Įkraunama...
Įkraunama...

Angelų mamos

Sveikos mamytes, prisipirkau geliu, po poros savaiciu sodinsiu thumbup.gif , pavasari bus grazu, wub.gif .
Kaip kitoms sekasi? Visai visos dingote g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Anggell @ 2013 09 24, 19:00)
Sveikos mamytes, prisipirkau geliu, po poros savaiciu sodinsiu  thumbup.gif  , pavasari bus grazu,  wub.gif .
Kaip kitoms sekasi? Visai visos dingote  g.gif  smile.gif

Labas.kokiu gelyciu pirkai?
As tai uzsisukus rutinoje,paskaitau visada.Tik laiko parasyt pritruksta
Atsakyti
Baltus krokus ir baltus hiacintus wub.gif, ten dar vyro seneliai palaidoti, tai jiems irgi pasodinsiu jeigu vyro mama pries nebus, bet balti su violetiniu rolleyes.gif , bet manau jai patiks. blush2.gif
Praeita savaite vyro pussesere pagimde mergaite, labai del ju dziaugiuosi, bet taip skaudu tapo kad ir as galejau buti mama...... verysad.gif , bet ir vel likimas paisaipe, pazaide.......nuskriaude, ateme ir paliko .......Ir vel atejo ruduo ir lapkricio 1 ne uz kalnu, skauda labai, zveriskas skausmas kuris valgo ir naikina mane is vidaus, ir ilgesys....... kaip gyventi, kaip prijaukinti.....kaip susitaikyti......, o dar ziema, sventes, kaip as ju nelaukiu.....
Atsakyti
QUOTE(Anggell @ 2013 09 24, 23:38)
Baltus krokus ir baltus hiacintus wub.gif, ten dar vyro seneliai palaidoti, tai jiems irgi pasodinsiu jeigu vyro mama pries nebus, bet balti su violetiniu  rolleyes.gif , bet manau jai patiks. blush2.gif
Praeita savaite vyro pussesere pagimde mergaite, labai del ju dziaugiuosi, bet taip skaudu tapo kad ir as galejau buti mama...... verysad.gif , bet ir vel likimas paisaipe, pazaide.......nuskriaude, ateme ir paliko .......Ir vel atejo ruduo ir lapkricio 1 ne uz kalnu, skauda labai, zveriskas skausmas kuris valgo ir naikina mane is vidaus, ir ilgesys....... kaip gyventi, kaip prijaukinti.....kaip susitaikyti......, o dar ziema, sventes, kaip as ju nelaukiu.....

Grazu bus pas Ja pavasari wub.gif
Labai skaudino ir mane kai po netekties viena po kitos gimde ar tai drauge,ar tai pazystama....Ju sveiki,gyvi-o tu nieko neturi rankose.Tik prisiminimu,ilgesio begalinio pilna sirdi...
Reikia laiko sitam etapui...Ir kito vaikelio...
Atsakyti
Net nezinau, vaikelis cia mano svajone, bet .... deja, Labai bijau ir bandyti, aisku ir laiko mazai praejo. Po pirmo nestumo norejau greiciau, o dabar viskas Stop. Netikiu kad viskas bus 3 karta gerai ir nors tu ka. unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Anggell @ 2013 09 25, 11:01)
Net nezinau, vaikelis cia mano svajone, bet .... deja, Labai bijau ir bandyti, aisku ir laiko mazai praejo. Po pirmo nestumo norejau greiciau, o dabar viskas Stop. Netikiu kad viskas bus 3 karta gerai ir nors tu ka.  unsure.gif  verysad.gif

Normalu,kad netiki...ta baime...visa nestuma ir bijojau,bet giliai sirdyje zinojau,kad viskas si karta bus gerai.
Linkiu ir Tau sirdies gilumoj surasti ta dalele kuri zino,tiki,kad viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės, mamytės 4u.gif Mane irgi kausto baimė... tik vos pajuntu, jog duodu savo mintims valią "kas, jeigu..." ir stengiuosi susiimti... kartais pavyksta...
Anggell, tikriausiai mūsų baimė dar didesnė dėl to, kad nesame patyrę to jausmo su laiminga pabaiga, kuris būtų lyg atsvara... šiaudas, už kurio būtų galima kabintis...
Akis užkliuvo už straipsnio apie tai, kaip sau padėti išgyventi kaltės jausmą netekus kūdikio, ir negalėjau su jumis nepasidalinti.. 4u.gif
http://gyvenimas.del...i.d?id=62362131
Atsakyti
QUOTE(Carmenere @ 2013 09 25, 14:33)

sveikos 4u.gif
labaiusiai patikusi minti šiame straipsnyje : Su laiku, atsigręžę atgal, suprasite, kad jei išgyvenote visa tai, vadinasi, galite išgyventi viską.

Atsakyti
Carmenere aciu uz straipsni, perskaiciau 4u.gif As dar bandau isgyventi visa tai, sekasi sunkiai verysad.gif
Atsakyti
''Galbūt galiausiai leisite sau pasitikėti, kad viskas, kas nutinka, veda į gera. ''Citata is straipsnio

Nu,niekada nelesiu sau patiketi,kad tai kas nutiko veda i gera.Niekada
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lu: 25 rugsėjo 2013 - 16:55
Man kai kurie straipsnio pasakymai - tai taaaaip tooooli nuo realybės cool.gif .
Atsakyti
QUOTE(Vaivos juosta @ 2013 09 25, 18:57)
Man kai kurie straipsnio pasakymai - tai taaaaip tooooli nuo realybės  cool.gif .

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif sutinku pilnai
Atsakyti