Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę toliau (2)

Na jau kartosiuos, kad prie tokio ilgio sienos tikrai kitaip nedaryčiau smile.gif Nes jei traukt orkaitę ir kriauklę link vidurio, tarp jų nelieka darbinio ploto smile.gif O nepatogumų jokių nepastebėjau, kai tie du dalykai šonuose. Ir vaizdiškai man dauuug gražiau taip, nei kad arti viens kito, ir trys mažulyčiai gabaliukai stalviršio.
Ūkinė jūsų plati gaunas, ar blogai įžiūriu plotį? Ten turbūt daugiau nei 3 dalys gautųsi. Mano ūkinėj plotis 60cm viena dalis, nes ten indaplovė su orkaite tokio pločio, o kitai daliai liko 73cm maždaug, tai šaldikas laisvai stovi, gal net per laisvai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 07 31, 23:44)
Na, kažkoks pabrangimas kaip ir turėtų būti, nes ir spintelės karkasas didesnis, durelės ilgesnės, taip paprastai skaičiuojant +15 cm karkaso ir +5 cm durelių. Bet didelio tai nematau iš kur, na nebent daug tų spintelių, reikia specialiai perstatinėt stakles (nors ir taip gaminant nestandartinius baldus jos nėra nuolat vienodai nustatytos)  g.gif

va cia, manau, fintas ir yra - kai kas is to arba uzdirba, arba kazkodel neapsima daryti 10 cm cokolio prie aukstu apatiniu spinteliu del to, kad pjaunama pagal standartą
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 08 01, 12:44)
Na jau kartosiuos, kad prie tokio ilgio sienos tikrai kitaip nedaryčiau smile.gif Nes jei traukt orkaitę ir kriauklę link vidurio, tarp jų nelieka darbinio ploto smile.gif O nepatogumų jokių nepastebėjau, kai tie du dalykai šonuose. Ir vaizdiškai man dauuug gražiau taip, nei kad arti viens kito, ir trys mažulyčiai gabaliukai stalviršio.
Ūkinė jūsų plati gaunas, ar blogai įžiūriu plotį? Ten turbūt daugiau nei 3 dalys gautųsi. Mano ūkinėj plotis 60cm viena dalis, nes ten indaplovė su orkaite tokio pločio, o kitai daliai liko 73cm maždaug, tai šaldikas laisvai stovi, gal net per laisvai biggrin.gif

supratau smile.gif
tas plotelis, kur ūkinė stovėtų yra apie 2m smile.gif tai tiltpų drąsiai 3 po 60cm. o šaldytuvai standartiniai, kokio pločio?

ir klausiau, kokio pločio jūsų apatinės ir viršutinės spintelės? 4u.gif
Atsakyti
Šaldytuvai irgi apie 60cm būna dažniausiai.
Mūsų po kriaukle 60cm, o stalčių blokai po 75cm smile.gif Viršuj po 105cm.

O dėl cokolių, tai ir aš taip sakiau, kad jaučiu tik dėl savo patogumo - pjaut pagal standartą - kai kuriem kartais patogiau dėt 15cm. Sakau, ačiū d mano baldininkai taip nepasiūlė, būtų pasiųsti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 01 rugpjūčio 2013 - 12:51
QUOTE(Ajste @ 2013 08 01, 02:13)
O as atradau australietiska puslapiuka

super karusele - pparastas rutuliuks
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 08 01, 13:50)
Šaldytuvai irgi apie 60cm būna dažniausiai.
Mūsų po kriaukle 60cm, o stalčių blokai po 75cm smile.gif Viršuj po 105cm.

o per daug nagla būtų prašyt, pafotkint atidarytus stalčius ir viršutines spinteles? blush2.gif biggrin.gif

o patogus tas viršutinių spintelių atidarytmas į viršų?
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 08 01, 09:24)
Sveikos,
ar galėtumėt man padėt truputį? Kadangi sienas griausim ir šiek tiek galim koreguot virtuvę, tai noriu paklaust, kokio atstumo reik, kad tilptų viryklė, kriauklė ir galvoju tarp jų kokią spintelę dar įpaišyt, kad būtų darbinio paviršiaus. Atstumas max gali būt 2100cm.
Prie kitos sienos norėčiau tokių iki lubų spintų trijų ar spintelių (na čia kaip jau išdėstyt, išskirstyt prašysiu jūsų patarimų vėliau), kuriose būtų: 1) šaldytuvas (turbūt neintegruojamas, paprastas, 2) indaplovė, mikrobangė ir šiaip kokia spinta, kur sukišt daug visko smile.gif
ir dar palei langą norėčiau stalviršio, kur gale dar būtų stalčiai, kaip šiame paveikslėlyje
taigi jei kuri turėsit laisvą minutę ir galėsit man patart, būsiu laaabai dėkinga. 4u.gif

