Įkraunama...
Įkraunama...

Angelų mamos

Vaivos juosta jusu angeliukui wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vaivos juosta @ 2013 09 11, 20:53)

dar sakiau, kad neverksiu.....
.. irgi neištesėjau...

console.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Koki siandien sapna sapnavau, bet toks realus smile.gif wub.gif Kad pagimdziau nuostabu berniuka wub.gif , kuris verke, ir ant ranku laikiau, ir tiek laimes buvo, tiek emociju, taip viskas tikra , atsikeliau ir pagalvojau, ar kada nors buvau tokia laiminga kaip siandien nakti sapne? NE....... nebuvau, tai toks nuostabus jausmas laikyti gyva savo vaika ant ranku verysad.gif . Siandien kaip tik mano terminas , kada turejo gimti antras angeliukas sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaivos juosta @ 2013 09 11, 17:53)
Vakar, eidama miegoti, pasakiau sau, kad neskaičiuosiu - kiek jau......  ....skaičiavau...

.. ant gėlyčių prisagsčiau mėlynų drugelių. Sutūpėm šalia. Virpėjo sparneliai. Nuo vėjo, aišku.... bet širdy vis tiek tikėjau, kad tai Ji pajudino...

dar sakiau, kad neverksiu.....
.. irgi neištesėjau...

Lietų šiandien žadėjo... bet dangus toks šviesus.. išsirinkom debesėlį. žiūrėjom žiūrėjom. Ieva sakė, kad jai sesė pamojavo  smile.gif . Miglė sakė, kad matė kažką judant ant jo.  smile.gif
..ir aš žiūrėjau...  wub.gif

VJ, kaskart paskaičiusi tavo postus, susigraudinu...Tike juose meilės ir tiesos wub.gif

Atsakyti
pries gera val Vaikas beropodamas nuvirto ant sono.Ir jau bovo pasiruoses verkt.bet...tik ikvepe ir jokio garso,galvyte tik juda,lupos melynuoja,akys uzsivercia ir virsta vaikas staciom pas mane rankoj buvo, ant kitos rankos.pradejau klykt ir begt is kambario i kambari.poto ji papurciau ir jis ikvepe,bet apsvaiges kokios puse min stiklinem akim i mane ziurejo.paskamb i greitaja,tada jis rekt pradejo.atvaziavo greitoji.tai sake,kad is isgascio cia taip buvo jam
dabar linksmas,pirstus ciulpia,isgere misinio
liepe stebet.
dieve,kaip as issigandau verysad.gif
ir isivaizduot galit koks scenarijus prasisuko galvoje per tas sekundes.
Dreba visas vidus.
Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2013 09 12, 20:30)
pries gera val Vaikas beropodamas nuvirto ant sono.Ir jau bovo pasiruoses verkt.bet...tik ikvepe ir jokio garso,galvyte tik juda,lupos melynuoja,akys uzsivercia ir virsta vaikas staciom pas mane rankoj buvo, ant kitos rankos.pradejau klykt ir begt is kambario i kambari.poto ji papurciau ir jis ikvepe,bet apsvaiges kokios puse min stiklinem akim i mane ziurejo.paskamb i greitaja,tada jis rekt pradejo.atvaziavo greitoji.tai sake,kad is isgascio cia taip buvo jam
dabar linksmas,pirstus ciulpia,isgere misinio
liepe stebet.
dieve,kaip as issigandau verysad.gif
ir isivaizduot galit koks scenarijus prasisuko galvoje per tas sekundes.
Dreba visas vidus.

o siaube numanau kaip turejai issigast... as vis mastau ar nebusiu paranojike del visu smulkmenu kai gims mano pupa.... bet tada prisimenu kas nutiko ir pamastau geriau visa gyvenima panikuot nei netureti del ko panikuoti....
Atsakyti
QUOTE(ruta_bern @ 2013 09 13, 00:34)
pamastau geriau visa gyvenima panikuot nei netureti del ko panikuoti....

teisingas požiūris... 4u.gif 4u.gif 4u.gif taip gali visą gyvenimą pragyventi su baimėm ir be vaikų smile.gif
oj Lu...kiek žilų plaukų atsirado??? doh.gif įsivaizduoju tą paniką, brrr...svarbu, kad viskas gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_bern @ 2013 09 12, 23:34)
o siaube numanau kaip turejai issigast... as vis mastau ar nebusiu paranojike del visu smulkmenu kai gims mano pupa.... bet tada prisimenu kas nutiko ir pamastau geriau visa gyvenima panikuot nei netureti del ko panikuoti....

man atrodo,kad po vaiku netekciu kazkiek buti paranojikei normalu.As pradzioj bijodavau visko-per daug zagsi,per daug koseja,per mazai sisioja,per daug miega ir t.t.
po kokiu 2-3men atejo ramybe....iki vakarykscio ivykio
QUOTE(xiuke @ 2013 09 13, 00:32)
teisingas požiūris... 4u.gif  4u.gif  4u.gif taip gali visą gyvenimą pragyventi su baimėm ir be vaikų smile.gif
oj Lu...kiek žilų plaukų atsirado??? doh.gif įsivaizduoju tą paniką, brrr...svarbu, kad viskas gerai 4u.gif

Turejau as zilus gal kokius 5 plaukus jau,bet po vakar tikiu,kad atsirado 50.
Baisu istikruju labai.
Ziuriu i vaika siandien ir asaros kapsi.
tikiuosi,kad cia vienkartinis atvejis toks
Atsakyti
Lu 4u.gif net man baisu tapo, unsure.gif , skaiciau su baime blink.gif , kaip siandien maziukas? Kaip miegojo, gali buti kad issigando g.gif

Ruta bern, grazi liniuote wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Anggell @ 2013 09 13, 11:07)
Lu  4u.gif  net man baisu tapo,  unsure.gif , skaiciau su baime  blink.gif , kaip siandien maziukas? Kaip miegojo, gali buti kad issigando g.gif

Ruta bern, grazi liniuote  wub.gif

siandien lyg niekur nieko.viskas gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2013 09 13, 12:13)

Puiku, matyt tu issigandai daugiau negu jis smile.gif , 4u.gif 4u.gif 4u.gif maziukui 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Anggell @ 2013 09 13, 10:07)
Ruta bern, grazi liniuote  wub.gif

aciu ax.gif

QUOTE(Lu @ 2013 09 13, 11:13)

saunu, taip ir turi buti smile.gif
Atsakyti