Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę toliau (2)

QUOTE(jblmami @ 2013 07 18, 17:08)
Ne vien su baldinnkais taip sunku. Ir su kitais meistrais  mirksiukas.gif . Ir ne tik Lt bet ir De mirksiukas.gif  lotuliukas.gif .

Daug daug kantrybes 4u.gif

visur baldininkai/meistrai vienodi biggrin.gif
aciu dievui su meistrais man nereikia kovoti, nes savi smile.gif
Atsakyti
Nu nežinau, msų meistrai tikrai geri. Ir laiku daroma, ir niekas nesunku. Džiaugiuosi, kad galiu kreiptis biggrin.gif Šiuo metu vienoj vietoj remotuojam, kitoj virtuvę keičiam, buitinę perkam ir viskas kaip sviestu patepta. Aišku, mes neskubam bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 07 18, 11:55)

Iš komentarų susidaro įspūdis, kad sunku su tais baldininkais ir inovacijom  doh.gif  O va, žmonės patys darosi ir pasidaro (vis pasvajoju apie tą dvigubą stalčių po orkaite  wub.gif )

sunku tada manau, kai jie dirba ne sau, o firmoje... snd su vienu sau dirbanciu susipazinau smile.gif kaip diena ir naktis - ir padarys pvz, ir padazys kad paciupineciau spalva smile.gif apsvaigau nuo jo smile.gif svaiguly busiu iki ryt,kol kaina pasakys... lotuliukas.gif

QUOTE(Ajste @ 2013 07 18, 11:55)

(vis pasvajoju apie tą dvigubą stalčių po orkaite  wub.gif )

darysiu drinks_cheers.gif

Papildyta:
QUOTE(Kadija @ 2013 07 18, 13:33)
  itariu, kad cia taktika tokia, pakalba moteriskei kaip sunku padaryti ir tada kaina pakelia  biggrin.gif

sutinku smile.gif bet kodel vyras turi rinkti virtuve, jeigu jis ten bus tik kai kava virs, indus plaus ir bulves skus? cia as taip atsaunu, kai koks baldininkutis mane prie sienos remia, ko as draskausi del tos virtuves
Atsakyti
QUOTE(Kadija @ 2013 07 18, 12:33)
O, kaip gereitai dziaugsmo Jums bus  4u.gif  mielai apsikeisciau vietomis  lotuliukas.gif bus labai idomu paziureti ir pades apsispresti del spalvu ir medziagu..
Su baldininkais sunku, as kiek per gyvenima su jais susiduriu, tai puse is ju pirmiausia 15 min aiskina kaip cia sunku padaryti,. Toks jausmas, kad prasau i menuli nuskraidinti...  blink.gif  bet itariu, kad cia taktika tokia, pakalba moteriskei kaip sunku padaryti ir tada kaina pakelia

Planai tai, tik planai tokie. Viskas susidėlios į vietas kai elektrikas ir santechnikas datas patvirtins. O kolkas tik sukryžiuoti pirštukai.
Va, šiandien jau užsisakėm papildomas dureles. Bandysim savaitgalį nulėkt iki parduotuvių apžiūrėt rankenėlių (o gal reik internete laimę bandyt?) ir stalviršio. Tada liks tik plyteles nusipirkti, indaplovę, čiaupą, stalviršio užbaigimą prie šaldytuvo, grindų dangq, šildytuvą, gal gartraukį... "Smulkmenos" doh.gif
Pas mus buvo atėję keketas meistrų, tai visokių pasitaikė ir įvardinančių kaipo "daug darbo, reik viską iš pagrindų keist" ir tokių, kur "jei norit sutaupyt, galima taip padaryt, tas nebūtina, ano nereikia"...
Parome mane TUjinti mirksiukas.gif
QUOTE(Juodai @ 2013 07 18, 13:08)
Ajste, džiaugiuos dėl tavęs ir nakantriai laukiu spalvų pasirodymo  4u.gif
O man tai skauda širdį  verysad.gif  virtuvė kaip ir yra, tik nėr kur montuot  doh.gif 
ir grindų danga jau yra, ir buitinė, ir spalvas sienoms išsirinkom, o vat brigada kažkaip neskuba darbuotis verysad.gif vis glaisto glaisto, žada liepos galui vienąkart išdažyt... bet juk reikia jau gatavų sienų tokiu metu  doh.gif 

