Tiesiog dienos eina, gyveni cia ir dabar..... ir viskas.....Gal mazai dar praejo laiko, vieni greiciau susitaiko kiti veliau.....o pas mane dar chaosas.....
Atsakyti
QUOTE(Anggell @ 2013 11 14, 12:34)
Tauskute kaip grazu  wub.gif  verysad.gif
Manau kad nesupras .....
Man gyvenimo dziaugsmas dar negrizo.... nezinau kiek turi laiko praeiti......Kazkiek susigyvenau. Jei anksciau turejau ateities vizijas, planus, dabar to neliko. Tiesiog dienos eina, gyveni cia ir dabar..... ir viskas.....Gal mazai dar praejo laiko, vieni greiciau susitaiko kiti veliau.....o pas mane dar chaosas.....

Pas tave dar viskas sviezia , ir tai normalu... as negaliu pasakyt kad atsigavau po dvieju metu bet kazkur panasiai, sirdys ja paleido ten tarp kitu angelu, palengvejo man tik si pavasari kai paminkla pastaciau nezinau gal sutapymas bet buvo toks palengvejimas sirdyje ir dziaugsmas kad pagaliau pastatem paminkliuka savo auksaplaukei.
Buvo dienu kai zengi viena zingsni i prieky du atgal , su klumpi issiverki, issireki ... ir vel stojies ir eini toliau...
Niekada ne pamirsiu as pirmu dienu tu pirmu naktu ir paru as negalejau miegot , negalejau tas 4-5paras ligonineje tik i snaiges krentancias ziurejau, ir verkiau... Viska prisimenu su smulkmenom viska alei viska iki vieno.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Vel nauja mamyte verysad.gif Apkabinu Lauryte80. Turim si ta bendro - palaidojom dukryte paauginta ir pakirsta ligos..Laikykis saulele. Prisimenu savo skausma pirmom dienom - astru, begalini... Su laiku skausmas bunka.. Va per Kaledas jau bus 6 metai kai jos nebeturiu, nemyluoju, nematau..Liko nuotraukos - sypseneles, pirmi dantukai... Praeita savaite net buvau tame skyriuje kuriame mire mazyte.. Praejau pro palata be jausmu..aisku po remontu ten viskas pasikeite.. Bet vakare taip pratrukau... verysad.gif
Turiu pasakyti kad labai padejo sios temutes mergaites - kai kurios cia jau nebesilanko, turi kitu rupesteliu, kitos gyvena cia jau ilgesni laika arba tokios kaip as - vis uzklysta cia laikas nuo laiko..Ir aisku - vis naujos ir naujos mamytes su sviezia netektim su skausmu... Laikykis Laurut80
Atsakyti
Tauskute,koks eilerastis....................
As irgi Ją paleidau...paleidau,kad būtų lengviau Jai....Tik,man nė kiek nėra lengviau.Aisku,kad skausmas ne toks astrus koks buvo [pradzioj.....Bet...viena sirdies dalis liks Jai....tik Jai...
O akys jau niekada nesisypsos taip skaisciai kaip iki to laiko...........
Buna,klausia,kodel nuotraukose mano zvilgsnis be jokios ugneles.Su ugnele jis,bet su liudna ugnele...
Laikykimės Angelų Mamos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lu: 14 lapkričio 2013 - 12:57
Man daug kas sake , kad reikia juos paleisti ir gyventi toliau, tik isgirstu tai ir pradedu verkti, sirdis verkia, as nezinau kaip tai padaryti, o gal nenoriu...... as nezinau......As tikrai noriu kad jie butu laimingi, kad jiems butu gerai..... verysad.gif
Ir is pazystamu daug kas sake kad akis nespindi, kad kazkokios pilkos blankios..... netokios.... ir klausia KODEL? Kas atsitiko? Po simta kartu nepasakosi, nesakysi, tai atsakau kad viskas gerai, gal pavargusi....
Atsakyti
As nesuprantu ka reiškia paleisti? negalvoti apie ją? kaip taip galima būtų, neisivaizduoju.. Galvosiu apie ją visada..Mylėsiu visada, tik kitaip, be apkabinimų, be bučinukų.. Man irgi taip sako- paleik.. Tik nesuprantu kas tai yra? paaiškinkit man..
Atsakyti
QUOTE(Lauryte80 @ 2013 11 14, 17:38)
As  nesuprantu ka reiškia paleisti? negalvoti apie ją? kaip taip galima būtų, neisivaizduoju.. Galvosiu apie ją visada..Mylėsiu visada, tik kitaip, be apkabinimų, be bučinukų.. Man irgi taip sako- paleik.. Tik nesuprantu kas tai yra? paaiškinkit man..

Is kur toks klausimas- negalvoti?
aisku,kad galvoti,myleti,ilgetis.....visada........visada.......
as net nezinau kaip paaiskinti ta paleidima....
tiesiog........
O Jums apie tai dar anksti galvoti........apie paleidima...
Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2013 11 14, 16:01)
Is kur toks klausimas- negalvoti?
aisku,kad galvoti,myleti,ilgetis.....visada........visada.......
as net nezinau kaip paaiskinti ta paleidima....
tiesiog........
O Jums apie tai dar anksti galvoti........apie paleidima...

aciu. negalvosiu.. nes niekaip negaliu suprasti kas tai yra...
Atsakyti