O langai atsidarinėja abu, ar tik tas vienas? Jeigu vienas, tai maišytuvas neturėtų trukdyti
Visų pirma komplimentai Jums, Ajste, už akylą stebėjimą ir pabarimus
Dabar mano atssakymai/pamąstymai:
labai noriu kuo daugiau stalčių, o pirmame variante stalčių gaunasi mažiau.. Stalčiai į kampą nesideda, nebent kampinis stalčių blokas. Bet ar jis patogus?
Gal ir Jūsų tiesa. Tada gal visgi dvigubą plautuvę dėti Nors dabar ir su vienguba apvalia išsiverčiu, bet karts nuo karto sustatau išplautas kombaino dalis ant krašto (indaplovės neturėjusi, gal paskui indaplovė daug tokių žalingų įpročių pašalins )
vienas iš abejonių kėlusių dalykų. Įtikinot
gal galima plačiau?
po 30cm nenoriu daryti, labai jau daug suskaidymų..
Vėl netikslumas. Langas vienas - kaip vizualizacijoje, ne kaip brėžinuke (jau jis įdėtas, per vėlai apsižabaliojom, kad ir toks variantas įmanomas ).
buvo galvota apie tai, bet ar patogu? Ir tada iš kairės ar iš dešinės? Greičiausiai iš kairės būtų, o aš čiaupą atsikinėju su dešine, man kitaip nepatogu
Dabar mano atssakymai/pamąstymai:
QUOTE(Ajste @ 2013 07 26, 12:14)
Tai reikėjo iškart sakyt apie tą plautuvės pastūmimą
Pirmas variantas ir tik pirmas Nes antram jei stumsite į kampą, tai nepatogu bus stovėti prie plautuvės. Vat dabar jei turite kampą virtuvėje, nueikit prie jo ir įsivaizduokite, kad plaunate indus kai plautuvė patraukta kokį 20 cm nuo kaitlentės. Manau bus labai nepatogu.
labai noriu kuo daugiau stalčių, o pirmame variante stalčių gaunasi mažiau.. Stalčiai į kampą nesideda, nebent kampinis stalčių blokas. Bet ar jis patogus?
Ir padėklas manau nereikalingas, nebent labai jo norite. Kaip tik neseniai aptarėm, kad daugumai tai tik papildomas valymas
Gal ir Jūsų tiesa. Tada gal visgi dvigubą plautuvę dėti Nors dabar ir su vienguba apvalia išsiverčiu, bet karts nuo karto sustatau išplautas kombaino dalis ant krašto (indaplovės neturėjusi, gal paskui indaplovė daug tokių žalingų įpročių pašalins )
O pas jus matau ir indaplovė bus. Tik dėčiau 60 cm, o ne 45cm. Nes ką tam kargiuke laikyt?
vienas iš abejonių kėlusių dalykų. Įtikinot
Jei darytumėt stalčių po plautuve ir linijinę kampinę spintelę už kampo. Arba L formos kampinę su dvejom durelėm po 60cm.
gal galima plačiau?
Viršuj, kaip jau aptarę esam šitoj temoj, patogiau siauresnės, kad nesitrankyt galvos į kampus. Bet jei jums visiems namie tinka plačios, lankstai atidaro dureles 180 kampu (ar bent dėsit tokius), nematau problemos. Nes dabar labai gražiai susiveda linijos, mažinant dureles reikėtų daryti po 30.
po 30cm nenoriu daryti, labai jau daug suskaidymų..
Galiausiai dėl čiaupo, taigi jei langas toks kaip piešinuke, galima tik vieną pusę atidaryti.
Vėl netikslumas. Langas vienas - kaip vizualizacijoje, ne kaip brėžinuke (jau jis įdėtas, per vėlai apsižabaliojom, kad ir toks variantas įmanomas ).
Arba jį taisyti plautuvės kampe, o ne tiesėje, tada langas bent kažkiek atsidaryts
buvo galvota apie tai, bet ar patogu? Ir tada iš kairės ar iš dešinės? Greičiausiai iš kairės būtų, o aš čiaupą atsikinėju su dešine, man kitaip nepatogu
QUOTE(bambyze @ 2013 07 26, 12:36)
O abipus orkaitės negalima daryt stalčių? Į kampinę spintelę įlysit per plautuvės spintelę
Aij, bendrai neišeis, jei ten bus stalčius
Bet gal jau geriau turėt tris stalčius, nei stalčių po lautuve
QUOTE(juju @ 2013 07 25, 18:41)
Labai ačiū, kitom akim žiūrint iškarto kitaip atrodo, nes pati sau kaip įsikali tą vaizdą, tai daugiau nieko ir neišgalvoji.
Dar keli klausimėliai, žiūrint į 2 var.:
1. Ar durelėm po kriaukle ne per mažai 50cm?
2.Kaip suprantu indauja būtų 80cm spintelėj?
3. Likusi erdvė kampe (30cm) lieka tuščia.
4. Ir didelis prašymas: padėti sudėlioti mažąją sieną. (Jums labai puikiai pavyko, nes aš dabraižiau pati, tai nekaip gaunasi.)
Dar keli klausimėliai, žiūrint į 2 var.:
1. Ar durelėm po kriaukle ne per mažai 50cm?
2.Kaip suprantu indauja būtų 80cm spintelėj?
