Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę toliau (2)

QUOTE(Mindija @ 2013 08 12, 11:08)
Nu jau čia tai sviestas sviestuotas biggrin.gif
Pas mane bus platesni už kaitlentę stalčiai ir tikrai nemanau, kad lievai atrodys ax.gif
Žiurėkit, dar pasibraižiau tokį var., man labai norisi virš darbastalio viršutinės spintelės blush2.gif
Bet ar neatrodo perkrauta labai? doh.gif
Dar galėčiau tada ir apšvietimą po visom pasidaryt, nes jei tik prie vienos sienos pakabinamos, tai kaip ir prasmės nėr dėt tų LED juostų, nuo gartraukio kažkiek apsišvies g.gif
Ir plytelės ar stiklas gražiau įsiklijuotu, nei pliozas ant plikos sienos... g.gif
Kaip manot?

man bent jau brėžiny neatrodo perkrauta g.gif o koks vaizdas be viršutinės spintelės?

jūs čia irgi su ta ikea programa paišot? nu nesigauna man taip, nors tu ką doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 08 12, 10:24)
žiauriai sunku, kai nemoku braižyt  doh.gif taip noris visokių variantų išbandyt, o pradedu braižyt ir siaubas gaunas.
bijau aš kaitlentės prie sienos nors tu ką. bet kitur nesigauna. arba prie lango, arba prie sienos doh.gif

žiūrėkit, o jei indaplovė būtų po orkaite (ten toj aukštoj spintoj), ar labai būtų nepatogu? atstumas nėra didelis, bet tas nešimas nuo kriauklės iki indaplovės... prisilaistytų turbūt juk, ane?

ir dar vyras praktiškai sutiko nuimt radiatorių, tai palei langą galima papildomai spintelę ar stalčių bloką įkišt.

dar klausimas, ar šioje virtuvėje tam kampinė spintelė kažkaip išsinaudotų, ar būtų nenaudojama? nesuprantu, aš šioje vietoje, kaip į tą kampą įlyst reiktų g.gif

Tai jūs po kaitlente platesnius stalčius darykit, išvis toj sienoj gal du vienodus blokus, o pačią kaitlentę atitraukit nuo sienos g.gif
Pas mane ir ne centre bus, nes gaunasi, kad tik 10 cm liktų, o kai pastūmiau šonan, lieka apie 20cm.
O į kampinę per plautuvės spintelę įlystumėt g.gif

QUOTE(Teka @ 2013 08 12, 11:12)
man bent jau brėžiny neatrodo perkrauta  g.gif o koks vaizdas be viršutinės spintelės?

jūs čia irgi su ta ikea programa paišot? nu nesigauna man taip, nors tu ką  doh.gif

Anas var. buvo toks smile.gif
user posted image

Aš su Kitchen Draw braižiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mindija: 12 rugpjūčio 2013 - 10:47
QUOTE(Mindija @ 2013 08 12, 10:46)

Anas var. buvo toks smile.gif
user posted image

Šitas variantas gražesnis wink.gif

Norėjau truputį pasikonsultuot: kaip manot ar patogu laikyti produktus stalčiuose, ar darytis auksta spinta su kargo krepšiais? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jova @ 2013 08 12, 11:59)
Norėjau truputį pasikonsultuot: kaip manot ar patogu laikyti produktus stalčiuose, ar darytis auksta spinta su kargo krepšiais? 4u.gif

o kaip šitas dalykas atrodo?
Atsakyti
Mindija, musu panasus variantai, tik mano indauja aukstesne ir uzsukimas yra. As darau spinteles nuo lango tokiu paciu atstumu kaip indauja desinej pusej, gaunas gal po 30 cm, nepamenu tiksliai dabar. Apsvietima dedu ledus po spintelem, plius lubose bus. Ai per daug svieso, tai ne per mazai smile.gif

O turesiu virtuve rugpjucio pabaigoj, laukiu jau nesulaukiu, idomu, kaip atrodys smile.gif Imesiu tada foto, gyvai galesit paziureti, jei dar nebusit uzsakiusi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 08 12, 11:46)

nu sita irgi sunku doh.gif duotų kas kokią super lengvą programą, arba dar geriau - nubraižytų už mane biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 08 12, 09:01)
nors man dar klausimas, jei spintelė pvz 70 ar 80cm, o kaitlentė joje 60cm, labai lievai atrodytų? galvoju, jei dėt į tokio pločio spintelę, tada kaitlentė nebūtų visai ant sienos užlipus

