QUOTE(Kadija @ 2013 07 18, 12:33)
O, kaip gereitai dziaugsmo Jums bus
mielai apsikeisciau vietomis
bus labai idomu paziureti ir pades apsispresti del spalvu ir medziagu..
Su baldininkais sunku, as kiek per gyvenima su jais susiduriu, tai puse is ju pirmiausia 15 min aiskina kaip cia sunku padaryti,. Toks jausmas, kad prasau i menuli nuskraidinti...
bet itariu, kad cia taktika tokia, pakalba moteriskei kaip sunku padaryti ir tada kaina pakelia
Planai tai, tik planai tokie. Viskas susidėlios į vietas kai elektrikas ir santechnikas datas patvirtins. O kolkas tik sukryžiuoti pirštukai.
Va, šiandien jau užsisakėm papildomas dureles. Bandysim savaitgalį nulėkt iki parduotuvių apžiūrėt rankenėlių (o gal reik internete laimę bandyt?) ir stalviršio. Tada liks tik plyteles nusipirkti, indaplovę, čiaupą, stalviršio užbaigimą prie šaldytuvo, grindų dangq, šildytuvą, gal gartraukį... "Smulkmenos"
Pas mus buvo atėję keketas meistrų, tai visokių pasitaikė ir įvardinančių kaipo "daug darbo, reik viską iš pagrindų keist" ir tokių, kur "jei norit sutaupyt, galima taip padaryt, tas nebūtina, ano nereikia"...
Parome mane TUjinti
QUOTE(Juodai @ 2013 07 18, 13:08)
Ajste, džiaugiuos dėl tavęs ir nakantriai laukiu spalvų pasirodymo
O man tai skauda širdį
virtuvė kaip ir yra, tik nėr kur montuot
ir grindų danga jau yra, ir buitinė, ir spalvas sienoms išsirinkom, o vat brigada kažkaip neskuba darbuotis
vis glaisto glaisto, žada liepos galui vienąkart išdažyt... bet juk reikia jau gatavų sienų tokiu metu
Tai ir pas mus greičiausiai baldai bus paruošti prieš virtuvę. Žaidžiu su mintim pradėt lupt tapetus anksčiau, bet ir taip tų darbų užtenka, o virtuvė ir taip vargana tokia atrodys tragiškai. Užjaučiu ir labai suprantu, Juodai
Šiendien susikėliau į albumą planus pagal kuriuos jau ruošiama virtuvė. Galite pasižiūrėti čia:
apatinių spintelių išplanavimas ir
viršutinių spintelių išplanavimas (punktyru pažymėtos apatinės spintelės). Kaip visom siūlau lygiuoti viską, išlaikyti linijas ir dėtis staaalčių daaaug, tai pas pačią viso to gėrio minimaliai. Ką padarysi su tokia eko-eko virtuve
Ryt įkelsiu pašlifuotas dureles, gal ir dažo užtept spėsiu...
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 07 18, 21:03)
sunku tada manau, kai jie dirba ne sau, o firmoje... snd su vienu sau dirbanciu susipazinau
kaip diena ir naktis - ir padarys pvz, ir padazys kad paciupineciau spalva apsvaigau nuo jo
svaiguly busiu iki ryt,kol kaina pasakys...
darysiu
Papildyta:
bet kodel vyras turi rinkti virtuve, jeigu jis ten bus tik kai kava virs, indus plaus ir bulves skus? cia as taip atsaunu, kai koks baldininkutis mane prie sienos remia, ko as draskausi del tos virtuves
Gal pasiseks ir nereikės labai išbrist iš to svaigulio? Kryžiuosiu pirštus
Pagal kokius brėžinius daysit tą dvigubą stalčių? Aš tai labai noriu brėžinių, bet vat savininkė to stalčiaus neateina, nėr kaip paprašyt.. Noriu brėžinių ir tos technologijos
MB virtuvėje sukasi ne mažiau už mane ir mokės už viską jis, tai paklausiu ką galvoja. O jei netaip galvoja, tai pasikalbam ir galvoja pagal mane
Laimės niekam nėra pažadėta. Gyvenimas kiekvienam skiria laiko ir erdvės. Pats žmogus turi pasirūpinti kuo juos užpildyti.