Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę toliau (2)

QUOTE(Fera82 @ 2013 08 09, 17:36)
Laba diena.  4u.gif

Nusipirkome buta (4 kamb.)

Prasidejo generaliniai remontai nuo kuriu jau man plaukai siausiasi doh.gif Neisisivaizduoju kiek laiko reiks tokiam plotui sutvarkyti.

Viena is svarbiausiu daliu visame bute, tai virtuve. Kolkas dar neturiu kazkokio virtuvinio modelio susikurus, nors butine jau nusipirkome, na vyras bandys kazka pats gaminti.

Taciau turiu klausimeli. Esu internete macius kaip atrodo virtuveje tarpe virsutiniu ir apatiniu spinteliu stiklas su kokiu nors piesiniu. Bet net nenumanau ar cia labai brangus reikalas.  g.gif Vat tik db pradejau dometis, nes vyras tame tarpe plyteliu nenori, dar galvojam apie plokste, bet stiklas man butu graziau.

Gal kasnors buvot su tuo susidure, gal ka galit pasiulyt, arba benty apytiksles kainas pasakyti.

http://virtuvesbalda...ruotas-stiklas/

va cia man daug kas patiko, bet kainu neraso. Tai gal apsvieskit mane, gal per daug cia prisisvajojau apie ta stikla  biggrin.gif

Tai vadinasi laminuotas stiklas. Tai tikrai daug brangiau nei plyteles. Kazkur apie 250lt uz kvadrata maciau. Gal buna ir pigiau nesidomejau. Plokste bent jau man labai graziai atrodo, bet man baldininkas nepatare nes dujine virykle
Atsakyti
QUOTE(bagyra9 @ 2013 08 09, 18:39)
Tai vadinasi laminuotas stiklas. Tai tikrai daug brangiau nei plyteles. Kazkur apie 250lt uz kvadrata maciau. Gal buna ir pigiau nesidomejau. Plokste bent jau man labai graziai atrodo, bet man baldininkas nepatare nes dujine virykle

g.gif Nu va, pas mus irgi dujine virykle. O stiklo teks atsisakyt jei kaina didele, nors ir labai grazus man jis. Vat taip nesinorejo plyteliu. Pries 30 m. toje vietoje dedavo plyteles, o db vel tas pats. doh.gif
Atsakyti
ajste, ar kuri kita, gal galėtumėt gražiai padėliot man maždaug tokias spinteles?
surašiau, ko norėčiau, ko reiktų, bet taip padėliojau tik, kad vaizdas matytųsi, kad būtų aiškiau, nei kad ranka nubraižiau

1.
user posted image

galvoju visgi kriauklę daryt kampe su tokio tipo spintele, man tokios durelės labiau patinka, nei tos L formos (jei aš gerai jas įsivaizduoju). tokio tipo jau turėjau, man buvo patogu. bet tada viršuje virš kriauklės nežinau ar geriau tokia spintelė, ar visgi paprasta linija sudėtos, nekampinės spitnelės (kaip 2 variante)

2.
user posted image

3. čia kad būtų šiek tiek aiškiau, kur yra langas (jis nėra prie pat tos sienos, kur viršutinės spintelės, žodžiu jos ten turėtų tilpti), kur kriauklė ir kaitlentė.
o šiaip kaitlentė prie pat sienos ar nėra blogas variantas? g.gif
user posted image

nors dabar galvoju, kad ta viršutinė kampinė spintelė netilps turbūt dėl lango g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 09 rugpjūčio 2013 - 19:51
Sveikos virtuviu planuotojos smile.gif jungiuosi ir as i jusu gretas smile.gif ne viena tema perskaiciau, bandau atsirinkti kas gerai, kas blogai.
Noriu paklausti
1. ar dare kas tokia spalvyte ?
http://www.termopala...kaulo-blizganti
grynai balta man kaip ir nelabai eina prie sienu, o priskaiciau cia, kad ji atrodo kaip nuo cigareciu pageltusi, ar jus ne apie sita kalbejot blush2.gif
2 Ir dar del virsutiniu vertikaliu spinteliu plocio, kokias patartumet daryti, ar viena 60 cm atsidarancia, ar ja dalinti po 30 cm?
Aciu visoms uz pagalba, greit ikelsiu savo virtuves planeli.
Atsakyti
QUOTE(*Kris* @ 2013 08 11, 08:32)
Sveikos virtuviu planuotojos smile.gif jungiuosi ir as i jusu gretas smile.gif ne viena tema perskaiciau, bandau atsirinkti kas gerai, kas blogai.
Noriu paklausti
1. ar dare kas tokia spalvyte ?
http://www.termopala...kaulo-blizganti
grynai balta man kaip ir nelabai eina prie sienu, o priskaiciau cia, kad ji atrodo kaip nuo cigareciu pageltusi, ar jus ne apie sita kalbejot  blush2.gif
2 Ir dar del virsutiniu vertikaliu spinteliu plocio, kokias patartumet daryti, ar viena 60 cm atsidarancia, ar ja dalinti po 30 cm?
Aciu visoms uz pagalba, greit ikelsiu savo virtuves planeli.

