Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę toliau (2)

QUOTE(bambyze @ 2013 08 08, 12:25)
Mindija, Jūs apie pradinį variantą? Jei taip, tai galima vietoj stalčių po langu plautuvę būtų daryt (aišku reiktų vamzdynus perdaryt, sieną griaut), o maišytuvą dėti ne per patį centrą, o dešiniau. BET tokiu atveju netenku stalčių (kaip minėjau, man jų laaabai norisi, nes dabar juos turiu ir labai patogu), nes tuomet šalia plautuvės statau indaplovę ir užsukus jau stalčiai negerai (kampas neišsinaudos), todėl reikia spintelę daryt. Bet net ir darant paprastą spintelę kampas neišsinaudotų, reiktų tą karuselę dėt  doh.gif
Ar labai brangios jos? Dar kainomis nesidomėjau.

Nu jau vamzdynui perdaryt, tikrai nereiks sienos griaut biggrin.gif Su vandeniu išvis nėra problemų, nebent su kanalizacija smile.gif
Bet neįmanomo nieko nėra mirksiukas.gif (Pati su santenchnika ir su santechnikais dirbu)

QUOTE(bambyze @ 2013 08 08, 12:34)
Tai paskaitykite šią temą atidžiai, rasite daug pabarimų dėl tokio sprendimo  4u.gif
Buvo patarimas pasimodeliuoti daiktais patį kampą ir pabandyti, ar patogu bus taip plauti. Aš pabandžiau, man nepatogu. Ir esu be galo dėkinga mergaitėms už visus čia dalijamus patarimus.  4u.gif

Mindija, toks maišytuvas man atrodo stabilesnis. Tik charakteristikų nelabai supratau. Tarp stalviršio ir lango varčios reikalingas 3cm ar 4cm tarpas?  g.gif Jei 3cm, tai man viskas išsisprendžia  thumbup.gif
http://www.blanco-ge...lter=false#pros

Min 3cm, bent aš taip supratau g.gif
Bet dar geriau, jei tokią plautuvę kur rast įsigyt thumbup.gif Vuo, visai tada liuksas biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 08 08, 13:11)
Nu jau vamzdynui perdaryt, tikrai nereiks sienos griaut biggrin.gif Su vandeniu išvis nėra problemų, nebent su kanalizacija smile.gif
Ne visą sieną ir turėjau omeny, o vamzdžių takus (mes vamzdžius leidžiame į sieną. O kamalizacijai reikalingas nuolydis, t.t. Žodžiu, nelabai man nori ten griauti smile.gif Bet jei tikrai reiks, teks tongue.gif

QUOTE(Mindija @ 2013 08 08, 13:11)
Min 3cm, bent aš taip supratau g.gif
Bet dar geriau, jei tokią plautuvę kur rast įsigyt thumbup.gif Vuo, visai tada liuksas biggrin.gif

aš irgi taip supratau. Tik va kai maišytuvas įtaisytas žemiau stalviršio, ar nebus taip, kad nuo stalviršio iki varčios 3cm būtent tokiu atveju g.gif
O kriauklės tokios nesu užmačius. Būtų tikrai geras variantas. Gal kas turi, pasisakys? smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bambyze: 08 rugpjūčio 2013 - 12:42
QUOTE(bambyze @ 2013 08 08, 13:23)
O kriauklės tokios nesu užmačius. Būtų tikrai geras variantas. Gal kas turi, pasisakys? smile.gif  4u.gif

Paziurekit Blanco kataloga, manau tikrai rasit ta kriaukle
Atsakyti
QUOTE(bambyze @ 2013 08 08, 13:23)
aš irgi taip supratau. Tik va  kai maišytuvas įtaisytas žemiau stalviršio, ar nebus taip, kad nuo stalviršio iki varčios 3cm būtent tokiu atveju g.gif
O kriauklės tokios nesu užmačius. Būtų tikrai geras variantas. Gal kas turi, pasisakys? smile.gif  4u.gif

Viskas gerai, nuo stalviršio iki varčios apačios 3cm. Jei su ta pažeminta plautuve, tai išvis gali tarpo nelikt.

