QUOTE(Lauryte80 @ 2013 11 09, 09:03)
Siandien pirma karta po laidotuviu vaziuosim ant kapelio, asaros liejasi.. Man tiek klausimu ikile, atsakymu nerandu.. gal Jus mamytes jau esate atsake i kai kuriuos klausimus? gal padesite suprasti, susivokti.. ieskau nusiraminimo.. mane kankina abejones ar yra gyvenimas po mirties? man kaip mamai, labai rupi ar viskas gerai mano mazylei? ar ji ne viena? ar ji ten laiminga? ir kur yra tas "ten" ? o gal ji namuose? tik mes nematom jos? o gal nieko nebera.. gal palaidojom kuneli ir viskas tuo baigesi... Mes tiek meldemes, kad mazyle pasveiktu, nieks musu neisgirdo.. gal nieko nera po mirties..va kiek klausimu, kurie neduoda ramybes.. gal Jus man bent i keleta klausimu atsakysite?
Lauryte, kaip visa tai pažįstama...
klausimų daugiau negu atsakymų... galbūt niekada nepavyks į juos atsakyti... bent jau ne iškart.. reikia begalybės laiko... laikas neišgydo žaizdų... laikui bėgant tik mokomės prisijaukinti begalinį ilgesį, mokomės su juo gyventi... ir taip kas dieną... Visos mes, mamos, nesiliaujamę galvoję, kaip Jie, mūsų Mažyliai, ten... auginame juos mintyse, širdyse... turbūt kiekviena širdis ir kiekviena šeima turi atrasti savo stiprybės šaltinį... mūsų šeimai stiprybės teikia malda... tikime, kad malda - tai mūsų kelias pas mūsų vienintelę... tikime ir jaučiame, kad Ji yra su mumis...
Negniaužkite sielvarto... jį reikia išverkti, išgedėti... daug kalbėkitės...
ir dar... jei turėsite jėgų ir noro, galbūt ne dabar, galbūt vėliau, nuoširdžiai noriu pasiūlyti perskaityti Lewis knygelę "Ištvertas sielvartas" - joje vėžio paglemžtos žmonos netektį išgyvenančio vyro jausmai... neišgalvoti ir nesumeluoti... mane ši knyga labai gelbėjo... Ramybės Jūsų širdžiai