Tai ir pas mus greičiausiai baldai bus paruošti prieš virtuvę. Žaidžiu su mintim pradėt lupt tapetus anksčiau, bet ir taip tų darbų užtenka, o virtuvė ir taip vargana tokia atrodys tragiškai. Užjaučiu ir labai suprantu, Juodai console.gif

Šiendien susikėliau į albumą planus pagal kuriuos jau ruošiama virtuvė. Galite pasižiūrėti čia: apatinių spintelių išplanavimas ir viršutinių spintelių išplanavimas (punktyru pažymėtos apatinės spintelės). Kaip visom siūlau lygiuoti viską, išlaikyti linijas ir dėtis staaalčių daaaug, tai pas pačią viso to gėrio minimaliai. Ką padarysi su tokia eko-eko virtuve ax.gif Ryt įkelsiu pašlifuotas dureles, gal ir dažo užtept spėsiu...

QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 07 18, 21:03)
sunku tada manau, kai jie dirba ne sau, o firmoje... snd su vienu sau dirbanciu susipazinau smile.gif kaip diena ir naktis - ir padarys pvz, ir padazys  kad paciupineciau spalva apsvaigau nuo jo smile.gif svaiguly busiu iki ryt,kol kaina pasakys...  lotuliukas.gif
darysiu  drinks_cheers.gif
Papildyta:
bet kodel vyras turi rinkti  virtuve, jeigu jis ten bus tik kai kava virs, indus plaus ir bulves skus? cia as taip atsaunu, kai koks baldininkutis mane prie sienos remia, ko as draskausi del tos virtuves

Gal pasiseks ir nereikės labai išbrist iš to svaigulio? Kryžiuosiu pirštus 4u.gif
Pagal kokius brėžinius daysit tą dvigubą stalčių? Aš tai labai noriu brėžinių, bet vat savininkė to stalčiaus neateina, nėr kaip paprašyt.. Noriu brėžinių ir tos technologijos thumbup.gif
MB virtuvėje sukasi ne mažiau už mane ir mokės už viską jis, tai paklausiu ką galvoja. O jei netaip galvoja, tai pasikalbam ir galvoja pagal mane lotuliukas.gif
Atsakyti
mergytes, labai reikia patarimo.... Kas , be Voke 3 (nes jie labai brangus kiek zinau), daro dar tradicines virtuves AUKSTOS KOKYBES? (ne modrenias)
Gal galetumet ka rekomenduoti, labai reikia ax.gif
aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergytės smile.gif
Pabraižė meistras ir mums virtuvę, įkeliu nuorodą, gal dar kokių pastebėjimų turėsite:

https://www.facebook...4...e=3

Ačiū už pagalbą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 07 19, 01:12)
Pagal kokius brėžinius daysit tą dvigubą stalčių? Aš tai labai noriu brėžinių, bet vat savininkė to stalčiaus neateina, nėr kaip paprašyt.. Noriu brėžinių ir tos technologijos  thumbup.gif
  lotuliukas.gif

dar nezinau, pasakiau, kad noriu, sake no problem
dar nepabraize nieko
Atsakyti
Laba diena,
as vis skaitineju, ziurineju, stebiu jau kuris laikas tema, bet nedristu parasyti blush2.gif
namie planuose yra remontas virtuvej, bet niekaip nesusigalvoju kaip geriau viska susidelioti, kad butu patogu. Virtuve labai, net labai mazyte. Buvau radusi kurios tai nuoroda i programa braizymo, bet man nepavyko verysad.gif ar butu galima kreiptis jeigu parasyciau viertuves ismatavimus blush2.gif
Aciu 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(*tigriukas* @ 2013 07 19, 10:12)
Laba diena,
as vis skaitineju, ziurineju, stebiu jau kuris laikas tema, bet nedristu parasyti  blush2.gif
namie planuose yra remontas virtuvej, bet niekaip nesusigalvoju kaip geriau viska susidelioti, kad butu patogu. Virtuve labai, net labai mazyte. Buvau radusi kurios tai nuoroda i programa braizymo, bet man nepavyko  verysad.gif ar butu galima kreiptis jeigu parasyciau viertuves ismatavimus  blush2.gif
Aciu  4u.gif

galit paieskoti 100pro demo versijos- ji nemokama smile.gif galesit pazaisti ir pastumdyti baldus
jei neklystu pati is ciacia siunciausi ax.gif bet man priimtiniau piestukas ir braizybinis popierius, kaip Ajste ikele biggrin.gif pieskite ant popieriaus ir fotografuokite/skanuokite lapa, kelkite i interneta (jei jusm patogu)

