QUOTE(kuzyte @ 2013 07 16, 07:05)
Musu butas bus su daline apdaila , ar uz spinteliu reikia dažyt ar vistiek uzsidengs? Ar pliteles tarp stalvirsio ir virsutiniu spinteliu reikia klijuot pries montuojant baldus ar po?
QUOTE(Juodai @ 2013 07 16, 10:48)
Galima būtų nedažyt, bet mane tai nervintų žinojimas, kad už spintelių nedažyta Ne toks jau ten didelis plotas, kad reikėtų taupyti ant jo dažus, o jei sudėjus spinteles netyčiom ne viskas užsidengtų - visai nekaip atrodytų
Galima plyteles ir iš anksto susiklijuoti, bet patarčiau klijuoti vėliau, kai bus pastatytas virtuvinis - kad tikrai neprisidirbtumėt kokių nors kliurkų
Pritariu Juodai - geriau dažyti visą sieną, nes turint laiko tai ir aukščius baldų pergalvosit, perplanuosit viršutines spintukes ir t.t. O tada reiks sukt galvą dėl nedadažymų ten, kur turėjo būti sieninė spinta, o dabar išvis nieko arba kur turėjo būti standartinė spintelė dabar bus paaukštintas gartraukis... O nusidažysit viską ir stumdykit spintukes į sveikatą
O plyteles klijuokit kai jau viskas vietose, kad vėlgi netrukdytų stumdymams. Ir be to, plytelių spalvą dar galėsite pergalvoti pagal baldus ar dar ką, gal net nebe plytelių norėsit o plokštės ar stiklo ar tik dažytą palikt
QUOTE(Juodai @ 2013 07 16, 10:48)
Pas mus įmontuojamas šaldytuvas, tik jis ne prie sienos. Atidarinėjamos durelės neišlenda už šoninės plokštės, jos kaip tik truputį pasistumia į vidų, bet rankena atsikišus yra, tad, manau, jei nebūtų tarpelio palikta, remtųsi į sieną. Šiaip šaldytuvai atsidaro truputį plačiau, nei 90 laipsnių kampu
Pas mus kai buvo įmontuojamas, šone buvo didelis tarpas paliktas. Nors manau tai labiau dėl kitų priežasčių, nes tos virtuvės planavime praktika iš tolo nekvepia
Su įmontuojamais gal sunkiau, bet jei neklystu dauguma laisvai pastatomų šaldytuvų galima lengvai patiems pasikeisti durų atidarymo kryptį. Mūsų dabar atsidaro į dešinę ir pagal planą atsidarys į stalviršį, o ne į sieną (šaldytuvas stovės kampe). Gal ir ne super patogu dėliojimosi prasme, bet man geriau, kad atsidarytų kiek įmanoma plačiau, kad nereikėtų laviruot traukant lentynas
Jei netiks, pasikeisim ir atsidarinės į sienos pusę, ten vietos ir taip numatytas tarpelis. Keistuolė aš
QUOTE(Kadija @ 2013 07 16, 07:40)
nu sakes, tokio dar nesu macius varianto, labai aciu uz ideja
bandysiu pasiklausineti ir ivertinti ar patogu...
Ner už ką
Šita idėja gal ir nepasinaudosit, bet minčių gali kilti kokiom kitom inovacijom
Va gal taip pasidarysit:
QUOTE(viola78 @ 2013 07 16, 08:41)
1. taip ant tos siauros sienos bus TV, ten šiek tiek daugiau kaip 1m, tad vyras apžiūrėjo, kad TV telpa apie stumdomas dureles ir aš galvojau, tik ar bus patogu bėgeliai virtuvėje indų džiovykloj (nors planuoju ten nedėti šlapių indų) jau greičiausiai nebus tų lentynėlių, nes man jos iš bėdos buvo, bet ačiū tau ir
Mindijai už idėjas, tikrai kuria nors pasinaudosiu
aš tikrai nepykstu nė už jokią kritiką, juk tam ir atėjau pas jus, nes norisi gauti tos kritikos kaip buomu per galvą, ir kitaip pažvelgti į savo "kūrinį", nes jaučiu, kad užsiciklinau
2. ... TV kabinsis pakankamai aukštai, tai gal nereiks galvos trankyti ir indų plauti jogos pozom
oi pradeda nervinti mane tas TV dabar galvoju, kodėl vyras nepadarė jo sienoj, nes ten gipsą susuko, tad ertmė liko, TV tilptų
1. Taigi ten, kur apskritimu pažymėjau? Kad telpa, tai telpa, patogumas yra kitas reikalas. Bet dabar, kai jau viskas padaryta, gal darykit kaip suplanavę ir jei netiks, pasikeisit. Aj, va dar kokįų padarymų radau
televizorius įmontuotas spintelės durelėse
ArbaTV lubose:
TV "ant bėgelių"
Dėl bėgelių, tai net nežinau. Kodėl jie turėtų netikti? Svarbiausia atitiktų dizainas, nes kokioj klasikinėj virtuvėj tai keistai atrodytų, bet modernesnėj visai nekristų į akį
2. Taigi pasižymėkit ant sienos kur bus tv, atsistokit šalia lyg plautumėt indus, bus matyt. Galiausiai TV manau bus "įrėmintas", tai kažkiek aukštį galima bus reguliuoti
QUOTE(Kadija @ 2013 07 16, 11:42)
as rinkdamasi galvoju, kas man gyvenimo kokybe labiau pakeistu... o stalciai ir spintele- man nesulyginami... tegu atima is manes visus navarotus- bet stalciu neatiduosiu..
cia, skaiciau anksciau, kazkas kalbejo apie stalciuku maniakes- as is ju
Kokios dar maniakės? Šitoj gražioj temoj??
Stalčių Sekta, tai jau visai kas kita
Laimės niekam nėra pažadėta. Gyvenimas kiekvienam skiria laiko ir erdvės. Pats žmogus turi pasirūpinti kuo juos užpildyti.