Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę toliau (2)

QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 07 15, 23:37)
kazi kiek reikia palikti nuo sienos saldytuvui, kad dureles gerai darinetu ? poros cm uztektu ? kam teko susidurti ?

Aš kai pas baldžių klausiau, tai tipo šaldytuvas gali atsidarinėt ir 90 laipsn. kampu, lentynoms ir stalčiams išimt nekils problemų g.gif
Ir atkreipiau dėmesį virtuvių nuotraukose, kad būtent įmontuojamus deda prie pat sienos be jokio tarpo g.gif

QUOTE(Teoleda @ 2013 07 16, 08:19)
Bus_kita-balta_žiema,MATINIS dažytas yra teplus.Jei dar tamsesnė spalva-turėsite vargo.Padėliokit pirštus ant matinio ir blizgaus-skirtumas akivaizdus.Jei būčiau rinkusis tamsę virtuvę,imčiau blizgią plėvelę,o baltai netinka,nes briaunos greitai apsineša ir matosi tamsesni ruoželiai.taigi dariau dažytą vien tik dėl to.o tamsiai spalvai jokio skirtumo,kur ta briauna ir kiek ji apsineša 4u.gif

drinks_cheers.gif Turi mano mažoji baltą matinę dažytą dėžę žaislams, tai siaubų siaubas doh.gif Pas giminaitę virtuvė tamsiai pilka matinė, tai dar didesnis siaubas doh.gif Net jei ir nuvalo tas apriebalintas vietas, tai šviečia šuorai nuo valymo unsure.gif
Žodžiu ir aš blaškausi blaškausi, bet tikriausiai ir liksiu prie pirminio savo varianto- baltos blizgios.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mindija: 16 liepos 2013 - 07:42
Sveikos moterys 4u.gif , mes ka tik nusipirkom nauja buta, kuris dar statomas bet as jau nekantrauju pradeti ka nors jame planuotis biggrin.gif kaip ir kiekvienai moteriai manyciau man virtuve pagrindinis namu akcentas tad nuo jos ir pradesiu:)
iskilo vienas klausimelis ax.gif
Musu butas bus su daline apdaila , ar uz spinteliu reikia dažyt ar vistiek uzsidengs? Ar pliteles tarp stalvirsio ir virsutiniu spinteliu reikia klijuot pries montuojant baldus ar po? doh.gif

QUOTE(Mindija @ 2013 07 15, 15:48)
Aš tai vietoj tų atvirų lentynų padaryčiau va taip va kaip čia, o čia kad mano galva, šaldiko durys nesitrenktų į sieną g.gif

user posted image

Tiesiog virš. spintelėj būtų tokia maža niša. Nepamenu tik ar ten indų džiovyklė bus ar ne g.gif

man labai grazu toks isdestymas tik idomu butu ar saldytuvas nekaista nuo orkaites g.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzyte @ 2013 07 16, 09:05)

Musu butas bus su daline apdaila , ar uz spinteliu reikia  dažyt ar vistiek uzsidengs? Ar pliteles tarp stalvirsio ir virsutiniu spinteliu reikia klijuot pries montuojant baldus ar po? doh.gif
man labai grazu toks isdestymas tik idomu butu ar saldytuvas nekaista nuo orkaites g.gif

Dėl dažymo, tai jokio skirtumo, kaip kas nori, taip tas daro.
Plytelės- tas pats. Vieni prieš tai klijuoja, kiti po to...
Jei į Google įsivestumėt "virtuvės baldai", tai kogero pusė virtuvių su orkaite šalia šaldytuvo.
Kaip manot, jei kaistų šaldytuvas ar žmonės montuotų juos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 07 15, 16:45)
Indaplovės nerandu, tai gal prisisapnavo, o orkaitė atrodo taip
user posted image

thumbup.gif nu sakes, tokio dar nesu macius varianto, labai aciu uz ideja 4u.gif bandysiu pasiklausineti ir ivertinti ar patogu...

