Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę toliau (2)

QUOTE(Teka @ 2013 08 11, 17:15)
tai va va, ir aš taip pat darau. o pas jus indaplovė po dešinia? ar išvis kur kitur? biggrin.gif

dabar dešinėj pusėj, prie kitos sienos - va vaizdelis, kažkada rodžiau, kur yra siūlė, matos ir išdėstymas plautuvės ir indaplovės

user posted image

o naujoj virtuvėj bus kairėje, šalia plautuvės spintelės:

user posted image
gausiu pratintis į kitą pusę indus kraut hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganaa999 @ 2013 08 11, 11:20)
dekit paprasta stikla. Bus ir pigu ir vaizdas panasus smile.gif

kaip stikla geriausia pritvirtinti?
Atsakyti
QUOTE(bagyra9 @ 2013 08 09, 19:39)
Tai vadinasi laminuotas stiklas. Tai tikrai daug brangiau nei plyteles. Kazkur apie 250lt uz kvadrata maciau. Gal buna ir pigiau nesidomejau. Plokste bent jau man labai graziai atrodo, bet man baldininkas nepatare nes dujine virykle

Pas mane plokštė jau šešti metai.
Ir dujinė viryklė.
Viena su kita nesipyksta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2013 08 12, 00:01)
kaip stikla geriausia pritvirtinti?

Na galite klijuoti jei siena gipso ir jei uzleisit stikla po baldais, kad nesimatytu kliju. O galima ir prisukti. Gaminsit stikla su sklylutem kampuose ir prisuksit. Nieko sudetingo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raganaa999: 12 rugpjūčio 2013 - 06:38
QUOTE(blynelis @ 2013 08 12, 03:26)
Pas mane plokštė jau šešti metai.
Ir dujinė viryklė.
Viena su kita nesipyksta smile.gif

mus prigazdino, kad jei koks vejas pro atidarytus langus gali liepsna ant plokstes pusti. o tada ir gaisras. Mums to uzteko ir neberizikavome, tiksliau net nebesigilinome kiek tame tiesios, bet to varianto is karto atsisakeme nes visai nesenai labai stipriai nuo gaisro nukentejome
Atsakyti
Dar variantas – Dekit plokste visur, o tik uz dujines ant plokstes prisekite skaidru stikla...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo allberto: 12 rugpjūčio 2013 - 07:33
QUOTE(Teka @ 2013 08 11, 11:58)
merginos, ar kuri turit indaplovę po kaire nuo kriauklės? galvoju, ar labai būtų nepatogu? g.gif nes kiek esu turėjus, tai vis iš dešinės nuo kriauklės būdavo...

Pas mane indaplove po kaire nuo kriaukles, jokiu nepatogumu nejauciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Letali @ 2013 08 11, 22:13)
pas mane indaplove kaireje salia kriaukles, nu jokio  nepatogumo  4u.gif

4u.gif

QUOTE(Juodai @ 2013 08 11, 23:36)
dabar dešinėj pusėj, prie kitos sienos - va vaizdelis, kažkada rodžiau, kur yra siūlė, matos ir išdėstymas plautuvės ir indaplovės

toks išdėstymas visai ir pas mane galėtų būti g.gif svarstau ir tokį variantą, beveik identiškas jūsiškiam smile.gif tik vat indaplovės tai tikrai 60cm norėsiu, tai tada su spintelėm biškį nesigauna.
nors man dar klausimas, jei spintelė pvz 70 ar 80cm, o kaitlentė joje 60cm, labai lievai atrodytų? galvoju, jei dėt į tokio pločio spintelę, tada kaitlentė nebūtų visai ant sienos užlipus
Papildyta:
QUOTE(vaiddaa @ 2013 08 12, 08:58)
Pas mane indaplove po kaire nuo kriaukles, jokiu nepatogumu nejauciu  smile.gif

nu čia jau matomai tikrai įpročio reikalas smile.gif nes antroj virtuvėj turiu po dešine, tai atrodo, kad po kaire būtų nepatogu. nors iš tikro tai net nebandžius
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 08 12, 09:01)
nors man dar klausimas, jei spintelė pvz 70 ar 80cm, o kaitlentė joje 60cm, labai lievai atrodytų? galvoju, jei dėt į tokio pločio spintelę, tada kaitlentė nebūtų visai ant sienos užlipus

dabar pas mene yra atvirkščiai - virš 60cm spintelės, t.y. virš orkaitės, šiek tiek platesnė kaitlentė - jos dvi šoninės kraštinės išsikiša už spintelės ribų apie 6-7cm. Viskas gerai atrodo smile.gif . Svarbu turbūt, kad būtų išcentruota unsure.gif
Atsakyti
žiauriai sunku, kai nemoku braižyt doh.gif taip noris visokių variantų išbandyt, o pradedu braižyt ir siaubas gaunas.
bijau aš kaitlentės prie sienos nors tu ką. bet kitur nesigauna. arba prie lango, arba prie sienos doh.gif

žiūrėkit, o jei indaplovė būtų po orkaite (ten toj aukštoj spintoj), ar labai būtų nepatogu? atstumas nėra didelis, bet tas nešimas nuo kriauklės iki indaplovės... prisilaistytų turbūt juk, ane?
user posted image

ir dar vyras praktiškai sutiko nuimt radiatorių, tai palei langą galima papildomai spintelę ar stalčių bloką įkišt.

dar klausimas, ar šioje virtuvėje tam kampinė spintelė kažkaip išsinaudotų, ar būtų nenaudojama? nesuprantu, aš šioje vietoje, kaip į tą kampą įlyst reiktų g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 12 rugpjūčio 2013 - 09:24
QUOTE(allberto @ 2013 08 12, 08:33)
Dar variantas – Dekit plokste visur, o tik uz dujines ant plokstes prisekite skaidru stikla...

Nu jau čia tai sviestas sviestuotas biggrin.gif

QUOTE(Teka @ 2013 08 12, 09:01)

toks išdėstymas visai ir pas mane galėtų būti  g.gif svarstau ir tokį variantą, beveik identiškas jūsiškiam smile.gif tik vat indaplovės tai tikrai 60cm norėsiu, tai tada su spintelėm biškį nesigauna.

Pas mane bus platesni už kaitlentę stalčiai ir tikrai nemanau, kad lievai atrodys ax.gif

Žiurėkit, dar pasibraižiau tokį var., man labai norisi virš darbastalio viršutinės spintelės blush2.gif
Bet ar neatrodo perkrauta labai? doh.gif
Dar galėčiau tada ir apšvietimą po visom pasidaryt, nes jei tik prie vienos sienos pakabinamos, tai kaip ir prasmės nėr dėt tų LED juostų, nuo gartraukio kažkiek apsišvies g.gif
Ir plytelės ar stiklas gražiau įsiklijuotu, nei pliozas ant plikos sienos... g.gif
Kaip manot?

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mindija: 12 rugpjūčio 2013 - 10:11
QUOTE(Fera82 @ 2013 08 09, 21:06)
g.gif Nu va, pas mus irgi dujine virykle. O stiklo teks atsisakyt jei kaina didele, nors ir labai grazus man jis. Vat taip nesinorejo plyteliu. Pries 30 m. toje vietoje dedavo plyteles, o db vel tas pats.  doh.gif

Mes uzsisakem ta stikla tai kaina gavosi 618 lt stiklo gavosi virs 2 kv. 4u.gif
Atsakyti