Šią savaitę ir aš pagaliau sulauksiu savo virtuvės
Sakykit ar elektrinei orkaitei 3 kW,užtenka 2,5 mm2 elektros laido ar turi būti atvesta spec. rozetė su 4 mm2.Kai kas mane subalamutino ir dabar gal per anksti apsidžiaugiau,kad orkaitė bus ūkinėj spintoj,o ne po kaitlente kur yra atvesta galingesnė rozetė.Baldininkai ramina,kad laidai atlaikys,bet nesinori nudegti
Sveiki,
o gal yra atskira tema arba as nerandu - standartiniai virtuves baldai.
Bijau, kad su musu biudzetu pagal uzsakyma mes ju gamintis nelabai galesime, teks rinktis is standartiniu, tai butu labai idomu atsiliepimu apie juos paskaityti...
o gal yra atskira tema arba as nerandu - standartiniai virtuves baldai.
Bijau, kad su musu biudzetu pagal uzsakyma mes ju gamintis nelabai galesime, teks rinktis is standartiniu, tai butu labai idomu atsiliepimu apie juos paskaityti...
As irg nerandu temos apie virtuves baldu gamintojus
Nes projekteli sioki toki turiu, bet ieskau, kur pigiau padaryti, nes Alantas siulo uz 19000lt
Nes projekteli sioki toki turiu, bet ieskau, kur pigiau padaryti, nes Alantas siulo uz 19000lt
QUOTE(Revla @ 2013 07 29, 16:17)
As irg nerandu temos apie virtuves baldu gamintojus
yra bendra tema apie baldu gamintojus,verta paskaityti ir senesnes temas.
Niekaip nesusidraugauju su tom planavimo programėlėmis. Viską kaip ir apgalvojau, bet labai norėtųsi vizuoliai pamatyti vaizdelį ir išgirsti komentarus, kritiką. Gal galėtumėte pagelbėti? Įkeliu čia savo papaišymus (be mastelio).
Mano virtuvės matmenys: 170 x 300 x 220 Kairėje baigiasi siena ir prasideda kambarys, dešinėje balkono durys ir toliau langas.
Viršuje iki lubų: šaldytuvas ir virš jo spintelė (60), Mikrobangė su lentynomis virš jos (60), kampinė spintelė (20+30), spintelė su gartraukiu (60), spintelės(60+60), kampinė spintelė (30+30), spintelė išplautiems indams (55).
Apačioje: šaldytuvas (60), kampinė spintelė (durelės 50), orkaitė+kaitlente (60), du stalčių blokai (60+60), kampinė spintelė su kriaukle (durelės 55), indaplovė (45), spintelė (60).
Mano virtuvės matmenys: 170 x 300 x 220 Kairėje baigiasi siena ir prasideda kambarys, dešinėje balkono durys ir toliau langas.
Viršuje iki lubų: šaldytuvas ir virš jo spintelė (60), Mikrobangė su lentynomis virš jos (60), kampinė spintelė (20+30), spintelė su gartraukiu (60), spintelės(60+60), kampinė spintelė (30+30), spintelė išplautiems indams (55).
Apačioje: šaldytuvas (60), kampinė spintelė (durelės 50), orkaitė+kaitlente (60), du stalčių blokai (60+60), kampinė spintelė su kriaukle (durelės 55), indaplovė (45), spintelė (60).
QUOTE(aiduke @ 2013 07 29, 14:07)
Šią savaitę ir aš pagaliau sulauksiu savo virtuvės
Sakykit ar elektrinei orkaitei 3 kW,užtenka 2,5 mm2 elektros laido ar turi būti atvesta spec. rozetė su 4 mm2.Kai kas mane subalamutino ir dabar gal per anksti apsidžiaugiau,kad orkaitė bus ūkinėj spintoj,o ne po kaitlente kur yra atvesta galingesnė rozetė.Baldininkai ramina,kad laidai atlaikys,bet nesinori nudegti
Mums elektrikas sakė, kad reiks atvesti storesnį laidą naujai orkaitei. Dabar viskas dujom, nauja orkaitė elektrinė, o artimiausias taškas - standartinis. Tik nepamenu kokio storio minėjo Konsultuokitės su elektriku arba bent jau orkaitės instrukcijose skaitykit Bet jei jau nevietoj laidai, tai kogero reikės ir dalį virtuvės pergamint?
