[quote=Juodai,2013 07 19, 14:40]
Ar esate tikra, kad Vokė 3 - tai AUKŠTA KOKYBĖ?
Aš naują virtuvę gaminaus pas šiuos gamintojus, bet kol neišbandžiau, negaliu komentuoti, aukšta pas juos kokybė, ar ne... Bent jau pavyzdžiai tai labai gerai atrodė, o ir nuotraukos kalba panašiai.
didelis aciu!!!
QUOTE(Arėa @ 2013 07 18, 07:39)
Sveikos, reikia jūsų patarimo, ar geras dalykas išlietas stalviršis kartu su kriaukle iš akmens masės? Atrodo tai labai gražiai kai gyvai pamačiau
pas mane dabar virtuve tokia - labai geras dalykelis! Taciau pati jau deciau dabar granita, nebe akmens mase. Aisku, gaila, kriaukles tada niekas neislieja, ja tenka is apacios klijuoti. Bet man niekas neatstoja granitiniu stalvirsiu... O kaina , kiek girdejau, ta pati.
QUOTE(Kadija @ 2013 07 19, 10:38)
bus kita balta ziema, pasigirkite savo virtuves kaina... man labai aktualu
dar neturiu galutinio varianto
QUOTE(pardon @ 2013 07 19, 15:30)
didelis aciu!!!
ana nuotrauka tai ne tų gamintojų bet supratot, tikiuosi
ar patiko jų baldai?
O geras, kargiuko net nepastebėjau, kad rankenėlė kitaip...bet tokia nelabai tilps horizontaliai, nes kargiukas ten 200, o kitas kažkur 325...
Šeimininkė esu viena, tad atstumai tenkina...
O dėl plačių viršutinių tai irgi nepergyvenu... bus paprasčiau susirasti...Atidarai ir matosi
dar prie gartraukio kokių rausvų burbulų norisi...
O dėl plačių viršutinių tai irgi nepergyvenu... bus paprasčiau susirasti...Atidarai ir matosi
dar prie gartraukio kokių rausvų burbulų norisi...
Pasireiksiu ir as visgi nors dar turiu siek laiko iki pries gera menesi isigyto buto renovacija viska bandau is anksto susiplanuoti ir pan..Tai bus trecias kartas kuomet isirenginesime busta ir nors ne paskutinis norisi igyvendinti savo vaizduote bei patenkinti savo poreikius.
Nors nesu atviru ( svetaineje) irengtu virtuviu ( tai bus pirmas kartas) si karta del tam tikru priezasciu buten tokia darysim .
Del spalvos kaip ir nuspresta - balta. Imontuota visa buitine technika. Brezinuko kolkas dar nepasidarius, nes net nezinau ar verta nes nieko mandraus kaip ir nebus.. Virsutines spinteles turetu buti iki lubu. Na gal nelabai kieno naudojamas sprendimas bus - skalbimo masina " spinteleje" Dabartinej virtuvej sis dalykas padarytas ir as labai patenkinta.
Netycia ciandien radau si ta grazaus "delfyje" ..
Kaip tik galvoja kaip cia padarius kad nesijaustu svetaineje kad sedi virtuveje
Siaip sienu spalva numatoma beveik tokia kaip sitoj nuotraukoj visam bute - kaip ir dabartiniame buste. Na ir apskritai as prie provanso, tik jei pasirenkant ta blizgia balta spalva/medziaga virtuvei tai jau tada modernus o ne klasikinis gaunasi :h
Juodai, o gal isduotumet kokios kainytes pas jusu isbandytus baldininkus virtives baldams ...?
Nors nesu atviru ( svetaineje) irengtu virtuviu ( tai bus pirmas kartas) si karta del tam tikru priezasciu buten tokia darysim .
Del spalvos kaip ir nuspresta - balta. Imontuota visa buitine technika. Brezinuko kolkas dar nepasidarius, nes net nezinau ar verta nes nieko mandraus kaip ir nebus.. Virsutines spinteles turetu buti iki lubu. Na gal nelabai kieno naudojamas sprendimas bus - skalbimo masina " spinteleje" Dabartinej virtuvej sis dalykas padarytas ir as labai patenkinta.
Netycia ciandien radau si ta grazaus "delfyje" ..
Kaip tik galvoja kaip cia padarius kad nesijaustu svetaineje kad sedi virtuveje
Siaip sienu spalva numatoma beveik tokia kaip sitoj nuotraukoj visam bute - kaip ir dabartiniame buste. Na ir apskritai as prie provanso, tik jei pasirenkant ta blizgia balta spalva/medziaga virtuvei tai jau tada modernus o ne klasikinis gaunasi :h
Juodai, o gal isduotumet kokios kainytes pas jusu isbandytus baldininkus virtives baldams ...?
QUOTE(nercyte09 @ 2013 07 19, 21:14)
O geras, kargiuko net nepastebėjau, kad rankenėlė kitaip...bet tokia nelabai tilps horizontaliai, nes kargiukas ten 200, o kitas kažkur 325...
Atstumai ne tik del kamsciu nurodomi, o ir tam, kad patogiai ir saugiai butu vietos prie pagrindiniu tasku.
O Jus dabar kargiuku turit? Naudojat? Ir kainos situ dalyku tenkina?
Virsutiniu spinteliu plotis ir dureliu plotis nera tas pats. Juk kiekviena spintuke gali buti dvidure ir patogumo delei galima atsidaryt arba tik vienas arba abejas. Jei lankstai tik 90 laipsniu, tai apie 50 cm dureles jau reikes lankstytis, kad neissimust akies, o 30 jau neissikis uz standartinio 60 cm darbastalio. Kokias dabar turite?
