Įkraunama...
Įkraunama...

Angelų mamos

Zinau apie ka kalbi,pati toki filmuka turiu,netgi du. Pirmi menesiai jis sukosi pastoviai. Irgi atsijungdavau,bet tada kada likdavau viena. Net dabar tai kartojasi. Bet po antros netiekties kaip durnai tai neskambetu,man padejo suo. Kai lieku viena,tik tik atitrunku nuo realybes,jis grazina atgal. Buna soka ant manes,buna loja,reikalauja demesio.
Atsakyti
Jis dar pas mane mazas tik 6 men bus,vyras man ji padovanojo kaip antra karta grizau is ligonines,nebendravau visai,nekalbejau,nekeliau ragelio.neatidarinejau duru,ziurejau i viena taska,man nesvarbu buvo kaip atrodo butas,ar sutvarkytas,ar ne. Ar yra valgyt ar ne. Bet kaip pamaciau maza balta kleckiuka,kuris ziurejo i mane vaikiskom akim...Ir taip jis jau mane stebina 5men. wub.gif
Atsakyti
mes ir po antros netekties pirkom šunį smile.gif , kad sūnui būtų linksmiau. Bet jau kaip dūkdavo visi doh.gif lotuliukas.gif - vyras, vaikas ir šuo, sienos drebėdavo, net kaimynai sakė, kad savaitgalį be šansų pamiegot blush2.gif lotuliukas.gif , gyvybės įnešė, rūpesčių, užimtumo, nori nenori keliesi, eini, vedi į lauką ar lyja, ar sninga
Atsakyti
Butent nori nenori thumbup.gif ,pas mus butas aukstyn kojom buna,visur zaislai, kazkokie daiktai,net nezinome is kur traukia biggrin.gif g.gif . Tai jis mano isgelbejimas,kuris neduoda skesti.
Atsakyti
sveikos 4u.gif
del sapnu, tai neteko susapnuoti, tik kazkada nestuma ir, atrodo, kad Ja nesiojau,tik tiek... verysad.gif
del psichologu, na nezinau, man tik juoka ji sukele ir tiek...snekejo kazkokias nesamones, to ka as pati znojau, bet nenorejau pripazinti, kad laikas viska sustatys...dar kazko klausinejo, ka darytum, kaip jaustumeisi, jei ji cia butu, arba ka veiktumet, jei ji butu 10metu, nu galvoju jau visai jai biggrin.gif manau, kadkiekviena gera drauge puikiai atstoja psichologa, jei tik moka isklausyti...ir sis skyrelis, bendramintes mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif ,buvau lauke,oras thumbup.gif ,gerai pasibuvome lauke,apie valanda tai tikrai,tik vienas bet,susirgau,jau vakas lovoj pragulejau,teks ir siandien guleti. Oras apgaulingas,reikia silciau rengtis mirksiukas.gif ,visoms geros dienos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Anggell @ 2013 09 05, 07:55)
Labas rytas 4u.gif ,buvau lauke,oras  thumbup.gif ,gerai pasibuvome lauke,apie valanda tai tikrai,tik vienas bet,susirgau,jau vakas lovoj pragulejau,teks ir siandien guleti. Oras apgaulingas,reikia silciau rengtis mirksiukas.gif ,visoms geros dienos 4u.gif

Sveikatos tau daug 4u.gif

Man toks liudesys siandien tarpais uzeina.Tvarkiau dokumentus ir uz mirties liudijimo akis uzkliuvo.
Nu taip as noriu savo vaiko....taip noriu....kad negaliu.....kaip baisu pasidaro,kad zinau jog nera,nebus.......
Atsakyti
Degu zvakute musu vaikuciams angel_sadangel.gif

Rytoj rugsejo 6.. Diena kada,mano angele,turejai ateiti i si pasauli ir pasilikt su manimi amziams... angel_sadangel.gif tikiuos ten esi laiminga...
Atsakyti
Ir as degu zvakute musu angeleliams [*]
Man vakar irgi uzkliuvo dok. :’( O siandien kaip nenormli prablioviau puse dienos. Per pietus isejau su suniuku,o kitos su vaikais,nestukes su pilvukais,o as pasijutau tokia vienisa ir tuscia. Grizau namo ... ir verkiau. Irgi pagalvojau kad po savaites musu berniukas turejo gimti. Dabar man butu paskutinios dienos su dideliu pilvuku.
Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2013 09 05, 16:46)
Nu taip as noriu savo vaiko....taip noriu....kad negaliu.....kaip baisu pasidaro,kad zinau jog nera,nebus.......

tikrai, kad truksta to kudikio, kurio nera, kuris kapuose.. verysad.gif kiti vikai Jo NEATSTOS, nes kiti vaikai, jau kitas dziaugsmas, zinoma sirdi apgydo, vilti sugrazina, ilgesi uzgozia...meile dalina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Anggell @ 2013 09 04, 08:13)
Man siule pas psichologa,bet atsisakiau, pasakiau kad ka jis gali zinoti kas tai yra? is knygu? Kad tai suprasti reikia ta pati isgyventi,del to atejau cia. Niekas geriau nesupras,negu mama kuri turi angela. verysad.gif
Papildyta:
Bet cia yra mano nuomone,gal tikrai psichologas padeda,gal lengviau susitaikyti,susigyventi su praradimu. Butu labai idomu suzinoti blush2.gif

sveika man buvo tokia situacija kai prardau vaika ir kreipiausi pas psihologa, galvojau kad palengves , bet deje ne. nuejau du sensusu ir nieko man nera lengviau, tiesiog man zodziai istrigdavo psihologes "na laikas baiges ar noresi ateit kita kart". as kaip manau reikia kreiptis i ta psihologe kuri sy skausma supranta ir su ta sritim.
Atsakyti
Cia tai ir yra sunkiausia,surasti gera psichologa,kuris taip nesakytu kad laikas baigesi,kazin ar noreciau pas toki eiti dar karta. g.gif
Atsakyti