Ajste, ok, tujinsiu smile.gif ar internete rankeneles pigiau? g.gif

bus kita balta ziema, pasigirkite savo virtuves kaina... man labai aktualu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 07 19, 01:12)
Pagal kokius brėžinius daysit tą dvigubą stalčių? Aš tai labai noriu brėžinių, bet vat savininkė to stalčiaus neateina, nėr kaip paprašyt.. Noriu brėžinių ir tos technologijos  thumbup.gif

Sveiki, nu kad ir savininkė šitoj vietoj nelabai ką padės lotuliukas.gif Mano vyras nesusipykęs su brėžiniais ir 3D vizualizacija, tai meistrui pasakė ką reikia padaryti ir dviem sakiniais apsitarė kaip padaryti, abu žodžiu suprato vienas kitą akimirksniu biggrin.gif
Žinau tik tiek, kad tokiu atveju spintelės šonai padaryti iki žemės, o stalčiaus bėgelis įdėtas spintelės šonuose, stalčiaus šonas išpjautas laiptuotai ir tiek...
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 07 19, 02:12)
Užjaučiu ir labai suprantu, Juodai  console.gif

Ačiū už paguodą 4u.gif
QUOTE(Ajste @ 2013 07 19, 02:12)
Šiendien susikėliau į albumą planus pagal kuriuos jau ruošiama virtuvė. Galite pasižiūrėti čia: apatinių spintelių išplanavimas ir viršutinių spintelių išplanavimas (punktyru pažymėtos apatinės spintelės).

user posted image
Ajste, nenoriu balamūtinti, bet pas mane dabar plautuvė tokioj pat pozicijoj yra, po ja stalčius, o atsižvelgiant į tai, kad labai nori (ar jau praėjo noras) stalčiaus po plautuve, tad kodėl jo nedarai?
Va kaip pas mane:

user posted image

Skirtumas, kad palikti dar po 5 cm stalčiaus ir kampinių durelių atsidarymui... Dar kampinės spintelės durelės 5 cm platesnės... galgi tų kelių cm Tau ir pritrūko iki stalčiaus?...

QUOTE(pardon @ 2013 07 19, 09:48)
mergytes, labai reikia patarimo.... Kas , be Voke 3 (nes jie labai brangus kiek zinau), daro dar tradicines virtuves AUKSTOS KOKYBES? (ne modrenias)
Gal galetumet ka rekomenduoti, labai reikia  ax.gif 
aciu  4u.gif

Ar esate tikra, kad Vokė 3 - tai AUKŠTA KOKYBĖ?
Aš naują virtuvę gaminaus pas šiuos gamintojus, bet kol neišbandžiau, negaliu komentuoti, aukšta pas juos kokybė, ar ne... Bent jau pavyzdžiai tai labai gerai atrodė, o ir nuotraukos kalba panašiai.
QUOTE(nercyte09 @ 2013 07 19, 10:27)
Sveikos mergytės smile.gif
Pabraižė meistras ir mums virtuvę, įkeliu nuorodą, gal dar kokių pastebėjimų turėsite:

https://www.facebook...4...e=3

Ačiū už pagalbą  4u.gif

user posted image
Na nežinau, nepatinka man šalia kaitlentės plautuvė nors tu ką schmoll.gif . Gal aš neteisi, gal panaudojus visai patogiai būtų... bet nežinau... du svarbiausi taškai vienoj vietoj - gresia kamščiais virtuvėje doh.gif . Rašė Ajste pirmoj žinutėj, kad rekomenduojamas atstumas tarp trijų pagrindinių virtuvės taškų - kaitlentės/plautuvės/šaldytuvo - yra 1,2-2,7m, bet matau netikit vistiek...
Dar - du cargo vienoj ir kitoj kaitlentės pusėj - abiejų rankėnėlės orientuotos skirtingai doh.gif
Geriau būtų, kad peteiktumėt matmenis, tuomet daug kas užsikabliuotų pataisymams - vizualizacijo jų nesimato... Aišku, galima atspėt, ale žinot, laiko užima lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*tigriukas* @ 2013 07 19, 09:12)
namie planuose yra remontas virtuvej, bet niekaip nesusigalvoju kaip geriau viska susidelioti, kad butu patogu. Virtuve labai, net labai mazyte. Buvau radusi kurios tai nuoroda i programa braizymo, bet man nepavyko. ar butu galima kreiptis jeigu parasyciau viertuves ismatavimus  blush2.gif
Aciu

