Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę toliau (2)

Mano dujinė viryklė turi 3 degiklius. 4-o pritūksta 2 kartus per metus. Manau, kad per šventes ir marinuojant. Bet gyvenu su 3 jau 5 metai ir nieko. Niekada nepirkčiau tamsios dujinės viryklės. Man atrodo, kad labai nepatogu.
Atsakyti
Hm, nu ***** šiandien jau lyg ne taip žiauru akim, nu gal priprasiu tikrai g.gif Na bet šiaip ar taip, man tai tikrai ryškokoka tokia šviesa smile.gif
Gaila per tel į publicfotki nemeta foto man, įmestau savo margumynę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(allberto @ 2013 08 05, 18:05)
O gal uztektu apsukti profili, kad sviesa kristu nuo jusu...
Blogiausiu atveju - galima klijuoti lipnia plevele – nebrangios...
Balta, serksno matine
arba bele kokia spalva...

galima nuoroda kas tai per daiktas.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Vargais negalais pati pabandžiau pasibraižyt doh.gif
Pradėjom su meistru vakar aptarinėt išdėstymą, tai gautinai susibalamūtinau doh.gif Bet prašiau, kad pirmiau drabužinės lentynas darytų, tai va nors laiko išlošiau paskutiniams taškams ant "i" sudėt blush2.gif

Į šaldytuvą nekreipiam dėmesio, kažkaip nemokėjau išlygiuot ax.gif
Toliau...Viršutinių neina išlygiuot pagal apačią verysad.gif Bet susitaikysiu su tuo...
Dabar patarkit, kur man dėt indaplovę? Galima po orkaite (gal net ir patogiau indus dėliot) arba prie indaujos (bet ten kažkur dar stalas stovės, tai pastoviai patraukinėt kėdes reiks, bet pliusas, kad šalia šiukšlinė g.gif
Stalčiai po langu po 60cm gaunasi, po kaitlente 80cm.
Indus su maistu galėčiau ir sukeist, bet paprastai kruopų atsargos tikrai pas mane mažesnės nei lėkščių su puodeliais ir bliūdeliais doh.gif

Siaubo filmai kažkokie doh.gif

user posted image
Atsakyti
Mindija, o kaitlentė indukcinė? Jei taip, po ja negerai įrankių stalčius - sako kaista metaliniai įrankiai, paskum gali kaitlentė sugest, garantiniai negalios... Man taip baldininkai išaiškino blush2.gif Gal ten geriau kokius prieskoniukus, lentutes ar dar kokį biesą laikyt, jei jau stalčius numatomas (aš pas save palikau tuščią erdvę ax.gif ). Gal net patogiau būtų kokį samtį išsitraukt iš dešinėje kaitlentės esančio žemo stalčiuko prie kitos sienos g.gif
O indaplovė... g.gif g.gif po orkaite man truputį per toli nuo šiukšlinės... norėjau siūlyt ten kur maisto produktai numatyti, plautuvės kairėje, bet neatsidarys didieji stalčiai indams sudėti doh.gif. Gal rimtai, geriausias variantas būtų šalia inaujos g.gif. Jei kruopų nedaug, tai gal joms nereikia viso stalčių bloko, o galima skirti vieną, apatinį 80cm stalčių, o puodus dėti po orkaite - kur irgi stalčių bloką galima sugalvot daryt smile.gif

Nu primaliau čia, tikiuosi ką nors suprasi doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 06 rugpjūčio 2013 - 11:45
QUOTE(narvid @ 2013 08 06, 09:52)
galima nuoroda kas tai per daiktas.

Tai yra elementarios pleveles.
Serksno pleveles yra tokios pusiau persvieciamos - na panasiai kaip buna duru stiklai "smeliasroviuoti" ...

