Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę toliau (2)

QUOTE(Fera82 @ 2013 08 13, 09:07)
As cia dar vis su tuo stiklu virtuveje.  blush2.gif

O tai kazin paciam dedant foto tapeta ir dedant stikla kazin nuo kokiu garu tas tapetas po apacia neprades banguotis?  g.gif Vaizdelis butu nekoks visai.

Masciau apie plokste, bet tai db kazkuri minejot, kad negalima plokstes salia dujines virykles? Nelabai domejausi, o cia rimtai labai nesaugu del gaisro. Nes kazkuri lyg minejo, kad turi. Aisku gaisro ir as nenoriu bet galvoju ar isvis yra tokia tikimybe jam kilti  g.gif

Tai negi belieka tik plyteles. Jetus kaip as ju nenoriu.  doh.gif

Ka dar galima det i ta tarpa tarp apatiniu ir virsutiniu spinteliu?

As po ilgu svarstymu nusprendziau deti stikla, nemanau, kad jei siena lygi ir gerai prispaustas stiklas ten labai garai pateks ir banguosis kazkas, juk dabar ir gartraukius turim... Be to stikla galima uzleisti po spintelemis siek tiek labai norint apsaugoti ji g.gif .. Arba fototapetui emus banguotis- pasidaryti nauja ir pasikeisti.. As isvis ne fototapeta desiu matyt, o pati pasidarysiu koliaza arba karpinius kokius.. dar renkuosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 08 13, 11:18)
o kas ten per grotelės apačioj?

Nors ne mano virtuvinis, bet atsakysiu, kadangi imontuotas saldytuvas tai reikalingos vedinimosi groteles 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*ugne* @ 2013 08 13, 10:22)
Nors ne mano virtuvinis, bet atsakysiu, kadangi imontuotas saldytuvas tai reikalingos vedinimosi groteles  4u.gif

ačiū 4u.gif

o man nieks nepabraižys ane? blush2.gif teks popieriniam variante dėstytis? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kadija @ 2013 08 13, 11:20)
As po ilgu svarstymu nusprendziau deti stikla, nemanau, kad jei siena lygi ir gerai prispaustas stiklas ten labai garai pateks ir banguosis kazkas,  juk dabar ir gartraukius turim... Be to stikla galima uzleisti po spintelemis siek tiek labai norint apsaugoti ji g.gif .. Arba fototapetui emus banguotis- pasidaryti nauja ir pasikeisti.. As isvis ne fototapeta desiu matyt, o pati pasidarysiu koliaza arba karpinius kokius.. dar renkuosi  smile.gif

Apie stiklo uzleidima po spintelemis pasikonsultuokit, nes man sake kad stiklas negali liestis su virsutine spintele o ir stiklo storis apie 6mm. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*ugne* @ 2013 08 13, 09:27)
Apie stiklo uzleidima po spintelemis pasikonsultuokit, nes man sake kad stiklas negali liestis su virsutine spintele o ir stiklo storis apie 6mm.  4u.gif

Kodel negali liestis? g.gif Del kokiu priezasciu? Cia is tos pacios operos kaip su plytelemis, kurios neina iki spinteliu virsaus, o tik siek tiek uzleistos? Baldziai aiskina, kad taip buti negali, nes jiem tada reikia padirbeti, kad spinteles pakabintu irgi atitrauke tuos 6mm smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kadija @ 2013 08 13, 11:32)
Kodel negali liestis?  g.gif Del kokiu priezasciu? Cia is tos pacios operos kaip su plytelemis, kurios neina iki spinteliu virsaus, o tik siek tiek uzleistos? Baldziai aiskina, kad taip buti negali, nes jiem tada reikia padirbeti, kad spinteles pakabintu irgi atitrauke tuos 6mm  smile.gif

Tikslei nezinau kodel smile.gif, taip aiskino stiklo firmoj kur uzsisakinejom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 08 12, 15:59)
Žinokit net pilvą pradėjo skaudėt iš nervų, nes 5val varau pas baldžių. O ką sakyt man jam nežinau doh.gif

Įdomu, kaip sekėsi? Ar radot bendrą kalbą ir sprendimą g.gif
QUOTE(*ugne* @ 2013 08 13, 10:27)
Apie stiklo uzleidima po spintelemis pasikonsultuokit, nes man sake kad stiklas negali liestis su virsutine spintele o ir stiklo storis apie 6mm.  4u.gif

Gal dėl skilimo galimybės negali liestis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 08 13, 09:40)
Gal dėl skilimo galimybės negali liestis  g.gif

jei siena nelygi ant kurios dedamas stiklas, tada manau logikos tame yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 08 13, 10:40)

Gal dėl skilimo galimybės negali liestis  g.gif

Kaip ir viskas normaliai biggrin.gif Nuvežiau savo brėžinius, surašiau cm, ir pasakiau, kad BŪTINAI man viršus su apčia lygiuotų lotuliukas.gif

Va tik dėl tų rankenėlių striokas pajamė.
Tokio tipo pasirodo nesučiupinėju blink.gif Nu be šansų atidaryt doh.gif Per nagus net pirštais nesuimu kraštelio doh.gif

Vietoj kargo nusprendėm daryt tą kargą su rankšluostine- uždarą.Kadangi pats kampas bus tuščias, tai padarys ertmes, kad nors kiek ten ventiliuotųsi ax.gif Nežinau ar protinga ar ne blush2.gif Bet nors mazgotės nesimėtys...

O daugiau kaip ir viskas liko kaip šitam brėžinuke smile.gif Aišku indauja čia belenkokia...

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 08 13, 12:21)
Kaip ir viskas normaliai biggrin.gif Nuvežiau savo brėžinius, surašiau cm, ir pasakiau, kad BŪTINAI man viršus su apčia lygiuotų lotuliukas.gif

maniškė virtuvė bus labai panaši tik kad dar ir kitoje sienoje yra langas . tai va jau reikia pradeti deliotis mintis apie spinteles kriauklei indaplovei ir orkaitei jau vietos numatytos beliko susidelioti kur ka laikyti. 4u.gif
beje Mindija man jūsu virtuvė labai graži. bigsmile.gif
Tai kokia ten versija mindija braižėtės?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gustukas000: 13 rugpjūčio 2013 - 13:06
QUOTE(Mindija @ 2013 08 13, 10:21)

Va tik dėl tų rankenėlių striokas pajamė.
Tokio tipo pasirodo nesučiupinėju blink.gif Nu be šansų atidaryt doh.gif Per nagus net pirštais nesuimu kraštelio doh.gif

Tai kokios bus rankeneles? g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gustukas000 @ 2013 08 13, 14:02)
maniškė virtuvė bus labai panaši tik kad dar ir kitoje sienoje yra langas . tai va jau reikia pradeti deliotis mintis apie spinteles kriauklei indaplovei ir orkaitei jau vietos numatytos beliko susidelioti kur ka laikyti. 4u.gif
beje Mindija man jūsu virtuvė labai graži. bigsmile.gif
Tai kokia ten versija mindija braižėtės?

4u.gif Dėkui, tik neaišku kaip dar natūroj atrodys ax.gif
Kažkaip nesupratau apie ką klausiat? g.gif

QUOTE(Kadija @ 2013 08 13, 14:17)

Tai kokios bus rankeneles?  g.gif  ax.gif

Galvoju dar... Jaučiu prašysiu, kad darytu šitaip, o jei bus nepatogu prisisuksiu paprastas rankenėles biggrin.gif
Atsakyti