Įkraunama...
Įkraunama...

Angelų mamos

QUOTE(Anggell @ 2013 10 01, 17:32)
Aisku kad nesvarbu kas  wub.gif , svarbiausia kad sveikas kad vaikas. Kada laukiausi pirmos, vyras laaaaabai norejo berniuko, kada ejome i echo nei karto taip ir negalejo pasakyti kas, bet sake kad labiau i mergaite vaikiukas panasus negu i berniuka, maciau kad vyras buvo nusivyles, man buvo nesvarbu, tik mintis kad tapsiu mama, mano vaikas. Bet po nelaimes, kada pastojau antra karta, maciau kad jam tas pats, kad tik gyvas sveikas, bet deja. sad.gif Tai buna susimastau, tas kas buvo svarbu tampa beprasmiska, jis taip norejo sunaus, o dabar tiesiog nori vaiko ir nesvarbu berniukas ar mergaite. Kitos vertybes, kitaip ziuri i pasauli ....... dabar viskas kitaip.....
uzvakar man grazino mano kompa kuris buvo sugedes, o ten visos nuotraukos  nestuke.gif , tai vakar taip ir nesugebejau jo ijungti, neisdrisau,  bet ir taip noriu  wub.gif Nuotraukos  nestuke.gif  tai viskas kas liko. Buvau permetusi i kompakta nuotraukas, bet butent kur nescia kompaktas sugedo, man jo net neatidaro ......

Ir kai laukiausi Simonos sirdyje zinojau kad mergyte ir vyras dziaugesi nesvarbu ir tada buvo lytis , visa nestuma negalejo pamatyt kas , kai tik pagymdziau suzinojau kad mergyte nesiojau , bet deja neteko jos man auginti ir apkabinti, jos assaras sluostyt... verysad.gif
O del nuotrauku as atsiverciu albuma ir buna prisiminusi dziaugiuosi tas prisiminusi akimirkas , jos pirmus spirius ir be mieges naktis mano buvo su ja kartu taip duodavosi ir spirdavo i sonkaulius kokia tada buvau laiminga jos laukadamasi... Buna ir apsiverkiu ziuredama foto bet tai liko mano prisiminimuose kuriu neistrinsi ir liks jie visada mano sirdyje wub.gif
Dabar megaujiuosi nestumu , baimiu nera , o jai atsiras lauk mesiu jas . Kiekviena diena dziaugiuosi kaip ir tada ...
Atsakyti
Iki nestumo sakydavo kad noretu berniuko smile.gif. Klausdavau o jeigu mus mergaite? Tai sake o ka as su ja veiksiu biggrin.gif O kada pastojau apie tai net nekalbejome. Kada laukiausi pirmos, irgi jauciau kad mergaite, nezinau kodel, mergaite ir viskas wub.gif , ir kada su antru buvau nescia, tikrai galvojau mergaite. As taip pasimeciau kada per echo pasake, sveikinu berniukas , net gydytoja paklause kodel as taip susirupinau, matyt mano veido israiska pasikeite biggrin.gif, sakau ne ne , viskas gerai, man svarbu kad vaikas, sveikas ir gyvas smile.gif. Tiesiog buvau tikra kad mergaite biggrin.gif, nuojauta apgavo. smile.gif
Dabar sake noretu link vasaros vel bandyti, paklause kaip as , ar noreciau. Pasakiau kad noriu bet taip bijau, labai labai, kad man reikia laiko..... nezinau kiek ..... gal metu , gal dveju o gal daugiau, pakolkas as tam nepasiruosusi ir tiek. As dar negaliu susitaikyti su netektim. Ir mintys o jeigu mirs, o jeigu vel prarasiu, o jeigu vel reikes laidoti? Tai kaip galima galvoti apie kita nestuma, jeigu man jau stogas nuvaziavo. Chaosas kazkoks.
Atsakyti
QUOTE(Anggell @ 2013 10 01, 21:01)
Iki nestumo sakydavo kad noretu berniuko smile.gif. Klausdavau o jeigu mus mergaite? Tai sake o ka as su ja veiksiu biggrin.gif O kada pastojau apie tai net nekalbejome. Kada laukiausi pirmos, irgi jauciau kad mergaite, nezinau kodel, mergaite ir viskas wub.gif , ir kada su antru buvau nescia, tikrai galvojau mergaite. As taip pasimeciau kada per echo pasake, sveikinu berniukas , net gydytoja paklause kodel as taip susirupinau, matyt mano veido israiska pasikeite biggrin.gif, sakau ne ne , viskas gerai, man svarbu kad vaikas, sveikas ir gyvas smile.gif. Tiesiog buvau tikra kad mergaite biggrin.gif, nuojauta apgavo. smile.gif
Dabar sake noretu link vasaros vel bandyti, paklause kaip as , ar noreciau. Pasakiau kad noriu bet taip bijau, labai labai, kad man reikia laiko..... nezinau kiek ..... gal metu , gal dveju o gal daugiau, pakolkas as tam nepasiruosusi ir tiek. As dar negaliu susitaikyti su netektim. Ir mintys  o jeigu mirs, o jeigu vel prarasiu, o jeigu vel reikes laidoti? Tai kaip galima galvoti apie kita nestuma, jeigu man jau stogas nuvaziavo. Chaosas kazkoks.

