Įkraunama...
Įkraunama...

Angelų mamos

QUOTE(xiuke @ 2013 07 15, 01:26)
ir pasakyti, kad Jos dar neužmiršau... sad.gif

wub.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2013 07 16, 16:02)
Anksciau ir as lysdavau skaitydavau ta foruma,kaip tie vaikai auga.skaitydavau ir verkdavau,verkdavau.
Poto nebelindau,nesunkinau sau sirdies.

Aš irgi nelendu... bet kaip ne kaip akis užklysta, kai forumo tema iškyla į viršų... juk į šiuos namučius atėjau iš rugsėjinukų namučių... juose mamos gyvena laukimu...
Atsakyti
Visoms Angelu Mamoms wub.gif wub.gif

Agelams zvakutes wub.gif

QUOTE(Raja28 @ 2013 07 15, 11:57)
O as su dziugiom ziniom,temutei uzbaigti, viena is Musu mamyciu supuoja jau sunyti wub.gif , tikiuosi naujoje temoje pasipasakos placiau thumbup.gif  blush2.gif  ax.gif

wub.gif wub.gif

Kad jau taip..... Turim maza mazuliuka , sviezut sviezuliuka 4 paru stebukla wub.gif

Visoms siunciu po vilties trupineli wub.gif
Atsakyti
Labuka,

Naujoms mamytes po apkabinima stipru stiru... kitaip nebus mergaites... kad ir kaip sunku... reikia gyventi toliau... bristi kaip nors... kabintis uz menkiausio siaudo... ir su laiku bus lengviau....

Varda toki pati isgirdus as ir visada suklustu... i visada atsisuku pasiziuriu i vaika... nu negaliu kitaip...

Jep laikas bega... tuoj 5 metai... kaip esu angelo mama... kas pasikeite per tuos 5 metus... beveik nieko... vis dar kiekviena diena pagalvoju apie ji...

Suleima... mano mazge siemet ir juodai atsirgo... jei butu reikeje imti tiek biuleteniu kiek sirgo, tai tikrai buciau skridus is darbo...gerai, kad padejo mama, pora draugiu ir buvus anyta.... tikiuos siemet jau bus geriau.... nes mama pakeite darba ir tiek paziuert negales... drauge ir viena darba susirado... nu kalu sau i galva kad mazge tiek nesirgs... o juk itaiga beveik visagale lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif kai as optimiste ane? Bet kitai as neistemciau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kumpiene: 16 liepos 2013 - 20:36
QUOTE(Biškis @ 2013 07 16, 20:45)
Visoms Angelu Mamoms  wub.gif  wub.gif

Agelams zvakutes  wub.gif
wub.gif  wub.gif

Kad jau taip..... Turim maza mazuliuka , sviezut sviezuliuka 4 paru stebukla  wub.gif

Visoms  siunciu  po vilties trupineli  wub.gif

wub.gif
Labai ,labai sveikinu wub.gif
Aukit,stiprekit,dziaugites kiekviena akimirka 4u.gif
Atsakyti
Biškis dideliausi sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Biškis, nemoku apsakyti, kaip nuoširdžiai džiaugiuosi, kad sūpuoji mažą stebukliuką wub.gif Aukit dideli, stiprūs, sveiki, laimingi... saldaus miegelio ir ramių naktelių wub.gif

Visoms mamytėms 4u.gif už apkabinimus, palaikymą, supratimą..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aušriukė: 17 liepos 2013 - 09:13
Del angelu varduku... Po Paulytes mirties praejus porai metu antros eiles puske pasigimde mergaite ir pavadino Paulina... Gal kad jau pora metu buvo praeje, o gal del kitu priezasciu - is pradziu atrode keista.. Mano mama klause ju ''Kodel Paulina?'' Pasake kad viska zino, tikrai labai gaila, bet cia toks grazus vardas.. Ir kai atvaziuoja man dabar visiskai nekeista ir tikrai neprimena nieko, nes net nepanasi i mano angeliuke wub.gif

QUOTE(Biškis @ 2013 07 16, 20:45)
Kad jau taip..... Turim maza mazuliuka , sviezut sviezuliuka 4 paru stebukla  wub.gif

