Pas mane kampinės spintelės 90laipsnių kampu dureliu abi pusės po 25cm yra - pilnai užtenka tokio pločio
O dėl virtuvinio išplanavimo man visai patiko
Blumchen123 apačioj pateiktas antras variantas, nors ir pirmas kur kas geresnis už Jūsų parodytą
na nežinau, kas ten turėtų atsitikti, kad išpūstų tą siūlę
. Pritariu
Mindijai, kad jei jau pūs, išpūs ir per sujungimo juostelę
. Jei kokybiškai suklijuota neturėtų nieks niekur išsipūsti. Pas mane jau 7 metai tai siūlei - jokių pokyčių
, nors ir plautuvė šalia, ir visai net negalvoju apie drėgmės patekimą ant jos
tuoj pafotkinsiu
abejoju, kad galima išpjauti vientisą L formos stalviršį
. Kiek žinau, standartinis stalviršis yra 60cm gylio (apie plokštę kalbu), o jei kartais reikia gilesnio, tai jo kainelė yra ženkliai didesnė, o L raidės išpjaut gal ir įmanoma, bet jo kaina turbūt būtų nemaža, dėl ko nelabai apsimoketų tokį daryt, geriau suklijuot
na nežinau nežinau... siūlyčiau gerai pagalvot dėl tokių plačių stalčių... nebent nesiruošiat ten sunkių dalykų laikyt
. Pas mane dabar 90cm, apatiniame laikau birius produktus stikliniuose induose, tai norėtųsi, kad geriau užsidarinėtų, ne visada pritraukia
. Aišku, gerai stumtelėjus užsidaro viskas, bet kokia prasmė tada blum su pritraukėjais, jeigu vistiek dedi pastangas, kad užsidaytų gerai
. Va teip atrodo apatinis stalčius:
Stalvirsiai buna 60 cm arba 120 cm. Pas mane kur langas yra plačiau, todėl turėjo pjauti is tos platesnes plokstes.
O sakykit tie perskyrima stalciaus vidaus buvo kartu su stalciumi ar pirkom atskirai? Aš ir kažko panašaus noreciau