Įkraunama...
Įkraunama...

Angelų mamos

QUOTE(Tauskute_ @ 2013 08 05, 19:46)
as jau baisiai laukiu rudens o ypatingai ziemos  smile.gif

Nesunku suprasti kodėl taip lauki smile.gif Laikas tikrai greitai prabėgs, pamatysi. Todėl užvis labiausiai linkiu gyventi, džiaugtis ir mėgautis šia akimirka 4u.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
Lu geru atostogu, 4u.gif
As irgi pries metus kaip pradejau skaityti, tai kiek buvo tiek ir perskaiciau visus namucius "angelu mamos", bet prisijungiau tik dar po metu, kazkaip nedrasu buvo, bet paskui supratau kad niekas geriau nesupras ir neisklausys blush2.gif
Tauskute as isivaizduoju kaip lauki wub.gif ir mes lauksime kartu su tavimi drinks_cheers.gif
Atsakyti
Buvau siandiena pasimatyme su leliuku wub.gif sau guli pilvuke , juda kruta , mojuoja tik sau kojitem ir rankytem wub.gif siai dienai viskas gerai mums 4u.gif gyd. nori kad dar mane paziuretu genetikai tai kita savaite keliausiu , na bandysiu kad priimtu mane 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2013 08 06, 15:33)
Buvau siandiena pasimatyme su leliuku  wub.gif  sau guli pilvuke , juda kruta , mojuoja tik sau kojitem ir rankytem  wub.gif  siai dienai viskas gerai mums  4u.gif  gyd. nori kad dar mane paziuretu genetikai tai kita savaite keliausiu , na bandysiu kad priimtu mane  4u.gif

wub.gif
eik kur tik sius,ir prieziura tau siuo nestumu turi buti ypatingesne 4u.gif
Angell,aciu 4u.gif

Kraunu daiktus.Rodos isimesiu ta ar ana,o kai pradedi krautis pasirodo,kad vos ne puse namu teks veztis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2013 08 06, 16:39)
wub.gif
eik kur tik sius,ir prieziura tau siuo nestumu turi buti ypatingesne 4u.gif
Angell,aciu 4u.gif

Kraunu daiktus.Rodos isimesiu ta ar ana,o kai pradedi krautis pasirodo,kad vos ne puse namu teks veztis doh.gif

tai ir einu , gyd manes paklause klausimo kaip ar nenoreciau pas genetikus , tai ir pasakiau ka pasakysit ta ir darysiu as siam reikale ne specas , bet tokia tolkova kaip as sakau gyd ehoskopuotoja smile.gif na aisku man patare ginekologe -akusere pas ja eiti ir tikrai neapsirikau nu eidama pas ja smile.gif

cia taip visada kai pradedi krautis tai visa spinta kartu iskeliauja biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tauskute_: 06 rugpjūčio 2013 - 14:43
Tauskute su puikia TA thumbup.gif , aisku gali nueiti, bet kad ten pakliuti labai sunku doh.gif , o prieziura tikrai manau turetu buti ypatingesne smile.gif
Papildyta:
Lu taip jau yra, pas mane irgi, jeigu jau isvaziuojame tai visa spinta beveik ir vaziuoja, o ant galo puse net nereikalingu daiktu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Anggell @ 2013 08 06, 16:47)
Tauskute su puikia TA  thumbup.gif , aisku gali nueiti, bet kad ten pakliuti labai sunku  doh.gif , o prieziura tikrai manau turetu buti ypatingesne  smile.gif

na mane ir tada priziurejo labai gerai o dabar dar labiau priziuri , o pas genetikus pakliusiu tikrai kita savaite , gyd.dave man nr tos genetikes asmenini ir sake kad pasakyciau kad nuo jos ir kad esu medike ir sake priims smile.gif sake man gyd kad naudociausi padetimi savo ir sakyt kad esu medike ir t.t. 4u.gif na reiks taip daryt nors nemegstu cia skelbtis bet del leliaus tai viska... smile.gif
Atsakyti
Taip ir reikia Tauskute, jei tik yra galimybe ir naudokis savo padetim 4u.gif

