Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę toliau (2)

QUOTE(juju @ 2013 07 25, 18:41)
Labai ačiū, kitom akim žiūrint iškarto kitaip atrodo, nes pati sau kaip įsikali tą vaizdą, tai daugiau nieko ir neišgalvoji.

Dar keli klausimėliai, žiūrint į 2 var.:
1. Ar durelėm po kriaukle ne per mažai 50cm?
2.Kaip suprantu indauja būtų 80cm spintelėj?
3. Likusi erdvė kampe (30cm) lieka tuščia.
4. Ir didelis prašymas: padėti sudėlioti mažąją sieną. (Jums labai puikiai pavyko, nes aš dabraižiau pati, tai nekaip gaunasi.)

Prašom nėr už ką, kartais užeina įkvėpimas smile.gif
1. Iš esmės, jei po užsukimo dėsit stalčius ant trupmosios sienos, tai ši kriauklės spintelė gaunasi kampinė ir nebus maža, o priėjimas prie kampinės spintelės 50cm nėra toks mažas g.gif
2. Na taip, virš kriauklės gaunasi 80cm spintelė indaujai su dviem durelėmis po 40cm.
3. Prie šios erdvės priėjimas turėtų buti atidarius pirmosios spintelės dureles ant trumposios sienos 4u.gif tada ji neliktų neišnaudota.
4. Va čia įkvėpimas ir sustreikavo blush2.gif sumečiau į 3D vaizdą žemiau, bet kažkaip nieko doro nešovė į galvą kad galėčiau pasiūlyt. Į spalvas ir vizualizacijos kokybę prašom nekreipt dėmesio ax.gif bet gal padės Jums ką nors sumastyti 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 07 25, 22:11)
Nepatikėsit...... Nusprendėm lupt tą sienelę biggrin.gif Kliūna mum jos defektai nors pasiusk. Tie taškeliai, siūlės jungimo....

va tai tau... unsure.gif . gaila, kad tiek darbo įdėję gaunat ardyt... ale žiūrėkim į gerąją pusę - vėl atsirado erdvės kitoms idėjoms išbandyti ir dal labiau patobulinti savo virtuvikę 4u.gif
QUOTE(vaiddaa @ 2013 07 25, 23:01)
O sakykit tie perskyrima stalciaus vidaus buvo kartu su stalciumi ar pirkom atskirai? Aš ir kažko panašaus noreciau drinks_cheers.gif

Buvo kartu tie visi pribumbasai - skyrimai, padėklukai į kiekvieną stalčių, kad neslidinėtų daiktai, dėkliukas įrankiams. Net nepamenu, kaip ten buvo, kai užsakinėjom - klausė turbūt, ar imsim tuos reikalus, tai ir pasiėmėm, nes atskirai perkant būk tai brangiau būt buvę unsure.gif ...
Nežinau, tik tiek galiu pasakyt, kad kai darėmės dabartinę virtuvę buvau žalia visiškai tame reikale, neturėjau jokio supratimo, kas patogu, kas ne - supermamų tada neskaičiau taip intensyviai lotuliukas.gif . Neseniai pavarčiau popieriukus virtuvės - pirminiam variante po plautuve turėjo būti spintelė, bet kažkokiu tai būdu atsirado stalčius g.gif . Gal salone užmačiau tokį šiukšlinės pavyzdį ir užsibizinau, kad noriu tokios su stalčiumi g.gif . Vat kaip pataikiau į dabartines madas lotuliukas.gif Bet kaina virtuvės tai beeeelekokia buvo doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bambyze @ 2013 07 25, 20:41)
plautuvė nebus prie pat kaitlentės, bus kiek įmanoma atitraukta į kampą  unsure.gif
Dabartinėje virtuvėje taip, 60cm pločio viršutinės spintelės. Nežinu, gal ir patogiau kitaip, bet neturėsu. Todėl ir atėjau patarimų/pasiūlymų. O gal iš esmės reikia keisti.. Jūs jau čia ne vieną virtuvę įrengėt  4u.gif

