QUOTE(gabby_jz @ 2013 08 01, 11:42)
Jei matote avatare, mano matmenys pločio tokie pat, man toks išdėstymas tinka ir patinka, ūkinė irgi jūsų panašiai turėtų gautis, tik viena dalim ilgesnė. Kokių patarimų norite?
Prie 210cm sienos kažkaip kitaip tikrai nedaryčiau, nes tokiam kaip mano išdėstyme turiu ir darbinio stalviršio max kiek įmanoma, ir stalčių nemažai. O jūs orkaitės būtinai po kaitlente norit? Man ūkinėj patogiau, nes po kaitlente turiu stalčius, gaminant viskas po ranka. Aj bendriau jūsų ūkinė didelė, tai kokius indus ten galima laikyt
Xde, taip, mano gylis tik 38cm, nors už jo dar yra vietos apie 10cm
man jūsų virtuvė patinka, bet galvojau, kad ten trumpesnė siena
patarimų noriu konkrečiai dėl sienų išmatavimų, kad tilptų viskas.
pvz kokio pločio jūsų spintelės? orkaitės gal visai ir norėčiau ūkinėj (net nesugalvojau jos taip vadint
), bet kažkaip nesinori prie šaldytuvo. kita vertus, gal ir rasčiau vietos ne prie šaldytuvo. bet man ta spinta labiau dėl daiktų saugojimo reikallinga, tai dėl orkaitės dar pagalvosiu.
o orkaitės ir viryklės būna 60cm? taip pat man neaišku, kiek vietos užimtų trys ūkinės spintos. na ne visai 3, nes ten gi ir šaldytuvas turi įsipaišyt. aš nežinau, kokio pločio turėtų būt? trys po 60cm? bet jei daryt, kaip pas jus pvz prie kitos sienos dvi ilgesnes spinteles, kaip tada su ūkinių pločiu?
žodžiu klausimų daug, minčių daug, o kaip jas įvardint aiškiai ir įgyvendint, nežinau.
bijau, kad neapskaičiuosiu gerai ir po to gailėsiuos, kad siena per ilga ar per trumpa kuri nors
Papildyta:
QUOTE(gabby_jz @ 2013 08 01, 11:45)
Aj nors vėlgi, jei po langu bus stalviršis, tai turėsit jo nemažai... Tik tiek kad patogiausia dirbt tarp kriauklės ir kaitlentės.
man vis atrodo, kad neužteks man tos vienos spintelės, nes stalo virtuvėj nebus, jis bus tolėliau valgomajame. todėl ir noriu to stalviršio prie lango