Pabandžiau padėliot, gaunasi kažkas tokio user posted image
Irgi bendras vaizdas, nes nežinau nei langų išdėstymo nei ką blush2.gif
Bet dabar po visko pagalvojau, kad jei galite, patogiau sukeisti vietom viryklę ir plautuvę. Tada plautuvę galima į kampinę spintelę, kad būt patogiau 4u.gif
Bet iš esmės, tai kadangi panašūs išmatavimai, žiūrėkit etaloninę Gabby_jz virtuvę thumbup.gif
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 08 01, 11:03)
va cia, manau, fintas ir yra - kai kas is to arba uzdirba, arba kazkodel neapsima daryti 10 cm cokolio prie aukstu apatiniu spinteliu del to, kad pjaunama pagal standartą

Bet gal čia tas pats atvejis, kaip ir su kuo ten buvo - stalčiais po plautuve, cokolyje? g.gif Gal yra tiesiog tinginčių tai daryti ir užsikelia kainą, kad atkalbėt užsakovus nuo kitokio varianto ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 08 01, 14:03)
Pabandžiau padėliot, gaunasi kažkas tokio
Irgi bendras vaizdas, nes nežinau nei langų išdėstymo nei ką  blush2.gif
Bet dabar po visko pagalvojau, kad jei galite, patogiau sukeisti vietom viryklę ir plautuvę. Tada plautuvę galima į kampinę spintelę, kad būt patogiau  4u.gif
Bet iš esmės, tai kadangi panašūs išmatavimai, žiūrėkit etaloninę Gabby_jz virtuvę  thumbup.gif

o kuri čia ta kampinė skaitos, kur kriauklę siūlot?

šiaip tai tie stalčiai ten šone turėjo būt ne vieni atskiri, o su tokiu stalviršiu ar grubiai sakant lenta tokia, nuo spintelės, kur kriauklė ir viryklė ir tęstis iki tų stalčių, na kaip šiam paveikslėly
user posted image
bet tada netelpa ten nei viryklė, nei kriauklė, tiksliau telpa, bet nebėra visai darbinio paviršiaus. o vien spintelės, kaip pas gabby_jz bijau, kad man nepakaks. tai vat ir galvoju,kaip čia išspręst reikalą, kad turėčiau dar papildomos vietos gaminimui g.gif

o šiaip gabby_jz virtuvė ir eina kai etalonas praktiškai biggrin.gif
Papildyta:
o koks gylis standartiškai spintelių ir šaldytuvo eina?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 01 rugpjūčio 2013 - 13:10
Gylis būna 60cm, šaldikai iki 65cm, o kampe būtent ir siūlo dėti plautuvę Ajste, kad liktų tie patys 80cm stalviršio smile.gif Ta prasme kriauklė kairiam kampe, nuo kurio eis ta lenta biggrin.gif O kaitlentė vietoj kriauklės smile.gif
Papildyta:
Dabar tingiu iš naujo fotkyt, bet va nuoroda į mano albumą, ten kelios yra foto atidarytų smile.gif
http://public.fotki....my-first-album/
Papildyta:
Aj, o viršutinių tai tokių niekad nebuvau turėjus, labai norėjau, labai man gražu ir kol kas patogu, nusiskundimų neturiu smile.gif Kol kas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 01 rugpjūčio 2013 - 13:26
QUOTE(Teka @ 2013 08 01, 12:14)
o kuri čia ta kampinė skaitos, kur kriauklę siūlot?
šiaip tai tie stalčiai ten šone turėjo būt ne vieni atskiri, o su tokiu stalviršiu ar grubiai sakant lenta tokia, nuo spintelės, kur kriauklė ir viryklė ir tęstis iki tų stalčių, na kaip šiam paveikslėly
bet tada netelpa ten nei viryklė, nei kriauklė, tiksliau telpa, bet nebėra visai darbinio paviršiaus. o vien spintelės, kaip pas gabby_jz bijau, kad man nepakaks. tai vat ir galvoju,kaip čia išspręst reikalą, kad turėčiau dar papildomos vietos gaminimui g.gif
Papildyta:
o koks gylis standartiškai spintelių ir šaldytuvo eina?

