Įkraunama...
Įkraunama...

Angelų mamos

QUOTE(dado @ 2013 08 14, 18:31)
Labas, vakar buvo 4 metai kai turiu savo angela. Nezinau ,bet man kol kas nieko nepalengvejo. Beveik kiekviena diena vis galvoju ir galvoju apie savo maziuka ....ir auginu ji savo mintyse. Kai uzplusta visai juodos dienos ,ateinu cia tyliai paskaitau,paliudziu ,paverkiu... Nusisluostau asaras ir toliau gyvenu, dirbu,sypsausi aplinkiniams ... Kam idomus  musu skausmas- tik mums pacioms.

tikrai taip, viską teisingai pasakėte verysad.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Senai jau cia berasiau, vis isijungu, paskaitau, o laiko parasyti nebelieka blush2.gif
Mes augam ir stiprejam, jau turim viena dantuka wub.gif Siandien buvo mano pirma diena darbe, baigesi mano atostogos unsure.gif

Visom naujom mamytem stiprus apkabinimas group.gif dar daug bus juodu ir baltu dienu...

Tauskute
tavo naujienos thumbup.gif labai laukiau, turbut kaip ir visos cia esancios, sios dziugios naujienos bigsmile.gif Lengvo tau nesiojimo brangioji ir linkiu, kad laikas neprailgtu belaukiant susitikimo su savo leliuku 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo monikam: 15 rugpjūčio 2013 - 22:38
QUOTE(monikam @ 2013 08 15, 23:37)
Sveikutes  4u.gif
Senai jau cia berasiau, vis isijungu, paskaitau, o laiko parasyti nebelieka  blush2.gif
Mes augam ir stiprejam, jau turim viena dantuka  wub.gif  Siandien buvo mano pirma diena darbe, baigesi mano atostogos  unsure.gif

Visom naujom mamytem stiprus apkabinimas  group.gif dar daug bus juodu ir baltu dienu...

Tauskute
tavo naujienos  thumbup.gif  labai laukiau, turbut kaip ir visos cia esancios, sios dziugios naujienos  bigsmile.gif  Lengvo tau nesiojimo brangioji ir linkiu, kad laikas neprailgtu belaukiant susitikimo su savo leliuku  4u.gif

Labas
Smagu,kad uzsuki 4u.gif
Mano mazius 2 dantukus uzsiaugino per 6 dienas pirmus neseniai smile.gif
o kas vaikus priziuri kai dirbi tu?
Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2013 08 16, 06:27)
o kas vaikus priziuri kai dirbi tu?

Va cia ir yra musu didziausia beda, neturim kas priziuri vaikucius verysad.gif abu dirbam vienan darbe, tai bandysim, kad neduotu vienodu valandu. Zinau, kad vistiek bus dienu, kai neturesim kam palikt vaikucius unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(monikam @ 2013 08 16, 19:21)
Va cia ir yra musu didziausia beda, neturim kas priziuri vaikucius  verysad.gif  abu dirbam vienan darbe, tai bandysim, kad neduotu vienodu valandu. Zinau, kad vistiek bus dienu, kai neturesim kam palikt vaikucius  unsure.gif

o kas tada kai nebus kur palikt?
gal kokia kaimyne ar ar drauge paziuretu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2013 08 17, 08:27)
o kas tada kai nebus kur palikt?
gal kokia kaimyne ar ar drauge paziuretu unsure.gif

Net nezinau, stengiuos apie tai negalvoti unsure.gif Greiciausiai vienas is musu ta diena neiseis I darba
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Truputėlį paatostogavau. Pailsėjau, tik nei akimirkai nepaleido mintis apie dukrytę... mūsų vienintelę... Priešingai, jaučiausi tokia kalta gerai leisdama laiką... nežinau, ar suprantate ką noriu pasakyti... o šiaip mūsų šeimą, o ypač mane, labai gelbsti malda... tikiu, kad per maldą galim pasiekti Ją, mūsų vienintelę dukrytę...

QUOTE(Lu @ 2013 08 13, 08:30)
Sveikos
as jau po atostogu.gaila,kad tik oras nelepino smile.gif

Tik mintyse,vis Ji.kad nemato pajurio,nemato musu.....
juk mes Ja taip myletume ir mylime dabar.....

sveika sugrįžusi 4u.gif Džiugu, kad šauniai praleidote laiką. Mes irgi buvome prie jūros ir mane aplankė lygiai tokios pačios mintys... tikiu, kad mūsų Angelai visada yra su mumis ir viską mato, o ypač jaučia... mūsų meilę... nežinau, kaip išgyvenčiau apskritai, jei tuo iki kaulų smegenų netikėčiau...