Visoms  siunciu  po vilties trupineli  wub.gif

Sveikinimai dideliausi bigsmile.gif 4u.gif

QUOTE(kumpiene @ 2013 07 16, 21:36)
Suleima... mano mazge siemet ir juodai atsirgo... jei butu reikeje imti tiek biuleteniu kiek sirgo, tai tikrai buciau skridus is darbo...gerai, kad padejo mama, pora draugiu ir buvus anyta.... tikiuos siemet jau bus geriau.... nes mama pakeite darba ir tiek paziuert negales... drauge ir viena darba susirado... nu kalu sau i galva kad mazge tiek nesirgs... o juk itaiga beveik visagale  lotuliukas.gif   kai as optimiste ane? Bet kitai as neistemciau

Aha, buvau ir as optimiste, kas is to, va nuo vakar vel su temperatura...jau neapsikentus atostogu parasiau porai savaiciu darze. Kumpiene, kaip tu siaip gyveni? Ar tetis padeda su vaikais?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Suleima: 17 liepos 2013 - 09:47
QUOTE(Suleima @ 2013 07 17, 10:19)
Kumpiene, kaip tu siaip gyveni? Ar tetis padeda su vaikais?

Siuo metu nezinau ar pas mane gyvenime juodas dryzis, ar grubiai tariant sikna... jau viskas taip.... kad kartais taip norisi imt viska mest ir eit uzsirisus akis... pavargau but optimiste ir tiket kad kazkada prades geret... zinau, kad negaliu pasiduot... nes du zmogeliukus turiu... kuriems pati svarbiausia... ................

Zinot ka sunus man mamos dienos proga ant atviruko parasa: Mama - saulyte tu mano... neuzgesk niekados... nes nieko neturiu be taves....
Atsakyti
Biškis sveikinu sulaukus stebuklelio wub.gif Daug pienuku, ramiu nakteliu smile.gif Aukit dideli ir sveiki wink.gif
Papildyta:
kumpiene kaip graziai parase wub.gif , net asaros akyse ....
Atsakyti
QUOTE(kumpiene @ 2013 07 17, 22:04)
Siuo metu nezinau ar pas mane gyvenime juodas dryzis, ar grubiai tariant sikna... jau viskas taip.... kad kartais taip norisi imt viska mest ir eit uzsirisus akis... pavargau but optimiste ir tiket kad kazkada prades geret... zinau, kad negaliu pasiduot... nes du zmogeliukus turiu... kuriems pati svarbiausia... ................

Zinot ka sunus man mamos dienos proga ant atviruko parasa: Mama - saulyte tu mano... neuzgesk niekados... nes nieko neturiu be taves....

Laikykis saulyte..O sunutis.. tiesiog greitai suaugo.. suprato koks buna gyvenimas...

As radau kazkada dar vyresnelio rasyta atvirute mamos dienos proga..net pacituosiu

''Kai verki mamyte, kai liudna esi
Tavo liudeselis ir manoj sirdy.
Busiu uzvadelis, busiu geras as
Skriaust taves neleisiu niekam niekada...''
Kartais paskaitau kai susipykstam su juo,kai negera.. taip lengva patampa..turiu uzvadeli.. Jau praaugo mane visa galva....
Gal neuztersiu temos... va mano mieliausi uzvadeliai
user posted image
Atsakyti
Sveikutes smile.gif aciu Lu uz naujus namucius smile.gif Registruojiuos ir as smile.gif

Naujoms mamytems stipribes, vilties ... 4u.gif

xiukes degu zvakutes laikas bega ir kokia ji jau didele ten danguje...
user posted image

Biskis dideliausi sveikinimai wub.gif user posted image

kristule ir suleima jusu vaikai... wub.gif

O as va grizau is sauletos Palangos vakar , gerai pailsejom , per sias atostogas kuriu taip laukiau si tiek metu taip zinokit tynginiauju kad sakes per sias dvi savaites dar valgyt negaminau ir namu netvarkiau smile.gif bardakas namie konkretus bet vyrukas mano jau siurbia namus kad nors sioks toks vaizdas geresnis butu biggrin.gif nerealios atostogos thumbup.gif megaujiuosi viskuo kuo tik galiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tauskute_: 19 liepos 2013 - 13:41