Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę toliau (2)

QUOTE(Mindija @ 2013 07 26, 15:46)
Va, jums tokio reikia biggrin.gif Beje, man taip pat lotuliukas.gif Anksčiau tokio nebuvau užmačius, ir kaina ne kosmosas bigsmile.gif  thumbup.gif

man irgi dabar plautuve kraniuks ir gartaukis sapnuosis savaite, kol dairysiuos
ir vel bus imesiu akis i netines parduotuves, o rasiu tinkamiausia varianta kokioj kiseninej parduotuvikej kur nors prie namu smile.gif
Atsakyti
Ir 3D vaizdeliai, užbaigimą darant kažkaip panašiai kaip Mindijos įkeltoje foto:
user posted image

man čia kaip ir tinka, bet iki trumpos sienos stalčių, o toliau labiau patinka su užsuktu kampu. Tik ar taip gerai gausis stalčiai, nes čia kažkas rašė, kad kampe negerai, bet gi ant pačio kampo dėsis juostelė ir jie bus toliau, tai neturėtų trukdyti jiems atsidarinėt?
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 07 26, 14:46)
Va, jums tokio reikia biggrin.gif Beje, man taip pat lotuliukas.gif Anksčiau tokio nebuvau užmačius, ir kaina ne kosmosas bigsmile.gif  thumbup.gif

Va kaip įdomiai bigsmile.gif Aš tai buvau labai užsinorėjus to, kur išsitraukia tik pati galva, toks kaip dušas ax.gif Bet čia regis nebloga išeitis jei reikia, kad nebūtų čiaupo.
O šiaip įdomu, kiek dažnai jūs visos darinėjate virtuvės langą? Ir ar visiškai atidarote ar tik praveriate ventiliacijai?
QUOTE(Blumchen123 @ 2013 07 26, 16:04)
Man irgi visai gražiai ax.gif Juju užsiciklinau ant Jūsų virtuvės, tai dar kaip Mindija pasufleravo perkėliau orkaitę virš indaplovės ir po kaitlente padėjau 80cm stalčių blokus. Ir spintelių ant to mažojo užsukimo gylį sumažinau iki 30cm kad neapsunkintų vaizdo. Dabar jau Jums spręst ar tinka ir patinka, ir ar patogu  4u.gif
Na jie status kampas kliūtų, galima kampą ir nukirst, bet man kazkaip stačiai moderniau atrodo g.gif

Aš tai palikčiau taip stačiu kampu ir netgi pastumčiau į dešinę visas tas orkaites-indaploves ir t.t., taip padidinant stalviršį ir praplatinant stalčius ax.gif Aišku už užsukimo vietos liktų tik vienai iš tų aukštų spintų, bet jau geriau stalviršis, negu tos spintos už kampo ax.gif

O mes jau šiandien su elektriku susitarėm dėl virtuvės darbų thumbup.gif Ir jau turim visus baldus virtuvei (na, tuos, kurie montuotis turi iškart). Tai va, dbar dar reikia porą brėžinukų pasibandyti, įskaitant stalčių po orkaite blush2.gif Dar būt gerai sulaukti Burunduko nuotraukyčių, bet jei ką ir taip bandysiu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ajste: 26 liepos 2013 - 21:05
Labas vakaras,

Blumchen123, gal galite išduoti su kokia programa braižote?
Atsiprašau jei Jums jau teko atsakinėt į šį klausimą ir aš kartojuos, bet būčiau labai dėkinnga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ValSve @ 2013 07 26, 20:49)
Labas vakaras,

Blumchen123, gal galite išduoti su kokia programa braižote?
Atsiprašau jei Jums jau teko atsakinėt į šį klausimą ir aš kartojuos, bet būčiau labai dėkinnga smile.gif