Pas mane irgi platesni stalčiai po kaitlente - 75cm, man kaip tik gražiau, nei lygiai lygiai būtų buvę rolleyes.gif Ir šiaip, taip gražiau išsidalino, o ir kaip sakot nuo sienos išėjo palikt kelis cm smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 08 12, 13:54)
Pas mane irgi platesni stalčiai po kaitlente - 75cm, man kaip tik gražiau, nei lygiai lygiai būtų buvę  rolleyes.gif Ir šiaip, taip gražiau išsidalino, o ir kaip sakot nuo sienos išėjo palikt kelis cm smile.gif

tai kad vizualiai, tai pas jus kaitlentė tiek pat, kiek stalčiai po ja g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ga-aP @ 2013 08 12, 13:51)
Mindija, musu panasus variantai, tik mano indauja aukstesne ir uzsukimas yra.  As darau spinteles nuo lango tokiu paciu atstumu kaip indauja desinej pusej, gaunas gal po 30 cm, nepamenu tiksliai dabar. Apsvietima dedu ledus po spintelem, plius lubose bus. Ai per daug svieso, tai ne per mazai smile.gif

O turesiu virtuve rugpjucio pabaigoj, laukiu jau nesulaukiu, idomu, kaip atrodys smile.gif Imesiu tada foto, gyvai galesit paziureti, jei dar nebusit uzsakiusi wink.gif

Aha, pamenu, kad pas mus beveik vienodai gaunasi biggrin.gif
O kokio aukščio indaują darot?
Ir kiek pamenu, pas jus langas platesnis, tai kiek gaunasi iki lango kairėj siena cm?
Gal mestelkit planelį savo, kažkaip bus man aiškiau blush2.gif

Ką iki rugpjūčio pabaigos doh.gif Atvažiuoja šiandien drabužinę montuot, tai sakau ir virtuvę galutinai reik aptart doh.gif
Baisiausia man, kad meistras mažai manęs visko klausinėja blink.gif Tai kai padarys "savo nuožiūra" doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 08 12, 11:08)
Nu jau čia tai sviestas sviestuotas biggrin.gif
Pas mane bus platesni už kaitlentę stalčiai ir tikrai nemanau, kad lievai atrodys ax.gif
Žiurėkit, dar pasibraižiau tokį var., man labai norisi virš darbastalio viršutinės spintelės blush2.gif
Bet ar neatrodo perkrauta labai? doh.gif
Dar galėčiau tada ir apšvietimą po visom pasidaryt, nes jei tik prie vienos sienos pakabinamos, tai kaip ir prasmės nėr dėt tų LED juostų, nuo gartraukio kažkiek apsišvies g.gif
Ir plytelės ar stiklas gražiau įsiklijuotu, nei pliozas ant plikos sienos... g.gif
Kaip manot?

user posted image

man prie lango ta pakabinama,tai kaip akmenukas bate smile.gif Ir tamsins,ir per daug užgriozdinta,ir galva pastoviai daužysis į šoną 4u.gif ...Nebent verkiant reikia pasidėjimo,kitu atveju palikčiau tuščią sieną 4u.gif .Tarp stalviršio ir spintelių klijavau plyteles-senas pasitvirtinęs reikalas:gerai valosi,nebrangu,rinktis yra iš ko.Plokštė ,kiek pas ką mačiau-asmeniškai man nelabokai...pastoviai numozoti dryžiai ir sunkumą priduoda aplamai.Stiklas,taip,gražu,lengva,elegantiška,bet kainytė kol kas per didelė,juolab investuoti į seno išplanavimo mažas virtuves 4u.gif Mano virtuvė atkeliaus kitą savaitę,galėsiu pasakyt,kaip su kampine spintele,ar keturiom lįsiu į ją,ar gal visai normaliai tongue.gif
Atsakyti
Merginos, ar kuri galėtumėt man papaišyt su tom programom virtuvę maždaug tokio stiliuko
user posted image

su tokiais matmenim
user posted image

būsiu be galo dėkinga 4u.gif 4u.gif , nes nu nedraugauju aš su tom programom blush2.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jova @ 2013 08 12, 11:59)

nu mes jau čia kiek kalbėję prikalbėję, net stalčių sektą įkūrę esam lotuliukas.gif
mums, jos narėms, labai patogu viską stalčiuose laikyt, o cargo mes nemėgstam schmoll.gif
asmeniškai man tie krepšiai tai barškalynė tokia, sesuo turi mažą kargiuką, nei prisitraukia jis, nei ką, man iš apatinio krepšio traukiant ką nors kliūna už viršutinio... nu ir nepigūs jie, tiksliai kiek kainuoja nežinau, bet galima greitai atrasti i-neto platybėse.
Gal kas nors parašys, kad labai patogu jie, bet iki šiol, jei gerai pamenu, dar nieks neparašė...
4u.gif
Atsakyti