Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę toliau (2)

QUOTE(Kadija @ 2013 07 17, 08:29)
bandau pamastyti dabar kazkaip nestandartiskai pagavus is jusu ideju tokiu nestandartiniu smile.gif  4u.gif
jus gal sektantes, bet as jau tikrai manija stalciam igijusi  lotuliukas.gif nors turiu 40m plocio spintele dabar viena- puodam man patogu sukisti, bet kitu placiu spinteliu nebenaudoju... net siuksliadeze laukan iskrausciau- nebepatogu man...  doh.gif

thumbup.gif Tikiuosi pavyks kažką norimo susikurti virtuvėje ir, kad nereikėtų dūšios biesui prastumt, kad už inovacijas išsimokėt mirksiukas.gif
Taigi greit prisirašot į sektos gretas, laikysit frontą kai mes susimontuosim virtuves ir aprimsim thumbup.gif

QUOTE(juju @ 2013 07 17, 16:12)
Kodėl horizontalių spintelių ne, negražu, ar nepatogu?

Tam brėžinuke mano akiai negražu, primaišyta visko. O patogumas yra individualus dalykas. Apie tai kalbėjome anosios temos į pabaigą, atsišviežinkit mintis vėl perkaitydama mirksiukas.gif
O prie įkelto plano, dar priminkite kur durys ir ar bus valgymo zona? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, reikia jūsų patarimo, ar geras dalykas išlietas stalviršis kartu su kriaukle iš akmens masės? g.gif Atrodo tai labai gražiai kai gyvai pamačiau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Arėa @ 2013 07 18, 05:39)
Sveikos, reikia jūsų patarimo, ar geras dalykas išlietas stalviršis kartu su kriaukle iš akmens masės? g.gif  Atrodo tai labai gražiai kai gyvai pamačiau  wub.gif

apie dirbtini akmeni snekat?
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 07 18, 00:23)
thumbup.gif  Tikiuosi pavyks kažką norimo susikurti virtuvėje ir, kad nereikėtų dūšios biesui prastumt, kad už inovacijas išsimokėt  mirksiukas.gif
Taigi greit prisirašot į sektos gretas, laikysit frontą kai mes susimontuosim virtuves ir aprimsim  thumbup.gif

O kada jus jau virtuves laukiat? As cia norejau, kad man ja tik puff ir padarytu, o ziuriu, kad minimum pora menesiu laukti nuo uzsakymo reikes... doh.gif
Tikiuosi ir as, kad pavyks.. bet kuo toliau, tuo labiau linkstu prie paprastesnio varianto, nes baldininkam kiekviena karta tenka irodineti, kad tai imanoma (net su atspauzdintais paveikslelias is SM)... as nezinau ar cia tik man? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Arėa @ 2013 07 18, 07:39)
Sveikos, reikia jūsų patarimo, ar geras dalykas išlietas stalviršis kartu su kriaukle iš akmens masės? g.gif  Atrodo tai labai gražiai kai gyvai pamačiau  wub.gif

Geras daiktas, patogu - siūlių jokių nėra, niekur neprisineršia nešvarumų. Ale brangus. Žiūrint ko Jūs norite ir ką galite - jei norite besiūlio stalviršio, didelio spalvų pasirinkimo, turite pakankamą biudžetą - jis Jums tiks. Bet jei norite natūralaus akmens - šis stalviršis akmeniu net nekvepia schmoll.gif Natūralus akmuo - tai granitas, marmuras. Į virtuvę labiau tinkamas granitas. Sako, kad granitinis stalviršis būna šaltokas prisilietus, o lietas ne. Kainų atžvilgiu, lietas stalviršis gal net brangesnis, nei grantinis. O jei rastumėt labai pigiai, suabejočiau kokybe ir patvarumu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 07 18, 08:38)
Geras daiktas, patogu - siūlių jokių nėra, niekur neprisineršia nešvarumų. Ale brangus. Žiūrint ko Jūs norite ir ką galite - jei norite besiūlio stalviršio, didelio spalvų pasirinkimo, turite pakankamą biudžetą - jis Jums tiks. Bet jei norite natūralaus akmens - šis stalviršis akmeniu net nekvepia  schmoll.gif  Natūralus akmuo - tai granitas, marmuras. Į virtuvę labiau tinkamas granitas. Sako, kad granitinis stalviršis būna šaltokas prisilietus, o lietas ne. Kainų atžvilgiu, lietas stalviršis gal net brangesnis, nei grantinis. O jei rastumėt labai pigiai, suabejočiau kokybe ir patvarumu.  4u.gif

Dar reikia pamineti, kad po keliu meteliu tos siules vistiek islis, o tada jau vaizdelis nekoks doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 07 18, 10:42)
Dar reikia pamineti, kad po keliu meteliu tos siules vistiek islis, o tada jau vaizdelis nekoks doh.gif

