Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę toliau (2)

Tai va va, ir salonuose tep būna, na čia šitoj vietoj nelabai skaitau simetrijos nebuvimu, nes tų pailgų spintukių būna tik kokios trys, tai mažai linijų, ir dažniausiai viskas būna gražiai sudalinta į lygias dalis, tarkim viršuj trys, apačioj kokios 4 dalys, nes stalčiai virš metro jau kaipo ir nelabai patogu.... O vat va kai vertikalios būna ir jų nemažas skaičius, tai norėtųs to sulygiavimo, nes linijų daug smile.gif
Papildyta:
O spalva mūsų vos vos rusva smile.gif Visam bute tokia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 13 rugpjūčio 2013 - 19:18
QUOTE(gabby_jz @ 2013 08 13, 20:02)
Tai va va, ir salonuose tep būna, na čia manau grynai tų pailgų spintukių mada, noras ar dar kas, o stalčiai virš metro jau kaipo ir nelabai patogu.... tai ir gaunas, kad viršuj ilgos ir jų mažas skaičius smile.gif Šitu atveju man nėra nesimetrija, bet va kai vertikalios būna ir nemažas skaičius, tai norėtųs to sulygiavimo, nes linijų daug smile.gif
Papildyta:
O spalva mūsų vos vos rusva smile.gif Visam bute tokia smile.gif

Rusva, tai cia kaip kakavine?
Pas mus dabar visam bute persikas pats sviesiausias tonas, tai galvojam ir naujam bute toki daryti, bet kaip su baldu derinimu g.gif Lengviau turbut butu rusva biggrin.gif
Atsakyti
gabby-jz, tikrai kokia ryški šviesa doh.gif

o aš su tom programom tuoj galą gausiu doh.gif kuri naudojat alno? užsiinstalinau, bet ko tai man neatidaro jos, vis kažkokią klaidą meta. kaži ką ne taip darau g.gif
Atsakyti
Em, na jo, kaipo gal ir kakavinė labai labai slabna biggrin.gif Nu ale nors ne, kakava ružavesnė būna biggrin.gif O čia gryn rusva smile.gif Labai bijojom, kad nesigautų kreminė, nenorėjom, bet gavos tokia, kokią ir įsivaizdavom smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Mindija @ 2013 08 13, 19:34)
Ir ką čia sumastėt su tom virš. spintelėm? Kad viskas ten gerai su ta spalva biggrin.gif O virš šaldiko irgi gi tokia pati, nen taip pat reiks keist bigsmile.gif

Aj, o šiuo klausimu, tai matot šaldytuvas vis tiek kažkada bus keičiamas į didesnį, tai liks tik korpusai tos plokštės, lentyna išsiims, be to, ji kitoj operoj jau biggrin.gif Ir horizontaliai būdama kiek pilkšvesnė atrodo, o viršutines kai apšviečia, tai gryn gelsvos.... Na ir ne tiek kiek dėl atspalvio, bet dėl medžio imitacijos raštų gausos.... Ten vienoks, tamsus fasadas kitoks, stalviršis trečioks, o plytos ketvirtoks lotuliukas.gif

Ir ačiū visom už gražius žodžius, tik fotkėse geriau visks atrodo, suderintai atrodo, realybėj kiek kertas tie raštai, bet atsitraukus per metrą jau nekliūna biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 13 rugpjūčio 2013 - 19:30
Gabby_jz, man labai gražiai tos plytelės atrodo 4u.gif . Ir visai susišaukia spalvos viršutinių spintelių su stalviršiu, kai dieną apšvietimas po spintelėm įjungtas, o dieną be įjungtos - stlviršio su plytelėm bigsmile.gif . Na o vakate viską nutvieskia ta ryški šviesa hihihi.gif
Ale, kaip rašėt, nuotraukose atrodo vienaip, realybėj kitaip. Aišku, jei labai rėžia akį ir nervina, kodėl gi nepasikeitus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 08 13, 15:08)

Galvoju dar... Jaučiu prašysiu, kad darytu šitaip, o jei bus nepatogu prisisuksiu paprastas rankenėles biggrin.gif

O Ciupinejot tokias? ar tik is foto ? nesu tokiu ciupinejus.. g.gif bet ta ideja, kad jei ka prisukti galima paprastas rankeneles man patinka thumbup.gif

