Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę toliau (2)

QUOTE(aiduke @ 2013 08 02, 10:53)
Šiandien pagaliau po 3,5 mėnesio montuoja mano virtuvęthumbup.gif

Pavydziu rolleyes.gif Laukiam nuotrauku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 08 02, 07:51)
ta prasme, atskirai šalia stalčių blokas ir tiek? o gal foto kur turit?
o kaip jūs persikėlėt dujų skaitiklius? leidimo kažkokio iš dujų reikėjo ar patys? nes net neįsivaizduoju, kaip tą daryt, vakar vyras pasakė, kad turbūt negalima bus perkelt  g.gif

Ten kur pas gabby_jz staliukas stovi, pas mane kampe prie griautos sienos ir lango 90 cm stalčių blokas. tai kai trūksta darbastalio - naudoju ten. Neleidžia man kelti nuotraukų.

Išsikviečiau dujininkus ir perkelė, tik pinigėlius mokėk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sause @ 2013 08 02, 11:57)
Ten kur pas gabby_jz  staliukas stovi, pas mane kampe prie griautos sienos ir lango  90 cm stalčių blokas. tai kai trūksta darbastalio - naudoju ten.  Neleidžia man kelti nuotraukų.

Išsikviečiau dujininkus ir perkelė, tik pinigėlius mokėk  biggrin.gif

aa, supratau

nu jo doh.gif
Atsakyti
Gal kam idomu bus, as uzsikabliavau, kai turesiu savo namus imsiuos tvarkos (anglu kalba, bet daug ideju, kaip sutvarkyti viska ne tik virtuveje) smile.gif

http://www.alejandra...anizing-videos/
Atsakyti
QUOTE(Ga-aP @ 2013 08 02, 12:11)
Gal kam idomu bus, as uzsikabliavau, kai turesiu savo namus imsiuos tvarkos (anglu kalba, bet daug ideju, kaip sutvarkyti viska ne tik virtuveje) smile.gif

http://www.alejandra...anizing-videos/

labai super tokie filmukai thumbup.gif tikrai gerų idėjų būna
Atsakyti
QUOTE(aiduke @ 2013 08 02, 10:53)
Šiandien pagaliau po 3,5 mėnesio montuoja mano virtuvęthumbup.gif

Ar šitiek ilgai laukėt,ar baldininkai netesi terminų?Aš savosios tikiuosi apie 15-20 d ,bet gal čia iš fantastikos srities? biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 08 02, 08:51)
o kaip jūs persikėlėt dujų skaitiklius? leidimo kažkokio iš dujų reikėjo ar patys? nes net neįsivaizduoju, kaip tą daryt, vakar vyras pasakė, kad turbūt negalima bus perkelt  g.gif

Galima perkelti smile.gif
Mes pries menesi mokejome 280lt, oficialiai, jei norite galiu duoti kontaktus mirksiukas.gif
Nes siaip kainuos nuo 300 iki 400lt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LolitCafe @ 2013 08 02, 14:42)
Galima perkelti  smile.gif
Mes pries menesi mokejome 280lt, oficialiai, jei norite galiu duoti kontaktus  mirksiukas.gif
Nes siaip kainuos nuo 300 iki 400lt  ax.gif

galit parašyt į až 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 08 01, 14:22)
Dabar tingiu iš naujo fotkyt, bet va nuoroda į mano albumą, ten kelios yra foto atidarytų smile.gif
http://public.fotki....my-first-album/
[b

Labai patiko jusu buto pokyciai 4u.gif

Klausimas ne i virtuviu, o i wc tema: [COLOR=yellow]pamaciau, kad pas jumi wc imontuojamas. Man labai grazu, bet ar praktiska? Jeigu reikes keisti bakelio mechanizma, jeigu sulus, tai reikes ardyti visa "deze", ar ten kazkaip padaryta, kad atsidarytu? ax.gif
Atsakyti
Nuleidimo mygtukas berods išsiima smile.gif
Atsakyti
snd kilo klausimas - o kokie blogumai, kai dziovykla kiaura - nera plokstes, o gal geriau su plokste ?
Atsakyti
Su plokšte blogiau, nesiventiliuoja.
Atsakyti