QUOTE(kuzyte @ 2013 07 16, 08:05)

as desiu butent taip saldytuva su orkaite salia- nieko nesake man, kad kaistu... g.gif
Papildyta:
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 07 15, 16:31)
user posted image 

darysiu taip... antro stalciu bloko nedesiu
kas dar netingit, isblusenkite smile.gif
mdf dažytas matinis su filing, bet  snd dar meistars kazkaip teske, kad mazai kasdaro dazyta matini, ima blizgu sad.gif ar mada tokia ar nepatvaru matinis? susimastyme einu vyno ikalti

o as Jusu vietoje deciau... blush2.gif
labai aktyviai nesekiau Jusu virtuves planavimo, numanau, kad panasus variantas buvo siulytas, bet as kaireje vietoj 70 spinteles daryciau 80cm stalcius (kaip ir desineje), o is likusiu 33cm: virsuj 33 spintele su stiklinem kokiom durelem pasidaryciau, o apacioj siaura spintele ar istraukiama koki kargo, ar atviras lentyneles (alijui ir visiem kiteim reikalam reikalingiem prie dujines).
arba virsui, kad nedaryt 33 spinteles kaireje- isvis is abieju pusiu nuo gartraukio palikciau tarpelius g.gif ir tokiu atveju virsutiniu spinteliu nelygiuociau su apatinemis, o padaryciau visas vienodas abiejose gartraukio puseje (t.y. laikyciaus simetrijos nuo centro).
ups, pas jus dujine ne centre... tai paskutinis pasiulymas del virsutiniu spinteliu atkrenta..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kadija: 16 liepos 2013 - 08:42
QUOTE(Mindija @ 2013 07 16, 07:42)
Turi mano mažoji baltą matinę dažytą dėžę žaislams, tai siaubų siaubas doh.gif Pas giminaitę virtuvė tamsiai pilka matinė, tai dar didesnis siaubas doh.gif Net jei ir nuvalo tas apriebalintas vietas, tai šviečia šuorai nuo valymo unsure.gif
Žodžiu ir aš blaškausi blaškausi, bet tikriausiai ir liksiu prie pirminio savo varianto- baltos blizgios.

doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif ne ne ne ne , nenoriu kad klioksai sviestu, bet noriu matines, nenoriu blizgios

Papildyta:
QUOTE(Kadija @ 2013 07 16, 08:40)
o as Jusu vietoje deciau...  blush2.gif

tada nebetelpu i finansus su antru stalciu bloku, jau ir taip zadu prisitraukiancius, bet ne iki galo atsidarancius stalcius daryt
arba tada lieka LMDP arba mdf su pelevel - tada iseitu du stalciu blokai ir iki galo prisitraukiantys stalciai 6 - bet ate mano dazytas mdf doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 07 16, 09:58)
doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  ne ne ne ne , nenoriu kad klioksai sviestu, bet noriu matines, nenoriu blizgios

Nu va biggrin.gif Dabar nors periplėšk biggrin.gif

Einu paieškosiu nuotraukos, kažkada buvau radus, nufotkinta tik sumontuota virtuvė doh.gif Vaizdelis baisus, tai kas bus kai ja naudosis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 07 16, 08:42)
Aš kai pas baldžių klausiau, tai tipo šaldytuvas gali atsidarinėt ir 90 laipsn. kampu, lentynoms ir stalčiams išimt nekils problemų g.gif
Ir atkreipiau dėmesį virtuvių nuotraukose, kad būtent įmontuojamus deda prie pat sienos be jokio tarpo g.gif

o man minėjo,kad 5 cm paliekami krašte ,jei imontuojamas ir planuoju rankeną. g.gif
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2013 07 16, 10:06)
o man minėjo,kad 5 cm paliekami krašte ,jei imontuojamas ir planuoju rankeną. g.gif

O tai prie ko ta rankena? Ji palei sieną planuojama? g.gif

bus kita balta ziema, nesusitaikau aš su jūsu virtuve lotuliukas.gif
Čia belenkaip papeckiojau, bet sulyginau visas dureles biggrin.gif
Ir ventiliaacijos anga kuo puikiausiai telpą į tą spintele biggrin.gif Aij, o tas 130cm iki jos, tai iki centro angos ar krašto? Na, bet bet kokiu atveju neišlenda.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 07 16, 09:24)
  nesusitaikau aš su jūsu virtuve lotuliukas.gif  HA HA HA AS PATI IRGI  doh.gif  doh.gif
o tas 130cm iki jos, tai iki centro angos ar krašto? 
IKI ANGOS ARTIMIAUSIO KRASTO - PRADZIOS 

drinks_cheers.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 07 16, 10:24)
O tai prie ko ta rankena? Ji palei sieną planuojama? g.gif

jei visos apatines spinteles su rankenelemis,tai saldytuvas,numatytas prie sienos,butu taip pat su rankena.
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 07 15, 15:03)
1. Tai TV bus montuojamas ant sienos galo? Tos siauriausios vietos? Kadangi tam kampe planuojate plautuvę, manau gali būti nepatogu  g.gif  Kodėl perkeliat į kitą vietą jei patogu kur buvo? Gal geriau tada toj spintukėj stumdomos durelės? Ar pakeliamos. Nereikės dulkių kaupyklos (atvirų lentynėlių). Nepagalvokit, kad jus kritikuoju, ale kaip nervas ima kai bandai sugalvot ką patogesnio, o negalima, nes jau pusė darbų padaryta, komunikacijos išvedžiotos  doh.gif

