Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę toliau (2)

QUOTE(Kadija @ 2013 07 25, 10:30)

gal galite paklausti savp baldininku dar ir kokia ten pas juos plokste? man visai patinka tokia neintensyvi jos spavyte..  blush2.gif  4u.gif

"Cia pati paprasciausia latviska plokste. Ji viena is pigiausiu, bet tai
tikrai nereiskia, kad ji bloga ar negraziai atrodo. Ji tikrai neblogai
atrodo ir pakankamai gerai laiko. Ji tokios gilesnes teksturos, grubi.
Virsuje spinteles tikros, bet siaip sunkiai pasiekiamos ir labai
didelio gylio. : pacitavau atsakyma musu baldu projektuotojos...

Nugis...vis pradedu mastyt ar nevertetu pataupyt pinigus, ir uzsakinet is latviskos plokstes virtuve... g.gif
Atsakyti
QUOTE(bambyze @ 2013 07 26, 10:36)
Visų pirma komplimentai Jums, Ajste, už akylą stebėjimą ir pabarimus  biggrin.gif  4u.gif
Dabar mano atssakymai/pamąstymai:
labai noriu kuo daugiau stalčių, o pirmame variante stalčių gaunasi mažiau.. Stalčiai į kampą nesideda, nebent kampinis stalčių blokas. Bet ar jis patogus?
Gal ir Jūsų tiesa. Tada gal visgi dvigubą plautuvę dėti  g.gif Nors dabar ir su vienguba apvalia išsiverčiu, bet karts nuo karto sustatau išplautas kombaino dalis ant krašto (indaplovės neturėjusi, gal paskui indaplovė daug tokių žalingų įpročių pašalins  biggrin.gif )
Vėl netikslumas. Langas vienas - kaip vizualizacijoje, ne kaip brėžinuke (jau jis įdėtas, per vėlai apsižabaliojom, kad ir toks variantas įmanomas  doh.gif ).
buvo galvota apie tai, bet ar patogu? Ir tada iš kairės ar iš dešinės? Greičiausiai iš kairės būtų, o aš čiaupą atsikinėju su dešine, man kitaip nepatogu  tongue.gif

hi.gif
Kodėl pirmame mažiau? Turėtų būti lygiai tiek pat, nes keičiasi tik plautuvės vieta. Mano išmąstymai apie kampines (kurių pati turėsiu dvi, viena su plautuve) yra, kad optimaliausias pigus variantas - L formos dvidurės user posted image be navarotų. Aišku po plautuve stalčius labai patogu, bet tada gretima spintelė turi būti i formos:
user posted image ir patogiausia su navarotais kaip paveisklėlyje, kad nereiktų iškraustyti pusės spintelės norint pasiekt kas gale sudėta. Galima stalčius viryklės sienoj, o po plautuve spintelę, bet mano manymu taip nevisiškai išnaudojama erdvė, nes plautuvė užima dalį erdvės priekyje ir taip sunkiau pasiekti spintelės galą. Netgi su karuselėm ir pan.
Taip pat galimas toks variantas:
user posted image
Kam ta dviguba plautuvė? Ar turite daug nestandartinių indų, kurie netilps į indaplovę ar negalima joje plauti? Jei norėsite praskalauti ką, galite įsigyti atskirą padėkliuką, kurį naudosite TIK kai reikia. Arba varvinsite ant rankšluostėlio. Kaip patogiau.
O langas į kurią pusę atsidaro? Ar apskritai jį darinėjate į šonus ar tik viršų atverčiate?
Priklausomai nuo čiaupo, neturėtų kilti didelių nepatogumų, jei pvz bus su ta viena rankenėle. Ją pakelti ir pasukti galima ir kaire ranka. Bet jei įmanoma sureguliuot kaip ten tas langas darinėjasi, dėkit per vidurį ir tiek. Arba investuokite į sulankstomą thumbup.gif
QUOTE(bambyze @ 2013 07 26, 11:51)
prie kampo stalčių nerekomenduoja dėt  g.gif
o po plautuve bus durelės greičiausia, ne stalčius.