Man irgi atrodo, kad reikia kriaukle statyti arba į patį kampą, arba prie lango.
Mano pacios svajone - kriauklė prie lango - plauniindus ir per langa ziuri biggrin.gif
O siaip, visa kita virtuvej man thumbup.gif
Atsakyti

QUOTE(Blumchen123 @ 2013 07 25, 23:47)
Prašom nėr už ką, kartais užeina įkvėpimas smile.gif

Man tai šitai virtuvei norėtųsi va tokio kažkokio panašaus užbaigimo ax.gif

user posted image

Dar, jau rašiau, visai neblogas buvo pirminis var., arba dar galima daryt už posūkio siaurą ūkinę (šluotom, val. reikmėm, aišku jei ji reikalinga) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ga-aP @ 2013 07 25, 13:41)
O stiklo noriu kazko panasaus i sita:
user posted image

koks grazus wub.gif Lengva ji is shutterstock nusipirkt? Kaip ji istempia per visa stiklo ilgi ar tiesiog deda kelis is eiles ? soriukas uz kvaila klausima blush2.gif gal dar galetumet nuorodele i sita paveiksleli blush2.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kuzyte: 26 liepos 2013 - 07:31
QUOTE(Ajste @ 2013 07 25, 22:31)
Na, kad pagal planą, tai man matosi dviejų skyrių plautuvė prie pat kaitlentės. Netgi čiaupas atsuktas į tą didesnį skyrių (ir pats matosi ir pagal šešėlį)  g.gif  Nesvarstėte plautuvės kelt už užsukimo?

vėliau persigalvojom, tik planelyje nepataisyta. Plautuvė greičiausiai bus vieno skyriaus ir traukta kuo toliau link kampo. Plautuvės padėklas eis link lango. Tikiuosi taip įmanoma g.gif
Plautuvė po langu nesigaus, nes langas atidarinėjamas, čiaupas trukdys. Ar ne taip mąstau? Beje, visi vamzdžiai jau išvedžioti.. turbūt nesutiks man pakeist, nes ir išglaistytos sienos jau...
QUOTE(Ajste @ 2013 07 25, 22:31)
O kodėl neturėsite kitaip?  blink.gif 

rašymo klaida. Norėjau pasakyti, kad nesu turėjusi kitaip, tai nežinau dėl viršutinių durelių pločio patogumo/nepatogumo. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bambyze: 26 liepos 2013 - 08:11
QUOTE(kuzyte @ 2013 07 26, 08:28)
koks grazus  wub.gif  Lengva ji is shutterstock nusipirkt? Kaip ji istempia per visa stiklo ilgi ar tiesiog deda kelis is eiles ? soriukas uz kvaila klausima blush2.gif gal dar galetumet nuorodele i sita paveiksleli  blush2.gif  wub.gif

Zinokit, as cia ji radau kazkokioj svetainej, kur uzsiima stiklu laminavimu, nepamenu dabar jau. Ten jie susideje paveikslelius i failiuka. Pabandykit per google paieskoti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 07 25, 22:48)
Nesuprantu kaip čia pas Jus coliais rodo  g.gif  Pas mane tik milimetrais ir jokių pasirinkimų nėra. Ikea GB tai jie kaip ir vieninteliai Europoj turėtų rodyt colius, bet ne - milimetrai ir centimetrai.Gal pabandykite per čia Ikea virtuvės planuoklis GB

Nežinau per kur aš ten buvau prisijungusi, bet pagal jūsų nuorodą viskas ok smile.gif Einu kurti maketuko, o po to ir čia pasirodysiu ir bandysiu jungtis į diskusijas.
Atsakyti
QUOTE(bambyze @ 2013 07 26, 09:08)
vėliau persigalvojom, tik planelyje nepataisyta. Plautuvė greičiausiai bus vieno skyriaus ir traukta kuo toliau link kampo. Plautuvės padėklas eis link lango. Tikiuosi taip įmanoma  g.gif
Plautuvė po langu nesigaus, nes langas atidarinėjamas, čiaupas trukdys. Ar ne taip mąstau? Beje, visi vamzdžiai jau išvedžioti.. turbūt nesutiks man pakeist, nes ir išglaistytos sienos jau...

