QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 07 15, 23:37)
kazi kiek reikia palikti nuo sienos saldytuvui, kad dureles gerai darinetu ? poros cm uztektu ? kam teko susidurti ?
Aš kai pas baldžių klausiau, tai tipo šaldytuvas gali atsidarinėt ir 90 laipsn. kampu, lentynoms ir stalčiams išimt nekils problemų
Ir atkreipiau dėmesį virtuvių nuotraukose, kad būtent įmontuojamus deda prie pat sienos be jokio tarpo
QUOTE(Teoleda @ 2013 07 16, 08:19)
Bus_kita-balta_žiema,MATINIS dažytas yra teplus.Jei dar tamsesnė spalva-turėsite vargo.Padėliokit pirštus ant matinio ir blizgaus-skirtumas akivaizdus.Jei būčiau rinkusis tamsę virtuvę,imčiau blizgią plėvelę,o baltai netinka,nes briaunos greitai apsineša ir matosi tamsesni ruoželiai.taigi dariau dažytą vien tik dėl to.o tamsiai spalvai jokio skirtumo,kur ta briauna ir kiek ji apsineša
Turi mano mažoji baltą matinę dažytą dėžę žaislams, tai siaubų siaubas Pas giminaitę virtuvė tamsiai pilka matinė, tai dar didesnis siaubas Net jei ir nuvalo tas apriebalintas vietas, tai šviečia šuorai nuo valymo
Žodžiu ir aš blaškausi blaškausi, bet tikriausiai ir liksiu prie pirminio savo varianto- baltos blizgios.