Čia Nardi firmos?"Nepačiupinus gyvai" sunkiai su išsirinkimu Dėl kaitviečių atstumų labiausiai nervina,nes fotkėj atrodo,jog jos visos sugrūstos viena prie kitos,didesnį puodą sunkiai pastatysi...be to,sakykim modeliai ko ne identiški,funkcijos tos pačios,o kaina skiriasi dešimtimis ar net šimtais litų...tikiuosi savo virtuvytės ne už ilgo,o buitinė dar ne namuose,išskyrus kriauklę...
QUOTE(Mindija @ 2013 08 05, 07:30)
Dėl jungiklių patogumo, tai jau čia kai kam... Pas vieną mano giminaitę tai priekyje, o kadangi dažniausiai (jei ne visada) kepame ant priekinių kaitviečių, tai jau pas ją net apsvilę tie jungikliai gerokai
Jei man reikėtų, tai ko gero rinkčiaus va tokį panašų
Keptuvei naudočiau priekinę kairę...
Pas mus šiuo metu dujinė su tokiu išdėstymu, tai man
keptuvė dažniausiai stovi ant didžiausio, šalia mažiukas degiklis ir visai netrukdo valdymui, nereikia pirštų nusideginti, kaip čia kažkas minėjo
Dabar rinkausi indukcinę, tai žiūrėjau kad kaitlenčių išdėstymas būtų toks pats.
Tai vat kad.... Ne pati rinkausi, padovanojo,tai ir turiu dabar...
O kaip aš susinervinau vakar.... Padarė pagaliau vyras apšvietimą.... Tai toks pyktis ima, kad niekuo šiam pasauly negali pasitikėt! Pirkom led juostą vyro pardėj, sakė konsultantai, kad silpnos jos visiškai, darbui tikrai neužteks, tai ėmėm stipriausias, 14w/metre, ir dar spec ėmėm profilį kampinį, kad šviesa sklistų įstrižai artyn, kad šviesiau būtų.... Tai ką jūs manot, vakar vakare kai uždegėm, tai neįmanoma ton pusėn pažvelgt, kaip spigina!!!!!! Tai dabar per kažkieno netinkamą informavimą reikės kokias makles galvot... Ar kažkuo užklijuot, ar kokią lentukę dėt, kad į akis nespigytų.... ***** blemba, reikėjo dėt žemyn tiesiai.........
O kaip aš susinervinau vakar.... Padarė pagaliau vyras apšvietimą.... Tai toks pyktis ima, kad niekuo šiam pasauly negali pasitikėt! Pirkom led juostą vyro pardėj, sakė konsultantai, kad silpnos jos visiškai, darbui tikrai neužteks, tai ėmėm stipriausias, 14w/metre, ir dar spec ėmėm profilį kampinį, kad šviesa sklistų įstrižai artyn, kad šviesiau būtų.... Tai ką jūs manot, vakar vakare kai uždegėm, tai neįmanoma ton pusėn pažvelgt, kaip spigina!!!!!! Tai dabar per kažkieno netinkamą informavimą reikės kokias makles galvot... Ar kažkuo užklijuot, ar kokią lentukę dėt, kad į akis nespigytų.... ***** blemba, reikėjo dėt žemyn tiesiai.........
QUOTE(Oksiukaz @ 2013 08 05, 13:02)
Pas mus šiuo metu dujinė su tokiu išdėstymu, tai man
keptuvė dažniausiai stovi ant didžiausio, šalia mažiukas degiklis ir visai netrukdo valdymui, nereikia pirštų nusideginti, kaip čia kažkas minėjo
Dabar rinkausi indukcinę, tai žiūrėjau kad kaitlenčių išdėstymas būtų toks pats.
Su tokiu išdėstymu indukcinė, tikrai ne problema- rasit
Man va dešinėj didžiausio reikėjo, tai nu nieeeeeeko gero neradau Teko pirkt kur visos vienodos-didelės
QUOTE(gabby_jz @ 2013 08 05, 13:14)
Tai vat kad.... Ne pati rinkausi, padovanojo,tai ir turiu dabar...
