QUOTE(Mindija @ 2013 08 06, 13:24)
Tai va tai va
Nenoriu aš to kargo, nenoriu karuselės ir labiausiai tai nenoriu visur po tris stalčius
Dėt vidinius?
O jei ne kargo, o kokią uždarą rankšluostinę ten padaryt?
Tai tikrai geriau jau rankšluostukus ten sukabint, nes realiai net neįsivaizduoju kur juos dėt reiks ...
Arba šiaip siaurą spintukę. Jei jau maistas toj pusėj, tai va katinai turės savo atskirą spintukę "bubukams"
Kiek visokiu nenoriu, tiesiog Nechačiūcha
Dedant vidinius bus gražesnis vaizdas, bet visus taip daryt man kažkaip mažiau praktiška atrodo, nes nesvarbu kurio stalčiaus turinio reik, pirmiausia atidarai išorinį, tada dar vieną atidarinėji...
Pas mus rankšluostukai (jei kas sugeba pakabint), tai ant orkaitės rankenos. Betgi dažniausiai numesti ant stalviršio
Spintukė geresnė mintis, bet vėl, kai ji tokia siaura ir gili, "bubukus" iš galo trauksit klupėdami, arba tingėsit traukyt ir pasibaigs galiojimas
Nebent daryt koki savadarbį stalčių-ištraukiamą padėkliuką
Kad kampinę pasidaryt geriau prieinamą, reikia mažint/stumt šalia esančias spintukes. Arba montuot spintelę su tais Magic baskets atsidarančius toj pusėj kaip plautuvė
Tada galima talčius po kaitlente praplatint iki 1000, bus mažiau linijų virtuvėj
QUOTE(gabby_jz @ 2013 08 06, 15:02)
Ajste, aj kad kaip minėjau, vyras toj pačioj pardėj dirba, tik kitam skyriuj, tai nesinori ten skundais žarstytis
Nu gal sumąstysim ką...
O profilis tai tvirtintas dvipuse lipnia juosta
Aišku prikibo ten gerai...
Mindija, aš irgi už 2var
Tą tai suprantu
Bet negi parduotuvė neturi kažkokios "politikos" pirkėjams, kurie nusiperka ir kol parsineša namo jau nebetinka prie interjero, dirba ne taip kaip tikėjosi ar šiaip nebepatinka (aišku antrai pusei, kad gailesčio iš pardavėjų susilaukt)
Daugma parduotuvių leidžia gražint per porą savaičių. O jūs gal ir ne visai gražintumėt, o apsikeistumėt tik. *****, gi ne litą kainavo ir ne pusdieniui pirkot
O man pačiai kilo nemažai klausimų apie apšvietimus, nes vakar parduotuvėj dairėmės, tai nebežinau ko man reikia
Kaip ir norėjau LEDų, bet jų būna ištisos juostos (kaip ir praktiškiau kai nereikia sujungimų) arba sekcijos (montuotųsi po kiekviena spintele atskirai), tik neaišku ar valdyti visą juostą yra patogiau negu sekcijas, kurios greičiausiai jungtųsi kaip ištisa grandinė. Ir vat kai vienas LEDukas toj grandinėj "numiršta", grandinė nutrūksta ar kiti LEDukai veikia? Ar čia nuo konkrečios juostos priklauso? O gal geriau senoviškesnį varijantą - LEDinius lempiukus (Spotlights)? Iki darbastalio vistiek šviesa išsisklaido ir yra pakankamai vientisas apšvietimas. Ir aišku tas šilta-šalta ramybės neduoda. Kažkaip linkusi manyti, kad prie šiltų spalvų spintelių ir apšvietimas tiktų šiltesnis. O gal atvirščiai, reiktų kontrastingo šalto, kad atrodytų švariau? Gal susigundyt tom juostom kur ir šilta ir šalta? Pasidomėčiau ar abi "spalvos" kartu ar pasirenki kurią tuo metu nori... Vakar brangujį erzinau, kad imsim spalvotus
Bambyze, gi jau daug kalbėta, kad viskas galima jei vietos nėra
Orkaitė prie šaldytuvo mažesnė bėda nei kaitlentė prie plautuvės, bet jei vietos vos pora metrų, daug neprigalvosi. Pas jus bus dujinė kaitlentė? Koks gartraukis? Jei ką, bandyčiau atskirti kaitlentę nuo orkaitės ir daryčiau taip: 30cm darbastalio, 60cm kaitlentė, darbastalis iki plautuvės, apačioj po kaitlente 90cm stalčių blokas, 60cm orkaitė, kampas, viršuj dvejos durelės po 45cm (suprantu, kad gartraukis 60cm, bet po durelėm jis toks ir liks, durelės dėl vaizdo tokios), durelės 60cm (jei patogu), dvejos durelės po 45cm. Reikalui esant galima viską stumtelėti į kairę per 5-10cm taip padarant vietos platesnėm kampinės durelėm (nuo 30cm iki 35-40cm). Arba stumtelėti tik kaitlentę, kad iki šaldytuvo liktų 15 cm ir pati kaitlentė būtų stalčių bloko centre (15-60-15)
Laimės niekam nėra pažadėta. Gyvenimas kiekvienam skiria laiko ir erdvės. Pats žmogus turi pasirūpinti kuo juos užpildyti.