QUOTE(agotas @ 2013 08 08, 14:21)
Paziurekit Blanco kataloga, manau tikrai rasit ta kriaukle

Kaip tik susiruošiau į paieškas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 08 08, 01:49)
Ėj, nereikia man dabar pasakoti, kad patogu karuselė po plautuve, dar depresija užpuls, kad jos atsisakiau  doh.gif  Aš vistik ne iš patirties rašiau, o iš savo supratimo apžiūrėjus tas karuselių variacijas  ax.gif

Oj, Ajste, didžiai atsiprašau doh.gif notworthy.gif . Aš kalbėjau apie kampinę spintelę su karusele ne PO PLAUTUVE doh.gif
Atsakyti
Ne, nu arba aš durna, arba nerandu Blanco kainų blink.gif

Va čia tai kriauklėėėėėė bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Tik neaišku kiek kainuoja lotuliukas.gif

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mindija: 08 rugpjūčio 2013 - 15:56
QUOTE(Mindija @ 2013 08 08, 16:49)
Ne, nu arba aš durna, arba nerandu Blanco kainų blink.gif

Va čia tai kriauklėėėėėė bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif Tik neaišku kiek kainuoja lotuliukas.gif

user posted image

Na,koks vienas -kitas šimtukas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif .Kam mums tokių 'padišovkių"reikia lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bambyze @ 2013 08 08, 08:55)
taip taip supratot.
Kažkaip jau jaučiuosi užsiciklinusi, naujų minčių nekyla. Bet va dabar lyginu savo pradinį variantą su paskutiniu. Paskutiniame var. plautuvė 30c m nuo kampo šaldytuvo sienoj. O pirmame variante irgi tą patį galima padaryti (paliekant 30 cm tarp kaitelntės ir plautuvės) ir spintelių skaidymas išorinis man priimtinesnis.

Kadangi abu var pacitavot, kad supratau teisingai, tai dabar jau nieko nebesuprantu doh.gif Na, bet tiek to, Jums akivaizdžiai nepriimtinas toks langų valymas ir nėr čia ko ieškoti dingusio centimetro irnesakyk.gif
O Jūs dabar pasibandykit kaip jums tokiu atstumu išdėliotos plautuvė ir kaitlentė? Man tai labai mažai atrodo g.gif Su tokia situacija, vistiek reikės kažką paaukoti/pakeisti. Arba stalčius, arba sieną, arba langą.. Teks pasisvarstyt ko labiausiai reikia, galbūt kas labiausiai atitinka biudžetą ar kokius interjero poreikius rolleyes.gif Gan sunku susitaikyti su tuo, kad nebus 100 proc kaip nori, bet yra kaip yra 4u.gif
QUOTE(Juodai @ 2013 08 08, 12:28)
Oj, Ajste, didžiai atsiprašau  doh.gif  notworthy.gif . Aš kalbėjau apie kampinę spintelę su karusele ne PO PLAUTUVE  doh.gif

mega_shok.gif Nu va, as jau pradėjau galvot, kad be reikalo paaukojau savo stalčius, dizainus ir t.t. kai galėjau turėt labai funkcionalius krepšius/karuseles, o pasirodo ne apie tą patį kalbam doh.gif Daugiau taip nedaryk, Juodai, brangioji nono.gif friends.gif

Mindija,
graži ta plautuvė paveiksliuke, bet realiai tai lenta nuo pjaustymo susibraižys, su laiku tingėsis dėliot ir nuiminėt, o dar žiūrėk nenuėmes vis kas vandenį atsuks lotuliukas.gif Paskaitau ką rašau ir toookia aš tinginė, kad baisu daros doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Teoleda @ 2013 08 08, 17:22)
Na,koks vienas -kitas šimtukas lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif .Kam mums tokių 'padišovkių"reikia lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

