Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę toliau (2)

QUOTE(bambyze @ 2013 08 07, 11:56)

O 30cm spintelei po plautuve užteks? šiukšliadėžė kad tilptų smile.gif

O sakykit rankenėlės bus? Jeigu taip, tai kampe palieka 5cm iš vienos ir 5cm iš kitos pusės, kad netrukdytų spintelėm atsidaryti. Jūsų durelės patampa 25cm, o dar žinant, kad tai tik išorinis matmuo, spinteles vidus lieka ~22-23cm. Ar jums bus patogi tokia spintelė? g.gif šiukšliadėžę gal ir įkišit šonu, bet ar bus patogu?
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 08 07, 15:02)
Ach vat kaip čia viskas  bigsmile.gif  Tai tada be problemų galima leisti sau neišnaudot to kampo  thumbup.gif Porą blokų stalčių po  600 ir viskas.
Tik vat su tais rankšluosčiais... Kur dabar kabinat? Nepamenu kokie pas jus planai, bet jei darytumėt stalčius su rankenom, tai ilgiem stalčiam - ilgos rankenos ir ant jų galima permest tuos rankšluosčius  mirksiukas.gif  Visgi geriau negu uždaroj ranšluostinėj, kurią darinėt reik, o ir šus šlapi skudurai. Ant ilgų rankenų praskleidi ir viskas. Na taip, nėra gražu, bet labiau praktiška  ax.gif

Du po 60 neišeina doh.gif Turiu uomeny po kaitlente. Ten max 110 jei ne kokie 105-108, žiūrėsiu kai subraižys tiksliai. Vienas stalčius 100 man jau didelis blush2.gif tai va ir lieka toje vietoje 20-30cm laisvi jei planuot 80cm pločio stalčius doh.gif

Anksčiau tai ant sienos kabinau doh.gif lotuliukas.gif Baisiau nei baisu, bet kai virtuvė remonto cypiant prašėsi, tai jau nekreipiau ir dėmesio biggrin.gif
Bus pas mane be rankenėlių. Tokios arba tokios.
Irgi dar neapsisprendžiu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mindija: 07 rugpjūčio 2013 - 14:18
QUOTE(Ajste @ 2013 08 07, 13:36)
Indalpovę su stalčiais keisčiau vietom ir vietoj stalčių daryčiau dureles su viduniais stalčiais ar išvažiuojančia šiukšline, kad esant reikalui tuos daiktus ištraukt ir turėt erdvų priėjimą prie poplautuvinių agregatų  mirksiukas.gif

Bet juk stalčiai turi tvirtintis prie sienelės, vadinasi išėmus stalčius linktų kampą atsikrianti sienelė, taip kad prie kampo vis tiek neprieitume g.gif
O ir šiaip plautuvę kelčiau už užsukimo

ten, kur dabar piešiau indaplovę? Langas, atsidarinėja nuo tos sienos, kur šaldytuvas link pertvaros, todėl maišytuvo nėra kaip įmontuoti,kad langas atsidarinėtų. Na bent jau aš patogiai nesumąstau. O tas ištraukiamas maišytuvas, kurį užrodė Mindija, kainuoja kosmosą, tiek man per brangu, juolab, kad neaišku, ar jis stabilus ir pan.

Oksiukaz, rankenėlių nebus, va kaiptik Mindija mano mintis ir planus išsakė (Mindija, žiūriu mūsų norai panašūs, gal darom vieną bendrą virtuvę? lotuliukas.gif ), pas mus irgi planuojamas vienas iš šių dviejų variantų, neapsisprendžiau galutinai.
Tokios arba tokios.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bambyze: 07 rugpjūčio 2013 - 14:29
reikia patarimo turinciu visiskai baltas virtuves, ar patenkintos? kokie pliusai minusai ? Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 08 07, 13:17)
Du po 60 neišeina doh.gif Turiu uomeny po kaitlente. Ten max 110 jei ne kokie 105-108, žiūrėsiu kai subraižys tiksliai. Vienas stalčius 100 man jau didelis blush2.gif  tai va ir lieka toje vietoje 20-30cm laisvi jei planuot 80cm pločio stalčius doh.gif

Anksčiau tai ant sienos kabinau doh.gif  lotuliukas.gif Baisiau nei baisu, bet kai virtuvė remonto cypiant prašėsi, tai jau nekreipiau ir dėmesio biggrin.gif
Bus pas mane be rankenėlių.

Taigi praplatinus stalčius po virykle iki 1000, atliekamas plotas už užsukimo. Vat jį ir sujungčiau su dabar ten nuatytais stalčiais+kas po plautuve ir dalinčiau iš 2 (jei neklystu 200 spintelė/rankšluostinė + 450 stalčiai + 600 po plautuve -> 1250/2 -> 600+650 arba 2*625). O jei netinka, tada kaip ir Bambyzei sakiau - dureles iš šaldytuvo pusės 200-300, iš plautuvės pusės 500, o kas lieka atitenka stalčiui po plautuve g.gif
Kaip nepatinka man tokios rankenėlės doh.gif Bet jei jau reikėtų būtent tokių, tai pirmas imčiau. Tokios komodoj, tai galima dar naudotis, o antrosios virtuvėj doh.gif Durelės kaip ir padoriai, bet stalčiam tai nagų laužymas. Nors Blumai gal lengvai atsidaro tai be problemų būtų? Vistik žiūrėčiau tokias, kad daugiau užsikabintų pirštas, o ne nuožulnias 4u.gif
QUOTE(bambyze @ 2013 08 07, 13:21)
Bet juk stalčiai turi tvirtintis prie sienelės, vadinasi išėmus stalčius linktų kampą atsikrianti sienelė, taip kad prie kampo vis tiek neprieitume  g.gif

ten, kur dabar piešiau indaplovę? Langas, atsidarinėja nuo tos sienos, kur šaldytuvas link pertvaros, todėl maišytuvo nėra kaip įmontuoti,kad langas atsidarinėtų. Na bent jau aš patogiai nesumąstau. O tas ištraukiamas maišytuvas, kurį užrodė Mindija, kainuoja kosmosą, tiek man per brangu, juolab, kad neaišku, ar jis stabilus ir pan.