Jei išlaikomi atstumai, kad būtų patogus atidarymas (pvz nekliūtų rankenėlės), nematau problemų.
QUOTE(Venecija_ @ 2013 07 26, 12:13)
Sveikos mergaites, gal galit pažiurėti i mano virtuve ir išsakyti KRITIŠKĄ nuomonę  g.gif labai noriu pasidaryti gerai, bet bijau ką nors praleisti arba nepagalvoti...

O kodėl skalbimo mašina taip toli patraukta nuo vandens ir kanalizacijos? Juk galėtumėt daryti prie plautuvės. Ar čia džiovykla drabuiams ir dėl to kartu stovi? Nežinau, kažkaip perdėliočiau, kad prie šaldytuvo būtų Skalbimo mašina, ant jos džiovinimo mašina, o orkaitę kažkaip į kampą g.gif Gal taip:
user posted image
arba taip:
user posted image
Kam plautuvei padėklas?
Kam kargiukas? Už tiek, kiek jis kainuoja neapsimoka, nes pilna kitų vietų chemijai laikyt. Geriau stalčius prasiplatint

O va čia radau daug įdomių spalvinių idėjų virtuvės, stilių ir patarimų thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ajste: 26 liepos 2013 - 14:06
QUOTE(Ajste @ 2013 07 26, 15:00)
Mano išmąstymai apie kampines (kurių pati turėsiu dvi, viena su plautuve) yra, kad optimaliausias pigus variantas - L formos dvidurės

Į patį kampą planavome dėti filtrus, kai reikesprieisime, o kasdien nereiks landžioti ten.
Až dar svarstau, gal sukeisti indaplovę su kriaukle ir psio? Ir po kriaukle daryti paprasta spintele. Nu bet norisi jau ir stalciaus doh.gif

Langas atsidarinėja nuo spintelių.
Atsakyti
QUOTE(Blumchen123 @ 2013 07 26, 13:45)
Atsakymas dublis 2  biggrin.gif  Man lengviau nubraižyt, nei aiškiai žodžiu atsakyt  ax.gif Tikiuosi eskizai aiškūs  g.gif

Gražu žiūrėti Jūsų variantus thumbup.gif . Su kokia programa braižote visa tai?
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 07 26, 14:07)
viskas  karsta.gif del virtuves sutarta...
ne is savo dar virtuves sis geris, bet - megaukites 

Džiugu girdėt thumbup.gif . Lauksim rezultato, tikiuosi kad patiks 4u.gif.
Ačiū už vaišes, niam niaaam bigsmile.gif
QUOTE(bambyze @ 2013 07 26, 14:24)
projektuotojas.
Nagi pasakykit, kaip yra iš tiesų  4u.gif

QUOTE(Mindija @ 2013 07 26, 14:31)
Jei norit žinot kaip yra iš tiesų, tai tiesa tokia, kad reikia keist projektuotoją 4u.gif

drinks_cheers.gif

Pritariu visame kame Ajstei - pati geriausia patarėja turbūt temoje - nėr ką pridurt drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Susinervavau verysad.gif
Rytoj man reikia pasakyti, jei keičiasi kažkas vamzdžių ir elektros vedžiojime (kol dar yra meistrai), o galvoje sumaištis..
Pati nesinaudoju projektavimo programomis. Gal sutiktų kuri mergaitė pavizualizuoti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bambyze @ 2013 07 26, 14:35)
swoon.gif
elektra ir vamzdžiai išvedžioti, čia visai atsitiktinai užklausiau nuomonių ir dabar paaiškėja, kad tai, ko taip prašiau ir norėjau (stalčių abipus orkaitės, kriauklės prie lango su galimybe jį atidaryti) yra įmanoma  doh.gif Einu išgert.. kavos.. ne kitaip...

dar mąstau apie maišytuvą..
Jei pas mus stalviršis iki lango (vietoj palangės), ar yra tokių maišytuvų, kurie susisumtų taip, kad langas atsidarytų?

