Gal kas turit virtuveje elektrini vandens sildytuva? Planuojam pirkti, bet nezinau kokios talpos. Kaip manot ar utektu 15 l? Ar geriau pirkti 20 arba 30 l?
Sveiki
nusprendžiau 'ant karštųjų' nieko nekeisti kolkas (visgi sienos jau nuglaistytos ir jei jau keisti, reikia būti 1oo proc. įsitikinus rezultatu), abejonėse kankinuosi toliau...
Temoje buvo užsiminta apie dvigubą stalčių po plautuve (berods). Gal galima plačiau apie privalumus?
nusprendžiau 'ant karštųjų' nieko nekeisti kolkas (visgi sienos jau nuglaistytos ir jei jau keisti, reikia būti 1oo proc. įsitikinus rezultatu), abejonėse kankinuosi toliau...
Temoje buvo užsiminta apie dvigubą stalčių po plautuve (berods). Gal galima plačiau apie privalumus?
QUOTE(bambyze @ 2013 07 29, 20:53)
Galbūt po orkaite? Na privalumai kaip ir savaime suprantami - daugiau vietos pasidėti daiktam, greičiausiai skardelėm.
QUOTE(Ajste @ 2013 07 30, 00:21)
Galbūt po orkaite? Na privalumai kaip ir savaime suprantami - daugiau vietos pasidėti daiktam, greičiausiai skardelėm.
dabar turiu po orkaite, bet jis paprastas. O kokie dvigubi buna?
QUOTE(Rasuteee @ 2013 07 29, 22:09)
Gal kas turit virtuveje elektrini vandens sildytuva? Planuojam pirkti, bet nezinau kokios talpos. Kaip manot ar utektu 15 l? Ar geriau pirkti 20 arba 30 l?
Jūsų atveju, pirmiausiai galvočiau apie indaplovę, o tada jau apie vandens šildytuvą
Šiaip virtuvės plautuvei pakaktų tų 15l, bet jei turėsit indaplovę, tada drąsiai galit montuot net ir momeninį Jo tikrai pakas keliems puodeliams praplaut.
Vienam indų išplovimui tikrai pakanka 10-15l vandens (aišku dar nemažai niuansų yra, kaip pvz, kiek žmonių gyvena, vanduo bus šildomas nuolat ar tik tarkim pigesniu tarifu, o naudojama bus visą dieną, koks įprotis plautis indus... Būna, kad vienu kartu plauna visos dienos lėkštes. Iki kokios temperatūros bus šildomas vanduo, jei iki 80 laipsnių, tai jau nemažai šaltu "atskiesit" ir t.t.)
QUOTE(bambyze @ 2013 07 30, 08:02)
dabar turiu po orkaite, bet jis paprastas. O kokie dvigubi buna?
Praeitoj temoj buvo
Arba toks
QUOTE(Mindija @ 2013 07 30, 08:16)
Praeitoj temoj buvo
Antras variantas patiko. Kokia kaina įdomu
Dabar pas mane paprastas, tai skardos 3 tos plokščios vos telpa..
QUOTE(Blumchen123 @ 2013 07 29, 21:19)
Jei teisingai suprantu norėtumėt taip. Man asmeniškai visgi horizontaliu spintelių su vertikaliomis maišymas ne prie širdies, bet žiūrėkit ar Jums patinka.
Kampinės spintelės ne visai teisingai pavaizduotos, programa ne tiek lanksti, nes irgi ne visai virtuvėms skirta o daugiau bendro pobūdžio.
Kampinės spintelės ne visai teisingai pavaizduotos, programa ne tiek lanksti, nes irgi ne visai virtuvėms skirta o daugiau bendro pobūdžio.
Nu jo, tos virš. stačios/gulsčios tai makalynas kažkoks
Ir tas užapvalintas kampas, tai visą vaizdą gadina O šaldytuvo negalima pastumt į kitą pusę (nepamenu, bet jis įmontuojamas ar ne...)?
Gal toks var. panašus susidėliotų, aišku su tuo užsukimu dar
Papildyta:
QUOTE(bambyze @ 2013 07 30, 08:21)
Antras variantas patiko. Kokia kaina įdomu
Dabar pas mane paprastas, tai skardos 3 tos plokščios vos telpa..
Kad jie iš esmės vienodi
Kainos tai tikrai nepasakysiu
QUOTE(Mindija @ 2013 07 30, 08:28)
aš iš foto supratau, kad antram dar papildomas stalčiukas viduj yra, o pirmoje foto jo nesimato.
QUOTE(bambyze @ 2013 07 30, 08:40)
aš iš foto supratau, kad antram dar papildomas stalčiukas viduj yra, o pirmoje foto jo nesimato.
Gal, maža nuotrauka, tai nedažiebiu
Bet jei skardas laikysit, tai velniam tas dvigubas stalčius
QUOTE(Mindija @ 2013 07 30, 08:47)
Gal, maža nuotrauka, tai nedažiebiu
užtai ir domiuosi, ką galima padaryti, kad tilptų daugiau skardų + kepimo formos, kiti kepio reikmenys gal
Tas dvigubas stalciukas tai dvigubo gylio, isnaudojama erdve cokolyje. Apatine dalis siauresne. Senojoj temoj yra burunduko virtuves nuotraukos ir tas stalcius, kuri daresi patys Toj antroj nuotraukoj tai man irgi atrodo yra du stalciukai, kaip buna ideklas pvz irankiu stalciuose arba dideliam stalciui vidinis. Bet as tokio dalyko privalumo nematau, geriau vientisai dvigubas
Sveiki,
Jungiuosi i planuojanciuju virtuvele buri
Jungiuosi i planuojanciuju virtuvele buri