Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę toliau (2)

QUOTE(Ajste @ 2013 07 15, 15:37)
Žiūrint koks biudžetas ir koks baldininkų išmanumas kažką išrasti. Įtariu, kad kaip išvažiuoja iš stalviršio tas tv, galima ir indaują tokią išvažiuojančią (ar ištraukiamą) pasidaryt  ax.gif Mačiau pardavime tokio tipo indaplovių, orkaičių, reiškias furnitūra atitinkamos galios yra. Jei meistrai sumanūs, tai ir su nespecializuota furnitūra gali išrasti kaip padaryti bent jau kažką panašaus  ax.gif  Va kaip senoj temoj turėjo gerą sumanumo pavyzdį dvigubą stalčių po orkaite  thumbup.gif  Ošiaip jums būtina džiovykla viršuj? Radijatoriaus negalvojote daryti guldomo, kad atsilaisvintų vieta kampe?  g.gif

Indauja gal ir gali buti isvaziuojama g.gif reikes paklausti, nes neuzmaciau ne vienam zurnale ar kataloge isvaziuojancios is stalvirsio.. smile.gif nelabai isivaizduoju kad galima istraukti taip indaplove- man cia atradimas blink.gif
QUOTE(Mindija @ 2013 07 15, 15:37)
O kaip langas atsidarinėja? Jis vientisas ar padalintas?
O indaplovė bus?

langas atsidaro is desines i kaire, t,y. ji atidarius jis kabes virs stalvirsio, todel ten pradzioje ties kampu man nerekomenduoja kabinti spinteles, nes ji bus labai isikisusi ir langas beveik neatsivers... tad spinteles nuo lango polanuociau traukti koki pusmetri tai tikrai g.gif
indaplove bus ateityje, vietoj vienos is spinteliu.
Atsakyti
Sveikutes, norejau pasiklausti,gal kuri norsesate susidurusi su kampiniais gartraukiais. Suprojektavome name virtuve ir taip gavos, kad kaitlente atsidure kampe (labai panasus variantas, kaip virsuje esantys brezinukai). Pradejau dabar dometis tais gartraukiais,o gi nieko gero..... noreciau sviesaus arba gelsvo metalo,nes ruosiuos irenginet klasikinio stiliaus virtuve. gal galetumete,patart kur ju ieskoti?
Atsakyti
QUOTE(jurate_k @ 2013 07 15, 15:54)
Sveikutes, norejau pasiklausti,gal kuri norsesate susidurusi su kampiniais gartraukiais. Suprojektavome name virtuve ir taip gavos, kad kaitlente atsidure kampe (labai panasus variantas, kaip virsuje esantys brezinukai). Pradejau dabar dometis tais gartraukiais,o gi nieko gero..... noreciau sviesaus arba gelsvo metalo,nes ruosiuos irenginet klasikinio stiliaus virtuve. gal galetumete,patart kur ju ieskoti?

o nenorite paslepto gartraukio? apipavidalinti visos nisos kazkaip?
va cia radau pavizduku.. ax.gif
http://www.supermama...265418-450.html
Atsakyti
user posted image

darysiu taip... antro stalciu bloko nedesiu
kas dar netingit, isblusenkite smile.gif
mdf dažytas matinis su filing, bet snd dar meistars kazkaip teske, kad mazai kasdaro dazyta matini, ima blizgu sad.gif ar mada tokia ar nepatvaru matinis? susimastyme einu vyno ikalti
Atsakyti
QUOTE(viola78 @ 2013 07 11, 11:10)
virš kriauklės ant dešinės sienos kabinsis TV, todėl ir atsirado mintis daryti atviras siauras lentynėles, nes šiuo atveju nei varstomos nei pakeliamos netiks jei bus prileistos prie sienos g.gif