Apie stalčių tai patylėsiu, nebeturiu ką komentuot doh.gif Jau čia projektuotojas iki absurdo patarė doh.gif

Pamatuokit kiek pas jus bus nuo būsimo stalviršio iki varčios mirksiukas.gif Man atrodo patį žemiauisiai benusileidžiantį buvau radus iki 6cm.. Nepamenu gerai blush2.gif

Arba maišytuvą dėkit į šoną, manau pakankamai atsidarys tas langas smile.gif
Kad ir toj vietoj...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 07 26, 15:43)
Pamatuokit kiek pas jus bus nuo būsimo stalviršio iki varčios mirksiukas.gif Man atrodo patį žemiauisiai benusileidžiantį buvau radus iki 6cm.. Nepamenu gerai blush2.gif

3,5cm
kaip ieškoti tokių maišytuvų?

QUOTE(Mindija @ 2013 07 26, 15:43)
Arba maišytuvą dėkit į šoną, manau pakankamai atsidarys tas langas smile.gif
Kad ir toj vietoj...

toj vietoj netinka, langas atsidarinėja nuo virš. spintelių, t.y. rankena lango yra viršutinių spintelių pusėje. 4u.gif

ir dar klausimai:
1) ar iš indaplovės išėjimas į kanalizaciją toks pats kaip iš skalbimo mašinos?
2) koks indaplovės aukštis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bambyze: 26 liepos 2013 - 15:06
QUOTE(Ga-aP @ 2013 07 26, 09:00)
Zinokit, as cia ji radau kazkokioj svetainej, kur uzsiima stiklu laminavimu, nepamenu dabar jau. Ten jie susideje paveikslelius i failiuka. Pabandykit per google paieskoti wink.gif

Taip,manau jei issirenkat jau is gamintu paveiksliuku, tai atkrenta biski pinigu,nes nebereikia pirkti foto ir maketuoti ax.gif
As issirinkau foto, tai is jos sumaketuoja atitinkamai, nes ne visus gali normaliai istempti kai stiklas ilgesnis...
Atsakyti
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 07 26, 12:07)
Labai ACIU uz patarimus ir pamokymus, papriekaistavimus ir moralus, nuogastavimus ir visokias kitokias mintis  VISOMS, o ypatingai lenkiuos  Mindija Juodai Ajste gabby_jz  Kadija bei Blumchen123 dideliausias aciu - ir uz piesinukus  aciuks.gif  aciuks.gif
ne is savo dar virtuves sis geris, bet - megaukites 

Tai lauksime to komandinio darbo rezultatų thumbup.gif Ačiū už skanėstą, niam niam
QUOTE(bambyze @ 2013 07 26, 13:14)
Į patį kampą planavome dėti filtrus, kai reikesprieisime, o kasdien nereiks landžioti ten.
Až dar svarstau, gal sukeisti indaplovę su kriaukle ir psio? Ir po kriaukle daryti paprasta spintele. Nu bet norisi jau ir stalciaus  doh.gif
Langas atsidarinėja nuo spintelių.

