Įkraunama...
Įkraunama...

Angelų mamos

QUOTE(Lu @ 2013 09 25, 18:54)
Nu,niekada nelesiu sau patiketi,kad tai kas nutiko veda i gera.Niekada

pritariu smile.gif
mane labai erzina tokie pasakymai: o tu įsivaizduoji, nebūtų nelaimės dabar neturėtumėt mažosios doh.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Xiuke mane irgi erzintu, nejaugi nieko protingiau sugalvoti negali, ar cia jiems atrodo kad tokiu butu tave palaiko doh.gif Cia vadinasi, kas butu jeigu butu......

Kaip siandien salta -3 doh.gif , isejau su suniuku, susalome ir namucio smile.gif. Begu jau i darba , visoms geros dienos 4u.gif

Isivaizduoju kad chrizantemas siais metais jau nesodinsiu, dirbtinu jau nupirksiu ir kada pasadinsiu krokus ir hiacintus, tai jau graziai ir dirbtinas geles padesiu , nes manau su tokiais salnom nieko gero nebus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2013 09 26, 00:01)
pritariu smile.gif
mane labai erzina tokie pasakymai: o tu įsivaizduoji, nebūtų nelaimės dabar neturėtumėt mažosios doh.gif

Mane irgi.Dar ir dabar bobule mano taip pasako doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Anggell @ 2013 09 26, 08:55)
Xiuke mane irgi erzintu, nejaugi nieko protingiau sugalvoti negali, ar cia jiems atrodo kad tokiu butu tave palaiko  doh.gif Cia vadinasi, kas butu jeigu butu......

matyt taip galvoja, aš geriau visai patylėčiau...daug ką ir nutyliu dabar, seniau viskas taip skaudino, įsiplieksdavau, dabar jei ir supykstu, tai nieko nebesakau, mintyse pasukioju piršta palei smilkinį biggrin.gif , juk ne jiems tokia sunki našta skirta...
kalbėjot apie kitų nėštumus. Aš galiu pasakyti, kad lig šiol, kai kurių nėštumai mane kažkaip neigiamai veikia, netgi erzina, nemoku džiaugtis, o gal net pavydžiu verysad.gif , nežinau, toks keistas jausmas...bet kažkodėl ne visoms, yra dėl ko tikrai pasidžiaugiu, gal dėl tų, kurios tikrai įvertina, ko laukia g.gif sunku paaiškinti man tuos savo jausmus nėštumų atžvilgiu unsure.gif matyt tas nepilnavertiškumo kompleksas vis tik užsilikęs, kad negali išnešioti savo vaiko..nežinau... unsure.gif
na, chrizantemas dar galima sodinti iki 3l šalčio, jas prieš lapkričio-1 labai sodina žmonės, bet aš tai našlaites vėl žiemai susodinsiu, jos atspariausios 4u.gif
Atsakyti
Dabar kad vyro pussesere pagimde tikrai dziaugiuosi del ju kad viskas gerai, kad pavyko, ji labai gera. Pati turejo gal net 5 persileidimus, visada ateina pas mano angela, net buvo pasodinusi geles, geltonus krokus, pavasari tik pamaciau smile.gif. As ja suprantu, ji neturiu kapeliu, o maziukus nors ir visai maziukus prarado verysad.gif irgi turi savo angelu. Net zodziu nereikia, is zvilgsio mes suprantam viena kita, nors susitinkam pora kartu per metus. O vat vyro brolio zmona doh.gif , sunkus atvejis, net nemoku papasakoti, cia tiek galima butu parasyti......., jie ilgai irgi negalejo susilauti vaiku ( 5 metus), ji visada budavo liudna, jei viskas netaip, pyktas toks zmogus atrode, buna supyksta ir nesupranti kas negerai smile.gif, nebutinai ant musu , gali tiesiog ant savo vyro, bet tai taip matosi (akivaizdziai demonstravo) smile.gif, kada palaidojom savo angela, kazkaip su ja kalbejome, ir ji man tokia sako, bet tau vistiek gerai, tu nors angela turi, o as isai vaiku jokiu neturiu doh.gif , ir siaip man visada viskas gerai, o jai viskas visada blogai. doh.gif O kada pastojo pagimde tai dabar tokia draugiska, gera, nu negaliu, man tai psichas ima, ir dar vaikui varda dave toki koki as jai sakiau kad bus..... Nu man pykta. Matyt musu laukai energetikos nesutampa visai. Kartais atrodo kada man blogai ji dziaugesi, tada jai gerai, kad kazkam blogiau.
Atsakyti
QUOTE(Anggell @ 2013 09 27, 10:55)
, bet tau vistiek gerai, tu nors angela turi,

