Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę toliau (2)

QUOTE(xde @ 2013 07 31, 16:17)
bandau issiaiskinti,kadangi visa virtuve bus vienoje linijoje.Daugelis meistru mini,kad statant indaplove  ir norint aukstesnio nei 90 cm stalvirsio tai tik 15 cm g.gif
Radau tikslu pavyzdi prie indaploves dureliu aukscio montuojant :
user posted image
Kaip praktikoje?...

Čia kažkaip suprantamiau atrodo biggrin.gif

user posted image

Pagal mane fasadas maximalus gali būti 720mm, tai jei bendras aukštis planuojamas 910mm, tai matematika paprasta blush2.gif 40mm atimam stalviršiui, 720mm max fasado aukščiui ir lieka 150mm cokoliui g.gif
Jei rašytų, kad max fasadas 770mm, tai viskas kaip ir gerai būtų- 100mm cokolis smile.gif

Jūsų nuotraukoj max fasadas 725mm 4u.gif

Nors va radau, kad pasirodo gali būti ir 770mm thumbup.gif
Bet čia tas aukštis ar nebus dėl atsidarymo g.gif Įdomiai apačia "išskaptuota" g.gif

user posted image
http://aivashop.lt/i...3005_1402652442
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mindija: 31 liepos 2013 - 18:43
del cokoliu. jeigu spinteliu aukstis 86, tai cokolis iseina 10 cm, o va jeigu nori 90-91 aukscio - 15 tipo reikia... sakau nenoriu... tada sako brangiau kainuos fasadai... vienoj firmoj tas pabrangimas buvo akivaizdus - tipo plokstes nestandaetines reikia pjauti... na cia pasirinkimo reikalas.
bet buvo ir tokiu baldininku, kurie net neuzsimindavo apie pabrangima jeigu cokolis 10, o aukstis bendras apatiniu spinteliu 90-91...
nesuvokiama, ko jie ten del ty apatiniu draskosi, o del virsutiniu - ne... misle. bent jau man, bet itariu, kad cia to 10inio cokolio prie suaksteniu spinteliu nenori tie, kurie ne patys pjauna korpusus ir visus fasadus, o pas kazka uzsako .
bet galiu ir klusti
Atsakyti
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 07 31, 23:12)
del cokoliu.  jeigu spinteliu aukstis 86, tai cokolis iseina 10 cm, o va jeigu nori 90-91 aukscio - 15 tipo reikia... sakau nenoriu... tada sako brangiau kainuos fasadai... vienoj firmoj tas pabrangimas buvo akivaizdus - tipo plokstes nestandaetines reikia pjauti... na cia pasirinkimo reikalas.
bet buvo ir tokiu baldininku, kurie net neuzsimindavo apie pabrangima jeigu cokolis 10, o aukstis bendras apatiniu spinteliu 90-91...
nesuvokiama, ko jie ten del ty apatiniu draskosi, o del virsutiniu - ne... misle. bent jau man, bet itariu, kad cia to 10inio cokolio prie suaksteniu spinteliu nenori tie, kurie ne patys pjauna korpusus ir visus fasadus, o pas kazka uzsako .
bet galiu ir klusti

mano bus 94, bet tik del to,kad stalvirsis bus kaip palange, o mes nepagalvoje, paemem ir uzmurijom eile plytu ant lango, taip ir gavos auksciau. o del tu 10 cm baldininkas ir pasiule, nieko nesake del didelio pabrangimo, tai tik prisideda plokstes daugiau ir kaina uz plokste..
Atsakyti
Na, kažkoks pabrangimas kaip ir turėtų būti, nes ir spintelės karkasas didesnis, durelės ilgesnės, taip paprastai skaičiuojant +15 cm karkaso ir +5 cm durelių. Bet didelio tai nematau iš kur, na nebent daug tų spintelių, reikia specialiai perstatinėt stakles (nors ir taip gaminant nestandartinius baldus jos nėra nuolat vienodai nustatytos) g.gif
Atsakyti
Gal atsakys turinčios,kokio gylio visgi išeina stalčius po kriaukle?35-45 ?cm Įvadai naujai,tvarkingai padaryti...
Pamenu foto ir ,kad Gabby rašė,jog trūksta gylio...
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2013 08 01, 01:41)
Gal atsakys turinčios,kokio gylio visgi  išeina stalčius po kriaukle?35-45 ?cm Įvadai naujai,tvarkingai padaryti...
Pamenu foto ir ,kad Gabby rašė,jog  trūksta gylio...

Gylio ar aukščio?
Gylis pas mane ~47cm (vidinis, nuo plokštės iki plokštės), o aukštis ~37cm - jį riboja vidinis stalčiukas, kuris yra ~10cm aukščio (gale jis remtųsi į sifoną, tad yra išimtas vienas vamzdelis - tas vidinis stalčiukas realiau kaip lentyna atrodo, apjuosta apsauginiais vamzdeliais, kad neišbyrėtų daiktai - taigi gale vieno viršutinio vamzdelio nėra - projektuotojos kliurkas doh.gif ), o gylis ~27cm.
Va iliustracija 4u.gif
user posted image
Atsakyti
O as atradau australietiska puslapiuka apie namus ir sodus thumbup.gif %keliu nuoroda apie virtuves planavima: patarimai virtuvei (anglu k). Nezinau ar atsidaryst ties video, bet jei ka, perziurejus nuotraukas, nr 11 yra video kaip patiems pasidaryti visokius patogumus virtuveje (netgi siokias tokias karuseles!). Man labiausiai patiko laikikliai puodu dangciams, bandysiu pritaikyt pas save, nes ziurineju sprendimo kaip juos graziai ir patogiai sandeliuoti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 08 01, 02:13)
Man labiausiai patiko laikikliai puodu dangciams, bandysiu pritaikyt pas save, nes ziurineju sprendimo kaip juos graziai ir patogiai sandeliuoti  blush2.gif

