Įkraunama...
Įkraunama...

Angelų mamos

QUOTE(Carmenere @ 2013 08 09, 18:16)
kad jeigu šypsaisi ir smagiai bendrauji, tai reiškia, kad jau viską pamiršai?..

** aš ne patarimų ar paguodos tikėjausi, tiesiog norėjau pasikalbėti apie tai, norėjau, kad mane išklausytų arba bent jau kaip nors sureaguotų, ko nors pasiteirautų... parodytų nors kokį ženklą, kad jai, kaip draugei, nors šiek tiek tai rūpi...

vat taip ir galvoja, šypsosi-užmiršo...nenurauk žolės ant kapelio-užmiršo, ir daug visokių...man atsibodo gyvent dėl kitų, visą gyvenimą mama: elkis taip anaip, nes KĄ ŽMONĖS PASAKYS doh.gif , ilgai tas kompleksas buvo, tik nesenai išaugau, nes supratau, kad ne jiems mano gyvenimą nugyventi...net kai išėjom tuščiom rankom iš gimdymo namų, kaukiau lauke, o anyta tik ragino: tik jau nežliumk, ką žmonės pasakys...jėtau kaip pykau doh.gif tada man nerūpėjo jokie žmonės, nes sugriuvęs buvo mano pasaulis...o čia matai žmonės doh.gif
taip tikimės mes iš draugų, tikėjausi ir aš, net porą praradau, nes nesugebėjo manęs suprasti, paguosti neprašiau, bet kai kurios frazės tiesiog užmušė, tai kam man tokie draugai, verčiau patylėtų, būtų paprasčiau...juolab kai neturi net savo vaikų...
Atsakyti
As irgi supratau kad man cia geriau, nes kiti nesupranta ka reiskia eiti ant kapu pas savo vaika, pirkti geles, zvekes savo vaikui, kad buna dienu geresniu ir blogesniu, jie net neisivaizduoja kiek mes apie juos galvojame kartu per diena. Neseniai draugei pasakiau vienai kiek, ji buvo nustebusi, nepagalvojo net, kad tiek galima apie vaikus galvoti.
Xiuke, anyta irgi mano tokia, "ka zmones pasakys", doh.gif , o man dabar kaip ir tau, sugruvo mano pasaulis ir man nesvarbu ka jie pasakys, pagalvos.
Carmenere ir as turiu tokiu bendradarbiu, ir tokius klausimus. O dar pries pora dienu apsinuodijau, buvo bloga, ir darbe jau kilo klausimas ar as nestuke.gif , tai 5 zmones net paklause. Sakau"ne", o jie, "o gal"? doh.gif biggrin.gif Zinokite po 2 dienu, pradejau net pati tiketi," O GAL" ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaivos juosta @ 2013 08 09, 14:11)
Anksčiau ir aš nežinojau.
Koks tikslas būtų sakyti - " įsivaizduoju, kaip tau sunku", jei nė kiek neįsivaizduoji tos baisumos...

kai šalia Vaivutės palaidojo berniuką ir atėjusi į kapines radau šalia stovinčius jo tėvus - priėjau prie mamos ir apkabinau, pasakiau, kad labai užjaučiu.
Nes žinau to ilgesio ir to siaubo skonį.
O iki tol - aš suprasdavau, kad baisu , kai miršta vaikas.
Bet kad ANT TIEK baisu - tai nenutuokiau....

Labai sauniai pasielgei, manau tai buvo labai silta 4u.gif
as nezinau kaip elgciausi: cia atrodo forume siek tiek lengviau, kalbeti, bendrauti, issakyt liudnas mintis ir sirdgela, taciau zodziu apie tai kalbet begalo sunku..vis tas gumulas gerklej ir akys pilnos asaru. jei sutikciau musu likimo mamyte akis i aki, tikrai nezinociau kaip elgtis ir kokie tie tinkami zodziai turetu buti. tikriausia apkabinimas tai geriausia supratimo ir palaikymo israiska
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2013 08 09, 17:30)
vat taip ir galvoja, šypsosi-užmiršo...nenurauk žolės ant kapelio-užmiršo, ir daug visokių...man atsibodo gyvent dėl kitų, visą gyvenimą mama: elkis taip anaip, nes KĄ ŽMONĖS PASAKYS doh.gif , ilgai tas kompleksas buvo, tik nesenai išaugau, nes supratau, kad ne jiems mano gyvenimą nugyventi...net kai išėjom tuščiom rankom iš gimdymo namų, kaukiau lauke, o anyta tik ragino: tik jau nežliumk, ką žmonės pasakys...jėtau kaip pykau doh.gif tada man nerūpėjo jokie žmonės, nes sugriuvęs buvo mano pasaulis...o čia matai žmonės doh.gif
taip tikimės mes iš draugų, tikėjausi ir aš, net porą praradau, nes nesugebėjo manęs suprasti, paguosti neprašiau, bet kai kurios frazės tiesiog užmušė, tai kam man tokie draugai, verčiau patylėtų, būtų paprasčiau...juolab kai neturi net savo vaikų...

drinks_cheers.gif
Sutinku su tavimi 10000% , sutinku ir su kitu nuomone, bet tik tuo atveju, jei turi viduje tiek jėgų, puoštis, grąžintis...... Aš neturėjau, aš visu pirma turejau susitvarkyti su savimi, su savo skausmu, tik po trijų metu isdrysau paimti į rankas kita vaiką, tiesiog nekilo rankos iki tol, žinau, kad kiti nekalti, bet tegul nekaltina ir manęs, manau svarbiausia yra ne tai nueisi ar nenueisi į kitu svente, svarbiausia, kad pati isbristum iš to liūno, o vyras turėtu kaip tik tai suprasti, o ne smerkti, santuoka iš to ir susideda kaip mes sugebame įveikti sunkumus.nereikia gyventi dėl kitu, reikia gyventi dėl savęs, dėl savo šeimos.