Lu - cia nesvarbu kur ir kiek dienu bevaziuotum visad moteris kraunasi lagaminus, Kaip Angel sake ir daug ju net neprireikia drinks_cheers.gif thumbup.gif
tik dazniausia mintis tokia kirba, geriau turet negu neturet, o jeigu prireiks.. lotuliukas.gif
Atsakyti
Tauskute tai tada thumbup.gif
Nu ka , o pas mus dabar laukia krikstinos men. pabaigoje doh.gif , pasakiau jau vyrui kad neeisiu, kaip jis nori, jis tai sake eis, nes cia jo brolis. Nu tai aisku, tegul, o as nenoriu. cool.gif Kam save eilini karta nervuoti. Plius ten kiti sveciai, gimine , tie klausimai, doh.gif " kaip jus gyvenate" Nenoriu as ten buti....
Atsakyti
QUOTE(Anggell @ 2013 08 07, 07:12)
Tauskute tai tada  thumbup.gif
Nu ka , o pas mus dabar laukia krikstinos men. pabaigoje  doh.gif , pasakiau jau vyrui kad neeisiu, kaip jis nori, jis tai sake eis, nes cia jo brolis. Nu tai aisku, tegul, o as nenoriu.  cool.gif Kam save eilini karta nervuoti. Plius ten  kiti sveciai, gimine , tie klausimai, doh.gif  " kaip jus gyvenate" Nenoriu as ten buti....

Bet kazkada vistiek turesi iseit i viesuma,dalyvauti.Nesislepsi taip visada 4u.gif
AS kai gryzau i darba,dirbau parduotuvej.mazas miestelis visi zinojo.tai tie klausimai ir zvilgsniai vare pradzioj is proto,o poto jau nekreipdavau demesio.
Aisku,tau dabar dar viskas sviezia sunku.Ir elkis taip kaip nori Tu 4u.gif
Laikykis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Anggell @ 2013 08 07, 08:12)
Tauskute tai tada  thumbup.gif
Nu ka , o pas mus dabar laukia krikstinos men. pabaigoje  doh.gif , pasakiau jau vyrui kad neeisiu, kaip jis nori, jis tai sake eis, nes cia jo brolis. Nu tai aisku, tegul, o as nenoriu.  cool.gif Kam save eilini karta nervuoti. Plius ten  kiti sveciai, gimine , tie klausimai, doh.gif  " kaip jus gyvenate" Nenoriu as ten buti....

Na as ta perejau ir zinau skoni , mes krikstyjom seses mergaite aisku buvo sunku bet vaikas tas niekuo dedas musu nelaimes, aisku asaras ryjau as baznycioje , bet reik juk bendraut ir dalyvaut 4u.gif pas mane ir darbe ne pyragai buvo buvo tiesiog ziauru , tie zvilgsniai, tie apkalbinejimai ir t.t. bet ejau galva pakelusi ir sypsojausi , tik is darbo iseidavau ir verkdavau , verkdavau...
as kaip tik tavo vietoj eiciau i krykstinas ir galva pakelusi su sypsena, zinoma cia tavo reikalas ir pasirinkimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Anggell @ 2013 08 07, 07:12)

Kodėl taip priešiškai nusistačius? Ar vaikas kaltas, ar ta šeima kalta dėl tavo netekties?
2 mėn. po dukrytės netekties buvo vyro sesers vestuvės ir krikštino lelių tuo pačiu. Ėjom paprastais svečiais, bet prašė vežt jaunuosius ir mane vyras kartu tempė. Kol buvo ceremonija vestuvių ir kt. aš vaiką pažiūrėdavau, jis juk nekaltas. Aišku ir ašarą nubraukdavau, buvo kartais labai graudu. Niekas nekamantinėjo apie mūsų problemas ir užuojautų nereiškė.
Nenusistatyk ir neužsidaryk 4u.gif , jei reiks nueisi kur nuošaliau ir ašarą nubrauksi, pagalvok, kad tu čia vyrui blogai darai paleisdama jį vieną, nebūk savanaudė jei nori išsaugoti šeimą.
Nepyk, kad taip tiesmukai, nenoriu užgaut 4u.gif , noriu atvest į protą blush2.gif
Atsakyti