Siaip daug kur ir ivairiu buna, bet tikrai zinau, kad oracal.lt yra. Tiesa, kompe tai ne kazka iziuresit...
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 08 06, 12:43)
Mindija, o kaitlentė indukcinė? Jei taip, po ja negerai įrankių stalčius - sako kaista metaliniai įrankiai, paskum gali kaitlentė sugest, garantiniai negalios... Man taip baldininkai išaiškino  blush2.gif Gal ten geriau kokius prieskoniukus, lentutes ar dar kokį biesą laikyt, jei jau stalčius numatomas (aš pas save palikau tuščią erdvę ax.gif ). Gal net patogiau būtų kokį samtį išsitraukt iš dešinėje kaitlentės esančio žemo stalčiuko prie kitos sienos g.gif
O indaplovė... g.gif  g.gif  po orkaite man truputį per toli nuo šiukšlinės... norėjau siūlyt ten kur maisto produktai numatyti, plautuvės kairėje, bet neatsidarys didieji stalčiai indams sudėti doh.gif. Gal rimtai, geriausias variantas būtų šalia inaujos g.gif. Jei kruopų nedaug, tai gal joms nereikia viso stalčių bloko, o galima skirti vieną, apatinį 80cm stalčių, o puodus dėti po orkaite - kur irgi stalčių bloką galima sugalvot daryt smile.gif

Nu primaliau čia, tikiuosi ką nors suprasi doh.gif  lotuliukas.gif

Kad aš jau savęs, savo minčių makalyne nebesuprantu taip pat lotuliukas.gif
Jo, kaitlentė indukcinė ax.gif
O lėkštėm kažin ar gana būtų 60cm stalčiaus? g.gif Tada gal kitaip pabandyčiau pasidėliot g.gif Bet tai *****, dar puodukų begalybė, kur tuos reiks grūst doh.gif
Einu, pabadysiu viską susinumeruot ir pasidėliot ax.gif
Atsakyti
Gabby_jz, manau pagal vartotojų teises galite gražinti LEDų juostą, nes ji buvo netinkamai parduota, t.y. sakė, kad kitos buvo per silpnos. Aš pasidomėčiau šituo dalyku ir jei per porą dienų neapsiprasčiau turimą pasikeisčiau į silpnesnę 4u.gif Įtariu juostą lengviau keisti negu profilį, nes jis pritvirtintas? Manau čia tokia situacija, kad jei bus čiu per silpni, įsijungus pagrindinį šviestuvą bus ok, o jei per stiprios tai akių gi neužsitamsinsi. O klijuoti kokias plėveles man kažkas ne to, nes pinigus sumoki, kad nereikėtų tokių dalykų daryt schmoll.gif
QUOTE(Mindija @ 2013 08 06, 09:28)
Vargais negalais pati pabandžiau pasibraižyt doh.gif
Į šaldytuvą nekreipiam dėmesio, kažkaip nemokėjau išlygiuot ax.gif
Toliau...Viršutinių neina išlygiuot pagal apačią verysad.gif Bet susitaikysiu su tuo...
Dabar patarkit, kur man dėt indaplovę? Galima po orkaite (gal net ir patogiau indus dėliot) arba prie indaujos (bet ten kažkur dar stalas stovės, tai pastoviai patraukinėt kėdes reiks, bet pliusas, kad šalia šiukšlinė g.gif
Stalčiai po langu po 60cm gaunasi, po kaitlente 80cm.
Indus su maistu galėčiau ir sukeist, bet paprastai kruopų atsargos tikrai pas mane mažesnės nei lėkščių su puodeliais ir bliūdeliais doh.gif