2. Pas mane 60 cm. spintelė atsidaro 2 durelėm, jei ir palieki atidarytą nekliūna, nes durelės neišlenda už apatinių spintelių ribų, o kita 45 cm. spintelė jau su vienom durelėm, bet jei palieku atidarytą vis užkliūnu
Atsakyti
QUOTE(Fera82 @ 2013 08 09, 20:06)
g.gif Nu va, pas mus irgi dujine virykle. O stiklo teks atsisakyt jei kaina didele, nors ir labai grazus man jis. Vat taip nesinorejo plyteliu. Pries 30 m. toje vietoje dedavo plyteles, o db vel tas pats.  doh.gif

Laminuotas stiklas tikrai nera pigu. Jei norit kazko panasaus, tai darykite paprasciau. Dekit fototapeta koki norite, ar kad ir paprasta tapeta jei koks patinka, ar galu gale pati pieskit, fantazijai ribu nera biggrin.gif . O ant jo dekit paprasta stikla. Bus ir pigu ir vaizdas panasus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raganaa999: 11 rugpjūčio 2013 - 10:23
merginos, ar kuri turit indaplovę po kaire nuo kriauklės? galvoju, ar labai būtų nepatogu? g.gif nes kiek esu turėjus, tai vis iš dešinės nuo kriauklės būdavo...
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 08 11, 11:58)
merginos, ar kuri turit indaplovę po kaire nuo kriauklės? galvoju, ar labai būtų nepatogu? g.gif nes kiek esu turėjus, tai vis iš dešinės nuo kriauklės būdavo...

Taip, turiu, nepatogumo nejaučiu smile.gif bet kitaip niekada ir neturėjus, neturiu su kuo palygint.
retai kada ką iš kriauklės dedu į indaplovę g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mascara: 11 rugpjūčio 2013 - 12:44
QUOTE(Mascara @ 2013 08 11, 13:44)
Taip, turiu, nepatogumo nejaučiu smile.gif bet kitaip niekada ir neturėjus, neturiu su kuo palygint.
retai kada ką iš kriauklės dedu į indaplovę  g.gif

o pas mus visi krauna į kriauklę, o tada jau į indaplovę. tai vat ir galvoju, ar būtų patogu į tą pusę g.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 08 11, 16:58)
o pas mus visi krauna į kriauklę, o tada jau į indaplovę. tai vat ir galvoju, ar būtų patogu į tą pusę  g.gif

Manau čia pripratimo reikalas 4u.gif . Pas mane irgi pirmiausia į kriauklę, po to į indaplovę - jei visi pradėtų kraut indaplovėn, sukrautų belekaip, paskui vistiek tvarkyt turėčiau, tai arba pati tiesiai indaplovėn sudedu, arba liepiu šeimynai į kriauklę dėt, tada ir smulkesnius maisto likučius nuplaunu, patogu man taip 4u.gif . Dėl to ir kriauklę didžiulę naujoj virtuvėj turėsim wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 08 11, 17:06)
Manau čia pripratimo reikalas  4u.gif . Pas mane irgi pirmiausia į kriauklę, po to į indaplovę - jei visi pradėtų kraut indaplovėn, sukrautų belekaip, paskui vistiek tvarkyt turėčiau, tai arba pati tiesiai indaplovėn sudedu, arba liepiu šeimynai į kriauklę dėt, tada ir smulkesnius maisto likučius nuplaunu, patogu man taip  4u.gif . Dėl to ir kriauklę didžiulę naujoj virtuvėj turėsim  wub.gif

tai va va, ir aš taip pat darau. o pas jus indaplovė po dešinia? ar išvis kur kitur? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 08 11, 11:58)

pas mane indaplove kaireje salia kriaukles, nu jokio nepatogumo 4u.gif
Atsakyti