Ne liūdesys,sakau,
Ne liūdesys tai
Tik proskynomis plaukianti migla
Nusišypsoki Viešpačiui,mieloji,
Tegu tave apsaugo jo galia.
Gyvenimas-tai sapnas.Repeticija.
Tik laukiamasis plazdančių vėlių.
Tu rojuje saldžiai,ramiai miegoki,
O aš čia,žemėje,budžiu,tyliu...
( V.Kirkutis )
Sveikutes
Lu uz naujus namucius.
Apkabinimas naujoms mamytems.
Ot spapuke kazkuri. Tai kad lyg niekam pasisakiusioms dar nelaikas
Kokia grazuole Sveikinam su krikstu.
Taip pat Divejos dukriuka su krikstu (jei teisingai supratau FB )
Lu uz naujus namucius.
Apkabinimas naujoms mamytems.
QUOTE(Lu @ 2013 07 15, 15:50)
Ot spapuke kazkuri. Tai kad lyg niekam pasisakiusioms dar nelaikas
QUOTE(kristulee @ 2013 07 15, 16:21)
Labas Mamos...
Kokia grazuole Sveikinam su krikstu.
Taip pat Divejos dukriuka su krikstu (jei teisingai supratau FB )
LU aciu uz naujus namucius
Kristulee sveikinu su krikstu , labai grazi mergyte.
Kristulee sveikinu su krikstu , labai grazi mergyte.
Lu, ačiū už namučius
kristulee, dieviška mergytė su krikštu
Ačiū visoms už apkabinimus... Šiandien beprotiškai liūdna... tiesiog... ašaros rieda kaip pupos... kažkoks nerimas, baimė...
beje, kiek čia gyvena Angelų mamyčių? ar turite savo atskirą paštuką ar pan.? norėtųsi su visomis susipažinti...
kristulee, dieviška mergytė su krikštu
Ačiū visoms už apkabinimus... Šiandien beprotiškai liūdna... tiesiog... ašaros rieda kaip pupos... kažkoks nerimas, baimė...
beje, kiek čia gyvena Angelų mamyčių? ar turite savo atskirą paštuką ar pan.? norėtųsi su visomis susipažinti...
Ačiū Lu
Nuo pat ryto nėra nuotaikos, ašaros pačios atrodo bėga...liūdna...
Kristulee kokia fainuolė tavo mergytė
Oi Aušriuke, daug yra mamyčių, tik vienos dažniau čia lankosi, kitos jau rečiau beužsuka... Jei neklystu yra FB grupė, bet tiksliai nežinau
Nuo pat ryto nėra nuotaikos, ašaros pačios atrodo bėga...liūdna...
Kristulee kokia fainuolė tavo mergytė
Oi Aušriuke, daug yra mamyčių, tik vienos dažniau čia lankosi, kitos jau rečiau beužsuka... Jei neklystu yra FB grupė, bet tiksliai nežinau
QUOTE(Aušriukė @ 2013 07 15, 22:49)
QUOTE(angeliuko-mamyte @ 2013 07 16, 08:36)
Angelu mamu cia nemazai
turim grupe FB
angeliuko mamyte pas mus jau netrumpai
tai gal sutiks kitos priimt i grupe FB.
As sutinku.
Sveikutes
Pirmiausia apkabinu naujas mamytes Paskaitau jusu istorijas ir staugti norisi... Kada tai baigsis.... Laikykites mielosios..
Kristule, nu jau grazuolyte mergyte..Sveikinu!!!
Mano mazius visai sugedo, toks ligoniukas pasidare kai i darzeli isleidau..Gerai kad pati kol kas nedirbu, o tai tokios darbuotojos darbdavys nelaikytu
Uzklydau cia kada i savo angeliukes bendraamzius..Jau kalba mamos apie mokykla.. Leisti 6,5 ar 7,5 metu amziaus...O man viena mintis - kokia jau didele butu mano Paulyte Ir kaip greitai bega laikas...
P.S. Del angeliuko mamytes - as sutinku
Pirmiausia apkabinu naujas mamytes Paskaitau jusu istorijas ir staugti norisi... Kada tai baigsis.... Laikykites mielosios..
Kristule, nu jau grazuolyte mergyte..Sveikinu!!!
Mano mazius visai sugedo, toks ligoniukas pasidare kai i darzeli isleidau..Gerai kad pati kol kas nedirbu, o tai tokios darbuotojos darbdavys nelaikytu
Uzklydau cia kada i savo angeliukes bendraamzius..Jau kalba mamos apie mokykla.. Leisti 6,5 ar 7,5 metu amziaus...O man viena mintis - kokia jau didele butu mano Paulyte Ir kaip greitai bega laikas...
P.S. Del angeliuko mamytes - as sutinku
Sveikutes
Siandien buvome su vyru pas genetikus. Padareme kariotipo tyrima, bet atsakymas bus tik po 3 men. Bet manau greit tas laikas praeis
Vakar buvau lauke su savo siuniuku, priejo mergaite, gal kokiu 2 metuku, pradejo ji glostyti, suo taip graziai su ja elgesi , nors tokiu mazu vaiku nelabai megsta, bet cia taip graziai sedejo ( jam tik 4 men ), o veliau priejo mociute mergaites ir pradejo ja kalbinti ir kaip pasake varda man net asaros akyse, vardas buvo kaip ir mano angeliukes. Grizau namo, taip apsiverkiau, pagalvojau, kad ir mano maziuke siek tiek mazesne tik butu Net dabar man dar ji pries akis stovi. Atrode kad ir suniukas ir mergaite bendrauja be kalbos ir vienas kita supranta.
Siandien buvome su vyru pas genetikus. Padareme kariotipo tyrima, bet atsakymas bus tik po 3 men. Bet manau greit tas laikas praeis
Vakar buvau lauke su savo siuniuku, priejo mergaite, gal kokiu 2 metuku, pradejo ji glostyti, suo taip graziai su ja elgesi , nors tokiu mazu vaiku nelabai megsta, bet cia taip graziai sedejo ( jam tik 4 men ), o veliau priejo mociute mergaites ir pradejo ja kalbinti ir kaip pasake varda man net asaros akyse, vardas buvo kaip ir mano angeliukes. Grizau namo, taip apsiverkiau, pagalvojau, kad ir mano maziuke siek tiek mazesne tik butu Net dabar man dar ji pries akis stovi. Atrode kad ir suniukas ir mergaite bendrauja be kalbos ir vienas kita supranta.
QUOTE(Suleima @ 2013 07 16, 11:12)
!!
Darzeli bacilu daug.Bukit sveiki
Anksciau ir as lysdavau skaitydavau ta foruma,kaip tie vaikai auga.skaitydavau ir verkdavau,verkdavau.
Poto nebelindau,nesunkinau sau sirdies.
Angell,tie patys vardai,ziauriai skaudina sirdi.
Musu Angelas -Gerda vardu.Rodes,kad tokio vardo daznai neisgirsi,bet kaip tycia ji vis girdi.....