Na taip, reikėtų kažkaip tą sienelę daryt pvz pasukamą, kad stalčius išemus atidaryt erdvę. Tą patį reikėtų daryti ir pagal Jūsų dabartinį planą jei prireiktų priėjimo prie vamzdžių. O šiukšledėžės išvažiavimas montuojamas prie dugno mirksiukas.gif Taipogi, jei neklystu galima pasidaryti vieną stalčių, kurio atramos tvirtintųsi prie spintelės "stogo", kitaip tariant būtų kabantis stalčius. Arba tiesiog daryti siaurą pertvarą, kad užtektų 15 cm gylio stalčiukui (apie 17 cm gal būtų ta pertvara?) g.gif
Tai aš regis Jūsų klausiau - kaip dažnai atidarinėjete tą langą? Bet taip pilnai, kad realiai kliūtų daiktai ant stalviršio ar maišytuvas? Pas mus pvz langas atidaromas tik pravėdinimui (atsilenkia viršus) arba mikro-ventiliacijai, kad taip pilnai atsidarinėčiau nelabai pamenu g.gif Jei dėl valymo, tai tam skirti ilgakočiai langų valymo "šepečiai".
Atsakyti
Indalpovę su stalčiais keisčiau vietom ir vietoj stalčių daryčiau dureles su viduniais stalčiais ar išvažiuojančia šiukšline, kad esant reikalui tuos daiktus ištraukt ir turėt erdvų priėjimą prie poplautuvinių agregatų  mirksiukas.gif  O ir šiaip plautuvę kelčiau už užsukimo, prisidėtų apie 30 cm darbastalio

Tai vat gi ir aš tokį išdėstymą siūliau, bet va tad langas......
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 08 07, 15:46)
1. kaip dažnai atidarinėjete tą langą? Bet taip pilnai, kad realiai kliūtų daiktai ant stalviršio ar maišytuvas?
2. Jei dėl valymo, tai tam skirti ilgakočiai langų valymo "šepečiai".

1. Dar nesinaudoju tuo langu, naudosiuosi, kai bus virtuvė biggrin.gif Bet pabandžiau pasižymėti maišytuvo vietą, jei dėčiau iškart už užsukimo (kur dabar indaplovė), tai atsidarytų langas max 20cm sad.gif
2. man atrodo su tais šepečiais visur nepasiekiama unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(gabby_jz @ 2013 08 07, 15:48)
Tai vat gi ir aš tokį išdėstymą siūliau, bet va tad langas......

TAS langas... jau tikrai, kad TAS ... doh.gif
Atsakyti
Vienu žodžiu..... biggrin.gif

Demonstruojam vėl ką turim doh.gif

1 siena:
Stalčių paplatinau iki 85cm, išsilygiavo su viršum (kas man labai patinka), bet lieka apie 20-25cm neaišku kam.. g.gif
Čia laikysiu maisto pr, prieskonius ir pan. Po orkaite rasiu ką padėt taip pat biggrin.gif

user posted image

2 siena:
Stalčius 80cm indams (manau, pats gazas), šiukšlinės spintelė 60cm ir indaplovė. Kitaip tariant puodai/vanduo/tarnaitė kažkur netoliese thumbup.gif Tikiuos nepajausiu didelio diskomforto ax.gif
Turiu apie metrą darbastalio jei plautuvė bus 40cm, o jei 60cm- mažėja iki 80cm g.gif
Na, čia dar bus matyt....

user posted image

Kampas lieka tuščias, galės vorai ten karaliaut lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mindija: 07 rugpjūčio 2013 - 15:47
QUOTE(Mindija @ 2013 08 07, 16:43)

pas mane labai panasi virtuve turetu buti bigsmile.gif
kokio ilgio jusu siena toji kur orkaite ir kaitlente? 4u.gif
Atsakyti
Bambyze,
kurioj vietoj maisytuva zymejot, kad langas tik tiek atsidaro? Ties plautuves viduriu?
Nesupratote esmes, dabartini langa ar daznai darinejate? Nauja langa kokiais tikslais darinetumet? Taip, kad reiketu atidaryt visa, o ne tik 20 cm! Ar bandete tokius valytuvus, ar tik atrodo, kad nepasiekia kur reikia? Artai lango plotis pora metru, kad neuztektu esamo tarpo ir standartinio koto?

Mindija, man tai gerai atrodo thumbup.gif: Kampe darykit rozeciu boksta istraukiama, kad tik panaudot ta erdve biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 08 07, 15:17)
. Tokios arba tokios.
Irgi dar neapsisprendžiu doh.gif

AS rinkciausi pirmaji var. NEs antras nepatogus bus, kaupsis nesvarumai, dulkes g.gif
Atsakyti
QUOTE(Letali @ 2013 08 07, 15:29)
reikia patarimo turinciu visiskai baltas virtuves, ar patenkintos? kokie pliusai minusai ? Aciu  4u.gif

ir as svajoju apie balta virtuve del keliu priezasciu
Atsakyti