QUOTE(Carmenere @ 2013 08 09, 18:16)
kad jeigu šypsaisi ir smagiai bendrauji, tai reiškia, kad jau viską pamiršai?..
** aš ne patarimų ar paguodos tikėjausi, tiesiog norėjau pasikalbėti apie tai, norėjau, kad mane išklausytų arba bent jau kaip nors sureaguotų, ko nors pasiteirautų... parodytų nors kokį ženklą, kad jai, kaip draugei, nors šiek tiek tai rūpi...
** aš ne patarimų ar paguodos tikėjausi, tiesiog norėjau pasikalbėti apie tai, norėjau, kad mane išklausytų arba bent jau kaip nors sureaguotų, ko nors pasiteirautų... parodytų nors kokį ženklą, kad jai, kaip draugei, nors šiek tiek tai rūpi...
vat taip ir galvoja, šypsosi-užmiršo...nenurauk žolės ant kapelio-užmiršo, ir daug visokių...man atsibodo gyvent dėl kitų, visą gyvenimą mama: elkis taip anaip, nes KĄ ŽMONĖS PASAKYS , ilgai tas kompleksas buvo, tik nesenai išaugau, nes supratau, kad ne jiems mano gyvenimą nugyventi...net kai išėjom tuščiom rankom iš gimdymo namų, kaukiau lauke, o anyta tik ragino: tik jau nežliumk, ką žmonės pasakys...jėtau kaip pykau tada man nerūpėjo jokie žmonės, nes sugriuvęs buvo mano pasaulis...o čia matai žmonės
taip tikimės mes iš draugų, tikėjausi ir aš, net porą praradau, nes nesugebėjo manęs suprasti, paguosti neprašiau, bet kai kurios frazės tiesiog užmušė, tai kam man tokie draugai, verčiau patylėtų, būtų paprasčiau...juolab kai neturi net savo vaikų...