QUOTE(tee @ 2013 08 13, 12:07)
Nemaza dalis artimuju nuvyle, taciau as turejau ir tebeturiu drage, kuri mokejo paklaust ir neuzgaut ir pasikalbet ir paguost, visada yra salia, nors ir fiziskai labai toli  4u.gif
pritariu ir Tauskutei, tada atsiskleide visi draugai ir tikrieji zmoniu veidai. supratom, kas visada bus salia kai sunku, o kurie tik smalsumu ir dviveidiskumu vedini

Mus irgi nuvylė nemaža dalis artimųjų...
Nežinau, kodėl bet man taip norėjosi apie tai, kas įvyko, kalbėtis su artimaisiais, artimiausiais draugais - ne guostis ar verkti, bet priešingai - išsipasakoti, pasidalinti mintimis, kokią nuostabią dukrytę mums padovanojo... wub.gif Deja...

QUOTE(dado @ 2013 08 14, 17:31)
Labas, vakar buvo 4 metai kai turiu savo angela. Nezinau ,bet man kol kas nieko nepalengvejo. Beveik kiekviena diena vis galvoju ir galvoju apie savo maziuka ....ir auginu ji savo mintyse. Kai uzplusta visai juodos dienos ,ateinu cia tyliai paskaitau,paliudziu ,paverkiu... Nusisluostau asaras ir toliau gyvenu, dirbu,sypsausi aplinkiniams ... Kam idomus  musu skausmas- tik mums pacioms.

Apkabinu, dado, ir degu žvakutę tavo Angelui...
Esi visiškai teisi - mūsų skausmas ir ilgesys nesvetimas tik mums ir mūsų šeimoms...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carmenere: 19 rugpjūčio 2013 - 10:38
Sveikos 4u.gif
As irgi dabar atostogauju, jau savaite praejo, liko dar viena. Prie juros neiseis siais metais, vyras dirba. Sekmadieni buvome ant kapu, kaip graziai gladiolusai zydi wub.gif , pabuvome pas vyro tevus, o kada grizome namo vistiek apsiverkiau. Nors laikas ir bega, bet skausmas nemazeja.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Kaip cia pas mus tylu ....... unsure.gif , o man siandien paskutine atostogu diena, ryt vel jau i darba doh.gif , bet atsikeliau anksti, buvau jau su savo augintiniu lauke, oras geras, saulute, ir jau jauciasi kad arteja ruduo.... smile.gif

Tauskute kaip tu nestuke.gif ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Anggell @ 2013 08 26, 08:50)
Labas rytas  4u.gif
Kaip cia pas mus tylu ....... unsure.gif , o man siandien paskutine atostogu diena, ryt vel jau i darba  doh.gif  , bet atsikeliau anksti, buvau jau su savo augintiniu lauke, oras geras, saulute, ir jau jauciasi kad arteja ruduo.... smile.gif

Tauskute kaip tu  nestuke.gif  ? smile.gif

Labutukas smile.gif gerai as ir pilvuko gyventojas wub.gif laukiu ziauriai ziemos kada gleby laikysiu savo vaikiuka wub.gif dar pora men.padirbesiu ir iseisiu atostogu smile.gif
Atsakyti
labas visoms angeliuku mamytems,

