Keletas foto is atostogu
Cia su vyru nakti zvejojom aisku as iki 12h nakties tik sugebejau is buti ir nu ejau miegoti o vyras iki 6h ryto zvejojo
Pirmas laimykis toks gyvenime zuvyte mano pries tai dvi mazytes tokias pagavau
Zuvis Linas
Keletas graziu epizodu saulej leidizant cia ir zvejojom tik kita diena , velkiavom lydekaicius gaudem gaudem gaudem ir nieko nepagavom uz tat linksmai praleidom laika su dainom
Sveikutes,
Suleima kokia grazi nuotrauka, , o kaip graziai parase atvirutei
Tauskute saunios atostogos , daznai taip zvejojate ? Grazus vakaras, gamta, tikiu kad sauniai praledote laika
Suleima kokia grazi nuotrauka, , o kaip graziai parase atvirutei
Tauskute saunios atostogos , daznai taip zvejojate ? Grazus vakaras, gamta, tikiu kad sauniai praledote laika
Laba. Daznai mes taip zvejojam diena su valtele plaukiojam ale spiningaujam aisku buna kartais uzmetu tai kartais ir vyra uz kabinu su zvejoju linksmai
Labutės
Visas naujų angelų mamas,stipriai apkabinu... Gaila,kad mūsų vis daugėja
Tikrai taip.Pakrikštinom pagaliau savo mažėlę Gretą- Martyną Buvo kukli ir graži šventė
sveikinu Labai džiaugiuosi už tave
Zinot ka sunus man mamos dienos proga ant atviruko parasa: Mama - saulyte tu mano... neuzgesk niekados... nes nieko neturiu be taves....
Kaip miela Protingas jau tavo vaikis,šaunuolis
Visas naujų angelų mamas,stipriai apkabinu... Gaila,kad mūsų vis daugėja
QUOTE(*Aniri* @ 2013 07 15, 16:12)
Tikrai taip.Pakrikštinom pagaliau savo mažėlę Gretą- Martyną Buvo kukli ir graži šventė
QUOTE(Biškis @ 2013 07 16, 19:45)
sveikinu Labai džiaugiuosi už tave
QUOTE(kumpiene @ 2013 07 17, 21:04)
Zinot ka sunus man mamos dienos proga ant atviruko parasa: Mama - saulyte tu mano... neuzgesk niekados... nes nieko neturiu be taves....
Kaip miela Protingas jau tavo vaikis,šaunuolis
Sveikos mergaitės
Retai beužklystu, bet kai užsuku vis randu ir su gerom žiniom mamyčių. Biškis sveikinu labai , bent aš jaučiausi karą laimėjus kai su lelium grįžau namo, tad ir tave su karo laimėjimu
Kristulee daili panelytė
Suleima didelis jau tavo vyresnėlis ir pipiras jau nemažas , praeis tos ligos, amžinai neitęs
Tauskute kaip smagu atostogos gamtoje, tyloje
Oi mergaitės kokia aš ypatinga jaučiuos , kaikurie žmonės net atsiveja pasiklaust ar čia savo vežimėlį stumiu , sakiau niekam nerūpi, neįdomu, bet pasirodo reikėjo skelbimą spaudoj dėt, kad turim dar vieną sūnų
Apkabinu visas liūdinčias , tik per skausmą žmogus gali pažinti džiaugsmą ir laimę, svarbu tikėti , kad bus gerai ir subręsti naujam gyvenimui
Retai beužklystu, bet kai užsuku vis randu ir su gerom žiniom mamyčių. Biškis sveikinu labai , bent aš jaučiausi karą laimėjus kai su lelium grįžau namo, tad ir tave su karo laimėjimu
Kristulee daili panelytė
Suleima didelis jau tavo vyresnėlis ir pipiras jau nemažas , praeis tos ligos, amžinai neitęs
Tauskute kaip smagu atostogos gamtoje, tyloje
Oi mergaitės kokia aš ypatinga jaučiuos , kaikurie žmonės net atsiveja pasiklaust ar čia savo vežimėlį stumiu , sakiau niekam nerūpi, neįdomu, bet pasirodo reikėjo skelbimą spaudoj dėt, kad turim dar vieną sūnų
Apkabinu visas liūdinčias , tik per skausmą žmogus gali pažinti džiaugsmą ir laimę, svarbu tikėti , kad bus gerai ir subręsti naujam gyvenimui
QUOTE(Tauskute_ @ 2013 07 22, 15:02)
Laba. Daznai mes taip zvejojam diena su valtele plaukiojam ale spiningaujam aisku buna kartais uzmetu tai kartais ir vyra uz kabinu su zvejoju linksmai
cia tai geras , tikrai linksmai . Gaila mano vyras nemegejas nei zvejoti nei gybauti nei uogaiti. O man patinka zvejoti, anksciau su tevu zvejojome
Nu va matau rugseje, pasirodo visiems idomu
Papildyta:
O mes sestadieni svesime vyro gimtadieni. Turesime vaziuoti pas jo tevus, noriu nenoriu turesiu susitikti jau su jo brolio zmona ir vaiku. Siaip nepasiruosiusi esu as tokiam susitikimui, bet kaip ir pasirinkimo neturiu . Na matysime kaip bus. Bet dziugina tas, kad galesiu nuvaziuoti ant kapu.
