Įkraunama...
Įkraunama...

Angelų mamos

QUOTE(leiliuke @ 2013 09 30, 20:36)
Skubu pranesti naujiena nuo Ruta bern

Penktadieni 15.20 gime Lukne 3325kg, 50cm. Mama jauciasi gerai, o dukryte didele miegale smile.gif

O dideliausi sveikinimai ir skanaus pienelio wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikinimai mamytei ir dukrytei.

Aukit ir stiprekit
4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Tauskute, liniuote wub.gif Kaip pilvukas auga? Zinot kas pilvelyje gyvena?
Atsakyti
QUOTE(*Aniri* @ 2013 09 30, 21:29)
Sveikinimai mamytei ir dukrytei.

Aukit ir stiprekit
4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Tauskute, liniuote wub.gif  Kaip pilvukas auga? Zinot kas pilvelyje gyvena?

Gerai pilvukas auga wub.gif zinom jau kas gyvena zinojau jau kai buvom mums13sav. smile.gif
Atsakyti
Silciausi,nuosirdziausi ir didziausi sveikinimai Rutai ir Luknei wub.gif Bukit laimingos 4u.gif

Tauskute,taip anksti suzinojot? bigsmile.gif
Atsakyti
Valio RUTA BERN SVEIKINIMAI 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif Ramiu nakteliu ir daug pienelio smile.gif

Tauskute gal ir mums pasakysi kas gyvena, jei ne paslaptis blush2.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2013 09 28, 18:24)
Paliko teta laiska , jau buvo reiskia senai suplanavusi , nes niekas nieko nenumane kad sitaip pasielgs ji , sake buvo viskas gerai , sypsojosi ir t.t. bet viduje reiskia viskas ki taip buvo...  verysad.gif

užuojauta Tau... verysad.gif laikykis...
kiek mes daug nežinom apie kitus, sunku įlysti į kitą žmogų, jį perprasti, kada jam sunku...taip kaip ir mes mamos, juk šypsomės pasauliui, nors širdį ir skauda labai...
Ruta- sveikinimai ir sveikatos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xiuke: 30 rugsėjo 2013 - 23:44
Ruta bern didžiausi ir šilčiausi sveikinimai wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Ruta_bern, patys dideliausi ir nuoširdžiausi sveikinimai 4u.gif Aukit, stiprėkit ir džiaukitės kiekviena akimirka 4u.gif

QUOTE(xiuke @ 2013 10 01, 00:42)
kiek mes daug nežinom apie kitus, sunku įlysti į kitą žmogų, jį perprasti, kada jam sunku...taip kaip ir mes mamos, juk šypsomės pasauliui, nors širdį ir skauda labai...

tikrai taip, xiuke... atrodo, tarsi susigyveni su ilgesiu... sielvartu... paskui supranti, kad ne... tas liūdesys ir sielvartas dar labiau širdį veria sunkiomis gyvenimo akimirkomis...

Tauškute, tikrai labai anksti sužinojote bigsmile.gif kai laukėmės savo stebukliuko, mums net 20 sav. tvirtai nepasakė, kas pilvelyje gyvena smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carmenere: 01 spalio 2013 - 12:38
Su pirmu nestumu mums irgi tiksliai nepasake smile.gif, kad ten mazyle smile.gif, suzinojau tik ligoninej , o su antru nestuke.gif , jau 13 sav 5 d. susinojome kaip bus berniukas smile.gif , o paskui tik patvirtino smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2013 09 30, 23:04)
Silciausi,nuosirdziausi ir didziausi sveikinimai Rutai ir Luknei wub.gif Bukit laimingos  4u.gif

Tauskute,taip anksti suzinojot? bigsmile.gif

Laba 4u.gif Suzinojau jau kai mums 13sav.buvo wub.gif nepaslaptys kas gyvena , sako kad berniukas pas mane apsigyveno wub.gif bet bus 100% tiksliai kai pagymdysiu ar berniukas ar mergaite wub.gif lytis man nesvarbu , svarbu vaikas smile.gif
Atsakyti
Aisku kad nesvarbu kas wub.gif , svarbiausia kad sveikas kad vaikas. Kada laukiausi pirmos, vyras laaaaabai norejo berniuko, kada ejome i echo nei karto taip ir negalejo pasakyti kas, bet sake kad labiau i mergaite vaikiukas panasus negu i berniuka, maciau kad vyras buvo nusivyles, man buvo nesvarbu, tik mintis kad tapsiu mama, mano vaikas. Bet po nelaimes, kada pastojau antra karta, maciau kad jam tas pats, kad tik gyvas sveikas, bet deja. sad.gif Tai buna susimastau, tas kas buvo svarbu tampa beprasmiska, jis taip norejo sunaus, o dabar tiesiog nori vaiko ir nesvarbu berniukas ar mergaite. Kitos vertybes, kitaip ziuri i pasauli ....... dabar viskas kitaip.....
uzvakar man grazino mano kompa kuris buvo sugedes, o ten visos nuotraukos nestuke.gif , tai vakar taip ir nesugebejau jo ijungti, neisdrisau, bet ir taip noriu wub.gif Nuotraukos nestuke.gif tai viskas kas liko. Buvau permetusi i kompakta nuotraukas, bet butent kur nescia kompaktas sugedo, man jo net neatidaro ......
Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2013 10 01, 14:51)
Laba  4u.gif  Suzinojau jau kai mums 13sav.buvo  wub.gif  nepaslaptys kas gyvena , sako kad berniukas pas mane apsigyveno  wub.gif  bet bus 100% tiksliai kai pagymdysiu ar berniukas ar mergaite  wub.gif  lytis man nesvarbu , svarbu vaikas  smile.gif

wub.gif wub.gif wub.gif
QUOTE(Anggell @ 2013 10 01, 16:32)
bet butent kur nescia kompaktas sugedo, man jo net neatidaro ......

As vakar foto tvarkiau.perkelinejau.ir radau nestukes foto.geriau buciau neziurejus.smaugia gumulas gerklej,verkt neiseina...
Atsakyti