Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę toliau (2)

o kas nors galit maždaug pasakyt, koks piniginis skirtumas tokio pačio pločio stalčių bloko ir paprastos spintelės?
Atsakyti
ir DAR biggrin.gif pas mus lubų aukštis 270cm, o aš noriu spintelių iki pat lubų, tai turbūt pasiekt jas bus misija neįmanoma g.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 08 12, 15:08)
ir DAR  biggrin.gif  pas mus lubų aukštis 270cm, o aš noriu spintelių iki pat lubų, tai turbūt pasiekt jas bus misija neįmanoma g.gif

Kodėl misija neįmanoma g.gif . Nemanau, kad čia kas nors sudėtingo būtų. Faktas tas, kad viršutines spinteles, ar lentynas pasieksite tik su kopėtėlėm, bet tai nieko baisaus bigsmile.gif . Laikysit ten rečiau naudojamus daiktus ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 08 12, 15:41)
Kodėl misija neįmanoma  g.gif . Nemanau, kad čia kas nors sudėtingo būtų. Faktas tas, kad viršutines spinteles, ar lentynas pasieksite tik su kopėtėlėm, bet tai nieko baisaus  bigsmile.gif . Laikysit ten rečiau naudojamus daiktus ir tiek.

tai va va, lieka tik kopėtėlės, be jų niekaip.
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 08 12, 13:25)
nu mes jau čia kiek kalbėję prikalbėję, net stalčių sektą įkūrę esam  lotuliukas.gif
mums, jos narėms, labai patogu viską stalčiuose laikyt, o cargo mes nemėgstam  schmoll.gif
asmeniškai man tie krepšiai tai barškalynė tokia, sesuo turi mažą kargiuką, nei prisitraukia jis, nei ką, man iš apatinio krepšio traukiant ką nors kliūna už viršutinio... nu ir nepigūs jie, tiksliai kiek kainuoja nežinau, bet galima greitai atrasti i-neto platybėse.
Gal kas nors parašys, kad labai patogu jie, bet iki šiol, jei gerai pamenu, dar nieks neparašė...
4u.gif

Ačiū už nuomonę mirksiukas.gif Daug stalčių turėsiu, tai geriau į juos visokių aksesuarų papirksiu g.gif

O kur geriausia kaina pirkti kriaukles, tas iš apačios klijuojamas? 4u.gif Franke kokybe nieka snesiskudžiat?
Atsakyti
Apžiūrėjau jūsų planelį Ga-aP 4u.gif
Pas jumis ten išvis visko kiek daug bigsmile.gif Ta prasme vietos pasidėjimui....

Žinokit net pilvą pradėjo skaudėt iš nervų, nes 5val varau pas baldžių. O ką sakyt man jam nežinau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 08 12, 15:59)
Apžiūrėjau jūsų planelį Ga-aP 4u.gif
Pas jumis ten išvis visko kiek daug bigsmile.gif Ta prasme vietos pasidėjimui....

Žinokit net pilvą pradėjo skaudėt iš nervų, nes 5val varau pas baldžių. O ką sakyt man jam nežinau doh.gif

Aha, nemazai. Turiu dabar du stalciu blokus ir dvi spinteles, tai noriu daug daug rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*ugne* @ 2013 08 12, 11:09)
Mes uzsisakem ta stikla tai kaina gavosi 618 lt stiklo gavosi virs 2 kv.  4u.gif

Is kur saketes jei ne paslaptis?
Atsakyti
[quote=Mindija,2013 08 12, 16:59]

O kokia versija programos naudojate nes aš parsisiunciau bet naudotis neleidzia verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gustukas000: 12 rugpjūčio 2013 - 22:15
QUOTE(Raganaa999 @ 2013 08 12, 20:26)
Is kur saketes jei ne paslaptis?

Kaune, firmoje Demeda 4u.gif
Atsakyti
As cia dar vis su tuo stiklu virtuveje. blush2.gif

O tai kazin paciam dedant foto tapeta ir dedant stikla kazin nuo kokiu garu tas tapetas po apacia neprades banguotis? g.gif Vaizdelis butu nekoks visai.

Masciau apie plokste, bet tai db kazkuri minejot, kad negalima plokstes salia dujines virykles? Nelabai domejausi, o cia rimtai labai nesaugu del gaisro. Nes kazkuri lyg minejo, kad turi. Aisku gaisro ir as nenoriu bet galvoju ar isvis yra tokia tikimybe jam kilti g.gif

Tai negi belieka tik plyteles. Jetus kaip as ju nenoriu. doh.gif

Ka dar galima det i ta tarpa tarp apatiniu ir virsutiniu spinteliu?
Atsakyti
QUOTE(agniukee @ 2013 05 22, 14:40)
Pasirodau ir as, nes kaip supratau is mb, plyteles bus suklijuotos neaisku kada  doh.gif  4u.gif Uzuolaidu netruksta, ju nebus  bigsmile.gif

user posted image

o kas ten per grotelės apačioj?

Atsakyti