QUOTE(Mindija @ 2013 08 07, 13:17)
Du po 60 neišeina
Turiu uomeny po kaitlente. Ten max 110 jei ne kokie 105-108, žiūrėsiu kai subraižys tiksliai. Vienas stalčius 100 man jau didelis
tai va ir lieka toje vietoje 20-30cm laisvi jei planuot 80cm pločio stalčius
Anksčiau tai ant sienos kabinau
Baisiau nei baisu, bet kai virtuvė remonto cypiant prašėsi, tai jau nekreipiau ir dėmesio
Bus pas mane be rankenėlių.
Taigi praplatinus stalčius po virykle iki 1000, atliekamas plotas už užsukimo. Vat jį ir sujungčiau su dabar ten nuatytais stalčiais+kas po plautuve ir dalinčiau iš 2 (jei neklystu 200 spintelė/rankšluostinė + 450 stalčiai + 600 po plautuve -> 1250/2 -> 600+650 arba 2*625). O jei netinka, tada kaip ir Bambyzei sakiau - dureles iš šaldytuvo pusės 200-300, iš plautuvės pusės 500, o kas lieka atitenka stalčiui po plautuve
Kaip nepatinka man tokios rankenėlės
Bet jei jau reikėtų būtent tokių, tai pirmas imčiau. Tokios komodoj, tai galima dar naudotis, o antrosios virtuvėj
Durelės kaip ir padoriai, bet stalčiam tai nagų laužymas. Nors Blumai gal lengvai atsidaro tai be problemų būtų? Vistik žiūrėčiau tokias, kad daugiau užsikabintų pirštas, o ne nuožulnias
QUOTE(bambyze @ 2013 08 07, 13:21)
Bet juk stalčiai turi tvirtintis prie sienelės, vadinasi išėmus stalčius linktų kampą atsikrianti sienelė, taip kad prie kampo vis tiek neprieitume
ten, kur dabar piešiau indaplovę? Langas, atsidarinėja nuo tos sienos, kur šaldytuvas link pertvaros, todėl maišytuvo nėra kaip įmontuoti,kad langas atsidarinėtų. Na bent jau aš patogiai nesumąstau. O tas ištraukiamas maišytuvas, kurį užrodė Mindija, kainuoja kosmosą, tiek man per brangu, juolab, kad neaišku, ar jis stabilus ir pan.
Na taip, reikėtų kažkaip tą sienelę daryt pvz pasukamą, kad stalčius išemus atidaryt erdvę. Tą patį reikėtų daryti ir pagal Jūsų dabartinį planą jei prireiktų priėjimo prie vamzdžių. O šiukšledėžės išvažiavimas montuojamas prie dugno
Taipogi, jei neklystu galima pasidaryti vieną stalčių, kurio atramos tvirtintųsi prie spintelės "stogo", kitaip tariant būtų kabantis stalčius. Arba tiesiog daryti siaurą pertvarą, kad užtektų 15 cm gylio stalčiukui (apie 17 cm gal būtų ta pertvara?)
Tai aš regis Jūsų klausiau - kaip dažnai atidarinėjete tą langą? Bet taip pilnai, kad realiai kliūtų daiktai ant stalviršio ar maišytuvas? Pas mus pvz langas atidaromas tik pravėdinimui (atsilenkia viršus) arba mikro-ventiliacijai, kad taip pilnai atsidarinėčiau nelabai pamenu
Jei dėl valymo, tai tam skirti ilgakočiai langų valymo "šepečiai".