O filtrai ne tiesiai po plautuve montuojami? Man atrodo taip patogiau būtų. Kažin kaip dažnai juos reikia keisti?
Sukeisti reikės vamzdynus pervedžiot, tiksliau daugiau darbo su jais negu perkeliant per kampą. Norisi stalčiaus tai ir montuokite stalčių.
QUOTE(Juodai @ 2013 07 26, 13:15)
Pritariu visame kame Ajstei - pati geriausia patarėja turbūt temoje - nėr ką pridurt  drinks_cheers.gif  thumbup.gif

Nu nereikia čia gėdinti blush2.gif
QUOTE(bambyze @ 2013 07 26, 13:53)
toj vietoj netinka, langas atsidarinėja nuo virš. spintelių, t.y. rankena lango yra viršutinių spintelių pusėje.  4u.gif
ir dar klausimai:

O tai pas jus tas langas dažnai darinėjamas? Ar neatsidaro į viršų?
1) Lyg ir taip
2) pasižiūrėkite prie duomenų tos, kurią nusižiūrėję, bus tiksliausias skaičiukas
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 07 26, 15:15)
Pritariu visame kame Ajstei - pati geriausia patarėja turbūt temoje - nėr ką pridurt  drinks_cheers.gif  thumbup.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(bambyze @ 2013 07 26, 15:53)
3,5cm
kaip ieškoti tokių maišytuvų?
toj vietoj netinka, langas atsidarinėja nuo virš. spintelių, t.y. rankena lango yra viršutinių spintelių pusėje.  4u.gif

ir dar klausimai:

Mažoka g.gif
Bandykit per google ieškot "maišytuvai prie lango" ar kažkaip panašiai 4u.gif

Va, jums tokio reikia biggrin.gif Beje, man taip pat lotuliukas.gif Anksčiau tokio nebuvau užmačius, ir kaina ne kosmosas bigsmile.gif thumbup.gif

user posted image

user posted image

Indaplovės išėjimą galima prijungti tiesiog į tą patį plautuvės sifoną. Atskiro nė nereikia.
Ir jos standartinės (dauguma) 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mindija: 26 liepos 2013 - 15:47
QUOTE(Mindija @ 2013 07 26, 16:46)
Va, jums tokio reikia biggrin.gif Beje, man taip pat lotuliukas.gif Anksčiau tokio nebuvau užmačius, ir kaina ne kosmosas bigsmile.gif  thumbup.gif
user posted image

lotuliukas.gif
jergau, nepykit, kad kartoju fotkę, bet man jis kaip girtas atrodo hihihi.gif lotuliukas.gif
bet super idėja thumbup.gif . Įdomu, kaip jo stabilumas stačioj būklėj? g.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 26 liepos 2013 - 16:09
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 07 26, 14:07)

Sveikinu! Žinau kaip sunku galutinį sprendimą priimt, bent jau man taip buvo blush2.gif Vis galvodavau o gal taip, o gal kitaip biggrin.gif Ačiū už torčiuką, einu kavos darytis thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Juodai @ 2013 07 26, 15:15)
Gražu žiūrėti Jūsų variantus  thumbup.gif . Su kokia programa braižote visa tai?

Dėkui 4u.gif Planeliai su AutoCad, ne visai virtuvių braižymui programa skirta smile.gif O vizualizacijos su 3D Architect, tokia primityvoka bet labai man pagelbėjo thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Mindija @ 2013 07 26, 14:23)
4u.gif Bent man tai gražiai žiūrisi.
Nors stalviršio ir pamažėjo, bet dar jei orkaitę su mikrobenge virš indaplovės sukelt, tai pasinaikintų kargas ir apačioj atirastų trys arba du platūs stalčiai ax.gif
Tada mano galva išsinaudotų maksimaliai kiekvienas cm ax.gif

Man irgi visai gražiai ax.gif Juju užsiciklinau ant Jūsų virtuvės, tai dar kaip Mindija pasufleravo perkėliau orkaitę virš indaplovės ir po kaitlente padėjau 80cm stalčių blokus. Ir spintelių ant to mažojo užsukimo gylį sumažinau iki 30cm kad neapsunkintų vaizdo. Dabar jau Jums spręst ar tinka ir patinka, ir ar patogu 4u.gif
user posted image

Na jie status kampas kliūtų, galima kampą ir nukirst, bet man kazkaip stačiai moderniau atrodo g.gif
user posted image
Atsakyti