Tai dabar kaip suprantu TV kabės kur pažymėjau apskritimu čia, o prieš tai galvojau, kad ten kur kvadratu ax.gif Na vistiek, man baisiai nepatogu atrodo g.gif Gi tas TV ir lentynėles užstos. Na kiek ten to sienos išsikišimo, koks metras? indus plauni stovint apie 70 cm (10 cm plote nuo apatinės spintukės), tai tas tv gali būti galvos aukštyje, nu tkrai atsitrankyčiau aš į jį ir išmesčiau lauk doh.gif ax.gif
QUOTE(Kadija @ 2013 07 15, 14:53)
Indauja gal ir gali buti isvaziuojama  g.gif  reikes paklausti, nes neuzmaciau ne vienam zurnale ar kataloge isvaziuojancios is stalvirsio..  smile.gif nelabai isivaizduoju kad galima istraukti taip indaplove- man cia atradimas  blink.gif

Indaplovės nerandu, tai gal prisisapnavo, o orkaitė atrodo taip
user posted image
Šiaip mechanizmas tokio principo būtų:
user posted image

Nors šitas konkretus paimtas iš liftinio garažo, manau esmę supratote. Be abejo reikia paminėti, kad ir ervės spintukės dugne prarastumėt ir kaip sakiau, nenorint išleisti pinigo, reikia pažinoti išmanųjį meistrą blush2.gif
Atsakyti
Prašymas:
prieš keldami paveiksliukus/nuotraukas, pasitikrinkite dydį ir pakoreguokite, kad nedarkytų viso puslapio 4u.gif Pasinaudokite žinutės peržiūros funkcija ir pasiskaitykite forumo taisyklėse apie formatus.
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
[quote=Ajste,2013 07 14, 21:11]
Siūlyčiau arba daryti dvidurę kampinę spintukę arba po plautuve stalčių ir dureles į spintukę kitoj kampo pusėj 4u.gif Mes rinkomės pirmąjį varijantą, nes nusprendėm, kad taip patogiausias priėjimas prie visko spintelėje (neskaitant prabangių karuselių blush2.gif ). Šiaip 50cm durelės duos gerą priėjimą. Bent aš taip manau ax.gif
Papildyta:

Gal turite nuotrauką kaip tai atrodo?
Atsakyti
QUOTE(juju @ 2013 07 15, 18:40)
QUOTE(Ajste @ 2013 07 14, 21:11)

Siūlyčiau arba daryti dvidurę kampinę spintukę arba po plautuve stalčių ir dureles į spintukę kitoj kampo pusėj  4u.gif  Mes rinkomės pirmąjį varijantą, nes nusprendėm, kad taip patogiausias priėjimas prie visko spintelėje (neskaitant prabangių karuselių  blush2.gif  ). Šiaip 50cm durelės duos gerą priėjimą. Bent aš taip manau  ax.gif

Papildyta:

Gal turite nuotrauką kaip tai atrodo?

Šiaip buvo dvi temos atgal... Na bet įkeliu vėl:
user posted image
Dar keli pavyzdžiai mano albume čia
Atsakyti
kazi kiek reikia palikti nuo sienos saldytuvui, kad dureles gerai darinetu ? poros cm uztektu ? kam teko susidurti ?
Atsakyti
gabby_jz, kazkada uzsimine, kad paprasti jos stalciai neprisitraukia tyliai.... taip ? bet - metaboksai prisitraukia gi... ar as kazka maisau g.gif
Atsakyti
Mano ne iš Blumų serijos - paprasti guoliniai, bet nusiskundimų jiem neturiu, važinėja gan smagiai, tik kad be tylaus uždarymo, kurio ir nepasigendu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 16 liepos 2013 - 05:55
Bus_kita-balta_žiema,MATINIS dažytas yra teplus.Jei dar tamsesnė spalva-turėsite vargo.Padėliokit pirštus ant matinio ir blizgaus-skirtumas akivaizdus.Jei būčiau rinkusis tamsę virtuvę,imčiau blizgią plėvelę,o baltai netinka,nes briaunos greitai apsineša ir matosi tamsesni ruoželiai.taigi dariau dažytą vien tik dėl to.o tamsiai spalvai jokio skirtumo,kur ta briauna ir kiek ji apsineša 4u.gif
Atsakyti