Na as pamenu kai mes apie tai ir kalbejom kas bus jai mergaite tai sake vyras nieko kartu eis zvejot biggrin.gif bet deja... verysad.gif
Vyk tas blogas mintys ir bandyk nepasiduok mergyt smile.gif bandyk dar karta pastot neleisk sau pasiduoti , as tikiuosi kad atejus pavasariui ar vasarai jau ateisi su gerom ziniom wub.gif mums praejo 2.5metu ir pastojau ir ko tik nedariau kad tik pastociau ir poto pasakiau gana reik poilsio ir stai kita men pamatau dvi juosteles wub.gif pastojau beveik panasiu laiku tik kelios dienos skyriasi tada su Simona geguzes7 o dabar geguzes 14d. wub.gif
Atsakyti
O dar as labai bijau balandzio, mano dvi netektis balandi, labai bijau doh.gif doh.gif doh.gif Oj Tauskute net nezinau, dabar as tikrai dar nepasiruosusi, schmoll.gif blush2.gif, per daug minciu, tai verkiu tai liudziu......, kas mane gali suprasti jeigu man paciai sunku su savimi gyventi...... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Anggell @ 2013 10 01, 21:31)
O dar as labai bijau balandzio, mano dvi netektis balandi, labai bijau  doh.gif  doh.gif  doh.gif  Oj Tauskute net nezinau, dabar as tikrai  dar nepasiruosusi,  schmoll.gif  blush2.gif, per daug minciu, tai verkiu tai liudziu......, kas mane gali suprasti jeigu man paciai sunku su savimi gyventi...... verysad.gif

na zinau si jausma bet tau dvi netektis ir panasiom dienom verysad.gif bet reik nenusileist ir keltis ir bandyt ir nepasiduot smile.gif
budavo dienu kad krisdavau ant grindu vonioj ir verkdavau , klykdavau pasikukciodama , poto vel keliesi ir eini toliau. Du zingsniai atgal , vienas i prieky ir taip gyvenau. Bet nepasidaviau as jokioms baimems schmoll.gif ir nepasiduosiu net tegu nebando jos ateit pas mane gaus velniu smile.gif ir va sakau tariau sau ir vyrui pailsekim ir stai nera ko ilsetis kitas menuo teigiamas . Nepasiduok nosi auksciau ir bandyk 4u.gif skausmas liks jis niekur nedings , na pas mane jis niekur nedingo tiesiog isileidau i savo sirdy , susidraugavau galim sakyt ... kiekviena nakti prasau savo auksaplaukes kad saugotu mane ir leliuka , dede palaidojau bus greit metines ir jo prasiau kad pasirupintu mano mergyte , zinau ir tikiu kad jie kartu yra ir jis ja rupinasi ten danguje ir iki siolei prasau abieju kad mane saugotu ir leliuka
Atsakyti
Aciu Tauskute uz gerus zodzius 4u.gif , as zinau kad jus mane suprantate, cia tik cia galiu issipasakoti ......., verysad.gif As nenoriu skaudinti artimu zmoniu, vyras ne gelezinis, jis irgi zmogus su jausmais, tevai..... jiems irgi nelengva, matau kaip kartais nezinau kaip prie manes prieiti, jiems irgi skaudu...... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Anggell @ 2013 10 01, 21:57)
Aciu Tauskute uz gerus zodzius 4u.gif , as zinau kad jus mane suprantate, cia tik cia galiu issipasakoti .......,  verysad.gif As nenoriu skaudinti artimu zmoniu, vyras ne gelezinis, jis irgi zmogus su jausmais, tevai..... jiems irgi nelengva, matau kaip kartais nezinau kaip prie manes prieiti, jiems irgi skaudu...... unsure.gif

