QUOTE(Anggell @ 2013 10 01, 17:32)
Aisku kad nesvarbu kas , svarbiausia kad sveikas kad vaikas. Kada laukiausi pirmos, vyras laaaaabai norejo berniuko, kada ejome i echo nei karto taip ir negalejo pasakyti kas, bet sake kad labiau i mergaite vaikiukas panasus negu i berniuka, maciau kad vyras buvo nusivyles, man buvo nesvarbu, tik mintis kad tapsiu mama, mano vaikas. Bet po nelaimes, kada pastojau antra karta, maciau kad jam tas pats, kad tik gyvas sveikas, bet deja. Tai buna susimastau, tas kas buvo svarbu tampa beprasmiska, jis taip norejo sunaus, o dabar tiesiog nori vaiko ir nesvarbu berniukas ar mergaite. Kitos vertybes, kitaip ziuri i pasauli ....... dabar viskas kitaip.....
uzvakar man grazino mano kompa kuris buvo sugedes, o ten visos nuotraukos , tai vakar taip ir nesugebejau jo ijungti, neisdrisau, bet ir taip noriu Nuotraukos tai viskas kas liko. Buvau permetusi i kompakta nuotraukas, bet butent kur nescia kompaktas sugedo, man jo net neatidaro ......
uzvakar man grazino mano kompa kuris buvo sugedes, o ten visos nuotraukos , tai vakar taip ir nesugebejau jo ijungti, neisdrisau, bet ir taip noriu Nuotraukos tai viskas kas liko. Buvau permetusi i kompakta nuotraukas, bet butent kur nescia kompaktas sugedo, man jo net neatidaro ......
Ir kai laukiausi Simonos sirdyje zinojau kad mergyte ir vyras dziaugesi nesvarbu ir tada buvo lytis , visa nestuma negalejo pamatyt kas , kai tik pagymdziau suzinojau kad mergyte nesiojau , bet deja neteko jos man auginti ir apkabinti, jos assaras sluostyt...
O del nuotrauku as atsiverciu albuma ir buna prisiminusi dziaugiuosi tas prisiminusi akimirkas , jos pirmus spirius ir be mieges naktis mano buvo su ja kartu taip duodavosi ir spirdavo i sonkaulius kokia tada buvau laiminga jos laukadamasi... Buna ir apsiverkiu ziuredama foto bet tai liko mano prisiminimuose kuriu neistrinsi ir liks jie visada mano sirdyje
Dabar megaujiuosi nestumu , baimiu nera , o jai atsiras lauk mesiu jas . Kiekviena diena dziaugiuosi kaip ir tada ...