Viskas gali gautis ir viskas yra įmanoma 4u.gif Vamzdžius jei reikia prailgina, kanalizaciją taip pat, juolab, kad už spintelių niekas nesimatys smile.gif

O maišytuvas irgi ne problema.Galima rinktis kažką iš tokių....

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 07 26, 10:11)
O maišytuvas irgi ne problema.Galima rinktis kažką iš tokių....

ačiū už idėją 4u.gif
Atsakyti
Žodžiu, rinkomės tarp šių variantų (dėl kriauklės vietos), tik primenu, kad pirmame variante ji nebūtų iškart prie kaitlentės, būtų traukiama į kampą. Taigi:
I variantas - kriauklė po langu
user posted image user posted image

II variantas - kriauklė prie sienos
user posted image user posted image

Vis dar laukiu Jūsų nuomonių/pastebėjimų/pamokymų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(redgill @ 2013 07 26, 08:07)
Nežinau per kur aš ten buvau prisijungusi, bet pagal jūsų nuorodą viskas ok smile.gif Einu kurti maketuko, o po to ir čia pasirodysiu ir bandysiu jungtis į diskusijas.

Šaunu, lauksime rezultatų 4u.gif
QUOTE(bambyze @ 2013 07 26, 07:08)
vėliau persigalvojom, tik planelyje nepataisyta. Plautuvė greičiausiai bus vieno skyriaus ir traukta kuo toliau link kampo. Plautuvės padėklas eis link lango. Tikiuosi taip įmanoma  g.gif
rašymo klaida. Norėjau pasakyti, kad nesu turėjusi kitaip, tai nežinau dėl viršutinių durelių pločio patogumo/nepatogumo.  unsure.gif

QUOTE(bambyze @ 2013 07 26, 09:41)
Žodžiu, rinkomės tarp šių variantų (dėl kriauklės vietos), tik primenu, kad pirmame variante ji nebūtų iškart prie kaitlentės, būtų traukiama į kampą. Taigi:
I variantas - kriauklė po langu
II variantas - kriauklė prie sienos
Vis dar laukiu Jūsų nuomonių/pastebėjimų/pamokymų  4u.gif

Tai reikėjo iškart sakyt apie tą plautuvės pastūmimą mirksiukas.gif
Pirmas variantas ir tik pirmas thumbup.gif Nes antram jei stumsite į kampą, tai nepatogu bus stovėti prie plautuvės. Vat dabar jei turite kampą virtuvėje, nueikit prie jo ir įsivaizduokite, kad plaunate indus kai plautuvė patraukta kokį 20 cm nuo kaitlentės. Manau bus labai nepatogu. Ir padėklas manau nereikalingas, nebent labai jo norite. Kaip tik neseniai aptarėm, kad daugumai tai tik papildomas valymas doh.gif O pas jus matau ir indaplovė bus. Tik dėčiau 60 cm, o ne 45cm. Nes ką tam kargiuke laikyt? Indaplovės druskas? Gi viskas puikiai tilps į stalčių po plautuve thumbup.gif Jei darytumėt stalčių po plautuve ir linijinę kampinę spintelę už kampo. Arba L formos kampinę su dvejom durelėm po 60cm. Viršuj, kaip jau aptarę esam šitoj temoj, patogiau siauresnės, kad nesitrankyt galvos į kampus. Bet jei jums visiems namie tinka plačios, lankstai atidaro dureles 180 kampu (ar bent dėsit tokius), nematau problemos. Nes dabar labai gražiai susiveda linijos, mažinant dureles reikėtų daryti po 30. Bet vat dabar pastebėjau, kad paskutinės dvi spintukės nėra sulygintos su apačia g.gif Apačioj 64 ir užsukimas 60, viršuj 60 ir 67. Bet čia vė, nuo brėžinuko prikauso, nes vienam palikta 5 cm prie sienos durelių atidarymui, kitam brėžinuke - ne blink.gif
Galiausiai dėl čiaupo, taigi jei langas toks kaip piešinuke, galima tik vieną pusę atidaryti. Arba jį taisyti plautuvės kampe, o ne tiesėje, tada langas bent kažkiek atsidaryts 4u.gif
Atsakyti