Nu sakes blink.gif kvaila truputu rimtai ji
Atsakyti
Labutukas 4u.gif Tik pasiskaityneju ka prirasot tapau cia skaitove 4u.gif norisi vis parasyt bet niekas nesiraso .
Gyvenu ir dziaugiuos as pilvuko gyventoju, jau judam ir spardomes kaip reikiant wub.gif
Bangu uzeina ir apsiverkiu is ilgesio savo auksaplaukes, arteja po truputi metines jetus trys metai bus kaip nera manos mazos auksaplaukes mergytes verysad.gif kokia ji ten jau didele.
Pas mus vel gimineje nelaime verysad.gif vakar teta (mamos brolio zmona) pasikore verysad.gif Nezinau LU gal girdejai pas save , nes Sirvintuose sodyboje ant medzio sakos verysad.gif vis kazkaip nesitiki kad taip galejo pries save ranka pakelt. verysad.gif Stengiuosi neverkt ir nestresuot del leliuko. Bet teta sirgo depresija bet nemaniau kad ant tiek rimtai sirgo kad pakele ranka.Gaila labai dedes verysad.gif apie pusbroli ir pussere net ne kalbu... verysad.gif Paliko teta laiska , jau buvo reiskia senai suplanavusi , nes niekas nieko nenumane kad sitaip pasielgs ji , sake buvo viskas gerai , sypsojosi ir t.t. bet viduje reiskia viskas ki taip buvo... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2013 09 28, 17:24)

Uzuojauta Tau del tetos verysad.gif Depresija sunki liga verysad.gif
Negirdejau zinok tokios tragedijos.........

Bet tavo liniuote wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2013 09 28, 22:46)
Uzuojauta Tau del tetos verysad.gif Depresija sunki liga verysad.gif
Negirdejau zinok tokios tragedijos.........
Bet tavo liniuote wub.gif

Dekui smile.gif nemazas leliukas pas mane pilvuke ir ne turmpas smile.gif o taip pakolkas tik pilvas auga o as dar nea smile.gif

tikrai sunki lyga depresija bet nemanem kad si taip sunkiai sirgo seima slepe na artimieji, jie norejo isvesti i ligonine bet nespejo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tauskute_: 28 rugsėjo 2013 - 21:03
Tauskute uzuojauta Jums verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Liniuote tai as irgi vis pasiziuriu, aki dziugina wub.gif , Taip,....greit laikas bega......., sunku, ir as buna paverkiu.
Siandien nupirkau dirbtinu geliu, kita sestadieni pas savo angela vaziuosiu, sirdi skauda, spaudzia, kokia ji butu...... kaip atrodytu........ ka jau moketu daryti.......
Atsakyti
QUOTE(Anggell @ 2013 09 29, 01:14)
Tauskute uzuojauta Jums  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif
Liniuote tai as irgi vis pasiziuriu, aki dziugina  wub.gif , Taip,....greit laikas bega......., sunku, ir as buna paverkiu.
Siandien nupirkau dirbtinu geliu, kita sestadieni pas savo angela vaziuosiu, sirdi skauda, spaudzia, kokia ji butu...... kaip atrodytu........ ka jau moketu daryti.......

Mes ir planuojam vaziuot aplankyt savo Angela...
Atsakyti
Skubu pranesti naujiena nuo Ruta bern

Penktadieni 15.20 gime Lukne 3325kg, 50cm. Mama jauciasi gerai, o dukryte didele miegale smile.gif
Atsakyti