Laikykis mergyt 4u.gif suprantu bet gal reik pabandyt ir nenuleist ranku smile.gif as tikiuosi kad siek tiek dar laiko praeis ir ateis tas noras, ir ateis ta diena kai ateisi su gerom naujienom wub.gif linkiu kuo greiciau atsigaut ir bandyt dar karta nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
Noras yra, ir tikrai nesakau kad niekada schmoll.gif , tiesiog baime, ilgesys, skausmas yra didesnis. Truksta tikejimo ir vilties.....Matyt toks etapas dabar pas mane...... blush2.gif As sau pasakiau, 3 metai jokiu nestumu, tikiu kad durnai skamba doh.gif , net gydytojos nesutiko kaip joms tai pasakiau, sako nu max metai, ko laukti, sutinku irgi, ko laukti, bet is kitos puses....... man reikia laiko.....Per pora metu per daug ivykiu, isgyvenimu......As dar nemoku saves kontroliuoti, savo emocijas. Jauciuosi pavargusi, issekusi.
Atsakyti
QUOTE(Carmenere @ 2013 10 01, 14:37)
tikrai taip, xiuke... atrodo, tarsi susigyveni su ilgesiu... sielvartu... paskui supranti, kad ne... tas liūdesys ir sielvartas dar labiau širdį veria sunkiomis gyvenimo akimirkomis...

Tauškute, tikrai labai anksti sužinojote bigsmile.gif kai laukėmės savo stebukliuko, mums net 20 sav. tvirtai nepasakė, kas pilvelyje gyvena smile.gif

gerai pasakei, atrodo, kad susigyveni, bet deja...sunkiomis gyvenimo akimirkomis visada guodžiuosi Jai... verysad.gif
Matyt, Tauškutė, turi gerą nuojautą mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Anggell @ 2013 10 01, 17:32)
t kur nescia kompaktas sugedo, man jo net neatidaro ......

bandyk recuva programą parsisiuntusi atkurti failus iš cd, gal pavyks kažką susigražinti?
Papildyta:
QUOTE(Tauskute_ @ 2013 10 01, 18:13)

Dabar megaujiuosi nestumu , baimiu nera , o jai atsiras lauk mesiu jas . Kiekviena diena dziaugiuosi kaip ir tada ...

Šaunuolė wub.gif nereikalingos tos baimės 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Anggell @ 2013 10 01, 23:18)
..... man reikia laiko.....

viskam reikia laiko, vienos nori pastoti iškart po nelaimės, kitos vėliau...ateis ir Tavo laikas smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Ruta bern dideliausi sveikinimai!!!!
Atsakyti
Sveikos,

Ruta bern didziausi sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif thumbup.gif
Paciu graziausiu akimirku Jusu seimai!

Visoms liudincioms po 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Anggell @ 2013 10 01, 20:31)
per daug minciu, tai verkiu tai liudziu......, kas mane gali suprasti jeigu man paciai sunku su savimi gyventi...... verysad.gif

Anggell, kaip Tave suprantu... Taip pat jaučiuosi... kartais net nepastebiu, kad netgi mano balsas persmelktas liūdesio... kad ir kaip bandai viską užgniaužti, paslėpti savyje, viskas vis vien veide parašyta... ir to nepaslėps joks drabužis, makiažas... netgi išspausta šypsena... iš aplinkinių tenka išgirsti "gražiai atrodai, bet kažko liūdna..kas nutiko?" arba būna paskambina telefonu, išgirsta balsą ir klausia "ko toks liūdnas balsas, ar kas atsitiko?"... tada toks savotiškas pyktis viduje užverda: kas dar gali atsitikti?.. juk praradome savo vienintelę... išgirdote ir pamiršote, o mes su tuo begaliniu ilgesiu gyvensime amžinai...

Vakar dalyvavome viename šeimų sambūryje, kur visos šeimos susirinko su vaikais, išskyrus mūsų.. verysad.gif buvo tiek daug šurmulio... ir mintyse pagalvojau, nepaisant visų mums siųstų išbandymų, akimirkos, kai sužinojome apie nėštumą, kai laukiausi ir kai gimė mūsų dukrytė yra pačios pačios nuostabiausios gyvenimo akimirkos wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carmenere: 02 spalio 2013 - 15:57