2. TV virtuvėje tai naudingiausias kai tenpat yra ir valgymo zona. Galima pusryčiaujant žiūrėt kokį Ryto Ratą (neišjuokit, kažkada buvo mano mėgstamiausia programa - nė ryto be jos  wub.gif  ) Arba pasijungi kokią maisto gaminimo programą, kad lengviau būtų sekti technologiją  rolleyes.gif  O šiaip tai manau daugiau klausymui negu žiūrėjimui  ax.gif

1. taip ant tos siauros sienos bus TV, ten šiek tiek daugiau kaip 1m, tad vyras apžiūrėjo, kad TV telpa ax.gif apie stumdomas dureles ir aš galvojau, tik ar bus patogu bėgeliai virtuvėje indų džiovykloj (nors planuoju ten nedėti šlapių indų unsure.gif ) jau greičiausiai nebus tų lentynėlių, nes man jos iš bėdos buvo, bet ačiū tau ir Mindijai už idėjas, tikrai kuria nors pasinaudosiu bigsmile.gif
aš tikrai nepykstu nė už jokią kritiką, juk tam ir atėjau pas jus, nes norisi gauti tos kritikos kaip buomu per galvą, ir kitaip pažvelgti į savo "kūrinį", nes jaučiu, kad užsiciklinau ax.gif

2. iš valgymo zonos turėtų gerai matytis, pasiplanuosiu staliuką taip, kad visi 3 šeimos nariai matytume smile.gif o pusryčiaujant man šventas reikalas Labas Rytas smile.gif dabar gyvenam sodyboj, tai įpročiai nesikeičia, vadinasi ir ateityje tokie pat išliks smile.gif arba dienos metu kokia kulinarinė TV virtuvėj man patinka, nereikia labai žiūrėti, tik klausyti ką nors veikiant, ir jei kas įdomaus, belieka tik akį užmesti ir pasigauti idėją čia vietoje gaminant maistą thumbup.gif

QUOTE(Ajste @ 2013 07 15, 16:37)
Žiūrint kiek ten to sienos išsikišimo. Jei siena koki 60, tai 30tinės durelės netrukdytų, betgi ir indų ten nestovėtum plaut. Reiktų išsilenkt kaip nendrelei, kad galva į tv nesiremtų  g.gif

TV kabinsis pakankamai aukštai, tai gal nereiks galvos trankyti ir indų plauti jogos pozom lotuliukas.gif oi pradeda nervinti mane tas TV doh.gif dabar galvoju, kodėl vyras nepadarė jo sienoj, nes ten gipsą susuko, tad ertmė liko, TV tilptų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 07 16, 10:37)

O šaldytuvo neina į kitą pusę dėt? g.gif Kažkaip dar šitaip galima, tik nežinau kur plautuvę patogiau, bet darbastalį galimą praplatint tarp plautuvės ir kaitlentės g.gif
Vent. anga irgi telpą į tą spintelę 4u.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(xde @ 2013 07 16, 10:40)
jei visos apatines spinteles su rankenelemis,tai saldytuvas,numatytas prie sienos,butu taip pat su rankena.

AAaaaaa doh.gif Biškį ne taip supratau žioplė blush2.gif
Nu joooo g.gif Faktiškai turėtų būt atitrauktas per rankenos dydį g.gif
Papildyta:
QUOTE(viola78 @ 2013 07 16, 10:41)

TV kabinsis pakankamai aukštai, tai gal nereiks galvos trankyti ir indų plauti jogos pozom lotuliukas.gif oi pradeda nervinti mane tas TV doh.gif dabar galvoju, kodėl vyras nepadarė jo sienoj, nes ten gipsą susuko, tad ertmė liko, TV tilptų doh.gif

Va čia tai būtų buvęs idealiausias variantas doh.gif
Dabar tik nagus belieka graužtis biggrin.gif
Atsakyti