Ikėjos virtuvę turi Agniukee, berods dvi temas atgal, bet Googelis padės rasti greičiau
Jie, beje, patys susirinko. Dėl kainų, nemačiau ar yra lietuviška planavimo programėlė, bet mano naudojamoj britiškoj, galima pasižiūrėt kainą visų naudotų daiktų, nuo karkasų iki rankenėlių, kojelių ir t.t. Berods galima viską susikrauti į krepšelį ir užsisakyti. O JK parduotuvėse, kur surašytos kainos parodinių virtuvių, tai tik kas parodyta, o montavimas dar kelis tūkstančius svarų atsieina
Bet kaip rodo Agniukee patirtis su virtuve ir mano asmeninė patirtis su kitais Ikea baldais, galima patiems susirinkti be problemų
Kas klausė dėl plačių viršutinių spintelių, tai jau nekartą sakiau, kad jei reikia plačių, dėkitės, kad atsidarytų daugiau nei 90 laipsnių kampu, tada užsilenks ant kitų durelių ir nekliūsit. Aš už saviškių jau esu užkliuvus
Gabby_jz, labai gražiai suderinta jūsų virtuvė
O ledus jei galit, tai ir pasikeiskit
Beje, pas jus šilti kiek matau? Aš tai nesugalvoju kokių man reikia. Greičiausiai šiltų. O gal ir šalltų, kad švarumo jausmą priduot, nuo spintelių spalvos bus jaukumas
Mano maišytuvas jau atkeliavo, va toks
ir plautuvę parsivežėm iš Ikėjos. Ir indaplovė jau griozdina pusę virtuvės...
Ale jūs kiek daug prirašėt
Reiks atsigriebt ir pakomentuot apie viską, nes nebuvo laiko - darbai užgriuvę
Laimės niekam nėra pažadėta. Gyvenimas kiekvienam skiria laiko ir erdvės. Pats žmogus turi pasirūpinti kuo juos užpildyti.