Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę toliau (2)

QUOTE(Ajste @ 2013 08 01, 17:15)
Pakabinamą? Taigi virš plautuvės  g.gif

tai kad gi ten langas. aš apie foto, kur 365 žinutėj
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 08 01, 15:18)
tai kad gi ten langas. aš apie foto, kur 365 žinutėj

Taigi plautuvė gali būti ir vienoj juostoj su kaitlente ir spintelė bus virš jos. Galbūt nėra labai nepatogu ir į šoninę spintelę dėliotis g.gif
Atsakyti
Jei rankom viską plaut, tikiu kad gal kažkiek ir nepatogu šonu dėliot kaskart, bet jei su indaplove, koks ten skirtumas biggrin.gif

Aj, dar pirma dėl skaitiklio neatsakiau - taip, perkėlinėjom mes jį, bet blyn paliko sklendę lygiai lygiai 150cm aukšty pagal taisykles, tai ji visu gražumu šviečia doh.gif Irgi, nepastovėsi tvirtai, tai ir turėsi. Tipo 5cm aukščiau jau būtų tragedija... O būtų gavusis spintelės viduj sau, ir nesimatytų, tai ne.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 08 01, 18:12)
Taigi plautuvė gali būti ir vienoj juostoj su kaitlente ir spintelė bus virš jos. Galbūt nėra labai nepatogu ir į šoninę spintelę dėliotis  g.gif

QUOTE(gabby_jz @ 2013 08 01, 20:27)
Jei rankom viską plaut, tikiu kad gal kažkiek ir nepatogu šonu dėliot kaskart, bet jei su indaplove, koks ten skirtumas biggrin.gif

Aj, dar pirma dėl skaitiklio neatsakiau - taip, perkėlinėjom mes jį, bet blyn paliko sklendę lygiai lygiai 150cm aukšty pagal taisykles, tai ji visu gražumu šviečia  doh.gif Irgi, nepastovėsi tvirtai, tai ir turėsi. Tipo 5cm aukščiau jau būtų tragedija... O būtų gavusis spintelės viduj sau, ir nesimatytų, tai ne.... doh.gif

nu žodžiu, dabar iš trijų virtuvių variantų reik išsirinkt vieną smile.gif

vat man ir tas skaitiklis visai nepatinka ir tie vamzdžiai doh.gif bet nu gal kaip nors, kaip nors
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 08 01, 12:54)
o per daug nagla būtų prašyt, pafotkint atidarytus stalčius ir viršutines spinteles?  blush2.gif  biggrin.gif

Teka - sveika prisijungusi 4u.gif Mano virtuvė lygiai tokia pati kaip pas gabby_jz . Aš irgi prašiau parodyti atidarytas spinteles mirksiukas.gif

QUOTE(Teka @ 2013 08 01, 13:55)
nu va o aš mėgstu pasisukiot virtuvėj, be to šeimyna didelė, tai bijau, kad tikrai neprasisuksiu su ta viena spintele

Mano irgi šeimyna nemaža. Aš darau tokį laisvą stalčių bloką, tik nededu stalviršio palei langą. Šiaip man užtenka darbastalio.

QUOTE(gabby_jz @ 2013 08 01, 19:27)
Aj, dar pirma dėl skaitiklio neatsakiau - taip, perkėlinėjom mes jį, bet blyn paliko sklendę lygiai lygiai 150cm aukšty pagal taisykles, tai ji visu gražumu šviečia  doh.gif Irgi, nepastovėsi tvirtai, tai ir turėsi. Tipo 5cm aukščiau jau būtų tragedija... O būtų gavusis spintelės viduj sau, ir nesimatytų, tai ne.... doh.gif

Aš irgi persikėliau, bet man normaliai sklendę padarė - aukštai prie skaitiklio .

Negaliu aš įkelti palnelio...gal kas dar ką patartų...
Atsakyti
radau foto su kriaukle kaip pas mus suplanuota.
user posted image

Įdomu būtų atsistoti prie jos ir pabandyti, ar patogu. Labai barsit? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bambyze @ 2013 08 01, 20:39)
radau foto su kriaukle kaip pas mus suplanuota.

Įdomu būtų atsistoti prie jos ir pabandyti, ar patogu. Labai barsit?  blush2.gif

oi meskit tokia minti iš galvos doh.gif yra pas giminaicius, tai nugara paskausta, kol pora leksciu isplauni doh.gif jau gal geriau kampine butu, nors neteko bandyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(sause @ 2013 08 01, 22:18)
Teka - sveika prisijungusi  4u.gif  Mano virtuvė lygiai tokia pati kaip pas gabby_jz . Aš irgi prašiau parodyti atidarytas spinteles  mirksiukas.gif
Mano irgi šeimyna nemaža. Aš  darau tokį laisvą stalčių bloką, tik nededu stalviršio palei langą.  Šiaip man užtenka darbastalio.
Aš irgi persikėliau, bet man normaliai sklendę padarė - aukštai prie skaitiklio .

Negaliu aš įkelti palnelio...gal kas dar ką patartų...

4u.gif
ta prasme, atskirai šalia stalčių blokas ir tiek? o gal foto kur turit?
o kaip jūs persikėlėt dujų skaitiklius? leidimo kažkokio iš dujų reikėjo ar patys? nes net neįsivaizduoju, kaip tą daryt, vakar vyras pasakė, kad turbūt negalima bus perkelt g.gif

aš visą naktį "planavau" virtuvę doh.gif
Atsakyti
Išsikvieti dujininkus, sumoki kelis šimtus ir perkelia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 08 02, 09:24)
Išsikvieti dujininkus, sumoki kelis šimtus ir perkelia smile.gif

4u.gif
Atsakyti
Labas rytas, gal kuri turit indu dziovykla padaryta stalciuje? galit parasyti atsiliepimus. Sutvere virtuvini ir niekaip neapsisprendziu kur pasidaryti dziovykla indams. 4u.gif
Atsakyti
Šiandien pagaliau po 3,5 mėnesio montuoja mano virtuvęthumbup.gif
Atsakyti