Įkraunama...
Įkraunama...

Angelų mamos

Lauryte80 stiprus aokabinimas Jums...Kokia neteisybe....Jusu mergyte visada bus su Jumis ir nezinau kaip yra su tuo pomirtiniu gyvenimu, bet vienintele vieta kur tikrai gyvena musu Angeliukai tai musu sirdyse...skaiciau tokias eiles kur D...sake mamai "Vaikelis tavo su manim ir patikek jam gera cia". Kad ir kaip butu sunku, bandau tuo patiketi...
Užeinu cia visada kai tik pasidaro sunku, kai apima begalinis ilgesys...cia galiu issiverkti, islieti skausma...As per lapkricio 1 net negalejau nuvaziuoti ant kapelio, vaziavom lapkricio 3...jau pakeliui kaupesi asaros bet stengiausi laikytis...bet nuejus prie kapelio nesusilaikiau, pamaciau puokstyte papuosta zaisliukais barskuciais ir pratrukau...
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Jau parduotuvese prasideda Kaledos, eglues, zaislai, papuosimai......, nezinau kaip kitoms bet man ten sunku eiti, labai skaudu, supranti kad ir vel praejo metai, ir vel ziema, Kaledos, ir neviltis ir tustuma, begalinis skausmas, daug minciu....... neissipildziusiu svajoniu...... doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Anggell @ 2013 11 13, 12:20)
Sveikos  4u.gif
Jau parduotuvese prasideda Kaledos, eglues, zaislai, papuosimai......, nezinau kaip kitoms bet man ten sunku eiti, labai skaudu, supranti kad ir vel praejo metai, ir vel ziema, Kaledos, ir neviltis ir tustuma, begalinis skausmas, daug minciu....... neissipildziusiu svajoniu...... doh.gif  verysad.gif

Bet ir VĖL gali prašyt, kad aukštesnės jėgos ateinančiais metais atneštų tau stebuklą wub.gif

Merginos gal kuri turit receptą brandinto kalėdinio pyrago? Čia prieš kelis metus pusė forumo kepėt, tad šioms Kalėdoms jau kaip ir laikas ruoštis, gal bandysiu ir aš kept
Atsakyti
QUOTE(Anggell @ 2013 11 11, 15:49)
Lauryte80 gal ir gerai nueiti pas psichologa, vistiek nieko neprarasi, gal pades.... gal....

vakar buvau pasikalbėti pas psichologę, vakar neverkiau, daug galvojau, manau, kad padės susidėlioti mintis.

QUOTE(Carmenere @ 2013 11 11, 22:50)

nuoširdžiai noriu pasiūlyti perskaityti Lewis knygelę "Ištvertas sielvartas" - joje vėžio paglemžtos žmonos netektį išgyvenančio vyro jausmai... neišgalvoti ir nesumeluoti... mane ši knyga labai gelbėjo... Ramybės Jūsų širdžiai

Aciū, būtinai nusipirksiu. Dabar daug skaitau apie pomirtinį gyvenimą, istorijas tų žmonių, kurie buvo ištikti klinikinės mirties, ir grįžo iš jos.. Labai noriu tikėt, kad mažylė gyvena toliau, kad dar susitiksim. Daug skaitydama, jau pradedu tuo tikėti. Nes mintis, kad po mirties nieko nebėra-nepakeliama.

QUOTE(Anggell @ 2013 11 13, 10:20)
Sveikos  4u.gif
Jau parduotuvese prasideda Kaledos, eglues, zaislai, papuosimai......, nezinau kaip kitoms bet man ten sunku eiti, labai skaudu, supranti kad ir vel praejo metai, ir vel ziema, Kaledos, ir neviltis ir tustuma, begalinis skausmas, daug minciu....... neissipildziusiu svajoniu...... doh.gif  verysad.gif

Kaip niekad nelaukiu Kalėdų...
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2013 11 13, 11:48)
Merginos gal kuri turit receptą brandinto kalėdinio pyrago? Čia prieš kelis metus pusė forumo kepėt, tad šioms Kalėdoms jau kaip ir laikas ruoštis, gal bandysiu ir aš kept

Prašom ponia, aš šiandien jau trečią kepu ax.gif blush2.gif

nerealusis Kalėdinio pyrago receptas!