Saulutem, mes čia apie visokius baldus kalbam, ne visos gi gaminasi Pirmiausia gi reikia susidėliot optimaliai, o paskui daryk ką nori - pirk iš Ikėjos, salono ar gaminkis pats
QUOTE(redgill @ 2013 07 29, 14:59)
Niekaip nesusidraugauju su tom planavimo programėlėmis. Viską kaip ir apgalvojau, bet labai norėtųsi vizuoliai pamatyti vaizdelį ir išgirsti komentarus, kritiką. Kairėje baigiasi siena ir prasideda kambarys, dešinėje balkono durys ir toliau langas.
Kokias programėles bandėte ir kas konkrečiai nesigauna?
O iš planelio, tai man tokie klausimai kyla:
kodėl virš mikrobangės lantynos, o ne spintelė?
ar galima viryklę patraukt į dešinę? Taip atsiastų simetrijos ir kairė kampinė spintelė galėtų būti be karuselių
ar plautuvė bus su padėklu?
ar jums patogu 60cm durelės viršuje?
QUOTE(Ajste @ 2013 07 29, 18:18)
Kokias programėles bandėte ir kas konkrečiai nesigauna?
ar galima viryklę patraukt į dešinę? Taip atsiastų simetrijos ir kairė kampinė spintelė galėtų būti be karuselių
1. Bandžiau tą ikea, bet taip kaip noriu nesigauna pasidaryti. Ir dar kažkokią kitą buvau pabandžiusi prieš tai.
2. Lentynas ten sugalvojau todėl, kad turiu nemažai maisto gaminimo knygų (ne žurnalų) ir būtent ten jas noriu sudėti.
3.Tai viryklė dėjau tenai būtent dėl simetrijjos, kad viršus ir apačia sutaptų (tik man niekaip nepavyko nupiešt tiksliai ).
4.Plautuvė su padėklu (dabar yra tokia ir man naudingas tas padėklas).
5.o dėl patogumo tai nežinau , bet nenorėjau daugybės siaurų spintučių...
QUOTE(Ajste @ 2013 07 29, 15:27)
O jūs negalvojote tiesiog dažyti? Ir tada paįvairinti spec lipdukais, jei norisi rašto ant sienos? O gal kažkas lankstesnio turi būti, kad užkišt nuo sienos iki sienos, koks kaipo plastikas ar dar kas
Jau nupirktos plytelės... Bet biškį marga bus mano akim
QUOTE(redgill @ 2013 07 29, 17:01)
1. Bandžiau tą ikea, bet taip kaip noriu nesigauna pasidaryti. Ir dar kažkokią kitą buvau pabandžiusi prieš tai.
2. Lentynas ten sugalvojau todėl, kad turiu nemažai maisto gaminimo knygų (ne žurnalų) ir būtent ten jas noriu sudėti.
3.Tai viryklė dėjau tenai būtent dėl simetrijjos, kad viršus ir apačia sutaptų (tik man niekaip nepavyko nupiešt tiksliai ).
1, Kas konkrečiai kimba Ikea? Aš ja naudojausi, gal pagelbėčiau
2, Puiki mintis
3, Taigi visos trys dalys pas jus po 60, neturėtų nukentėt simetrija jeigu sukeisit dvi iš jų vietomis
4, Jūsų teisė
5, Išsimatuokit dabartinės virtuvės dureles ir bus aišku. Taip pat pasidomėkite lankstais (ar kaip jie ten), kad atsidarytų 180 laipsnių kampu.
QUOTE(gabby_jz @ 2013 07 29, 17:54)
Jau nupirktos plytelės... Bet biškį marga bus mano akim
Gal galima gražinti, jei netinka? Įkeltumėt nuotrauką su padėliotom plytelėm, tai galėtume padėt apsisprest
nu va... savaitgali pailsejau ir su pirmadieniu - vel mintys apie virtuve.
laukia gartraukis, plautuve, Ledai... dazai nebedaug
laukia gartraukis, plautuve, Ledai... dazai nebedaug
QUOTE(juju @ 2013 07 28, 13:57)
Man vis dėlto prie širdies šis variantas. Ar galėčiau paprašyti sudėlioti dar vieną viršutinių spintelių variantą palyginimui: pradedant nuo šaldytuvo antrą spintelę (80cm) ir už užsukimo antrą spintelę paversti pailgomis. Norėčiau išmokti pati padėlioti su programą, bet užims daug laiko kol ją perprasiu, tai labai prašau nepykti už įkirumą.
Jei teisingai suprantu norėtumėt taip. Man asmeniškai visgi horizontaliu spintelių su vertikaliomis maišymas ne prie širdies, bet žiūrėkit ar Jums patinka.
Kampinės spintelės ne visai teisingai pavaizduotos, programa ne tiek lanksti, nes irgi ne visai virtuvėms skirta o daugiau bendro pobūdžio.