"Šimtukas" hihihi.gif

Papildyta:
QUOTE(Ajste @ 2013 08 08, 17:34)
Mindija,
graži ta plautuvė paveiksliuke, bet realiai tai lenta nuo pjaustymo susibraižys, su laiku tingėsis dėliot ir nuiminėt, o dar žiūrėk nenuėmes vis kas vandenį atsuks  lotuliukas.gif  Paskaitau ką rašau ir toookia aš tinginė, kad baisu daros  doh.gif  lotuliukas.gif

Iš šiaip baisi man JI pasidarė karsta.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mindija: 08 rugpjūčio 2013 - 17:33
graziu ideju radau http://www.kraftmaid...l/rch:/dst:/p:1
Atsakyti
Sveikos,
Kadangi pati radau nemazai reikalingos info supermamose, tai truputi ir pati patarsiu is savo patirties, kas man pasiteisino isirengus virtuve. ax.gif

QUOTE(Juodai @ 2013 08 07, 23:42)

Man šits variantas irgi dailiausiai atrodo, o tie 20-25 cm neaišku kam, tai turbūt... kargiukas  lotuliukas.gif . Nelabai turiu akda ieškoti i-neto platybėse, bet gal yra kokis variantas šitai vieta padaryti taip: apačioj kad ir krepšys a la "cargo" aliejams, actams, o dešinėj pusėj ar plokštė ar metalinis tinklelis ar kokis nors biesas, vamzdis gal visokiems samčiams, mentelėms sukabint g.gif . Kažin, ar įmanoma tokį daiktą rasti, o gal koks auksinių rankų meistrelis pagamintų g.gif .
Arba tokis kargiuks su rankšluoščių kabykla:

user posted image ,
jei jau kampas bus ventiliuojamas nuo drėgmės  hihihi.gif

O gal šitas variantas:

user posted image

čia netrukdytų viršutinis krepšys, kai reikia ką išsiimt iš apatinio  thumbup.gif

Neskaiciau visos temos, gal tik paskutinius pora lapu.
Bet del kargo krepsiuku pasakysiu savo nuomone:
Tie kargo krepsiukai man asmeniskai nera tokie patogus - pas uosvius yra tokie, tai smarkiau truktelejus stalciu, buteliai vartosi jame, jeigu nera pilnas prikrautas. Ir man tarkim, noretusi,kad tos sieneles butu aukstesnes. Nes aukstesni buteliai kartais nori griuti i sonus smile.gif

O va tas antras variantas - man pasiteisino thumbup.gif
Padare man toki stalciu, tai apacioje laikau aliejus, actus ir kt aukstesnius butelius, o virsuj dar padare vidini stalciuka - prieskonius laikau.
Ir visas sis stalcius po kaitlente, tai labai patogu, gaminant visada po ranka thumbup.gif
Atsakyti
Laba diena. 4u.gif

Nusipirkome buta (4 kamb.)

Prasidejo generaliniai remontai nuo kuriu jau man plaukai siausiasi doh.gif Neisisivaizduoju kiek laiko reiks tokiam plotui sutvarkyti.

Viena is svarbiausiu daliu visame bute, tai virtuve. Kolkas dar neturiu kazkokio virtuvinio modelio susikurus, nors butine jau nusipirkome, na vyras bandys kazka pats gaminti.

Taciau turiu klausimeli. Esu internete macius kaip atrodo virtuveje tarpe virsutiniu ir apatiniu spinteliu stiklas su kokiu nors piesiniu. Bet net nenumanau ar cia labai brangus reikalas. g.gif Vat tik db pradejau dometis, nes vyras tame tarpe plyteliu nenori, dar galvojam apie plokste, bet stiklas man butu graziau.

Gal kasnors buvot su tuo susidure, gal ka galit pasiulyt, arba benty apytiksles kainas pasakyti.

http://virtuvesbalda...ruotas-stiklas/

va cia man daug kas patiko, bet kainu neraso. Tai gal apsvieskit mane, gal per daug cia prisisvajojau apie ta stikla biggrin.gif
Atsakyti