150 g sviesto
130 g rudojo cukraus
3 kiaušiniai
0,5 šaukštelio kepimo miltelių
0,5 apelsino sultys
0,5 citrinos sultys
300 g miltų
1 kg džiovintų vaisių, iš kurių maždaug 1/3 riešutų (lazdyno riešutų, migdolų, anakardžių) ir 2/3 džiovintų vaisių ir uogų (razinų, datulių, figų, vyšnių, spanguolių, ananasų)
Riešutai ir vaisiai gali būti patys įvairiausi, priklausomai nuo skonio, nuotaikos ir parduotuvės siūlomo pasirinkimo. Aš dedu daug skirtingų razinų (apie 300 g) - geltonųjų, didelių - kokių randu parduotuvėje. Beje, šiam pyragui nelabai tinka džiovintos slyvos.
Minkštą sviestą ištrinkite su cukrumi. maišykite kiaušinius, supilkite apelsino ir citrinos sultis, galiausiai suberkite miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Sudėkite susmulkintus džiovintus vaisius, uogas ir riešutus. Tešlą supilkite į kepimo popieriumi išklotą formą ir kepkite 2 valandas 140 laipsnių orkaitėje.

SVARBU: pyragą reikia kepti likus 2 mėnesiams iki Kalėdų, vėliausiai prieš 2 savaites. Iškeptą pyragą sulaistykite 50 g brendžio, sandariai uždenkite arba užriškite maišelyje ir palikite kambario temperatūroje. Pyragas turi subręsti. Brendžiu pyragą laistykite kas 2 savaitės, arba kas savaitę, jei pyrago brandinimo laikas trumpesnis. Jei pyragą kepate vaikams, brendžiu jo laistyti nebūtina, bet palaikyti vis tiek reikia.
user posted image

P.s receptas ir aprašas ne mano, nepamenu iš kur gavau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pamelo: 13 lapkričio 2013 - 13:01
Pamelo Oho koks skanus, grazus essen.gif, susigundziau smile.gif

O del Kaledu tai sakau , gal man tik taip vienai, praeitais metais buvo skaudu, o siais metais dar blogiau. kartais pagalvoju, o gal vaikai ne man, jeigu taip jau atsitinka. Rugseje bijau as, labai, ir netikiu, tai tikriausiai man dar per anksti kalbeti apie kita nestuma.

Lauryte80 o kiek kartu per savaite reiketu pas ja eiti? Gal ir pades kazkiek susidelioti mintis. Kiek ji skiria laiko vienam tokiam pasimatymui. Kokie ispudziai liko ? Nes geru psichologu manau ne daug ir sunku surasti kad tiktu.
Atsakyti
QUOTE(Anggell @ 2013 11 13, 12:25)
Pamelo Oho koks skanus, grazus  essen.gif, susigundziau smile.gif

ijau as, labai, ir netikiu, tai tikriausiai man dar per anksti kalbeti apie kita nestuma.

Lauryte80 o kiek kartu per savaite reiketu pas ja eiti? Gal ir pades kazkiek susidelioti mintis. Kiek ji skiria laiko vienam tokiam pasimatymui. Kokie ispudziai liko ? Nes geru psichologu manau ne daug ir sunku surasti kad tiktu.

As vakar buvau užsirašiusi valandai, bet išbuvau 1 val 40 min. Ji sakė, norėtų, kad susitiktume po poros savaičių,bet jei norėsis susitikti galim ir anksčiau. Įspūdžiai liko geri, bet kažkaip vat net neturiu atrodo ką papasakot.. Bet galvoju daug apie mūsų pokalbį. Ji yra onko psichologė, konsultuoja sergančius, artimuosius sergančiųjų, ir netekusius artimųjų dėl šios ligos. Viskas neblogai, lankysiuos toliau.
Atsakyti
QUOTE(Lauryte80 @ 2013 11 13, 16:07)
As vakar buvau užsirašiusi valandai, bet išbuvau 1 val 40 min. Ji sakė, norėtų, kad susitiktume po poros savaičių,bet  jei norėsis susitikti galim ir anksčiau. Įspūdžiai liko geri, bet kažkaip vat net neturiu atrodo ką papasakot.. Bet galvoju daug apie mūsų pokalbį. Ji yra onko psichologė, konsultuoja sergančius, artimuosius sergančiųjų, ir netekusius artimųjų dėl šios ligos. Viskas neblogai, lankysiuos toliau.