Pirma zinute skaitete? Sarasiukus pageidavimu/nepageidavimu ir t.t. lyginant su dabartine virtuve turite? nemokat braizyti, tai bent jau dabartines virtuves foto ikelkit ir sulauksit patarimu kas gali buti patogiau 4u.gif

QUOTE(Kadija @ 2013 07 19, 09:38)
bet man priimtiniau piestukas ir braizybinis popierius, kaip Ajste ikele biggrin.gif pieskite ant popieriaus ir fotografuokite/skanuokite lapa, kelkite i interneta (jei jusm patogu)
Ajste, ok, tujinsiu smile.gif ar internete rankeneles pigiau?  g.gif
bus kita balta ziema, pasigirkite savo virtuves kaina... man labai aktualu  ax.gif

Pirminiam isdestymui popierius labai tinkamas dalykas.
Nezinau ar pigiau, dar neziurejau ax.gif Reiks atlikti tyrima.

QUOTE(burundukas @ 2013 07 19, 12:02)
Sveiki, nu kad ir savininkė šitoj vietoj nelabai ką padės  lotuliukas.gif Mano vyras nesusipykęs su brėžiniais ir 3D vizualizacija, tai meistrui pasakė ką reikia padaryti ir dviem sakiniais apsitarė kaip padaryti, abu žodžiu suprato vienas kitą akimirksniu  biggrin.gif
Žinau tik tiek, kad tokiu atveju spintelės šonai padaryti iki žemės, o stalčiaus bėgelis įdėtas spintelės šonuose, stalčiaus šonas išpjautas laiptuotai ir tiek...

O gal galetumet ikelti daugiau nuotrauku? Dugno, sono, tuscio vidaus? Siaip gal neturetu buti sunku persibraizyt pagal nuotraukas. Bent jau pabandyciau.

QUOTE(Juodai @ 2013 07 19, 12:40)
user posted image
Ajste, nenoriu balamūtinti, bet pas mane dabar plautuvė tokioj pat pozicijoj yra, po ja stalčius, o atsižvelgiant į tai, kad labai nori (ar jau praėjo noras) stalčiaus po plautuve, tad kodėl jo nedarai?

user posted image
Na nežinau, nepatinka man šalia kaitlentės plautuvė nors tu ką schmoll.gif . Gal aš neteisi, gal panaudojus visai patogiai būtų... bet nežinau... du svarbiausi taškai vienoj vietoj - gresia kamščiais virtuvėje doh.gif . Rašė Ajste pirmoj žinutėj, kad rekomenduojamas atstumas tarp trijų pagrindinių virtuvės taškų - kaitlentės/plautuvės/šaldytuvo - yra 1,2-2,7m, bet matau netikit vistiek...
Dar - du cargo vienoj ir kitoj kaitlentės pusėj - abiejų rankėnėlės orientuotos skirtingai doh.gif
Geriau būtų, kad peteiktumėt matmenis, tuomet daug kas užsikabliuotų pataisymams - vizualizacijo jų nesimato... Aišku, galima atspėt, ale žinot, laiko užima  lotuliukas.gif

Nieko tokio. Stalciaus po plautuve neliko, nes spintele uzsukta butu reikeje daryt su karusele, o ju kainos tai mane i nevilti varo. Nors jau buvau nusiziurejus stebuklinguosius krepselius ebay, uz mazdaug puse kainos, bet... Nu vistiek man siuo metu pasirode neverti tokiu pinigu. Matyt paslapcia pasvajoju, kad uz sutaupytus pinigus MB padovanos man (mums) KA wub.gif lotuliukas.gif Kolkas mano visos pastangos sutaupyti ir visi kompromisai ivertinami pazdais, kad kai pirksim kita nama, bus didesne virtuve ir bus viskas ko tik noresiu...

Del Nercytes09 virtuves sutinku.
Plautuve daryciau be padeklo ir uz uzsukimo. Kargiukas kraste tai dar dar, bet is kitos puses tikrai nebutina. Virsutines spintukes dureles po 50 cm platokos. Virsutinis kampinas arba neisnaudotas arba sunkiau prieinamas. Apatinis taip pat. O siaip bendras vaizdas visai nieko, spalvu derinukas toks sviezias smile.gif
Atsakyti