Man viršus visai nieko atrodo mirksiukas.gif pirma kabanti spėju 80, taigi lygiuojasi su stalčiais po kaitlente thumbup.gif
Gal indaplovę plautuvei iš kairės (Juodai, neatsidarytų tik pats apatinis stalčius, bet šiaip man regis ne visai patogu dėliot indus g.gif Nes stovėt neitai prieš indaplovę, nei tai iš šono, o ir indai išmėtyti po visą patalpą - indaujoj vienam gale, stalčiuj kitam gale...), kad indus susidėt į spintukę plautuvei iš dešinės, indaują ir jei reikia viršutinę spintukę. O maistą visą laikyčiau toj pačioj zonoj kur šaldytuvas, t.y. ir po orkaite ir po virykle ax.gif Arba maistą taip pačiai kaip katik rašiau, bet indaplovę plautuvei iš dešinės, kad aršiau indaujos, kitus indus dedant į spintukę plautuvei iš kairės. Tada būtų aiškiai atskirtos zonos.
Ką laikysite kampinėj?
Ir šiaip pastebėjimas ne visai gal galiojantis, bet durelėse po plautuve būtų visai nieko dar viena juostelė išggraviruota, kad susilygintų su spintukėm iš šonų. Nors vėl, kaip pas jus bus ta indaplovė - įmontuota, pusiau įmontuota ar dar kaip? Reikia žiūrėt kaip tada horizontalios linijos susidėlioja ax.gif
p.s. kaip indauja darinėsis? Durelės į šonus? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ajste: 06 rugpjūčio 2013 - 12:27
QUOTE(Ajste @ 2013 08 06, 13:17)
1 Man viršus visai nieko atrodo  mirksiukas.gif pirma kabanti spėju 80, taigi lygiuojasi su stalčiais po kaitlente  thumbup.gif
2 Gal indaplovę plautuvei iš kairės (Juodai, neatsidarytų tik pats apatinis stalčius, bet šiaip man regis ne visai patogu dėliot indus  g.gif  Nes stovėt neitai prieš indaplovę, nei tai iš šono, o ir indai išmėtyti po visą patalpą - indaujoj vienam gale, stalčiuj kitam gale...), kad indus susidėt į spintukę plautuvei iš dešinės, indaują ir jei reikia viršutinę spintukę. O maistą visą laikyčiau toj pačioj zonoj kur šaldytuvas, t.y. ir po orkaite ir po virykle  ax.gif  Arba maistą taip pačiai kaip katik rašiau, bet indaplovę plautuvei iš dešinės, kad aršiau indaujos, kitus indus dedant į spintukę plautuvei iš kairės. Tada būtų aiškiai atskirtos zonos.
3 Ką laikysite kampinėj?
4 Ir šiaip pastebėjimas ne visai gal galiojantis, bet durelėse po plautuve būtų visai nieko dar viena juostelė išggraviruota, kad susilygintų su spintukėm iš šonų. Nors vėl, kaip pas jus bus ta indaplovė - įmontuota, pusiau įmontuota ar dar kaip? Reikia žiūrėt kaip tada horizontalios linijos susidėlioja  ax.gif
5 p.s. kaip indauja darinėsis? Durelės į šonus?  ax.gif

1 Viršų braižiau dvi po 85cm unsure.gif
2 tuoj įkelsiu dar kelis var. 4u.gif
3 Rakamandus lotuliukas.gif
4 drinks_cheers.gif Ir aš taip galvoju. Indaplovė pilnai įmontuojama.
5 Velniai žino doh.gif Belenkokią padariau čia blush2.gif

Na va pasirašinėjau g.gif

Nepykit, biškutį didesnes keliu 4u.gif

1 var.
user posted image

2 var.
user posted image

Kampinėje rakamandai (mėsmalė, sumuštinių, blynų keptuvės, bulvių tark. mašina ir pan.)
Lieka abiem atvejais po laisvą stalčių bloką, bet ten gal sudėsiu mikserius, kombaino bent jau dalis ir panašiai ax.gif
Dar vienas varijantas, tai gal naikint man išvis tą kampą g.gif
Praplatėtų stalčių blokai abu iki 80cm, bet atsirastų kargas (nors nei man jo reik, nei ką) g.gif
O tada visus rakamandus nuneščiau pas anytą į virtuvę ir būtų tvarkelė nail.gif

