Įkraunama...
Įkraunama...

Angelų mamos

QUOTE(laimingai_istekejusi @ 2013 10 26, 18:31)
Parduotuveje pirkausi keleta poku supuokuotu zvakuciu ideklu (kol eina nuolaidos, nusprendziau paimti daugiau, nes kas antra diena nuvaziuoju pas savo angeliuka, norisi, kad niekad ten nebutu tamsa) ir viena moteris salia stovejusi sako vyrui, nu bet zmones nenormalus - perka viska dezemis, jei tik nuolaida. Nieko neatsakiau ir toliau ziurejau kur ilgiau degancios ir lyginau kainas. Galiausiai ji ta pati pakartojo garsiau, o paskui priejusi paklause gal as perpardaveja. Nesitikejau tokio zmogaus izulumo - jai atsakiau tik tiek, kad ji laimingas zmogus, jei turi poreiki pirkti vos kelias zvakutes ir tik per velines. Salia stovejo kita jauna moteris, kuri idemiai kuri laika apziurinejo zvakutes su angeliukais ir isiterpusi i musu "pokalbi" pasake, kad gal but tai yra vieninteles kasdienes dovaneles tam, ka is musu atima tas ka vadiname Dievu... net nesitikejau, bet ji pradejo kalbeti, kad near nieko sunkesnio, kaip vietoj barskucio ar pamperso pirkti zvakute ir kad tokie zmones kaip si nezinia kuo nepatenkinta ponia neturi teises reiksi savo nuomone apie kitu zmoniu poelgius ir pasirinkimus. Ta moteris apsisuko ir nuejo, o mes abi likom stoveti. Tik pasakiau, kad zinau ta skausma ir linkiu stiprybes, o ji pasake, kad stiprybes siuo atveju per mazai, reikia ir begalines vilties...
Iki siol galvoju apie siuos zodzius ir suprantu, kad juose yra tiesios, nes stiprybe reikalinga siandien dienai, o viltis - rytojui...

console.gif
O man gaila tokiu egoistisku ir nesupratingu zmoniu, bet visada tokiu buvo ir bus
Stiprybes visoms mamytems rytojaus diena
Atsakyti
O man pastarosios naktys kazkokios kosmaru,nerimo ,baimes.Bet jauciu,kad taip ir bus visada ,renki geles,zvakes ir jokios netinka.Norisi graziausios,nes pas vaika vaziuoji i kapus....Ne saldainius,dovanas perki.......o zvakes...
Stiprybes ir vilties visoms
Atsakyti
Užuot pirkusios žaislus, rūbelius, pampersus, perkame gėles ir žvakes... ieškome pačių pačių gražiausių... tikiu, kad mūsų mažuliukai tai jaučia...

Linkiu jums ir sau ramaus pabuvimo tyloje, gilių susitikimų su mūsų mažaisiais ir tais, kurie mums brangūs, ir susimąstymo, kurgi mes patys keliaujame?...Būkime atsargūs kelyje, lankydami savo artimuosius.

Atsakyti
...ramaus Visoms dvaselių vakaro........ wub.gif
Atsakyti
Degu Zvakutes visiems musu angeliukams, begalines stiprybes mamytes..
Atsakyti
Degu žvakelę angeliukams ir stipriai apkabinu angeliukų mamytes............
Atsakyti
Musu Angeliukams degu zvake wub.gif wub.gif wub.gif
user posted image
Atsakyti
...džiaugiuosi, kad turiu savo angelą kuris mus saugo nuo nelaimių...
vakar pas dukrytę buvo daug vaikų, du kūdikiai su vežimais ir du jau paaugę, keistas jausmas matyt prie kapo tiek vaikų, bet kartu ir ramu buvo... visada keliuosi ir guluosi su mintimis apie ją, o diena gyviesiems smile.gif
Atsakyti
Vakar irgi buvome pas savo Angeliuka. Sutikau ten savo drauge smile.gif, ji atejo musu kapelio irgi aplankyti. Nors ir nuo vln toloka, ji ten buvo wub.gif Man tai labai svarbu.... padekojau jai kad ji musu nepamirsta ir atvaziuoja pas angeliuka......
Vakar degiau zvakes ir alvojau apie savo abu vaikucius, tai ir uzdegiau daugiau, kad ir mano suneliui irgi buti silta ir gera..... as juos abu begalo myliu......

Gavome jau is genetiku kariotipo atsakyma , viskas gerai, chromosomu tiek kiek reikia, nieko neuzaugo , su vyru susiderinam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Anggell @ 2013 11 02, 10:57)
Vakar irgi buvome pas savo Angeliuka. Sutikau ten savo drauge smile.gif, ji atejo musu kapelio irgi aplankyti. Nors ir nuo vln toloka, ji ten buvo  wub.gif Man tai labai svarbu.... padekojau jai kad ji musu nepamirsta ir atvaziuoja pas angeliuka......
Vakar degiau zvakes ir alvojau apie savo abu vaikucius, tai ir uzdegiau daugiau, kad ir mano suneliui irgi buti silta ir gera..... as juos abu begalo myliu......

Gavome jau is genetiku kariotipo atsakyma , viskas gerai, chromosomu tiek kiek reikia, nieko neuzaugo , su vyru susiderinam smile.gif

Saunuole drauge thumbup.gif

Saunios zinios thumbup.gif

Ir as degu visiems angeliukams po zvakele 4u.gif

Laba visoms 4u.gif
Atsakyti
Kadangi čia užsuka ne viena prieš laiką gimusių Angeliukų mamytė, dalinuosi info:
Lapkričio 17 d. Kauno Šv. Pranciškaus Ksavero (Jėzuitų) bažnyčioje 10 val. bus aukojamos Šv. Mišios už anksčiau laiko gimusius išgyvenusius ir mirusius naujagimius bei jų šeimas.

Atsakyti
Priimkit ir mane i savo buri... Lapkricio 1-aja, netekau dukrytes, 4 metuku...
verysad.gif
Atsakyti