Nu ***** Gi dar kažkada čia diskutavom, kažkas irgi patarė, kad reikia galingiausios
O jūs kalbat apie va tokį profilį?
Ot velniava, reiks tada kažkaip kitaip mąstyt
Jep, apie tokį....
Nu gal akis nepratus, nu bet sorry, kap man ją pratyt, jei net akina
Nu gal akis nepratus, nu bet sorry, kap man ją pratyt, jei net akina
Eina peklon,gabby_jz ...gal verta tuomet paaukoti kažkiek litų naujam profiliui,kuris eitų žemyn?Nei kažkuo maskuoti tą šviesą?Jo,su "konsultantais"taip jau kone visada...aš vienos "dizainerės"prisisvaigus tooookį tapetą tėkštelėjau ant sienos,kad nusišaut norisi bežiūrint dabar ieškojimuose perklijuot,o galvoje jau vėjai nuo visų remontų,minčių nulis,niekas nebegražu ir nepatinka.Jaučiu,kai atveš virtuvinį,išeisiu į mišką
QUOTE(Teoleda @ 2013 08 05, 14:45)
Eina peklon,gabby_jz ...gal verta tuomet paaukoti kažkiek litų naujam profiliui,kuris eitų žemyn?Nei kažkuo maskuoti tą šviesą?Jo,su "konsultantais"taip jau kone visada...aš vienos "dizainerės"prisisvaigus tooookį tapetą tėkštelėjau ant sienos,kad nusišaut norisi bežiūrint dabar ieškojimuose perklijuot,o galvoje jau vėjai nuo visų remontų,minčių nulis,niekas nebegražu ir nepatinka.Jaučiu,kai atveš virtuvinį,išeisiu į mišką
Teoleda, o kuo negeras tapetas taip jau?
Aj o profilį kitą ir aš siūlau pirkt, nu bet tai ir pinigus kainavo, ir darbas jau padarytas, užknistų vėl lupt.... Nu sulauksiu vakaro, matysiu kaip šiandien atrodys, bet nujaučiu jau
Aj o profilį kitą ir aš siūlau pirkt, nu bet tai ir pinigus kainavo, ir darbas jau padarytas, užknistų vėl lupt.... Nu sulauksiu vakaro, matysiu kaip šiandien atrodys, bet nujaučiu jau
QUOTE(gabby_jz @ 2013 08 05, 17:01)
aciu uz pasidalinima info...Man baldininkai butent toki,kaip Jusu,ir rekomendavo....O jei juostele silpnesne?Per mazai sviesos butu?
Aš nežinau, kame čia esmė. Gal kiti silpnesnes deda, jei įstrižai? O jei stipresnes, tai įfrezuoja į baldą, kad nespigintų?.... Na nežinau, o gal mano tiesiog per jautrios akys?
QUOTE(gabby_jz @ 2013 08 05, 17:01)
Teoleda, o kuo negeras tapetas taip jau?
tapetas labai tiktų bulių kautynėm bijau,kas su kokiu poru begamindama ko neprilupčiau košmaras,pravalas visiškas Gal pabandykite nejungti viršutinio apšvietimo,galbūt tolygiau šviesa išsisklaidys?Ar jums Ledus montavo pakabintose spintelėse,ar reikėjo nuimti?arba gal išimti juosteles iš profilio ir tiesiog jas vienas klijuoti tiesiai po spintelėmis?tuomet jos šviestų žemyn.O jei ir tai netinka,paskaičiuokite,kas pigiau,ar naujas profilis,ar silpnesnę juostelę imti?Bet šiaip ar taip būna velniškai gaila,kai negauni norimo rezultato
QUOTE(gabby_jz @ 2013 08 05, 16:23)
Aš nežinau, kame čia esmė. Gal kiti silpnesnes deda, jei įstrižai? O jei stipresnes, tai įfrezuoja į baldą, kad nespigintų?.... Na nežinau, o gal mano tiesiog per jautrios akys?
O gal uztektu apsukti profili, kad sviesa kristu nuo jusu...
Blogiausiu atveju - galima klijuoti lipnia plevele nebrangios...
Balta, serksno matine arba bele kokia spalva...