Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę toliau (2)

QUOTE(bambyze @ 2013 07 25, 17:26)
ateinu ir aš pas jus su preliminariu projektu. Įdomu būtų nuomonės, kas gerai/blogai.
Jau reikia apsispręsti..

O man įdomi Jūsų nuomonė apie šitą patį projektėlį mirksiukas.gif Kaip Jums pačiai plautuvė prie pat kaitlentės? g.gif Kokio pločio viršutinių spintelių durelės dabartinėje virtuveje? 60cm? Ir kaip Jums - patogu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kryziuke @ 2013 07 25, 18:13)
Labai aciu uz isamu aprasyma  aciuks.gif  Bet is to dar iskilo klausimu:  doh.gif
Kuo uzsandarint krasciukus kad nepatektu dregmes?
Ar teisingai supratau-isirenkam paveiksliuka, tada is jo pagamina plevele ir uzklijuojam ant stiklo?

Kas des stikla,manau ir uzsandarint turetu... greiciausiai silikonu.
As issirinkau paveiksliuka, aša mums ji nupirko, sumaketavo ir pagal tai padarys plevele ir uzklijuos.
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 07 25, 20:11)
O man įdomi Jūsų nuomonė apie šitą patį projektėlį  mirksiukas.gif Kaip Jums pačiai plautuvė prie pat kaitlentės?  g.gif Kokio pločio viršutinių spintelių durelės dabartinėje virtuveje? 60cm? Ir kaip Jums - patogu?  ax.gif

plautuvė nebus prie pat kaitlentės, bus kiek įmanoma atitraukta į kampą unsure.gif
Dabartinėje virtuvėje taip, 60cm pločio viršutinės spintelės. Nežinu, gal ir patogiau kitaip, bet neturėsu. Todėl ir atėjau patarimų/pasiūlymų. O gal iš esmės reikia keisti.. Jūs jau čia ne vieną virtuvę įrengėt 4u.gif
Atsakyti
Aš irgi labai noriu savo projektuką jums parodyti ir įvertinimų sulaukti, bet negaliu į kelti photobucket streikuoja mad.gif gal galit kuri man pagelbėt ax.gif
Atsakyti
Nepatikėsit...... Nusprendėm lupt tą sienelę biggrin.gif Kliūna mum jos defektai nors pasiusk. Tie taškeliai, siūlės jungimo....
Atsakyti
Sveikos,

Atėjau su klausimėliu, bandau pasidaryti virtuvės projektėlį su ikea programėle, bet nemoku inčų pasikeisti į centimetrus. Gal galite kas padėti?
Atsakyti
QUOTE(bambyze @ 2013 07 25, 18:41)
plautuvė nebus prie pat kaitlentės, bus kiek įmanoma atitraukta į kampą  unsure.gif
Dabartinėje virtuvėje taip, 60cm pločio viršutinės spintelės. Nežinu, gal ir patogiau kitaip, bet neturėsu. Todėl ir atėjau patarimų/pasiūlymų. O gal iš esmės reikia keisti.. Jūs jau čia ne vieną virtuvę įrengėt  4u.gif

Na, kad pagal planą, tai man matosi dviejų skyrių plautuvė prie pat kaitlentės. Netgi čiaupas atsuktas į tą didesnį skyrių (ir pats matosi ir pagal šešėlį) g.gif Nesvarstėte plautuvės kelt už užsukimo?
O kodėl neturėsite kitaip? blink.gif Nes iš esmės, tai vizualiai viskas gražu, linijos sutampa, nėra kargiukų, du blokai stalčių, spalvos gražios, šviesios, viskas ok. Kas užkliuvo, tai jau išsakiau - plautuvė prie viryklės ir plačios durelės viršuj. Bet jei sakote, kad plautuvė ne ten, o viršaus kitokio neturėsit... Nėr ką pridurt 4u.gif

Gabby_jz, turbūt užjaust reik? Vistiek laiko įdėta, darbo... Ką dabar galvojat dėt? Gal savo tapetą perkelsit ant plėvelės ir ant stiklo klijuosit? Kažkaip išpopuliarėjo temoj stiklas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(redgill @ 2013 07 25, 20:15)
Sveikos,

Atėjau su klausimėliu, bandau pasidaryti virtuvės projektėlį su ikea programėle, bet nemoku inčų pasikeisti į centimetrus. Gal galite kas padėti?