kokia pavarde gyd? g.gif
Atsakyti
Sveikos, Mamytes,
Zvakeles musu Angeleliam...
Man taip baisu ateiti skaityti, kai gaunu zinutes apie naujus pasisakymus- dazniausiai nauja Mamyte, naujas skausmas, sugriautos svajones.
Reikia laikytis, pati laikausi ir bandau neisprotet is skausmo. Pamenu, po musu netekties kazkuri paaiskinot, kad su skaismu reikes susigyventi, jos niekur nedings.. Dabar tuo tikiu, jau 10 menesiu butu musu maziukui berniukui- laikas eina, skausmas tik susigyvenimui silpneja. Ar nesilpneja.. Nezinau... Labai atsiprasau, kad neguodziu kitu mamu, kaip kai kurios is jusu- as tiesiog nerandu tinkamu zodziu, nes zinau, kas laukia artimiausius menesius.
Kaledu ir kitu svenciu nelaukiu irgi kaip niekad- viskas pernai prasidejo tokiu metu.
Atsakyti
QUOTE(Emilio_mamyte @ 2013 11 13, 16:47)
Sveikos, Mamytes,
Zvakeles musu Angeleliam...
Man taip baisu ateiti skaityti, kai gaunu zinutes apie naujus pasisakymus- dazniausiai nauja Mamyte, naujas skausmas, sugriautos svajones.
Reikia laikytis, pati laikausi ir bandau neisprotet is skausmo. Pamenu, po musu netekties kazkuri paaiskinot, kad su skaismu reikes susigyventi, jos niekur nedings.. Dabar tuo tikiu, jau 10 menesiu butu musu maziukui berniukui- laikas eina, skausmas tik susigyvenimui silpneja. Ar nesilpneja.. Nezinau... Labai atsiprasau, kad neguodziu kitu mamu, kaip kai kurios is jusu- as tiesiog nerandu tinkamu zodziu, nes zinau, kas laukia artimiausius menesius.
Kaledu ir kitu svenciu nelaukiu irgi kaip niekad- viskas pernai prasidejo tokiu metu.

Susidraugauji su skausmu bet jis niekur nepradingsta. Ir per sventes jis labai su astreja (man) visada kazko truksta salia , arteja trys metai bet net vaziuodama masina jos man truksta , ar kelione i kaima kazkaip truksta tos daleles...
Atsakyti
QUOTE(Emilio_mamyte @ 2013 11 13, 13:47)
Pamenu, po musu netekties kazkuri paaiskinot, kad su skaismu reikes susigyventi, jos niekur nedings.. Dabar tuo tikiu, jau 10 menesiu butu musu maziukui berniukui- laikas eina, skausmas tik susigyvenimui silpneja. Ar nesilpneja.. Nezinau... Labai atsiprasau, kad neguodziu kitu mamu, kaip kai kurios is jusu- as tiesiog nerandu tinkamu zodziu, nes zinau, kas laukia artimiausius menesius.

QUOTE(Tauskute_ @ 2013 11 13, 13:53)
Susidraugauji su skausmu bet jis niekur nepradingsta. Ir per sventes jis labai su astreja (man) visada kazko truksta salia , arteja trys metai bet net vaziuodama masina jos man truksta , ar kelione i kaima kazkaip truksta tos daleles...

As taip noriu išgirst, kad praeina skausmas.. o gyvenimo džiaugsmas grįžta? nes šiai dienai, atrodo, kad net gyvent nesinori..
Atsakyti
QUOTE(Anggell @ 2013 11 13, 14:25)
Rugseje bijau as, labai, ir netikiu, tai tikriausiai man dar per anksti kalbeti apie kita nestuma.

Na lauk Kalėdų su viltim, kad jos dovanos stebuklą, ne dabar, bet kai bus laikas.
Mes ir savo laiko išlaukėm ilgai, bet tada kai visi mažiausia tikėjosi arba tiksliau netikėjo, kad dar bus pas mus. Tiesiog atėjo laikas, kad čia, dabar ir nė sekundės vėliau

Pamelo dėkui už receptą 4u.gif
Atsakyti