Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę toliau (2)

QUOTE(Teoleda @ 2013 08 02, 14:33)
Ar šitiek ilgai laukėt,ar baldininkai netesi terminų?Aš savosios tikiuosi apie 15-20 d ,bet gal čia iš fantastikos srities? biggrin.gif  4u.gif

Tokios eiles smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aiduke @ 2013 08 03, 09:52)
Tokios eiles smile.gif

kas gamintojas?
Atsakyti
Algirdo baldai 4u.gif
Atsakyti
Mergaitės,kaip ir ne į temą,gal išbauduosit 4u.gif Bet buitinės technikos tema kaip ir mirusi,o reikia patarimo dėl dujinių paviršių.Kuri naudojate stiklo pagrindą su emaliuotais laikikliais ir su ketaus.Ar baisiai laksto puodai nuo emaliuotų?Reikia nuspręsti,ar Siemensą su emaliuotais,ar Elktroluxsą su ketiniais jamti?Orkaitė Siemens,bevelyčiau ir dujinę tokią,bet nepačiupinus tų grotelių."sijonėlių"degiklių,nelabai aišku,kur mažiau valymo,kur puodai geriau stovi.Ir rankenėlės patogiau šone ar apačioj?Turėjau pastatomą didelę,viskas gerai tilpo,o dabar kaimietka niekaip neišsirenku biggrin.gif Ačiukas atsakiusioms drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na mano tai patirtis tokia.... Ketaus laikikliai, tai neslidinėja, bet sunkokai valosi (priedo aš tinginė šveist biggrin.gif ), jungikliai prieky po du iš šonų, tai man ne itin patogu - jei stovi ant priekinio degiklio keptuvė, ir reik naudotis jungikliu, tai pastoviai nusideginu nagus, nes jungiklis gaunas kone po keptuve doh.gif Na bet mano degikliai rombu, gal dėl to. Būtų kvadratu, manau, būtų patogiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 04 rugpjūčio 2013 - 11:01
ačiū,gabby_jz 4u.gif Jau aplamai durna mintis rovė galvon,gal užtenka 2 skylių tongue.gif ...4 būna užimtos prieš šventes,baliukus,o dažniausiai gaminu ant 2 ir orkaitėje smile.gif Bet žinot,kai turi-nereikia,o kai nėr-ojoj kaip trūksta smile.gif O visgi gal kuri gamina ant 2vietės?
Atsakyti
QUOTE(Teoleda @ 2013 08 04, 09:57)
Mergaitės,kaip ir ne į temą,gal išbauduosit 4u.gif Bet buitinės technikos tema kaip ir mirusi,o reikia patarimo dėl dujinių paviršių.Kuri naudojate stiklo pagrindą su emaliuotais laikikliais ir su ketaus.Ar baisiai laksto puodai nuo emaliuotų?Reikia nuspręsti,ar Siemensą su emaliuotais,ar Elktroluxsą su ketiniais jamti?Orkaitė Siemens,bevelyčiau ir dujinę tokią,bet nepačiupinus tų grotelių."sijonėlių"degiklių,nelabai aišku,kur mažiau valymo,kur puodai geriau stovi.Ir rankenėlės patogiau šone ar apačioj?Turėjau pastatomą didelę,viskas gerai tilpo,o dabar kaimietka niekaip neišsirenku biggrin.gif Ačiukas atsakiusioms drinks_cheers.gif

Visiškai tokios pat mintys pas mane biggrin.gif bet aš lyg apsistojau ties Elektroliuxu su emaliuotais laikikliais ir rankenėlėm priekyje
Atsakyti
QUOTE(Teoleda @ 2013 08 04, 16:35)
ačiū,gabby_jz 4u.gif Jau aplamai durna mintis rovė galvon,gal užtenka 2 skylių tongue.gif ...4 būna užimtos prieš šventes,baliukus,o dažniausiai gaminu ant 2 ir orkaitėje smile.gif Bet žinot,kai turi-nereikia,o kai nėr-ojoj kaip trūksta smile.gif O visgi gal kuri gamina ant 2vietės?

As ruosiuosi pirkti su 2 skylem. Realiai kitos buna skirtos puodam, keptuvem pasidet (bent jau man)i. O tai galima padaryti ir ant padekliuku. Mano virtuve maza, todel man svarbiau didesnis darbinis pavirsius kiek tai imanoma
Atsakyti
QUOTE(bagyra9 @ 2013 08 04, 17:07)
As ruosiuosi pirkti su 2 skylem. Realiai kitos buna skirtos puodam, keptuvem pasidet (bent jau man)i. O tai galima padaryti ir ant padekliuku. Mano virtuve maza, todel man svarbiau didesnis darbinis pavirsius kiek tai imanoma

Elektrine ar dujine g.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 08 04, 19:19)
Elektrine ar dujine g.gif

Dujine
Atsakyti
Labas vakaras,

na dar vieną variantą išmąsčiau. Gal geriau?
Ten, kur indaplovė ir stalčiai, tai užsukime prie lango, po 60cm pločio abu.
user posted image
Tik abejonės dėl spintelės po kriaukle (30cm) pločio:
- užteks, jei reiks įlįsti į kampą keist filtrų, pan.? Kampą naudosim tik retai naudojamiems daiktams susidėti.
- ar tilps šiukšliadėžė?
Taip pat gal iš patirties kas atsakys, ar 45 pločio stalčiai ne per siauri?

Labai laukiu komentarų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bambyze: 04 rugpjūčio 2013 - 19:46
QUOTE(Teoleda @ 2013 08 04, 16:35)

drinks_cheers.gif Ir aš taip galvojau, bet persigalvojau, nes realiai naudoju tris kaitvietes pastoviai, ir kaip jūs sakot prieš šventes būna ir visos įdarbintos biggrin.gif

Dėl jungiklių patogumo, tai jau čia kai kam... Pas vieną mano giminaitę tai priekyje, o kadangi dažniausiai (jei ne visada) kepame ant priekinių kaitviečių, tai jau pas ją net apsvilę tie jungikliai gerokai g.gif
Jei man reikėtų, tai ko gero rinkčiaus va tokį panašų ax.gif
Keptuvei naudočiau priekinę kairę...

user posted image

O šiaip va trijų vietų pakankamai turėtų būt patogu ir plotis jos tik 45cm bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mindija: 05 rugpjūčio 2013 - 07:31