Taigi sakiau - sukeist vietom PLAUTUVĘ su virykle ir tą spintelę prie lango, kur naujai būtų PLAUTUVĖ padaryti kampine 4u.gif
Žinau dėl stalčių, bet tingėjau ieškot kaip padaryt tokį dalyką su Ikea ax.gif Be to, jei nėra radijatoriaus toj vietoj ir negalima kaitaliot viryklės su plautuve, galima palikt tarpą priėjimui prie viryklės ir daryt mažą salelę iš poros spintelių, pusbario ar pan stiliumi.
Prie pagrindinės sienos puikiai telpa plautuvė (60), viryklė/kaitlentė (60) ir stalčių blokas (80).
Tiek technika, tiek baldai bus kokius įsigysite, nes būna įvairių varijantų atitinkančių įvairius poreikius. "Standartiniai" prietaisai yra 60*60 (gylis*plotis)
O kiek dabar turit darbinio paviršiaus? Kokie spintelių gyliai? Kokios viršutinės? Ar patogu?
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 08 01, 14:22)
Gylisbūna 60cm, o kampe būtent ir siūlo dėti plautuvę Ajste, kad liktų tie patys 80cm stalviršio smile.gif Ta prasme kriauklė kairiam kampe, nuo kurio eis ta lenta biggrin.gif O kaitlentė vietoj kriauklės smile.gif
Papildyta:
Dabar tingiu iš naujo fotkyt, bet va nuoroda į mano albumą, ten kelios yra foto atidarytų smile.gif
http://public.fotki....my-first-album/
Papildyta:
Aj, o viršutinių tai tokių niekad nebuvau turėjus, labai norėjau, labai man gražu ir kol kas patogu, nusiskundimų neturiu smile.gif Kol kas biggrin.gif

hm, supratau g.gif
peržiūrėjau, mūsų butas panašus, kaip kad jūsų irgi buvo PRIEŠ biggrin.gif
o skaitliuką dujų perkėlinėjot, ar jis taip viršuj ir buvo? pas mus tai apačioj, ale aš tai jo ten visai nenoriu.

o ar jums užtenka to darbinio ploto ant tos vienos spintelės? biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Ajste @ 2013 08 01, 14:26)
Taigi sakiau - sukeist vietom PLAUTUVĘ su virykle ir tą spintelę prie lango, kur naujai būtų PLAUTUVĖ padaryti kampine  4u.gif
Žinau dėl stalčių, bet tingėjau ieškot kaip padaryt tokį dalyką su Ikea  ax.gif Be to, jei nėra radijatoriaus toj vietoj ir negalima kaitaliot viryklės su plautuve, galima palikt tarpą priėjimui prie viryklės ir daryt mažą salelę iš poros spintelių, pusbario ar pan stiliumi.
Prie pagrindinės sienos puikiai telpa plautuvė (60), viryklė/kaitlentė (60) ir stalčių blokas (80).
Tiek technika, tiek baldai bus kokius įsigysite, nes būna įvairių varijantų atitinkančių įvairius poreikius. "Standartiniai" prietaisai yra 60*60 (gylis*plotis)
O kiek dabar turit darbinio paviršiaus? Kokie spintelių gyliai? Kokios viršutinės? Ar patogu?

jetau, kad nors kaip papaišytumėt, nes niekaip neįsivaizduoju doh.gif blush2.gif sunku man su tom erdvėm ir planais visokiais, kol prieš akis neturiu. labai reik smarkiai gilintis doh.gif radiatorius yra prie lango

dabar net nežinau, kokie gyliai, bet darbinio turiu daug, viršutinės spintelės tokios žemos, kur į viršų atsidarinėja. iš esmės spintelių kaip ir daug, tiksliau stalčių blokai, bet jie tokie gan didoki man, ten viskas palaidai taip. man noris tokių atskyrimų stalčiuose, lėkštėm susidėt tos metalinės talpyklos, kaip džiovyklėse būna, na tokio patogaus sutvarkymo viduje. ūkinė man reikalinga, kad susidėčiau kuo daugiau visokių rakandų, kaip kad duonkepė, cikloninė krosnelė, mikseriai visokie, puodai didesni ir pan. šiaip norėjau sandėliuko virtuvėje su stelažais, bet kad nelabai telpa, į jį įėjus, jau nebūtų kur apsisukt, tai nusprenžiau, kad bandysiu prasisukt su ūkine

ir dar klausimas - gabby_jz, ar jūs turit virš plautuvės džiovyklę indams?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 01 rugpjūčio 2013 - 13:36
Turiu džiovyklą per pusę tos spintelės, bet naudoju minimaliai - puodeliui, peilei, lentukei...
Darbinio ploto užtenka, nesu iš didelių kulinarių smile.gif Prieš tai turėjau 120cm plotį, bet dabar nelabai ir jaučiu trūkumą tų 40cm smile.gif Be to, jei turėsit dar palei langą tą stalviršį, tai manau išvis bus super smile.gif Nes man jei ir pritrūksta jo, tai TIK kai reik išimt blėką iš orkaitės, bes ant dujinės aišku vis kas nors stovi ir netelpa padėt biggrin.gif
Atsakyti