Vat šito tai dar nebuvau girdėjus g.gif Pas mano giminaičius yra lieto akmens stalviršis, gal jau kokie 6 metai, jokių siūlių nesimato unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 07 18, 09:24)
Vat šito tai dar nebuvau girdėjus  g.gif Pas mano giminaičius yra lieto akmens stalviršis, gal jau kokie 6 metai, jokių siūlių nesimato unsure.gif

Gal tamsesnis koks g.gif Vyras buvo nuvedes paziuret i kelis objektus ir dar i parduotuve viena, kad man vistai irodyt doh.gif Nes buvau uzsimetus ant dirbtinio akmens biggrin.gif Dabar jokiais budais nenoreciau schmoll.gif Labai gaila, kad nepafotkinau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kadija @ 2013 07 18, 07:38)
O kada jus jau virtuves laukiat? As cia norejau, kad man ja tik puff ir padarytu, o ziuriu, kad minimum pora menesiu laukti nuo uzsakymo reikes...  doh.gif
Tikiuosi ir as, kad pavyks.. bet kuo toliau, tuo labiau linkstu prie paprastesnio varianto, nes baldininkam kiekviena karta tenka irodineti, kad tai imanoma (net su atspauzdintais paveikslelias is SM)... as nezinau ar cia tik man?  blink.gif

Mes tikimės rugpjūčio pradžioj. Tik mus ne visai baldininkai užlaiko, o elekrtikas ir santechnikas ax.gif Šiaip baldai turėtų būti paruošti po poros savaičių. Gal jau savaitės pradžioj įkelsiu kokį padažytą stalčių, nes anądien jau nušlifavau, tai knieti padažyt blush2.gif
Iš komentarų susidaro įspūdis, kad sunku su tais baldininkais ir inovacijom doh.gif O va, žmonės patys darosi ir pasidaro (vis pasvajoju apie tą dvigubą stalčių po orkaite wub.gif )
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 07 18, 11:55)
Mes tikimės rugpjūčio pradžioj. Tik mus ne visai baldininkai užlaiko, o elekrtikas ir santechnikas  ax.gif  Šiaip baldai turėtų būti paruošti po poros savaičių. Gal jau savaitės pradžioj įkelsiu kokį padažytą stalčių, nes anądien jau nušlifavau, tai knieti padažyt  blush2.gif
Iš komentarų susidaro įspūdis, kad sunku su tais baldininkais ir inovacijom  doh.gif  O va, žmonės patys darosi ir pasidaro (vis pasvajoju apie tą dvigubą stalčių po orkaite  wub.gif )

O, kaip gereitai dziaugsmo Jums bus 4u.gif mielai apsikeisciau vietomis lotuliukas.gif bus labai idomu paziureti ir pades apsispresti del spalvu ir medziagu.. thumbup.gif
Su baldininkais sunku, as kiek per gyvenima su jais susiduriu, tai puse is ju pirmiausia 15 min aiskina kaip cia sunku padaryti,. Toks jausmas, kad prasau i menuli nuskraidinti... blink.gif bet itariu, kad cia taktika tokia, pakalba moteriskei kaip sunku padaryti ir tada kaina pakelia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 07 18, 12:54)
Gal tamsesnis koks g.gif  Vyras buvo nuvedes paziuret i kelis objektus ir dar i parduotuve viena, kad man vistai irodyt doh.gif  Nes buvau uzsimetus ant dirbtinio akmens biggrin.gif  Dabar jokiais budais nenoreciau schmoll.gif  Labai gaila, kad nepafotkinau ax.gif

neee, ne tamsus, šviesus tokis, su pilkais taškiukais... tradicinis toks hihihi.gif

Ajste, džiaugiuos dėl tavęs ir nakantriai laukiu spalvų pasirodymo 4u.gif
O man tai skauda širdį verysad.gif virtuvė kaip ir yra, tik nėr kur montuot doh.gif doh.gif doh.gif
ir grindų danga jau yra, ir buitinė, ir spalvas sienoms išsirinkom, o vat brigada kažkaip neskuba darbuotis verysad.gif vis glaisto glaisto, žada liepos galui vienąkart išdažyt... bet juk reikia jau gatavų sienų tokiu metu doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 18 liepos 2013 - 14:09
QUOTE(Kadija @ 2013 07 18, 13:33)

Su baldininkais sunku, as kiek per gyvenima su jais susiduriu, tai puse is ju pirmiausia 15 min aiskina kaip cia sunku padaryti,. Toks jausmas, kad prasau i menuli nuskraidinti...  blink.gif  bet itariu, kad cia taktika tokia, pakalba moteriskei kaip sunku padaryti ir tada kaina pakelia  biggrin.gif

Ne vien su baldinnkais taip sunku. Ir su kitais meistrais mirksiukas.gif . Ir ne tik Lt bet ir De mirksiukas.gif lotuliukas.gif .

Daug daug kantrybes 4u.gif
Atsakyti