Labas rytas, toks sauletas gražus, visoms po 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Laba ryta 4u.gif
Pas mus ir sauletas grazus rytas 4u.gif
Su arbata rankose kvieciu prisijungt visas ir nors siek tiek pakelt lupu kampucius mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Saulytė šviečia, gera... Linkiu visoms gražios dienos:)

QUOTE(tee @ 2013 08 10, 21:31)
tikriausia apkabinimas tai geriausia supratimo ir palaikymo israiska

kai po to, kas įvyko, grįžau į darbą, viena iš mano kolegių pasakė: "aš tau nieko nesakysiu, tiesiog apkabinsiu.." ir apkabino... todėl ir iš draugės ne kažin ko tikėjausi, tiesiog galbūt apkabinimo, galbūt klausimo "ar norėtum apie tai pasikalbėti?", "ar tau nebūtų skaudu, jei paklausčiau.." arba "jei bus sunku, paskambink" ir pan. deja, ... tada ir imi galvoti - tikras draugas tai ar ne?

Atsakyti
Laba ryta 4u.gif as suzinojau kas yra draugas o kas yra nea, kas yra seima ... po nelaimes greit visi atsiskleide kokie zmones jie yra
Atsakyti
QUOTE(Raja28 @ 2013 08 11, 09:07)
o vyras turėtu kaip tik tai suprasti, o ne smerkti, santuoka iš to ir susideda kaip mes sugebame įveikti sunkumus.nereikia gyventi dėl kitu, reikia gyventi dėl savęs, dėl savo šeimos.

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
būtent, nes suaugęs jau žiūri vienoda kryptimi su savo šeima, kurią sukuri...o ne kuri tave išaugino...
Atsakyti
Sveikos
as jau po atostogu.gaila,kad tik oras nelepino smile.gif
bet i nauda isvaziuot kazkur ,aplinka pakeisti.
Kerniui labai patiko jura,smelis.nebuvo galima nulaikyt vietoj.ejo,ejo,ejo (tiksliau ropojo)po pajuri smile.gif

Tik mintyse,vis Ji.kad nemato pajurio,nemato musu.....
juk mes Ja taip myletume ir mylime dabar.....
Atsakyti
Xiuke sutinku drinks_cheers.gif .
Carmenere suprantu tave, man lygiai taip pat, kada labiausiai reikejo palaikymo, tai pasake kad nenusiteikusi. Bendraut su ja bendrauju, bet minimaliai, nes nenoriu. O kiti draugai palaike, kas i ligonine buvo atbege, kas i namus, kas i gamta tempe pasivaiksciuoti. Yra kurios ir isklauso, kartu ir paverkia.
O man merginos net nezinau, viena diena nusiteikusi as ten vaziuoti, kita diena vel ne, kazkokia dvipuse as g.gif doh.gif Uzeina bangom. Pasakiau vyrui kad eisiu smile.gif, tai gal nekeisiu jau savo nuomones unsure.gif
Papildyta:
Lu sveika sugrizusi thumbup.gif , kaip fajna wub.gif , svarbiausia pakeisti aplinka. Lu ji viska mato, ji pastoviai kartu, salia. Ji mato net dar daugiau......ir ji zino kad Jus ja labai mylite console.gif
Atsakyti
QUOTE(Carmenere @ 2013 08 12, 06:35)
Labas rytas 4u.gif Saulytė šviečia, gera... Linkiu visoms gražios dienos:)
kai po to, kas įvyko, grįžau į darbą, viena iš mano kolegių pasakė: "aš tau nieko nesakysiu, tiesiog apkabinsiu.." ir apkabino... todėl ir iš draugės ne kažin ko tikėjausi, tiesiog galbūt apkabinimo, galbūt klausimo "ar norėtum apie tai pasikalbėti?", "ar tau nebūtų skaudu, jei paklausčiau.." arba "jei bus sunku, paskambink" ir pan. deja, ... tada ir imi galvoti - tikras draugas tai ar ne?

tikrai taip!
Nemaza dalis artimuju nuvyle, taciau as turejau ir tebeturiu drage, kuri mokejo paklaust ir neuzgaut ir pasikalbet ir paguost, visada yra salia, nors ir fiziskai labai toli 4u.gif
pritariu ir Tauskutei, tada atsiskleide visi draugai ir tikrieji zmoniu veidai. supratom, kas visada bus salia kai sunku, o kurie tik smalsumu ir dviveidiskumu vedini

Lu sveika sugryzus 4u.gif gaila del oru, bet svarbiausia ir maloniausia laikas praleistas su seima mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas, vakar buvo 4 metai kai turiu savo angela. Nezinau ,bet man kol kas nieko nepalengvejo. Beveik kiekviena diena vis galvoju ir galvoju apie savo maziuka ....ir auginu ji savo mintyse. Kai uzplusta visai juodos dienos ,ateinu cia tyliai paskaitau,paliudziu ,paverkiu... Nusisluostau asaras ir toliau gyvenu, dirbu,sypsausi aplinkiniams ... Kam idomus musu skausmas- tik mums pacioms.
Atsakyti