Nesuprantu kaip čia pas Jus coliais rodo g.gif Pas mane tik milimetrais ir jokių pasirinkimų nėra. Ikea GB tai jie kaip ir vieninteliai Europoj turėtų rodyt colius, bet ne - milimetrai ir centimetrai.Gal pabandykite per čia Ikea virtuvės planuoklis GB
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 07 25, 12:55)
Pas mane kampinės spintelės 90laipsnių kampu dureliu abi pusės po 25cm yra - pilnai užtenka tokio pločio  4u.gif
O dėl virtuvinio išplanavimo man visai patiko Blumchen123 apačioj pateiktas antras variantas, nors ir pirmas kur kas geresnis už Jūsų parodytą  4u.gif
na nežinau, kas ten turėtų atsitikti, kad išpūstų tą siūlę g.gif . Pritariu Mindijai, kad jei jau pūs, išpūs ir per sujungimo juostelę drinks_cheers.gif . Jei kokybiškai suklijuota neturėtų nieks niekur išsipūsti. Pas mane jau 7 metai tai siūlei - jokių pokyčių schmoll.gif, nors ir plautuvė šalia, ir visai net negalvoju apie drėgmės patekimą ant jos smile.gif

tuoj pafotkinsiu  mirksiukas.gif

abejoju, kad galima išpjauti vientisą L formos stalviršį g.gif . Kiek žinau, standartinis stalviršis yra 60cm gylio (apie plokštę kalbu), o jei kartais reikia gilesnio, tai jo kainelė yra ženkliai didesnė, o L raidės išpjaut gal ir įmanoma, bet jo kaina turbūt būtų nemaža, dėl ko nelabai apsimoketų tokį daryt, geriau suklijuot 4u.gif

na nežinau nežinau... siūlyčiau gerai pagalvot dėl tokių plačių stalčių... nebent nesiruošiat ten sunkių dalykų laikyt smile.gif. Pas mane dabar 90cm, apatiniame laikau birius produktus stikliniuose induose, tai norėtųsi, kad geriau užsidarinėtų, ne visada pritraukia schmoll.gif . Aišku, gerai stumtelėjus užsidaro viskas, bet kokia prasmė tada blum su pritraukėjais, jeigu vistiek dedi pastangas, kad užsidaytų gerai g.gif . Va teip atrodo apatinis stalčius:

user posted image

Stalvirsiai buna 60 cm arba 120 cm. Pas mane kur langas yra plačiau, todėl turėjo pjauti is tos platesnes plokstes.
O sakykit tie perskyrima stalciaus vidaus buvo kartu su stalciumi ar pirkom atskirai? Aš ir kažko panašaus noreciau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(kryziuke @ 2013 07 25, 19:13)
Labai aciu uz isamu aprasyma  aciuks.gif  Bet is to dar iskilo klausimu:  doh.gif
Kuo uzsandarint krasciukus kad nepatektu dregmes?
Ar teisingai supratau-isirenkam paveiksliuka, tada is jo pagamina plevele ir uzklijuojam ant stiklo?

Neskaiciau visos temos. Bet kodel nenorite deti laminuoto stiklo? Del kainos?
Laminuotu stiklu galima uzsisakyti ir su jau esamais ir gamintoju turimais paveikslais. Pasirinkimas tikrai nemazas. Jei jau nerandate tinkamo is ju esamu, tuomet galite pirkti savo. Nereikes patiems klijuoti. Laminuoti stiklai eina du stiklai, kuriu viduryje yra plevele su pasirinkta grafika. Grafika kadangi tarp dvieju stiklu tai ji saugi, nesusibraizys ir dregmes jai neklius.
Stikla geriau klijuoti, tuomet jis saugesnis, t.y. mazesne tikimybe kad itruks pvz per skylutes grezimo vieta. Vientisas stiklas be skyluciu kampuose geriau. Aisku, jei siena nelygi ir klijuoti neiseina, nera kitos galimybes kaip tik tvirtinti su laikikliais.
Atsakyti

beje... virtuvikeje darau du stalciu blokus - abipus virykles doh.gifidomiai siukslines stalciu imitacija
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bus kita balta ziema: 25 liepos 2013 - 22:27
QUOTE(Grelita @ 2013 07 25, 15:54)
O tai ta kaina jums paskaiciavo tik stiklo,ar jau su plevele ir su visu maketavimu?  g.gif

QUOTE(kryziuke @ 2013 07 25, 17:13)
Laba diena, o stiklas klijuosis ar su tvirtinimo varztais bus?  Dar norejau paklaust- kur ysigyti norima paveiksleli ir kaip ji pritvirtint (klijuot?) prie stiklo ir juos abu prie sienos (atsiprasau kad ne visai i tema  blush2.gif  )
Aciu is anksto uz atsakyma  4u.gif

O cia ne tas pats, kas laminuotas stiklas? nes as siunciau paveiksliuka, nebutinai toki pati, sake, galima is ju galerijos ir klausiau kainos. suprantu, kad cia viso stiklo su paveikslu. papildomai atvaziavimas ismatuoti, atvezimas, dejimas. Klijuoja mano baldininkas ant sienos klijais.
Atsakyti