QUOTE(gabby_jz @ 2013 08 13, 17:05)

O kas čia labaaai nenori plytelių, aš irgi žiauriai jų nenorėjau, paturėjom lakuotą tapetą, išlupom, stiklo ir plokštės teko atsisakyt, nes kebliai pas mus su dujų vamzdžiu, kai baldai jau sumontuoti, tai nėr kaip gražiai užkišt, arba liktų daugokai šonuose ir tektų dėt plačias juosteles  doh.gif Tai vis tik rinkomės plytas, ir jau susitaikiau su faktu, kad teko dėt jas biggrin.gif patinka, kad didžiulės  bigsmile.gif

smile.gif O kodel islupote tapeta? Neseniai apie ji su jumis kalbejom, kad visai patenkinta tokiu sprendimu.. kas netiko/nepatiko? Pas mus vamzdzio nebus, nes nuleidom skaitliuka po stalvirsiu ax.gif , todel technines galimybes nekliudo deti nei stikla nei dar ka.. thumbup.gif
beje, pas jus tarp plyteliu yra tarpeliai? Jau labai vientisai atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
Gabby_jz, man labai gražu thumbup.gif Aš irgi taip noriu blush2.gif bet man reikia šonus dar pytelėm klijuoti. Reikės išsimatuoti. Čia 70 * 30 cm ? O kur pirkot?
Atsakyti
Tarpeliai yra smile.gif
O lupimo priežastis, berods, rašiau - nelabai idealiai išsilakavo tas tapetas, iškilo guziukų visokių, o ir sudūrimo linijos labai matės, tapetas brangus, bet lievas doh.gif Iš toli labai jau super bendras vaizdas buvo, ir sakėm nesigadinkim sau nervų su tais nelygumais, bet kai prisiruošėm pagaliau pasibaigt ją iki galo, pradėjom ieškot, kuo šonukus aptaisyt, nes tarpai kone po cm buvo, tai pagalvojom, kad nieko gero nebus, idealiai ir tose vietose nebus.... Nesinorėjo, kad būtų a bile, jau ir taip ta sienelė atrodė tokiam stiliuj, kad kadaise buvo graži, o daba jau tokia pastovėjus ir reikalaujanti atsinaujinimo, o juk tik ką įdėta smile.gif Tai ir nusprendėm išlupt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 14 rugpjūčio 2013 - 09:45
Reikia skubaus patarimo, nes apsispresti turiu greitai biggrin.gif
pas mus bus tokia identiska plautuve, turiu apsispresti kurioj vietoj daryti papildoma skyle dozatoriui... doh.gif mano galva, patogiausia butu toj vietoj, kur pazymejau...o kaip jums atrodo? bet ar ne per siaura cia vieta tai skylei?
user posted image
Atsakyti
Sause, lygtai 75×25 čia smile.gif Pirkom Irise mirksiukas.gif
Emilina, o jei dešiniam kamputy?
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 08 14, 10:49)
Sause, lygtai 75×25 čia smile.gif Pirkom Irise  mirksiukas.gif
Emilina, o jei dešiniam kamputy?

visai desiniam kampe? hmm...ar grazu bus? o kaip daret kitos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 08 14, 09:44)
Tarpeliai yra smile.gif
O lupimo priežastis, berods, rašiau - nelabai idealiai išsilakavo tas tapetas, iškilo guziukų visokių, o ir sudūrimo linijos labai matės, tapetas brangus, bet lievas doh.gif Iš toli labai jau super bendras vaizdas buvo, ir sakėm nesigadinkim sau nervų su tais nelygumais, bet kai prisiruošėm pagaliau pasibaigt ją iki galo, pradėjom ieškot, kuo šonukus aptaisyt, nes tarpai kone po cm buvo, tai pagalvojom, kad nieko gero nebus, idealiai ir tose vietose nebus.... Nesinorėjo, kad būtų a bile, jau ir taip ta sienelė atrodė tokiam stiliuj, kad kadaise buvo graži, o daba jau tokia pastovėjus ir reikalaujanti atsinaujinimo, o juk tik ką įdėta smile.gif Tai ir nusprendėm išlupt.

Tai reikia dekoti uz pasakojima is praktikos. Nes man tarode sauniai is sono tas jusu tapetas, o pasirodo realybej kitaip.. biggrin.gif
Atsakyti