doh.gif: Atsiverskite VIENA puslapi atgal!!
Atsakyti
thumbup.gif
Patinka man toks tvarkos palaikymas biggrin.gif
Ajste, neaaa, stiklo nedėsim..... nei hpl.... nes labai jau keblu pas mus su tuo dujų vamzdžiu..... nežinau, kaip kiti gražiai pasidaro, bet nu neina ten didelio daikto taip įkišt, kad būtų tiksliai nuo sienos iki sienos.... va ir dabar kai grūdo tą plokštę su tapetu, tai vos įgrūdo, o vis tiek liko tarpas dešinėj kokia pusė ar net visas cm.... žiūrinėjom kuo dengt tuos šoniukus, bet vėl nebūtų buvę tvarkingai, o tų plačių jungimų nei už ką nenorėjau. Beliko plytkos, kurių taip nenorėjau doh.gif Nu bet išsirinkom kažką panašaus į stalviršį, įsivaizduosiu, kad ten hpl lotuliukas.gif Ilgos plytkos, 25×75, tai bent daug siūlių nebus... Bet biškį bus marga jaučiu biggrin.gif Fasadai jau dvejopais dryžiais, stalviršis trečiopu, o čia dar vieni dryžiukai biggrin.gif Nu gal jau už savaitikės galėsiu pasirodyt jūsų teismui biggrin.gif
Daugokai prirašėt čia, kol atostogavau, bus_kita_balta_ziema, tai vis tik bus du stalčių blokai??????????? bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Super drinks_cheers.gif
Atsakyti
[quote=vaiddaa,2013 07 23, 21:22]

Stalčiai:
user posted image

ar patogiai atsidarineja stalciai su tokiomis rankenelemis..? ax.gif
Atsakyti
Įdomi kriauklė
Atsakyti
QUOTE(Blumchen123 @ 2013 07 25, 22:47)

Man vis dėlto prie širdies šis variantas. Ar galėčiau paprašyti sudėlioti dar vieną viršutinių spintelių variantą palyginimui: pradedant nuo šaldytuvo antrą spintelę (80cm) ir už užsukimo antrą spintelę paversti pailgomis. Norėčiau išmokti pati padėlioti su programą, bet užims daug laiko kol ją perprasiu, tai labai prašau nepykti už įkirumą.
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 07 27, 09:31)
thumbup.gif
  tai vis tik bus du stalčių blokai??????????? bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Super drinks_cheers.gif

000189.gif
Atsakyti
[quote=Gucci XX,2013 07 27, 23:20]
[quote=vaiddaa,2013 07 23, 21:22]

Stalčiai:
user posted image

ar patogiai atsidarineja stalciai su tokiomis rankenelemis..? ax.gif
[/quote]

Man patogu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 07 27, 08:31)
thumbup.gif
Patinka man toks tvarkos palaikymas biggrin.gif
Ajste, neaaa, stiklo nedėsim..... nei hpl.... nes labai jau keblu pas mus su tuo dujų vamzdžiu..... nežinau, kaip kiti gražiai pasidaro, bet nu neina ten didelio daikto taip įkišt, kad būtų tiksliai nuo sienos iki sienos.... va ir dabar kai grūdo tą plokštę su tapetu, tai vos įgrūdo, o vis tiek liko tarpas dešinėj kokia pusė ar net visas cm.... žiūrinėjom kuo dengt tuos šoniukus, bet vėl nebūtų buvę tvarkingai, o tų plačių jungimų nei už ką nenorėjau. Beliko plytkos, kurių taip nenorėjau doh.gif Nu bet išsirinkom kažką panašaus į stalviršį, įsivaizduosiu, kad ten hpl  lotuliukas.gif Ilgos plytkos, 25×75, tai bent daug siūlių nebus... Bet biškį bus marga jaučiu biggrin.gif Fasadai jau dvejopais dryžiais, stalviršis trečiopu, o čia dar vieni dryžiukai biggrin.gif Nu gal jau už savaitikės galėsiu pasirodyt jūsų teismui biggrin.gif

blush2.gif Nu nervina, kai net vieno puslapio perskaityt negali. Arba va vėl, ta pati foto eina per n žinučių, nes niekas nepasivargina ištrinti doh.gif Regis forumo taisykles net neįdomu pasiskaityti verysad.gif
O jūs negalvojote tiesiog dažyti? Ir tada paįvairinti spec lipdukais, jei norisi rašto ant sienos? g.gif O gal kažkas lankstesnio turi būti, kad užkišt nuo sienos iki sienos, koks kaipo plastikas ar dar kas g.gif
Atsakyti