QUOTE(bambyze @ 2013 07 26, 10:36)
Visų pirma komplimentai Jums, Ajste, už akylą stebėjimą ir pabarimus
Dabar mano atssakymai/pamąstymai:
labai noriu kuo daugiau stalčių, o pirmame variante stalčių gaunasi mažiau.. Stalčiai į kampą nesideda, nebent kampinis stalčių blokas. Bet ar jis patogus?
Gal ir Jūsų tiesa. Tada gal visgi dvigubą plautuvę dėti
Nors dabar ir su vienguba apvalia išsiverčiu, bet karts nuo karto sustatau išplautas kombaino dalis ant krašto (indaplovės neturėjusi, gal paskui indaplovė daug tokių žalingų įpročių pašalins
)
Vėl netikslumas.
Langas vienas - kaip vizualizacijoje, ne kaip brėžinuke (jau jis įdėtas, per vėlai apsižabaliojom, kad ir toks variantas įmanomas
).
buvo galvota apie tai, bet ar patogu? Ir tada iš kairės ar iš dešinės? Greičiausiai iš kairės būtų, o aš čiaupą atsikinėju su dešine, man kitaip nepatogu
Kodėl pirmame mažiau? Turėtų būti lygiai tiek pat, nes keičiasi tik plautuvės vieta. Mano išmąstymai apie kampines (kurių pati turėsiu dvi, viena su plautuve) yra, kad optimaliausias pigus variantas - L formos dvidurės
be navarotų. Aišku po plautuve stalčius labai patogu, bet tada gretima spintelė turi būti i formos:
ir patogiausia su navarotais kaip paveisklėlyje, kad nereiktų iškraustyti pusės spintelės norint pasiekt kas gale sudėta. Galima stalčius viryklės sienoj, o po plautuve spintelę, bet mano manymu taip nevisiškai išnaudojama erdvė, nes plautuvė užima dalį erdvės priekyje ir taip sunkiau pasiekti spintelės galą. Netgi su karuselėm ir pan.
Taip pat galimas toks variantas:
Kam ta dviguba plautuvė? Ar turite daug nestandartinių indų, kurie netilps į indaplovę ar negalima joje plauti? Jei norėsite praskalauti ką, galite įsigyti atskirą padėkliuką, kurį naudosite TIK kai reikia. Arba varvinsite ant rankšluostėlio. Kaip patogiau.
O langas į kurią pusę atsidaro? Ar apskritai jį darinėjate į šonus ar tik viršų atverčiate?
Priklausomai nuo čiaupo, neturėtų kilti didelių nepatogumų, jei pvz bus su ta viena rankenėle. Ją pakelti ir pasukti galima ir kaire ranka. Bet jei įmanoma sureguliuot kaip ten tas langas darinėjasi, dėkit per vidurį ir tiek. Arba investuokite į sulankstomą
QUOTE(bambyze @ 2013 07 26, 11:51)
prie kampo stalčių nerekomenduoja dėt
o po plautuve bus durelės greičiausia, ne stalčius.
Jei išlaikomi atstumai, kad būtų patogus atidarymas (pvz nekliūtų rankenėlės), nematau problemų.
QUOTE(Venecija_ @ 2013 07 26, 12:13)
Sveikos mergaites, gal galit pažiurėti i mano virtuve ir išsakyti KRITIŠKĄ nuomonę
labai noriu pasidaryti gerai, bet bijau ką nors praleisti arba nepagalvoti...
O kodėl skalbimo mašina taip toli patraukta nuo vandens ir kanalizacijos? Juk galėtumėt daryti prie plautuvės. Ar čia džiovykla drabuiams ir dėl to kartu stovi? Nežinau, kažkaip perdėliočiau, kad prie šaldytuvo būtų Skalbimo mašina, ant jos džiovinimo mašina, o orkaitę kažkaip į kampą
Gal taip:
arba taip:
Kam plautuvei padėklas?
Kam kargiukas? Už tiek, kiek jis kainuoja neapsimoka, nes pilna kitų vietų chemijai laikyt. Geriau stalčius prasiplatint
O va
čia radau daug įdomių spalvinių idėjų virtuvės, stilių ir patarimų