Įkraunama...
Įkraunama...

Angelų mamos

QUOTE(Lauryte80 @ 2013 11 08, 21:37)
Priimkit ir mane i savo buri... Lapkricio 1-aja, netekau dukrytes, 4 metuku...
verysad.gif

4u.gif sveikute...kaip liūdna... verysad.gif baisu pagalvoti, stiprybės Jums... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauryte80 @ 2013 11 08, 20:37)
Priimkit ir mane i savo buri... Lapkricio 1-aja, netekau dukrytes, 4 metuku...
verysad.gif

Stiprus apkabinimas su begalinės stiprybės linkėjimu... Visada esi čia laukiama.
Atsakyti
Siandien pirma karta po laidotuviu vaziuosim ant kapelio, asaros liejasi.. Man tiek klausimu ikile, atsakymu nerandu.. gal Jus mamytes jau esate atsake i kai kuriuos klausimus? gal padesite suprasti, susivokti.. ieskau nusiraminimo.. mane kankina abejones ar yra gyvenimas po mirties? man kaip mamai, labai rupi ar viskas gerai mano mazylei? ar ji ne viena? ar ji ten laiminga? ir kur yra tas "ten" ? o gal ji namuose? tik mes nematom jos? o gal nieko nebera.. gal palaidojom kuneli ir viskas tuo baigesi... Mes tiek meldemes, kad mazyle pasveiktu, nieks musu neisgirdo.. gal nieko nera po mirties..va kiek klausimu, kurie neduoda ramybes.. gal Jus man bent i keleta klausimu atsakysite?
Atsakyti
Lauryte, jei jūs tikinti, tai jums tai suteiks ramybės, jei ne surasit savo būdų nusiraminti, surasti Ją kažkur aplinkoje, dauguma iš mūsų tikim, kad jie skraido Angelais, saugo mus ir auga, ten, kažkur... sad.gif tik be mūsų, šalia...taip ir guodžiamės. Aš kažkada skaičiau knyga Gyvenimas anapus, ten daug parašyta apie pomirtinį gyvenimą, tuo metu tikėjau, o dabar...dabar tiesiog savaip galvoju, kur ji, kaip auga smile.gif
o kas nutiko jūsų mergytei?
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2013 11 09, 09:29)
o kas nutiko jūsų mergytei?

ji 2 metuku susirgo vezu, pasveiko, o dabar liga atsinaujino, ir viskas staigiai ivyko.. per dvi savaites.. vel pradejo gydyma-chemoterapijos, svitinimas, ir sirdele nebeatlaike, uzmigo pietu miegelio ir nebepabudo..

as buvau tikinti, daug meldziausi.. dabar nebetikiu, netgi pykstu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lauryte80: 09 lapkričio 2013 - 11:17
QUOTE(Lauryte80 @ 2013 11 09, 13:14)
ji 2 metuku susirgo vezu, pasveiko, o dabar liga atsinaujino, ir viskas staigiai ivyko.. per dvi savaites.. vel pradejo gydyma-chemoterapijos, svitinimas, ir sirdele nebeatlaike, uzmigo pietu miegelio ir nebepabudo..

Degu zvakute jusu mergytei user posted image
Stiprybes console.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauryte80 @ 2013 11 09, 13:14)
ji 2 metuku susirgo vezu,

taip gaila mažytės, tiek iškentėti... verysad.gif
po nelaimės imi labiau tikėti, arba atsisakai tikėjimo, to kas vadinasi D...aš tikiu savo Mergyte...
Atsakyti
QUOTE(Lauryte80 @ 2013 11 09, 09:03)
o gal ji namuose? tik mes nematom jos? o gal nieko nebera..

Kaip bebūtų mano angelai visada su manim, mano širdyje ir taip bus per amžius. O kapas tai tik vieta kur užkastas kūnas
Stiprybės
Atsakyti
QUOTE(Lauryte80 @ 2013 11 09, 12:14)

as buvau tikinti, daug meldziausi.. dabar nebetikiu, netgi pykstu..

Dieve,kaip gaila.......kaip gaila verysad.gif Labai uzjauciu
o koks vezys buvo,kiek metuku dabar buvo?
Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2013 11 09, 15:41)
Dieve,kaip gaila.......kaip gaila verysad.gif Labai uzjauciu
o koks vezys buvo,kiek metuku dabar buvo?

Dabar buvo 4 metukai, pilvuke auglys buvo..
Asaros liejasi upeliais, negalejau ramiai prie kapelio pabuti.. Kaip sunku savo vaikucio vaziuoti aplankyti i kapus... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauryte80 @ 2013 11 10, 16:43)
Asaros liejasi upeliais, negalejau ramiai prie kapelio pabuti.. Kaip sunku savo vaikucio vaziuoti aplankyti i kapus... verysad.gif

Tiesiog zinau,kad visoms mums cia esancioms sunku.Bet Jums tikrai sunkiau,nes palaidojot auginta vaikeli.........
Stiprybes ir vilties Jusu seimai
Atsakyti
QUOTE(Lauryte80 @ 2013 11 10, 13:43)

Laba,
visu pirma - Uzuojauta Jusu seimai, Stiprybes Jums visiems..
Zvakele Tavajam Angelui
Visos mes cia atejom ieskodamos nusiraminimo, atsakymu ar tiesiog zmoniu, kurie suprastu, tas nevilties pilnas dienas..
As radau, manau ir dauguma randa, linkiu ir Tau cia bent truputeli nuraminti sirdi. Visada busiu dekinga, toms, kurios sukure sita tema, kurios drysta pasidalinti savo istorijomis ir visada parems geru zodziu wub.gif
I tavo pateiktus klausimus, nezinau ar rasi atsakymus, taciau as tikiu, kad mano dukra danguje, as Ja auginu kiekviena diena savo mintyse, tikiu, kad Ji tokia ir Ten.. Gal taip lengviau su tuo gyventi
Stiprybes Tau Lauryte80

Atsakyti