3. Likusi erdvė kampe (30cm) lieka tuščia.
4. Ir didelis prašymas: padėti sudėlioti mažąją sieną. (Jums labai puikiai pavyko, nes aš dabraižiau pati, tai nekaip gaunasi.)
Atsakymas dublis 2 Man lengviau nubraižyt, nei aiškiai žodžiu atsakyt Tikiuosi eskizai aiškūs
Planas apatinės spintelės:
Planas viršutinės spintelės:
http://images57.fotk...irtuve27-vi.jpg
Vaizdas iš priekio (kairėje trumpoji siena, dešinėje tas mažasis užsukimas):
Ir 3D vaizdeliai, užbaigimą darant kažkaip panašiai kaip Mindijos įkeltoje foto:
http://images56.fotk...e07_2602-vi.jpg
Stalviršio aišku ne marios liko
QUOTE(Mindija @ 2013 07 26, 13:32)
O abipus orkaitės negalima daryt stalčių? Į kampinę spintelę įlysit per plautuvės spintelę
prie kampo stalčių nerekomenduoja dėt
o po plautuve bus durelės greičiausia, ne stalčius.
viskas del virtuves sutarta... bus rugsejo pirmai savaites
dar galutinio dailaus neturiu piesinuko, bet bus taip:
virsus spinteles 35-37,5-37,5-60 (gartraukis)-40-40- 35- 35 ir saldytuvs
apacia 35-75 (stalciai)-60 (virykle)-80 (stalciai)35-35 ir saldytuvs
vsio mano kancios baigesi
Labai ACIU uz patarimus ir pamokymus, papriekaistavimus ir moralus, nuogastavimus ir visokias kitokias mintis VISOMS, o ypatingai lenkiuos Mindija Juodai Ajste gabby_jz Kadija bei Blumchen123 dideliausias aciu - ir uz piesinukus
ne is savo dar virtuves sis geris, bet - megaukites
dar galutinio dailaus neturiu piesinuko, bet bus taip:
virsus spinteles 35-37,5-37,5-60 (gartraukis)-40-40- 35- 35 ir saldytuvs
apacia 35-75 (stalciai)-60 (virykle)-80 (stalciai)35-35 ir saldytuvs
vsio mano kancios baigesi
Labai ACIU uz patarimus ir pamokymus, papriekaistavimus ir moralus, nuogastavimus ir visokias kitokias mintis VISOMS, o ypatingai lenkiuos Mindija Juodai Ajste gabby_jz Kadija bei Blumchen123 dideliausias aciu - ir uz piesinukus
ne is savo dar virtuves sis geris, bet - megaukites
Sveikos mergaites, gal galit pažiurėti i mano virtuve ir išsakyti KRITIŠKĄ nuomonę labai noriu pasidaryti gerai, bet bijau ką nors praleisti arba nepagalvoti...
Pirma spintelė bus :
2 ir 3 bus:
apatines spinteles taip atsidarys: http://www.volpatoin...52GR11_gola.mp4
viršutinės spintelės bus iki lubų spintelės bus iki lubu, nesugalvoju kaip padaryti atidarymą pačių virųutinių spinteliu
Pirma spintelė bus :
2 ir 3 bus:
apatines spinteles taip atsidarys: http://www.volpatoin...52GR11_gola.mp4
viršutinės spintelės bus iki lubų spintelės bus iki lubu, nesugalvoju kaip padaryti atidarymą pačių virųutinių spinteliu
QUOTE(Blumchen123 @ 2013 07 26, 13:45)
Stalviršio aišku ne marios liko
Bent man tai gražiai žiūrisi.
Nors stalviršio ir pamažėjo, bet dar jei orkaitę su mikrobenge virš indaplovės sukelt, tai pasinaikintų kargas ir apačioj atirastų trys arba du platūs stalčiai
Tada mano galva išsinaudotų maksimaliai kiekvienas cm
QUOTE(bambyze @ 2013 07 26, 13:51)
prie kampo stalčių nerekomenduoja dėt
Kas nerekomenduoja?
QUOTE(Mindija @ 2013 07 26, 14:23)
Kas nerekomenduoja?
projektuotojas.
Nagi pasakykit, kaip yra iš tiesų
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 07 26, 14:07)
Čiur pirma nurankioju visas braškes
Ačiū, skanu...
Papildyta:
QUOTE(bambyze @ 2013 07 26, 14:24)
Jei norit žinot kaip yra iš tiesų, tai tiesa tokia, kad reikia keist projektuotoją
QUOTE(Mindija @ 2013 07 26, 14:31)
Jei norit žinot kaip yra iš tiesų, tai tiesa tokia, kad reikia keist projektuotoją
elektra ir vamzdžiai išvedžioti, čia visai atsitiktinai užklausiau nuomonių ir dabar paaiškėja, kad tai, ko taip prašiau ir norėjau (stalčių abipus orkaitės, kriauklės prie lango su galimybe jį atidaryti) yra įmanoma Einu išgert.. kavos.. ne kitaip...
dar mąstau apie maišytuvą..
Jei pas mus stalviršis iki lango (vietoj palangės), ar yra tokių maišytuvų, kurie susisumtų taip, kad langas atsidarytų?