3var.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mindija: 06 rugpjūčio 2013 - 13:10
QUOTE(Mindija @ 2013 08 06, 12:08)
1 Viršų braižiau dvi po 85cm unsure.gif
2 tuoj įkelsiu dar kelis var. 4u.gif
3 Rakamandus lotuliukas.gif
drinks_cheers.gif  Ir aš taip galvoju. Indaplovė pilnai įmontuojama.
5  Velniai žino doh.gif Belenkokią padariau čia blush2.gif
1 var.
2 var.
Kampinėje rakamandai (mėsmalė, sumuštinių, blynų keptuvės, bulvių tark. mašina ir pan.)
Lieka abiem atvejais po laisvą stalčių bloką, bet ten gal sudėsiu mikserius, kombaino bent jau dalis ir panašiai ax.gif
[/img][/url]

Nemanau, kad tie 5 cm baaaisiai kris į akį g.gif Turėtų žiųrėtis geriau, negu 80+90 doh.gif
Dėl kampinės, tai paieškočiau panašių išmatavimų durelių ir pasibandyt ar praktiška g.gif Kaip suprantu tas kampas kur kaitlentė, durelės bus 20, o kitos? Labai siaurutės. Bet jei gera karuselė, tai gal nieko, gi nereiks ten į gilumą landžiot blush2.gif
Vienareikšmiškai NE 3 var schmoll.gif Velniam tas kargas ir tuščia erdvė kampe?
Geriausias lyg ir 2 var. Patinka, kad puodeliai su arbatom sudėti (tą ir norėjau rekomenduot). Dar jei arbatinukas tam kampe, tai viskas ko reikia vienoj vietoj thumbup.gif Aliejai ir prieskoniai turėtų būt arčiau viryklės ir maisto gaminimo zonos, kur reikės juos naudoti. Puodai po virykle, kad būtų pakankamai arti prie viryklės ir plautuvė, kad įsipilt vandens. Įrankių kaip ir negalima po kaitlente, tai puikiai tilptų į stalčių prie plautuvės, o ir patogu kai indaplovė iš dešinės nuo plautuvės. O ir lėkštės bei dubenėliai būtų visai šalia. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 08 06, 14:45)
Vienareikšmiškai NE 3 var  schmoll.gif Velniam tas kargas ir tuščia erdvė kampe?

Geriausias lyg ir 2 var. Patinka, kad puodeliai su arbatom sudėti (tą ir norėjau rekomenduot). Dar jei arbatinukas tam kampe, tai viskas ko reikia vienoj vietoj thumbup.gif  Aliejai ir prieskoniai turėtų būt arčiau viryklės ir maisto gaminimo zonos, kur reikės juos naudoti. Puodai po virykle, kad būtų pakankamai arti prie viryklės ir plautuvė, kad įsipilt vandens. Įrankių kaip ir negalima po kaitlente, tai puikiai tilptų į stalčių prie plautuvės, o ir patogu kai indaplovė iš dešinės nuo plautuvės. O ir lėkštės bei dubenėliai būtų visai šalia.  drinks_cheers.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif

Tai va tai va g.gif Nenoriu aš to kargo, nenoriu karuselės ir labiausiai tai nenoriu visur po tris stalčius doh.gif doh.gif doh.gif
Dėt vidinius? g.gif

Va dar mintis pasistojo biggrin.gif
O jei ne kargo, o kokią uždarą rankšluostinę ten padaryt? g.gif Tai tikrai geriau jau rankšluostukus ten sukabint, nes realiai net neįsivaizduoju kur juos dėt reiks doh.gif Radiatorių ir tų nėra unsure.gif
Arba šiaip siaurą spintukę. Jei jau maistas toj pusėj, tai va katinai turės savo atskirą spintukę "bubukams" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mindija: 06 rugpjūčio 2013 - 14:41
Ajste, aj kad kaip minėjau, vyras toj pačioj pardėj dirba, tik kitam skyriuj, tai nesinori ten skundais žarstytis smile.gif Nu gal sumąstysim ką...
O profilis tai tvirtintas dvipuse lipnia juosta biggrin.gif Aišku prikibo ten gerai...
Mindija, aš irgi už 2var sad.gif
Atsakyti