Mano mama visą gyvenimą taip dangčius laiko thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,
ar galėtumėt man padėt truputį? Kadangi sienas griausim ir šiek tiek galim koreguot virtuvę, tai noriu paklaust, kokio atstumo reik, kad tilptų viryklė, kriauklė ir galvoju tarp jų kokią spintelę dar įpaišyt, kad būtų darbinio paviršiaus. Atstumas max gali būt 2100cm.
Prie kitos sienos norėčiau tokių iki lubų spintų trijų ar spintelių (na čia kaip jau išdėstyt, išskirstyt prašysiu jūsų patarimų vėliau), kuriose būtų: 1) šaldytuvas (turbūt neintegruojamas, paprastas, 2) indaplovė, mikrobangė ir šiaip kokia spinta, kur sukišt daug visko smile.gif
ir dar palei langą norėčiau stalviršio, kur gale dar būtų stalčiai, kaip šiame paveikslėlyje
user posted image

va planelis šioks toks, man svarbiausia dabar sužiūrėt ilgius pločius, kad žinočiau, kur sienas daryt, kadangi viską griausim ir darysim per naują. aišku planas jau yra, tai sienas galima tik šiek tiek koreguoti, bet vistiek norėtųsi iš anksto viską apgalvoti.
user posted image
taigi jei kuri turėsit laisvą minutę ir galėsit man patart, būsiu laaabai dėkinga. 4u.gif

vakar va šiek tiek padėliojau, kad bendras vaizdas matytųs. kadangi man su tom programėlėm labai viskas sudėtinga, tai labai nekreipkit dėmesio į visus liapsusus. čia nėra svajonių virtuvės spintelės, čia išdėstymas dėl bendro vaizdo blush2.gif smile.gif
user posted image
Atsakyti
Jei matote avatare, mano matmenys panašūs - plotis irgi 210cm, man toks išdėstymas tinka ir patinka, ūkinė irgi jūsų panašiai turėtų gautis, tik viena dalim ilgesnė. Kokių patarimų norite?
Prie 210cm sienos kažkaip kitaip tikrai nedaryčiau, nes tokiam kaip mano išdėstyme turiu ir darbinio stalviršio max kiek įmanoma, ir stalčių nemažai. O jūs orkaitės būtinai po kaitlente norit? Man ūkinėj patogiau, nes po kaitlente turiu stalčius, gaminant viskas po ranka. Aj bendriau jūsų ūkinė didelė, tai kokius indus ten galima laikyt smile.gif

Xde, taip, mano gylis tik 38cm, nors už jo dar yra vietos apie 10cm doh.gif
Papildyta:
Aj nors vėlgi, jei po langu bus stalviršis, tai turėsit jo nemažai... Tik tiek kad patogiausia dirbt tarp kriauklės ir kaitlentės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 01 rugpjūčio 2013 - 10:43
QUOTE(gabby_jz @ 2013 08 01, 11:42)
Jei matote avatare, mano matmenys pločio tokie pat, man toks išdėstymas tinka ir patinka, ūkinė irgi jūsų panašiai turėtų gautis, tik viena dalim ilgesnė. Kokių patarimų norite?
Prie 210cm sienos kažkaip kitaip tikrai nedaryčiau, nes tokiam kaip mano išdėstyme turiu ir darbinio stalviršio max kiek įmanoma, ir stalčių nemažai. O jūs orkaitės būtinai po kaitlente norit? Man ūkinėj patogiau, nes po kaitlente turiu stalčius, gaminant viskas po ranka. Aj bendriau jūsų ūkinė didelė, tai kokius indus ten galima laikyt smile.gif

Xde, taip, mano gylis tik 38cm, nors už jo dar yra vietos apie 10cm doh.gif

man jūsų virtuvė patinka, bet galvojau, kad ten trumpesnė siena g.gif
patarimų noriu konkrečiai dėl sienų išmatavimų, kad tilptų viskas.
pvz kokio pločio jūsų spintelės? orkaitės gal visai ir norėčiau ūkinėj (net nesugalvojau jos taip vadint smile.gif ), bet kažkaip nesinori prie šaldytuvo. kita vertus, gal ir rasčiau vietos ne prie šaldytuvo. bet man ta spinta labiau dėl daiktų saugojimo reikallinga, tai dėl orkaitės dar pagalvosiu.
o orkaitės ir viryklės būna 60cm? taip pat man neaišku, kiek vietos užimtų trys ūkinės spintos. na ne visai 3, nes ten gi ir šaldytuvas turi įsipaišyt. aš nežinau, kokio pločio turėtų būt? trys po 60cm? bet jei daryt, kaip pas jus pvz prie kitos sienos dvi ilgesnes spinteles, kaip tada su ūkinių pločiu?
žodžiu klausimų daug, minčių daug, o kaip jas įvardint aiškiai ir įgyvendint, nežinau.
bijau, kad neapskaičiuosiu gerai ir po to gailėsiuos, kad siena per ilga ar per trumpa kuri nors doh.gif
Papildyta:
QUOTE(gabby_jz @ 2013 08 01, 11:45)

Aj nors vėlgi, jei po langu bus stalviršis, tai turėsit jo nemažai... Tik tiek kad patogiausia dirbt tarp kriauklės ir kaitlentės.

man vis atrodo, kad neužteks man tos vienos spintelės, nes stalo virtuvėj nebus, jis bus tolėliau valgomajame. todėl ir noriu to stalviršio prie lango g.gif
Atsakyti
ir dar noriu, gabby_jz, jūsų paklaust, ar patogu,kai viryklė taip arti lango ir kriauklė prie pat sienos?
Atsakyti