QUOTE(Anggell @ 2013 07 23, 14:52)
cia tai geras , tikrai linksmai . Gaila mano vyras nemegejas nei zvejoti nei gybauti nei uogaiti. O man patinka zvejoti, anksciau su tevu zvejojome
Papildyta:
O mes sestadieni svesime vyro gimtadieni. Turesime vaziuoti pas jo tevus, noriu nenoriu turesiu susitikti jau su jo brolio zmona ir vaiku. Siaip nepasiruosiusi esu as tokiam susitikimui, bet kaip ir pasirinkimo neturiu . Na matysime kaip bus. Bet dziugina tas, kad galesiu nuvaziuoti ant kapu.
Papildyta:
Zinau si jausma nes taip pat buvo man su seses mergaite tarp ju tik skirtumas butu menuo , o jetau tada man asaros pasipyle iskart zinok tada tik sunenas pribego apkabino mane , net dabar sunku nusakyt ta jausma . Ir sesuo apsiverke bet po truputi su kiekvienu zingsniu as ejau link dukterecios. Kai krikstyjoms jetau baznycioje apsizliumbiau , sakydama kalba prie stalo kalba buvau tvirta kaip uola bet aplinkiniai apsiverke. Ir dsabar jau dukterecia didele mergaite ir zinai vis pagalvoju mintyse kaip jos zaistu kartu kaime, prie juros...
QUOTE(Tauskute_ @ 2013 07 23, 19:13)
dukterecia didele mergaite ir zinai vis pagalvoju mintyse kaip jos zaistu kartu kaime, prie juros...
Man tas galvojimas,lyginimas veria sirdi
atrodo,net tikrai jauciu,matau Ja, ziuredama i bendraamzi draugu vaikiuka
Turiu toki durna jausma, nepilnavertiskuma....., atrodo kad as niekas, nezinau kas as, gyvenu ar egzistoju ir ka cia veikiu...... nieko negaliu padaryti, viduje tustuma, skausmas, atrodo sunaikino mane is vidaus. Atrodo ateme viska kas buvo brangiausia, del ko stengtis ir gyventi ir neliko nieko....Aplink visi gyvena, kazka daro, domisi, o as stoviu vietoj, tik matau kaip bega dienos, keiciasi metu laikai, o as vietoj. Bandau save itikinti, kad turiu kojas, rankas, darba, vyra.... viskas kaip ir gerai....., bet ta tustuma, ji zudo....
QUOTE(Anggell @ 2013 07 23, 21:07)
Turiu toki durna jausma, nepilnavertiskuma....., atrodo kad as niekas, nezinau kas as, gyvenu ar egzistoju ir ka cia veikiu...... nieko negaliu padaryti, viduje tustuma, skausmas, atrodo sunaikino mane is vidaus. Atrodo ateme viska kas buvo brangiausia, del ko stengtis ir gyventi ir neliko nieko....Aplink visi gyvena, kazka daro, domisi, o as stoviu vietoj, tik matau kaip bega dienos, keiciasi metu laikai, o as vietoj. Bandau save itikinti, kad turiu kojas, rankas, darba, vyra.... viskas kaip ir gerai....., bet ta tustuma, ji zudo....
perejau ir as toki laika
kai viskas atrode be prasmes
bet turi eiti i prieki,laikas bega greitai
ta beprasmybe tik kitas vaikiukas pakeis i gyvenima su prasme...kurio tu,tikiu,sulauksi-to gyvenimo.Prasmingo.