Sveikos
pasiskaitinėjau naują temą, iškilo klausimas - ar tikrai negerai orkaitė šalia šaldytuvo? Ar kaista kaip kažkuri minėjo? Dabartiniam plane pas mane būtent taip, bet turiu galimybę orkaitę dėt po kaitlente, tai kaip patogiau/geriau?
Dar įkeliu virtuvės planelį, po truputį tobulinamą, gal kokių pastabų turėsite
tarpas tarp spintelių eilių 1.2m.
pasiskaitinėjau naują temą, iškilo klausimas - ar tikrai negerai orkaitė šalia šaldytuvo? Ar kaista kaip kažkuri minėjo? Dabartiniam plane pas mane būtent taip, bet turiu galimybę orkaitę dėt po kaitlente, tai kaip patogiau/geriau?
Dar įkeliu virtuvės planelį, po truputį tobulinamą, gal kokių pastabų turėsite
tarpas tarp spintelių eilių 1.2m.
QUOTE(viola78 @ 2013 07 16, 09:41)
dabar galvoju, kodėl vyras nepadarė jo sienoj, nes ten gipsą susuko, tad ertmė liko, TV tilptų
nebent jau viskas nudazyta, tai tada per velu, bet kitu atveju galima ispjauti gipse skyle...
Papildyta:
QUOTE(sweet_lips @ 2013 07 21, 11:59)
Sveikos
Jeigu nesiruosiate kepti 24/7, tada nieko tam saldytuvui nenutiks.
Plius elektrines orkaites geriau izoliuotos nei dujines...
Juk pagalvokit pacios, kepate 1-3, nu, sakykim kazka letai troskinate 5 valandas.
Viskas. Ir daznai taip darot?
Aisku, del sventos ramybes, jeigu yra galimybe, galima kokias spinteles/lentyneles/cargo padaryti, bet, jeigu nera galimybes...
arba 1-5 cm akmens vatos sluoksni imontuoti, taciau dabar daug kas taip stato ir negadina sau nervu...
Ziurekites sau patogumo.
QUOTE(Juodai @ 2013 07 19, 13:40)
*Na nežinau, nepatinka man šalia kaitlentės plautuvė nors tu ką . Gal aš neteisi, gal panaudojus visai patogiai būtų... bet nežinau... du svarbiausi taškai vienoj vietoj - gresia kamščiais virtuvėje . Rašė Ajste pirmoj žinutėj, kad rekomenduojamas atstumas tarp trijų pagrindinių virtuvės taškų - kaitlentės/plautuvės/šaldytuvo - yra 1,2-2,7m, bet matau netikit vistiek...
**Dar - du cargo vienoj ir kitoj kaitlentės pusėj - abiejų rankėnėlės orientuotos skirtingai
**Dar - du cargo vienoj ir kitoj kaitlentės pusėj - abiejų rankėnėlės orientuotos skirtingai
*Netragedija. Tik nedaryciau plautuves su padeklu ir ypac i desine puse . Nu nebent kairiarankiai gyvena.
O kaip tu virtuves tasku atstumu laikytis, jei bendras plotas darbastalio mazesnis nei nurodyti tie atsumai . Turiu salyginai didele virtuve 20 kv m ir + . Bet vienas atstumas TIK 1m, o kitas 1,2 m. Ir nieko uzpakaliais kartais meiliau pasitrinam ir maziau lakstyti reikia( kas labai svarbu, jei daug gamini).
**matyt rankenele kitaip netelpa.
QUOTE(Ajste @ 2013 07 19, 23:33)
*Atstumai ne tik del kamsciu nurodomi, o ir tam, kad patogiai ir saugiai butu vietos prie pagrindiniu tasku.
**Virsutiniu spinteliu plotis ir dureliu plotis nera tas pats. Juk kiekviena spintuke gali buti dvidure ir patogumo delei galima atsidaryt arba tik vienas arba abejas. Jei lankstai tik 90 laipsniu, tai apie 50 cm dureles jau reikes lankstytis, kad neissimust akies, o 30 jau neissikis uz standartinio 60 cm darbastalio. Kokias dabar turite?
**Virsutiniu spinteliu plotis ir dureliu plotis nera tas pats. Juk kiekviena spintuke gali buti dvidure ir patogumo delei galima atsidaryt arba tik vienas arba abejas. Jei lankstai tik 90 laipsniu, tai apie 50 cm dureles jau reikes lankstytis, kad neissimust akies, o 30 jau neissikis uz standartinio 60 cm darbastalio. Kokias dabar turite?
*jau atsakiau i ankstesni posta
**nesutinku . Naudoju tokio plocio ir nieko . Bet kai nera sutapimo vertikaliu liniju tarp virsutiniu ir apatiniu spinteliu, tai labai chaotiskai ir netvarkingai virtuve atrodo.
QUOTE(jblmami @ 2013 07 21, 14:37)
Tik nedaryciau plautuves su padeklu ir ypac i desine puse . Nu nebent kairiarankiai gyvena.
**nesutinku . Naudoju tokio plocio ir nieko . Bet kai nera sutapimo vertikaliu liniju tarp virsutiniu ir apatiniu spinteliu, tai labai chaotiskai ir netvarkingai virtuve atrodo.
Man,kaip kairiarankei,padeklas kaip tik patogiau kaireje.
O jei turetumete rinktis nevienodu vertikaliu sutapima po 30,po 45 ,po 40 cm su stalciais apacioje 80,60,indaplove 45 cm arba vienoda virsutiniu spinteliu ploti ,bet nesutapima su apacia,tai ka tuomet rinktumetes?
Papildyta:
nesutampa vertikalės,bet bent man tai atrodo tvarkingai.
(Foto skolinta.)
Atsiprasau, ne i ta tema parasiau