Noreciau prisijungti i Jusu gretas, nes zinau, kad niekas geriau uz Jus, isgyvenancias savo vaikuciu netekti nepazista to begalinio skausmo...
Esu dvieju vaikuciu mama - pirmosios dukrytes susilaukeme 2006 m. sauletaji rudeni. Visada su vyru viska darydavome pagal gerai apgalvotus planus. Antraji vaikeli planavome, kai dukryte eis i pirmaja klase. Viskas sklandziai klostesi - pastojau lengvai ir greitai. Nestumas buvo pakankamai sklandus (isskyrus tai, kad nustatytas nesciuju deabetas, taciau ir su juo labai gerai pavyko susitvarkyti per dieta). Laukem savo antrosios dukrytes liepos 22 d., kuri sutapo su mano gimtadieniu. Dar nuvykus liepos 12 d. i gimdymo namus apziurai, buvau nuraminta, kad vaikelis auga, viskas gerai ir jokiu gimdymo pozymiu nematyti. Tad ramiai grizau namo su nurodymu neprasidejus gimdymui liepos 21 d. atvykti i gimdymo namus ir liepos 22 d. susilaukti savo didziausios gimtadienio dovanos, kokia tik galiu gauti wub.gif
Nezinau kodel, taciau visada, o ypac nestumo pabaigoje jauciau, kad liepos 17 d. bus kazkuo labai svarbi, taciau net sapnuose negalejau galvoti, kad si nuojauta yra baisiausia, kas gali nutikti.
Liepos 16 d. ryta kaip visada atsikelusi labinausi su pilvelio gyventoja, ji nudziugino savo judesiukais (tik tada dar nezinojau, kad tai turbut buvo jos atsisveikinimas su manimi ir siuo pasauliu verysad.gif ) visa diena buvo iprasta, tik po pietu eme darytis neramu, kodel mano mazyle nesimakaluoja - kalbinau, bandziau guleti ir ant vieno sono, ir ant kito, bet nesulaukiau nei vieno spyrio. Nuvykome i gimdymo namus. Net neisivaizduojate, kokia rami i juos vaziavau - jokios panikos, jokio nerimo, vis kartojau vyrui, kad tokia vidine ramuma mane ima bauginti. Priimamajame bande nustatyti tonusus, taciau nepavyko, netrukus atejes gydytojas echoskopu vos pridejes prie pilvo tare “sirdele nebeplaka”. Nors gydytojas tai pasake tik karta, taciau sie zodziai skambejo dar ilgai ilgai ilgai… Neklausiau nei kodel, nei kaip, tik girdejau tuos zodzius. Toliau viskas vyko taip, kad dariau tai ka sake… Liepos 17 d. nakti gime dukryte. Gydytojai pasakius “saunuole, pagimdei” visa kiek tik galedama bandziau isgirsti jos verksma, nors galvoje nesustojo skambeti “sirdele nebeplaka”. Verksmo neisgirdau, tik gydytojos zodzius apie laika, svori ir ugi. Ja paliesti ir pamatyti galejau tik sekunde, taciau ir dabar Ja regiu – tokia grazute, uzmerktomis akytemis ir praverta burnyte… Su siuo vaizdu uzmiegu ir keliuos. Perkelta i palata kas karta prasiverus durims vis tikejausi, kad atnesa Ja, mano dukryte, mano princesele… Deja, tas taip ir neivyko…
Tik dabar suprantu, kad suvokimas tu iki siol kartais skambanciu zodziu “sirdele nebeplaka” prasme supratau vos zengusi pro ligonines duris, kai apeme neispasakytas tustumos, veriancio vidinio skausmo jausmas… Tas jausmas taip palauze, kad nebegalejau toliau nei zingsnio pati zengti…
Kiekviena vakara guluosi su viltimi, kad prabudus galesiu atsidusti, kad visa tai tik sapnas, labia baisus sapnas… Ir kiekviena ryta netenku vilties supratus, kad tai realybe, kad netekau to, kas yra brangiausia…
Jegu keltis is lovos ir bandyti eiti pirmyn teikia tik dukryte, artimuju, ypac vyro ir mamos parama.
Kiekviena diena vaziuoju pas savo angeliuka ant kapelio, kalbuosi su ja ir prasau, kad tik ja kas saugotu, kad tik panesiotu jei verks, kad tik jai nebutu salta ir baisu… Bandau is visu jegu tiketi, kad ji yra salia manes, kazkur visai salia. Jos prasau saugoti sesute, teveli ir mane, o ypac save pacia.
Tas skausmas, tas suvokimas apie netekti ir tustuma kartais atrodo yra toks nepakeliamas, kad norisi pabegti, norisi nebetiketi… Dar kartais pagaunu save nenorincia suvokti to, kas ivyko, gyvenancia kazkokiomis suduzusiomis svajonemis… Skaudziausia, kad nezinau kaip Ji, negaliu Ja, mazyte ir bejegia, pasirupinti…
Atsakyti
Stipriai apkabinu ir linkiu kuo didziausios stiprybes bandant gyvent su tuo.. angel_sadangel.gif cia jokie zodziai nepades.. verysad.gif
Pati dar buna dienu kaip nevalingai glostau pilvuka ... Kaip nubyra asara matant nestuke ir kaip sypsausi visom mazom mergaitem ir negaliu atitraukt nuo ju akiu,o ju tevai mane turbut laiko beprote unsure.gif verkiu,balsu raudu praktiskai kiekviena nakti.. Su ta vienatve ir praradimu susigyvent turbut neimanoma verysad.gif
Atsakyti